America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Josszimatroz
most nyomozom aaotracker forumon hogy hogyisvanez?.. <#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
egyenlore.. nyista csiter(elvileg/leaseden ahol 1.145 pb kliensel fut.. officialra ne menjetek.. jo neked ma dologvan.. holnap viszont 9tol 16.00ig urbanon fogok aszem rohangalni lesz helyehulya..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Psion
Jahh, akartam kérdezni észrevettétek hogy nem minden szervert figyel a Tracker ?
Legalábbis tegnap ez volt a szitu ... ráadásul volt olyan szerver ahol mindenki standard 15 Honor-t kapott, volt ahol meg rendesen megkapta a megfelelõ Honor szintet .... ez utóbi szervereket "látta" a Tracker, de volt rá példa, hogy nem ...
Remélem ma már megszûnt a porbléma ...
Nem is sikerült olyan 213.228-as azervert találni amit "látott" volna a Tracker ... ez kb. 24:00 és 02:00 óra között volt !

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

rezes
gyere pipeozni <#vigyor3>

Fonok.Ki az a corporation?

Psion
Nofene !

Akkor hamarosan jön a szönyeg bombázás, Rock & Roll, mekkora életünk lessz ... megmondom õszintén én még nem találkoztam , ilyen headshot osztós cheater-el, mióta kijött az új PB ...

11 óra körül leszek, Josszi !

rezes
Fakk de azert deritsuk ki mi lehet a hiba a matrixban<#vigyor3>

Fonok.Ki az a corporation?

Josszimatroz
aszem ha jol emlexem 5 db granattot tudott osszebugzani.. azert fuck..

Josszimatroz
jah uj bug van urban assaulton.. tegnap egy pofa 3 granatot vagott utannam egymasutan.. hehe szaladtam mint a nyul.. ill.. rugalmasan elszakadtam az ellensegtol.. szal utanna pofat elkedztek tobben faggatni oszt kinyogte hogy ez egy uj bug.. :-P

Josszimatroz
háháháhá ha most beszarsz mi lesz majd veled ingame?.. :-P

Ron Ragm
Besz@rok, nyomtam egy próbareget freemailre, fél percen belül megjött a jelszó.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Josszimatroz
es mibol all beirni egy keresobe hogy hack for aao v. cheats for aao?.. nehogyma tullihegjuk a dolgot.. nem ezen fog mulni h valamely magyar elkezd csitelni..

Josszimatroz
de ez mar a 10-12 eves korosztalynak leszul kellett egy kis konnyites hogy rakattanjanak a jatekra.. kivancsi leszek lesz e benne pikachu rohamsisakban az opfornal meg valszinu akkor Hokuszpok fog rohangalni rpkval...

Josszimatroz
officialon nem megy a pb.. vagy ha megy szarull trackeres forumon van errol diszkurzus.. a cheater forumokon is azt rezgik a fasszopok h officalra menjen a sok pocs csitelni ne leasedre..

Free
na grat az egyesüléshez :c))

A cheaterrel meg szerencsétek volt. nkem mostanában két dolog borzolja az idegeimet az iszonyú laggos szerverek ami nem tudok megmozdúlni meg azok az emberek akik ezek ellenére rpk val meg ar rel 1 lövésbõl osztják a halált.

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

[negativ] Cirek
ja és eMTy meg Lezi is segített az alázásban.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
*kisarcokat.. korán van már vazze... 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
lol 😄

nem maradt -(xSU)- meg aki akarja az utánateszi ezt: <->
hát ennyi, a lényeg hogy... mi a lényeg? 😄
Ja hogy osszuk az észt mindenhol és lezuzzúk a kisarcok mindenhol! 😊

Ja most hajnalban Rush-al osszefutottunk egy névváltoztatós n00bal, párszor ki tudtuk szavazni, mert még ahoz is noob volt hogy idõben átírja.. LOL

mondjuk a furcsa az hogy ez Army Official ** szerver volt, csak éppen a pb-s parancsok nem mûködtek. Szóval lehet ha ment volna a pb akkor kivágta volna, így viszont porrá kellett aláznunk, majd elment 😊)

Free
és mi lett a név????
(-xSU)
???

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Psion
Ha én milliomos vagyok akkor skrizofén is, bakker ! <#idiota>

BenyBo
hooah <#taps>

Azért nem kellene fikázni a konzolosokat, valahol megértem õket, hiszen ha azt vesszük, hogy egy "középszerü" videókártya árából meg lehet venni egy játékkonzolt.

Nem mindenki lehet olyan milliomos, mint mi! Az meg, hogy milyen rajta a grafika, hát....., istenem.....

patacsi HUN
Ne butáskodj! Kösz, hogy eddig is a Hírszerzõnk voltá és leszel. 😊 csekk aao.hu admin fórum pls...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Nyers
A címed mán' meg van csak te nem vagy onlány. 😉

My Life for Freedom!

