America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyers
Ezt a rohadt 25%kal feljebb tartom a puskát, mint belsõnezetben és a szememen jönnek ki a golyók kijavíthatnák már. A kép meg szép. 😉

My Life for Freedom!

Nyers
SF Extraction

My Life for Freedom!

CSUKA
de naggyon jóóóó 😄

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Sadist
Már naggggyon régi...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Admin Disconnect

ezen beszarok....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

CSUKA
ezt feltétlenül nézzétek meg..
nem faló és nem is vírus.. nagyon jóóóhttp://www.pwned.nl/

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Psion
added hacks ive tried but cant get to work, ez mit jelent szerinted ??!

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

Mighty
Egyel korábbi hozzászólásodban mik vannak?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Psion
Megnyugtatlak nincsenek benne sem mûködõ , sem nem mûködõ Hack-ek sem, ezek a HyPeR-X, pHaez, Temp2. szavak, Nick-ek <#idiota>

Mighty
Akkor értelmezd te is a hozzászólásom második mondatát.

Mighty
Veled nincs semmi bajom, a #49452 hozzászólásod zavar, amiben ott virítanak a hackek... vagy én vagyok a hülye és azok csak ártalmatlan programok lehettek?

Sadist
Csak a nem mûködõ hackek nevei vannak benne, de azt meg aszalhatják 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

[HUN]Crassus
"Maybe the last for now, because I want to enjoy playing AAO until 2.3 is out"hát az ENJOY általam ismert fogalmát erõsen rombolja ezen mondat😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

kösz 😊

[HUN]Crassus
én nem vagyok egy nagy PC talentum,de ennyit még én is tudok,hogy kell a hack az antihackhez....ha máshonnan nem hát a természetbõl: a kígyóméreg elleni antiszérumot is a kígyó mérgébõl készítik........
Miért vártak ezzel ennyi ideig lövésem sincs.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Psion
De nem írtam, ember !

olvasd el mit írok, mielõt kötekedsz! mert ez már nem az elsõ eset, sajnos ! ha valami egyéb gondod van velem akkor azt mond + ...<#ejnye1>

Mighty
Már jó párszor kértük, hogy ne írjátok le a cheat progik nevét. Mûködik vagy sem, könnyen ráakadhatnak ezek alapján a mûködõ hack-ekre.

G! Lécci töröld Psion hozzászólását!

Psion
Pontosan !

Psion
Viszont sajnos van már hack a 2.3 alá is , nem mondom a nevét sem az elérhetõségét, csak hogy mit "tud"

Hi everyone,

here is the new version of my bot. Maybe the last for now, because I want to enjoy playing AAO until 2.3 is out, not just testing bots. Also want to try out other recently appeared bots, for which I didn't had the time.
What's new:
- Settings menu : No more console commands (meaning also no more keyboard bind possibility), all settings except the key settings are accessible from a settings panel, using the NumPad *. Hide the menu also with this key.
- Clear Console setting: Reset console setting, making the bot undetectable on AASA (Console CVAR check). I suggest using it with UHide v2, so you don't have to change your console line every time you start a game with this option.
- Personal Stats : enable/disable personal stats (like ping, weapon, health, etc.)
- Admin Disconnect
- No Fog
- Transparent or Hidden Emitters (Smoke)
- Long Range Radar/ESP, Long Range Aiming : you see all players on map, though the distant/non-relevant ones are only marked by a colored cross. Aiming usable only for the static remote enemies...
- Aiming through doors and windows (Deep Visibility)
- Remote doors (in range of 21.33m)
- Objectives with proper text displaying
- Enemy weapon detection and display on ESP
- Settable ESP info Levels : display only distance, or distance and health, and so on
- Ping Correction: Settable to Off, Average and Real
- 4 definiable friend name for enemy detection
- Possibility to change name if you're dead also

Many thanks to all who gave the ideas for me to implement, and also for the ones who gave me direct or indirect help, like HyPeR-X, pHaez, Temp2.

PS: Please mods check if this is truly not the beta version, if you know what I mean

Also somewhat improved bot speed. Console and Radio works now, but still conflicts with some AAOM offset, I didn't had the patience to test which one of them cause the conflict.

