America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Josszimatroz
van igazsag abban amit mondasz de pl engem jobban izgatna egy olyan ujjitas h mondjuk rpkval de folegm249 el tenyleg ne lehessen szaladni max felsebesseggel.. minden nem lehet realisztikus teljesen.. hiszen ez jatek.. nem lehet ugy lemodellezni..

Hogyan tudok bele szerkeszteni Josszi hozzászólásába ? egy SG BUG ...<#idiota> [ Psion ]

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Psion
Az a Magyar honvédség, és nem hogy egy gránátot, de még egy fenyõ tobozt sem lehet eldobni, mert nincs rá pénz ... nahh ez erõs volt ...sorry ...

De valóban, az éltben tuti nem az lenne, hogy az amcsi gyerekek kipatanak a terepjárókból és mindenki eldobál mindent ami a keze ügyébe kerül ...<#idiota>

Bár ennek a játéknak semmi köze a valósághoz ... igazából nem sok közöm a van a közvélemény kutatásodhoz, de amíg nem tudod megoldani hogy autómatikusan kidobja azt a delikvenst aki megszegi az általad szabtt szabályokat, addig az csak egy felirat mard ...

Én soha nem figyelem a szabályokat, egyrészt mert vagy csupa közhely, vagy azért mert annyi szabály van hogy igazából megmozdulni sem lenne szabad ...

Ám Josszi-nak igaza van, együt lehet a gránát esõvel élni, ráadásul én nem is szoktam nagyon elhajigálni a gránátom ... pláne nem az elsõ 1 percben ... bár volt már erre is példa, de csak ritkán ...

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

HAF Rigel
De nem a platoról leúgrálva egy akció közben vaktában .

Mi dobtunk gránátot bent a seregben , nem ezt tanitották .

Nem a gránátdobással van a bajom hanem a span dobással.
Mert persze ha be kell menni egy szobában amiben enemy van akkor jöhet a gránát , de egy 4*4 m kalitkában? Az indulsá után 5-15mp csak gránát esik az nekem egy kicsit furi lenne életben.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Azért az életben is megesik hogy biztos ami biztos alapon odavágnak 1-2 gránátot ahol ellent sejtenek.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

HAF Rigel
De ha te bemész egy szerverre és nem jó fegyvert kapsz csak a lelépés marad ? Nem kérdezed meg hogy cserélne vele valaki ?
Régen a Bauer volt ilyen a Sanstormon . kapott egy ajándék gránátot ha 15 honor alatt voltál SF kiképzés nélkül . Ezt az army könnyitésnek szánta a tényleg noob játékosoknak , mi lett belõle egy egész csapat második accont mert igy jobb játszani .

HAF Rigel
Ki lehet kerülni a gránátessõt, csak azért bánt a dolog hogy a való életben sem dobálnak a vaktába gránátot csak úgy .
West oldalról csak úgy ömlik a gránát . Megszámoltam kapot az a A object + a terasz +az India és a Kilo terület is , délen a Golf rész közepe + bravo tetõ .
Ez 6 gránát volt .
egy választás volt vagy az kezdõ ponton maradni , vagy Foxtrot házban maradni .
Én csak arra lettem volna kiváncs ti hogy áltok a dolgokhoz .

Ja ez a dolog még csak a közvélemény kutatás szinten van . Még a klánban sem született döntés . Csak azt szeretnémfelmérni van e értelme foglakozni a dologgal vagy marad a West oldal választás vagy a bújkálás .

Psion
Te jó isten, akkor mondok egy jobbat ...

Tegnap feljött cimborám használta gépem, minden féle forumokat, meg Warez oldalakat látogatott ... de mikor este keültem Army-zni csodák csodájára frankó szines négyzetben jelent meg az ellenség, mutatva a távolságát és a fegyverzetét, és a célzás is feltünõen könnyen ment.
Most akkor mit csináljak ?
Nem értek a géphez inkább játszok tovább ...

