America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marsu
ha az My statistics-re kattintok, ezt írja.

A tracker-profile with this User ID was not found in our Database. The address/url is invalid or the user has not enabled his stats-tracker.
Use the "Back" button of your browser or click here!
Psion

Így

Pirosal bekarikáztam ... én inkább a baloldali menüt szoktam használni ... de teljesen mind1 ...

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

marsu
ok nézem, kösz.
Sadist
Bejelentkezel és a fölsõ menüsorban AA stats. Asszem egy kis torta diagram az ikonja.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

marsu
hi all saját magamat, a tracker-en hogyan tudom megnézni???
Sadist
Jaja, minden nap kijön egy új PB verzió. Igaz most minden játék elõtt futtathatod a frissítést, de szerintem megéri. Inkább 5 perc várakozás, mint hogy a csíterek elcsesszék a szórakozásod.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
A következõ ilyet szó nélkül törölni fogom!

Egyszer még jót mosolyog rajta az ember, másodszorra már csak fintorog, harmadszorra meg már qrva unalmas. Ráadásul minden topikot ezzel szemetelnek tele.

Psion
Futtasd az :

America's Army/System/pb/pbweb.exe

progit, ez egy DOS-os ablakban indul el, és kb 1 - 2 perc és késsz ...

Azt hogy épp a punkbuster-t updateli...tehát leszedi a szerverrõl az új punkbustert és felrakja a gépedre...miután megvolt játszhacc.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

húúú kicsit nagy lett a kép bocsi

ez mit jelent?
Cactus
Sztem fun <#taps>

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Josszimatroz
jaja... <#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Ezért meg két büntetõpont járna másik forumban <#banplz><#banplz>

Tesco forum újjáéled <#ravasz1><#ticking>

Cactus

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Josszimatroz
koszonom! ize köszönöm! nyelvtant anno 2-re abszolvaltam pedig draga jo nagypapam sokat gyakorolta velem a szepirast meg helyesirast.. utalom az ekezeteket.. :-) azért neked jó étvágyat! <#idiota> dentu is jon a holnap esti bemozdulasra..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Psion

Valószínüleg igazad lenne ha csak errõl írtam volna a hozzászólásomban ... de erre csak kitértem ... de csak azért mert nem az õ az elsõ aki így írja ... ettõl függetlenül nem foglalkozom ehhez hasonló hibákal ...
Másrészt nem szeretem reflexbõl ellentmondanak ...

Te meg kapsz egy Magyar billenytyûzetet ... <#hehe>

Ettõl függetlenül ez már itt tényleg sokat "OFF"-oltunk ... úgyhogy én lezárom itt ... megyek táplákozni ...

Josszimatroz
es szeretnem ha az egyeb helyett egyebkent irnal.. ugy helyes.. <#vigyor1>

Josszimatroz
hmm de kinek eri meg?.. nekd mert te ugy szereted olvasni hogy internet hozzaferes?.. neki biztos nem mert ha o ugy szereti miert tenne a kedvedre?.. en max akkor fogalmaznam maskeppen ha valaki sertonek erezne ahogy fogalmaztam.. es akkor is csak olyan esetben ha magham ugy iteltem meg igaza van..

Psion
Nem érdekel ha én vagyok a bunkó , de leközelebb nem így írja és ez által jobb lessz ... szóval így vagy úgy de megéri ...

És hova kell beírni ? hogy elinduljon?

Josszimatroz
bocsi psion de mindenki ugy fogalmaz ahogy akar.. engem is idegesitenek dolgok masok irasaiban de megprobalok athaladni felettuk.. igaz nem mindig sikerul.. a formai hibak mas topicokba tartoznak.. <#idiota>

Psion
Már miért nem lenne, ki kockáztatna ingyen egy zsíros pénzbüntetést vagy egyebet ingyért ...

És azért fizetni tehát sokkal kevesebben írnának programok ... ebõl adódoan kuss lenne ...
Egyéb ilyen szó nincs hogy "nete" , írd azt hogy internet hozzáférése vagy hasonló de ne azt hogy "nete"

Psion
Kössz

Josszimatroz
ez is igaz... azon is csimpogtak a fo csiterek hogy valmi biztonsagosabb modot kene talalniuk a hack forumoknak meg szurni a tagokat meerthogy szerintuk a pb garda(evenbalance) nezegeti a forumot kiprobalja az uj csit metodusokat es rogton kiaadja ra az uj pb verziot..

rezes
Dehogy lenne.Max annyit ernenek el hogy nagyobb sunyiban inteznek a dolgokat mert azert valljuk be manapsag akkora nyilvanossaga van a hackeknek hogy csak az nem talal az armyhoz hacket akinek nincs nete

Fonok.Ki az a corporation?