<#mf3>

Sadist
Csak azt nem értem, hogy ezt miért nem lehetett elõbb megcsinálni? Kéthetente csinálni kéne egy ilyen lebuktatást. Azért kíváncsi vagyok, hogy a PB fejlesztõi nézik-e az ilyen weblapokat, ahol cheateket lehet letölteni. Egyszerûen csak le kéne szedni a cuccokat, megnézni a forrását és megtanítani a PB-vel hogy felismerje.

Sadist
Kis pöcsköszörûk <#eplus2> Sír a szájuk, hogy az a csúnya PB elcseszte a játékukat. Örüljenek hogy nem ment még hozzájuk az FBI 😄

Friczy
Csinálj még1et, ha engedi ugyanazt a nevet, akkor elrontottad a 'képírást'.. elõfordul.. most kb 20 perc alatt megjön a válasz!

keep walking... www.artum-inferniti.net

HAF Rigel
Ha magyarokkal akarsz találkozni keresd a HAF Offivial szerver

Ip: 213.228.239.244
Ezt a konzolba ( magyar billenytyûzeten ö gomb ) igy kell beírni

Open 213.228.239.244

Ha van hely már bent is vagy . Álltalában nem csak HAF tagok vannak fent hanem a magyar klánok is tiszteletét teszik álltalában . Jó játékot

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

zotyesz
Egyénileg változó. Nekem freemailre is 5 percen belül meg szokott érkezni. (pedig nem szóltak, hogy bennfentes lennék) 😊

Ron Ragm
Azt nem tudni, hogy mennyire? Vagy esetleg tudtok mondani olyan mailt ahova viszonylag hamar megjön?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

CSUKA
itt rendelhetek magamnak BMP-t, vany mi24-et? 😄

N3TuddKi
lassú lesz....

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

N3TuddKi
kukucs<#awink>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Ron Ragm
prímpostára.

CSUKA
freemailre küldi a mailt?

Ron Ragm
Akkor megnyugodtam.

CSUKA
igen.. telljesen 😄

Ron Ragm
Az normális ha már lassan hatodik órája nem akar megjönni a mail a jelszavammal?

végre találkoztam magyarokkal! yee.. tök jó volt!

AndrewCB
Jah van egy ilyen szerver, amin fenn van egy SF mód.
Nagyon állat! 195.4.19.72:1716

Jah és méri a tracker! 😊

Free
mivan ?
ezt nem mondod komolyan

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

AndrewCB
cak egy mód van fenn. Most látom! 😊

AndrewCB
Bridge-en most m4-el lehet menni?

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

[negativ] Cirek
<#mf1><#vigyor1><#vigyor3>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Strahd_
Én annyo ugy szeretem ezt a játékot. Mountain Ambusoztam Somával 😊 a fán csücsültünk és vártuk Rusht mikor kuszik arra 😄

Strahd_
Free ez nem az a játék ahol le kel vetköztetned a lányokat? Crasuss nem erre használkja az Honor szintjét? 😊 Azt tudom mi nem nem olyna mászkálos megoldom azt a hibát hoyg 1 gombot megnyomjak mintn Kotorban (ugye crassus 😊 )

Ez olyan lövöldözös, bazsosz, ugros, szinesnevezös én vagyok a májer gránátot a fejedre rakos játék nem? .)

SirThomas
Mindentõl függetlenül utolag is köszönöm mindenkinek a segítséget, mert az elején én is sokmindent kérdeztem részletesebb utánanézés nélkül! Mostmár tudom mit éreztetek! 😊)

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

SirThomas
Nekem nincsen otthon internetem, de hallottam az army játékról, hogy nagyon klassz! Tudna nekem segíteni valaki honnan tölthetnék le hozzá valami crackot, hogy tudjak vele játszani???

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

Free
ez valami dobókockás játék mint a harc és varázslat??? 386 ososn is elfut egy hercules kártyával ? mit tegyek ha a 4 MB ram -os hightech gépemen nem indul el ???
mi az az fps?

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Strahd_
Migthy hol találom a medic teszt megoldásait? 😊 Hogy lehetek Sniper? 😊 Van atombaomba a játékban? 😊

bogyoka
ahha, jó köszi, megpróbálom azt is köszi <#smile>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Josszimatroz
Bogyoka! a peccs filet az army konyvtarba masold es onnan probald meg futtatni!

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
az enyemet spec egy Slow nevu hihetetlenul intelligens interface csinalta.. <#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
vota te katona?.. ha nem, akkor nezzed, ha igen es tetszik akkor off.. <#idiota> remenytelen..