Nem olyan hülye dolog ez.Ha már egyszer doki akarsz lenni akkor legalább hallgasd végig a tanfolyamot...más szóval szenvedd át.
Valamit valamiért.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

BenyBo
de ha mondjuk valaki bemegy 7-dik embernek ua-ra, és már nincsen csak snipa, de emberünk nem akar sznipázni, hiszen nem azért jött erre a kis pályára, akkor lépjen ki, és keressen másik szervert?
vagy kap m16-ot, meg gránátokat, és mehet harcolni.... 😄 <#wow1>
aki meg kap egy valag gránátot, és nem dobálja el, az megérdemli.... <#nyes>

mondjuk én nem is tudtam, hogy le lehet tiltani a snipert, de én is sz*ptam már be, hogy átdobott a másik oldalra, és ott csak snipa volt.... <#hawaii>

Psion

Nos ha véletlen akkor valóban nem az, de ugye mi itt messze nem a véletlenrõl beszélünk ...
Pl. te már nem véletlenül fogod "kipróbálni" nem ?

Ne beszélj mellé ... mert ha pistikén sapka lett volna, még mindíg élne ...<#idiota>

bcs78
Mondjuk ezzel lehet vitázni, hogy "csalás, mert nem így találták ki a pályát". Tegyük fel: X-nek az apukája valóban törõdik X egészséges lelki fejlõdéséért és a Parental Contorolban letiltotta a Sniper típus választásának a lehetõségét. Szerencsétlen X sniper slotot kap, de sniper helyett kap egy m16-ost meg egy valag nadet. Ezzen nem tud mit kezdeni, így van a programban, "így van kitalálva".

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Josszimatroz
szvsz nem nehez elkerulni a granatesot.. ha probalsz rohanni es te is spammelsz es kinyiffansz egy ellent spanadetol megerdemelted hiszen te is ezt akartad csinalni.. ha megvarod elbujsz es utanan akciozol.. a lenyeg h nem kotelezo meghalni a spammtol.. elejen engem is idegesitett de aztan megtanultam egyuttelni vele.. de mivel a ti szerveretek ti dolgotok 😊 ha kozvelemynt kutatsz akkor valaszom: NEM

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Psion
Medic teszt megoldások:

1.) A A A C C B A B D B A E A C C A A D
2.) B B A B C D A C
3.) B D B C B B B

SF teszt megoldások:

1.) BBA-AAA-ACD-ADB-BCB

Nem tudom minek kellet belerakni ezt a hülye orvosdit <#shakehead><#smile>

BenyBo
urban assaulton a gránátesõ a lényeg! <#eplus2>

BenyBo
lecsó <#alien>

BenyBo
így is mondhatjuk, meg úgy is, hogy: okos enged.... <#mf1><#eljen><#mf1>

Elég ha csak a válaszokat (teszteredményeket) írod le, mert nem sok értelme van a többi gagyogásnak... A játékban nem kell nekiállnod a bajtársaid sebét fertõtleníten, összevarni, bekötözni....
Csak egy gombnyomás és máris "ápolt" az ápolandó 😊

Hello!
Csak egy kérdésem lenne, a tranining részben majd meg kell tanulni és válaszolni az orvosi tesztekre ?? 😊)))
Mert ha igen akkor kezdem kinyomtatni a gém magyar weblapján talált medic infokat aztán kikeresem a válaszokat.

HAF Rigel
Ide is beírom várom a véleményeteket .

Lenne egy érdekes témám kérdésem az army.hu társadalomhoz .

Az urban Assaulton kezd sajnos kialakulni hogy az elsõ 15mp csak gránátdobálásból áll. A west oldal megint erõsebb ilyen szempontból .
Mit szolnátok ha a HAF officialon nem lehetne az elsõ 10 mp gránátot dobni . Bekerülne a szerver szabályzatba aki , megszegné az elsõnek figyelmezetésben részesülne , és ha nem hat akkor kick .

Várom a véleményetek . Ez csak tervezet , de azért várnám a véleményt .

Pl papával nagyon jót játszottunk és nem volt gránátesõ.

Psion

Tudom, ettõl függetlenül szerintem nem mindenkinek egyértelmû !

A Vh1-on Depeche Mode nap van, minden 3. szám tõlük van ... nahh egy kis OFF ...<#hehe>

Josszimatroz
szerintem is az.. de bcs nem az en hanem a trackers velemenyre vot kivancsi aszem.. en nem fogom hasznalni tuti..

Psion
Nem kell megnézned, persze hogy az, mivel nem így találták ki a pályát ... nem a szabályoknak megfelelõen játszol, tehát csalsz ...

A BUG-ok kihasználása ugyan olyan csalás mintha, külsõ segéd programot használnál ... talán bizonyos textura hibák kihasználását nem venném ilyen szigorúan, de amirõl most szó van az maxiálisan elitélendõ !

rezes
iamhit=k.anyad..honnalottelmegteszemetnemislattalakrohadtcsiterg..i
ROGER
i'm HIT<#vigyor3>

Fonok.Ki az a corporation?