Psion
Ha így gondolná az összes rosszéletû ...

Igzából azok kéne elkapni akik írják a programokat ... nahh meg persze a csalókat is ... de egy két programózót elkapnának, máris kuss lenne !

Josszimatroz
I have enough of PB! This piece of sh.. is violating my privacy on my computer. Even with a clean install it kicks me for having PG installed, though PG is a legal program that is a useful addition to firewall/antivir software.I quit playing on pb servers, only non pb. There I know cheaters can play against cheaters and nobody complains about headshots.

hehe azon megy diszkurzus h milyen szemet az evenbalance h a pb scanneli az o kis gepuket es megserti a szemelyes szabadsagukagat.. o szegenyek...

Josszimatroz
azert egy kicsit rakapcsoltak az evenbalanceos fiuk..

Josszimatroz
"Ive been hacking here for a while not posted much, but im wondering. All the good Eh mods are gone. We cant load multiple Dll anymore. I mean what hack out there now has an aimbot, wallhack, colored models etc etc. Expander was the best thing that happened to me : D thanks for it it was so easy to use. but now everything is like gone? if anyone does have a wallhack working please inform me. im just a noob. so really is hacking dead or not?..." idezet egy csiter forumbol..

Josszimatroz
elvileg holnap estefele lesz szabad 2-3 oram egy kis helyehulyazasra...

Psion
Hát ez egy nagyon jó kérdés ... szerintem igen, de megõróbálok beszélni a srácokkal ... készülj úgy hogy lessz ... ha meg nem akkor csak sziplán duhajkodunk eggyet valahol ...

Josszimatroz
Halo Psion! most akkor holnap este lesz valmi csata v helyehulya?..

Psion
Woodland Outpost
Servername: OFFICIAl WOODLAND OUTPOST
IP Adress / Port: 69.25.17.84

Tehát írd a konzolba hogy :

open 69.25.17.84

a konzolt Magyar billenytyûzeten az "Ö" betüvel hozod le ...

Itt játszik egy kolega, 10 perec és én is ott leszek ...

Mondjatok egy jó servert 😄

zotyesz
Nem vagyok tassi. 😊

zotyesz
Milyen haverom?

Friczy
Zotyesz! a haverod a Legyen Ön Is Milliomosban épp elvisz minden pénzt! heheee

keep walking... www.artum-inferniti.net

na most megy. éljen sokáig. kop-kop-kop

aha. akkor az lehet a gond, hogy én pont fordítva csinálom...

zotyesz
Idõnként gyengélkedik az auth. Ez (is) már régi visszatérõ probléma. Ilyenkor adnak lehetõséget arra, hogy az ember mást is csináljon. 😊

Sadist
Neked van tehetséged hozzá 😄DD

nemtom, hogy folyamatosan ilyen kiszámíthatatlan a játszhatósága a játéknak, vagy nekem van istenadta tehetségem arra, hogy elkapjam azokat az idõszakokat idõrõl-idõre, elhatározván az újboli játékot ezzel a tényleg nagyszerû játékkal, hogy idõrõl-idõre elmenjen tõle a kedvem...

😄 ez mindenképp megnyugtató.

zotyesz
Nem megy. Még mindig nem képzelem magam amerikai bakának.
Ja, az auth se megy, így bejeletnkezni sem tudtam. 😊

üdv! most akkor másnak sem megy a beazonosulás a játékban v. nálam nem stimm valami?

zotyesz
A karakteremet örömmel töltötte el, hogy megjárta M.D-t. Windwalker volt, és Shaundakul trónjához kellett mennie, ami ugye ott van. (igazság szerint még 1. szinten majdnem elhalálozott, de utána olyan lett, mint a Duracell nyuszi.) 😊

rezes
Kivancsi volnek mennyire valtoztatott meg Myth Drannor illetve ha egy Mindflayertol sem ilyedsz meg akkor lehet hogy inkabb veled sem talalkoznek<#vigyor3><#vigyor3>

Fonok.Ki az a corporation?