America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan tudok bele szerkeszteni Josszi hozzászólásába ? egy SG BUG ...<#idiota>#idiota> [ Psion ]
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
De valóban, az éltben tuti nem az lenne, hogy az amcsi gyerekek kipatanak a terepjárókból és mindenki eldobál mindent ami a keze ügyébe kerül ...<#idiota>#idiota>
Bár ennek a játéknak semmi köze a valósághoz ... igazából nem sok közöm a van a közvélemény kutatásodhoz, de amíg nem tudod megoldani hogy autómatikusan kidobja azt a delikvenst aki megszegi az általad szabtt szabályokat, addig az csak egy felirat mard ...
Én soha nem figyelem a szabályokat, egyrészt mert vagy csupa közhely, vagy azért mert annyi szabály van hogy igazából megmozdulni sem lenne szabad ...
Ám Josszi-nak igaza van, együt lehet a gránát esõvel élni, ráadásul én nem is szoktam nagyon elhajigálni a gránátom ... pláne nem az elsõ 1 percben ... bár volt már erre is példa, de csak ritkán ...
A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.
Mi dobtunk gránátot bent a seregben , nem ezt tanitották .
Nem a gránátdobással van a bajom hanem a span dobással.
Mert persze ha be kell menni egy szobában amiben enemy van akkor jöhet a gránát , de egy 4*4 m kalitkában? Az indulsá után 5-15mp csak gránát esik az nekem egy kicsit furi lenne életben.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Régen a Bauer volt ilyen a Sanstormon . kapott egy ajándék gránátot ha 15 honor alatt voltál SF kiképzés nélkül . Ezt az army könnyitésnek szánta a tényleg noob játékosoknak , mi lett belõle egy egész csapat második accont mert igy jobb játszani .
West oldalról csak úgy ömlik a gránát . Megszámoltam kapot az a A object + a terasz +az India és a Kilo terület is , délen a Golf rész közepe + bravo tetõ .
Ez 6 gránát volt .
egy választás volt vagy az kezdõ ponton maradni , vagy Foxtrot házban maradni .
Én csak arra lettem volna kiváncs ti hogy áltok a dolgokhoz .
Ja ez a dolog még csak a közvélemény kutatás szinten van . Még a klánban sem született döntés . Csak azt szeretnémfelmérni van e értelme foglakozni a dologgal vagy marad a West oldal választás vagy a bújkálás .
Tegnap feljött cimborám használta gépem, minden féle forumokat, meg Warez oldalakat látogatott ... de mikor este keültem Army-zni csodák csodájára frankó szines négyzetben jelent meg az ellenség, mutatva a távolságát és a fegyverzetét, és a célzás is feltünõen könnyen ment.
Most akkor mit csináljak ?
Nem értek a géphez inkább játszok tovább ...
Valamit valamiért.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
vagy kap m16-ot, meg gránátokat, és mehet harcolni.... 😄 <#wow1>#wow1>
aki meg kap egy valag gránátot, és nem dobálja el, az megérdemli.... <#nyes>#nyes>
mondjuk én nem is tudtam, hogy le lehet tiltani a snipert, de én is sz*ptam már be, hogy átdobott a másik oldalra, és ott csak snipa volt.... <#hawaii>#hawaii>
Nos ha véletlen akkor valóban nem az, de ugye mi itt messze nem a véletlenrõl beszélünk ...
Pl. te már nem véletlenül fogod "kipróbálni" nem ?
Ne beszélj mellé ... mert ha pistikén sapka lett volna, még mindíg élne ...<#idiota>#idiota>
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
1.) A A A C C B A B D B A E A C C A A D
2.) B B A B C D A C
3.) B D B C B B B
SF teszt megoldások:
1.) BBA-AAA-ACD-ADB-BCB
Csak egy gombnyomás és máris "ápolt" az ápolandó 😊
Csak egy kérdésem lenne, a tranining részben majd meg kell tanulni és válaszolni az orvosi tesztekre ?? 😊)))
Mert ha igen akkor kezdem kinyomtatni a gém magyar weblapján talált medic infokat aztán kikeresem a válaszokat.
Lenne egy érdekes témám kérdésem az army.hu társadalomhoz .
Az urban Assaulton kezd sajnos kialakulni hogy az elsõ 15mp csak gránátdobálásból áll. A west oldal megint erõsebb ilyen szempontból .
Mit szolnátok ha a HAF officialon nem lehetne az elsõ 10 mp gránátot dobni . Bekerülne a szerver szabályzatba aki , megszegné az elsõnek figyelmezetésben részesülne , és ha nem hat akkor kick .
Várom a véleményetek . Ez csak tervezet , de azért várnám a véleményt .
Pl papával nagyon jót játszottunk és nem volt gránátesõ.
Tudom, ettõl függetlenül szerintem nem mindenkinek egyértelmû !
A Vh1-on Depeche Mode nap van, minden 3. szám tõlük van ... nahh egy kis OFF ...<#hehe>#hehe>
A BUG-ok kihasználása ugyan olyan csalás mintha, külsõ segéd programot használnál ... talán bizonyos textura hibák kihasználását nem venném ilyen szigorúan, de amirõl most szó van az maxiálisan elitélendõ !
ROGER
i'm HIT<#vigyor3>#vigyor3>
Fonok.Ki az a corporation?
Megkérdõjelezem az éles látásod, szerintem csak be van torzulva a rozsomák ...<#idiota>#idiota>
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Ez ugyanugy megvan villagen is amikor csak vss van és a csókának nincs meg a kiképzése akkor ezt kapja: 2db AK (egyikben 1 tár, másikban 12!!) 2 db gránát, 4-4 füst és flash.
Állítom ez a második legjobb leoszás a "faluban" persze az RPK után 😄
iamhit=k.anyad..honnalottelmegteszemetnemislattalakrohadtcsiterg..i
enemyspotted=ninjakvannakaspajzban
vagy hogy Kovacs honvedot idezzem ts-rol "rozsomak itt szaladt el!"
varjuk a tovabbi vicees forditasjavaslatokat!
KOTOR mar megvolt😊) illetve a fasza nar shadaa-s bugoknak koszonhetoen nem tudom vegigvinni.......mar minden kuldi megvan csak az uccso jedi nincs meg a bug miatt.de a karim 24-es es 50-es tamadasa van pedig consular😊)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ez ugye a magyar armys társadalom? Akkor lehetne valami 'magyaros' is..
Pl "LECSÓÓ" <#eplus2>#eplus2>
-Hold this position!
-Lecsó, Sir!
keep walking... www.artum-inferniti.net
keep walking... www.artum-inferniti.net
valakinek megvan az az ijesztgetos szopatos jatek amikor 2-3 reflex tesztet kell csinalni aztan bejon egy kiforditott szemgolyo nagy sikolyok kozepette?? pls linket adjatok pls😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"