Josszimatroz
nemtom.. megkollneznem

bcs78
És eddig melyik van többségben?

Psion

Megkérdõjelezem az éles látásod, szerintem csak be van torzulva a rozsomák ...<#idiota>

Josszimatroz
<#nyes>

Elkészült az opfor ebédje....

Josszimatroz
most megy a vita trackerforumon hogy most ez csalasnak szamit e v nem.. a hasznalata..

Josszimatroz
komoly...

bcs78
Ez komoly ez a sniper "bug"? Ki is próbálom este.... <#nyes>

Josszimatroz
aha.. ha snipert valasztasz mikozben megvan a kikepzesed csak beallitod a parental lock-ot hogy ne lehess advanced marksman akkor 5 granatot kapsz + m16-ot.. ugyhogy 5 az a 4..

Urbanon csak 4 gránátot dob a sniper slotra ha nincs meg a kiképzésed... Mint ahogy nekem sincs, és tegnap volt szerencsém eldobni mind a 4et több kevesebb sikerrel.
Ez ugyanugy megvan villagen is amikor csak vss van és a csókának nincs meg a kiképzése akkor ezt kapja: 2db AK (egyikben 1 tár, másikban 12!!) 2 db gránát, 4-4 füst és flash.
Állítom ez a második legjobb leoszás a "faluban" persze az RPK után 😄

Psion
ISO audit ... késsz ... <#idiota>

Josszimatroz
tudtam vazzeg tudtam!!!! mikor olvastam tutira vettem h ilyesmire kell... mutass nekik 50cm farku negereket es kesz.. attol is megijednek nem?.. <#vigyor1> mondd azt ezek fogjak az ISO auditot csinalni nalatok es megb..nak mindenkit aki mozog

[HUN]Crassus
PLS PLS ijeszgetnem kellene a kolleganoket!!😊))

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Strahd_
Csakazért sem 😊)

Psion

Josszimatroz
huzzatok mar a dzsedi topikba szemet offolok.. <#mf2>

Josszimatroz
move out=fussalmabazdmeg
iamhit=k.anyad..honnalottelmegteszemetnemislattalakrohadtcsiterg..i
enemyspotted=ninjakvannakaspajzban
vagy hogy Kovacs honvedot idezzem ts-rol "rozsomak itt szaladt el!"
varjuk a tovabbi vicees forditasjavaslatokat!

[HUN]Crassus
OFF

KOTOR mar megvolt😊) illetve a fasza nar shadaa-s bugoknak koszonhetoen nem tudom vegigvinni.......mar minden kuldi megvan csak az uccso jedi nincs meg a bug miatt.de a karim 24-es es 50-es tamadasa van pedig consular😊)

Josszimatroz
jobb lenne ha kivennek... azert mondjuk urban assaulton 5 granat kicsit sok...

Josszimatroz
:-/ hmm eddig is letezetett szittem kijavitottak.. elobb kirpobaltam tenyleg mukodik.. a "sniper" bug.. bar szerintem nem bug csak valmi hulye felfogas ha mar hagyod jatszani a gyerekked armyval es kikapcsolod neki a snipert mert milyen undorito ha pofanlovi az ellent m24el mondjuk.. az persze nem az ha granatesot zudit ra<#idiota>

Friczy
Mér mindenki ezt az amerikai baromságot üvöltözi állandóan, hogy HÚÁÁ??
Ez ugye a magyar armys társadalom? Akkor lehetne valami 'magyaros' is..
Pl "LECSÓÓ" <#eplus2>
-Hold this position!
-Lecsó, Sir!

keep walking... www.artum-inferniti.net

Strahd_
Elöbb a Kotoron juss át 😊

Friczy
klán*

Friczy
Az névvitáknál az erõsebb-okosabb-szebb-stb klnán gyõzött, maradt az -(xSU)- klántag.... <#nyes><#nyes><#nyes>

[HUN]Crassus
Csaa mARK!😊

valakinek megvan az az ijesztgetos szopatos jatek amikor 2-3 reflex tesztet kell csinalni aztan bejon egy kiforditott szemgolyo nagy sikolyok kozepette?? pls linket adjatok pls😊

MarkBlade
Igen sniper bug.. nálunk is csinálta egy srác.. aztán nem értette miért vagyunk mérgesek..