America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:D
no comment
:D
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Nem tudom mi ez ...
Szervert nem csinál senki mert van rengeteg drága pénzért bérelt jobbnál jobb szerver ...
Jajj nem LOGO-val játszom hanem LEGO-val, elnézést az elírásért ...
A fennköltség vérbõl, szennybõl, fájdalomból és szenvedésbõl születik.
mondd hogy vmi fléééééém
<#vigyor1>#vigyor1>
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
<#bee1>#bee1><#alien2>#alien2>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
<#bee1>#bee1><#alien2>#alien2>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
:(
Ez mi a fene?
Mi még mindíg játszunk LOGO-val, itt :
Mapname: Urban Assault
Servername:
IP Adress / Port: 213.228.239.239:1716
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
légyszives
figyeljünk már erre egy kicsit!
a woodland azért jó mert szinte senki nem játszik rajta néhány óránál többet. ezért jön össze ilyen frag. és a klántársaim sem noob-ok:D
a többi Frag klános volt.. 50-60-70-es játékosok...
de az a 10 honoros tudott annyit mint a társai.
De a ping-ed az nagyon mayer ...
Szóval ez nem illesztõ program hiba ...
De még ha az is lenne a gyerek így játszott legalább 1 órán átt ... nem tûnt fel neki, hogy kicsit másképp néz ki a pálya mint kéne ??!
Másrész itt vissza fogunk kanyarodni a BUG using témára, amit pár nappal ezelõtt bõven kitárgyaltunk ...
Mellesleg varjatok meg egy kicsit a feljovetellel mert ebben a tempoban lassan a fel magyar armys tarsadalmat,egy terito-begyujto fuvarozas keretein belul kiralyi szinem ele prezentalhatsz, egy ket atyai pofon erejeig<#mf1>#mf1><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Fonok.Ki az a corporation?
de ez nem illesztõprogram bug...
a pb_shookkal csinálnak is valami avyg acsak elkészítik õket?
vagy a serveradmin dolga lenne elküldeni a pbnek?
mert a mi serverünkön is voltak hasonló képek.
Kicsit bemetem CSAR-ozni hát nem összefutok egy cheater-el ??!
Nem haszált ***bot-ot ... csak qrva gyanús volt, hogy pontosan tudta hogy éppen hol rezgünk ... megnéztem a PB screenshot-okat ... hát mit látok :
Írom neki hogy mégis mi a fa**t képzel erre kiröhög ... kap egy M203-ast ez eggyik körben eleindul a szavazás ... de csak mi szavazunk, ( 3-an voltunk TESCO-sok ), pedig volt egy Magyar is ... de hát a csapatrársa volt a cheater örült a pontoknak ezért persze hogy nem szavazott ...
ehh, az ilyet még jobban gyûlölöm mint a csalókat ... -TuttiGeorg-HUN-ról van szó ...
Végszóra aztán bejött egy Admin, de addigra többiek leléptek ... szóltam az Admin-nak ... a cheater lejátszotta az éppen folyamatban lévõ kört majd kilépett ... majd Georg honfitársam is, telán enm kapott annyi pontot mint azelõtt ??!
Ettõl függetlenül a játék jól ment, tehát még nem is azért habzik a szám mert legyaktak ... de most bevettem egy marék fájdalom csillapítót, mert szét robban a fejem ...
Én naív még kezdtem elhinni, hogy kevesebb a cheater ...
Barocas, Gyõrben leledzem ... szal' ha van elég naftád gyere ...éppen optimális hangulatban vagyok némi hisztihez ...
Only Users that played America's Army in the last 2 months and have played more than 25 hours are displayed here in this toplist! It's updated every 24 hours
érted ...
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Fonok.Ki az a corporation?
Szép munka Slow !
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
ez a mostani sorrend de én 945 nél tarok kill-ben
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
E.Gy.B.E. Airsoft Team
|
Fölül bannerra kattintasz és elolvasod a híreket. Ott linket is találsz a letöltéshez.
Most kihagytam megint 1 kicsit és szomoruan látom hogy eltüntek a serverek?
Megint uj verzio jött ki amit le kell tölteni és fel kell installálni?
Ha valaki tud erröl valamit irjon m ár be ide.
Köszönettel Brutal!
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Igen , de ne szomorodj el, mert legalább a kezdeti gyengeséged nem rontja a késõbbi statisztikád ... jajj ezért megköveznek ...<#idiota>#idiota>
Van még egy érdekesség is, itt van a Magyarok toplistája ( persze nem mindenki ):
Tracker World Map - Country Hungary
Valmilyen oknál fogva 100 Honor-t elért honfitársaink kiveszik magukat errõl a listáról ...
Itt egy kép, természetesen a felhasználó név helyére a sajátodat írd ... és a Clan Settings részt sem kell kitöltened ...
Egyébként kösz. <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Keresd meg a User-CP opcíót szintén a felsõ sorban fogod megtalálni ... klikk ...
majd ezen belül keresd meg a Tracker Control Panel opciót ... majd klikk erre is ...
Itt a legfolsõ szöveges mezõbe be kell karistolnod pontosan az Army-ban használt felhasználó neved ... a többi opciót meg értelem szerûen kitölteni és beallítani ...