Nyers
Vettem az adást, sry, leközelebb hírként kinn lesz az aa.hun! Sry Pata! Az a gond, hogy nem vagyunk közvetlen kapcsolatban, mert a hírezés neked jobban megy (kirakni), csak a mail meg nehézkes, szóval az MSN címeddel dobj meg pls és napi 5-6 garantált! 😉
De akkor az egyik szervert rólam nevezitek el! <#banplz>

My Life for Freedom!

patacsi HUN
De ez tudod mit jelent, hogy van egy saját oldalunk amin 2 havonta vannak hírek és sosem lesz olyan látogattottsága, hogy etessen 1-2 official szervert a hírdetésekbõl. Viszont az SG-t meg túrbózzuk... nem baj, csak nem értem a logikát benne. Biztos te már kaptál fülest az SG titkos "AA Official szerver project"-jétõl, mert én még nem. 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Nyers
Persze valszeg ezek csak béte képek (talán ezért van még benne a radar), de akkor is nagyon ratyi.

My Life for Freedom!

SACA_(HUN)
Hmmm! Örömmel jelentem hogy egyesült az -(xSU)- és a klán!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Psion
Hát nem azért de ez elég gagyi grafika , ráadásul még radar is van !

Nyers
Az elõs konzolos AA-képek
Hát, ezért biztos hogy nem fogok konzolra váltani. 😉

My Life for Freedom!

thx

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sadist
A múltkori flém termése 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nyers
Kösz Doma! <#love12> <#idiota>
Sadist, nm, az aláírásod sem utolsó! <#smile>

My Life for Freedom!

Sadist
Köszönöm 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Psion

De milyen vagy.....<#ticking>
Én múltkor nyüstöltem hogy nyomassa az infot ide 1000L mert a sok lusta mint én nem olvassa a hivatalos forumot. Most idenyomja ezt a szép képet Te meg beszósz <#banplz>

Nyers
Huh, ez a banner elsõ osztályú! <#eljen>

My Life for Freedom!

nah ako én kérdésem 8ide..., kockáztatva hogy leorditják a fejem 😊 )
honnan lehet beszerezni azt a zenét ami americasarmy.hu -n megy? 😊)
(és egyébb hasonlokat esetleg... 😊 )

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

BenyBo
wow, új banner <#nyes>

kösz a helpet, érdekes egy játék, kikellene próbálnom 😊

Innen a teljes játékot(2.3), vagy ha esetleg a korábbi verzió van meg, akkor a következõ peccseket tudod letölteni. Ez egy teljesen ingyenes game, eleinte néhány hetente jöttek ki peccsek, de most már nem kapkodnak. Az újításokról itt az SG-n, de legtöbbet az americasarmy.hu-n tájékozódhatsz. (Ha kérdés merül fel, ajánlatos az utóbbi, mert ha itt teszed fel, akkor leordítják a hajadat. Klikk a bannerra)

Psion
is - is

látogasd meg a hivatalos Magyar Web-oldalt :

http://americasarmy.hu/

Hello!
Errõl a játékról szinte még semmit sem tudok, ezért is kérdeznék valmit. http://www.americasarmy.com/downloads/ <- innen egy americans army kiegészítõt lehet letölteni vagy egy önálló játékot ami megy alap game nélkül?

bcs78
Mondjuk megnéznék egy ilyen pályát 12v12-ben, ahol egy buszban kell küzdeni. <#idiota>

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

bcs78
Teljesen igazad van, valószínû nem ezen fog múlni a dolog. Téma lezárva.

Nyers
Azé mert azt senki se olvassa, ha beteszek vmit arra jó ha jön két "najezmi?" hozzászólás. Emberek oda is menni, épp az imént postoltam oda is, akkor most ezt a képet is benyomom oda. 😉

My Life for Freedom!

Psion
Ettõl függetlenül nem hiszem, hogy ekkora feneket kellett volna neki keríteni ...

bcs78
Bocsi Psion de Mightyval kell, hogy egyet értsek. Lehet, hogy ezek nem mûáködõ hackek. De mivan ha az eViL Glow v1.1 helyett megjeleni az eViL Glow v1.2? Akkor már mûködõ.

patacsi HUN
utálom a Nyersembert, hogy az ilyeneket nem az AAO.hu fórumon teszi közzé 😛 😉

Sadist
Az nem 25° akart lenni? 😄 Szerintem is rohadt idegesítõ, ráadásul a válltámasz a hónuk alatt van :S Így nem is lehet lõni.

Sadist
Ez a map is jöhetne már. Úgy volt hogy ez és az SF Blizzard lesz a 2.3-ban, erre hirtelen belenyomtak 2 tök új mapot.