America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dexa
rofl
:D

no comment

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

[HUN]Crassus
Miért kell 3-4 percig várnom míg bemehetek egy szerverre ha nem játszom 2 napig?Elavul a PB-m vagy mi a rák?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Psion

Nem tudom mi ez ...

Szervert nem csinál senki mert van rengeteg drága pénzért bérelt jobbnál jobb szerver ...

Jajj nem LOGO-val játszom hanem LEGO-val, elnézést az elírásért ...

A fennköltség vérbõl, szennybõl, fájdalomból és szenvedésbõl születik.

Dexa
mingyá' csak most jutottam odáig hogy végre vissza is tok olvasni fórumokon...satöbbi
mondd hogy vmi fléééééém
<#vigyor1>

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
mielõtt kérdezel... gondolkozz ill csekk körbe hogy mi a helyzet és hány szerver van...
<#bee1><#alien2>

Sadist
Akkor nézd meg Mighty-t AA.hu fórumon :DDD

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dexa
...neked meg aszem nyugtató kéne már...
<#bee1><#alien2>

Sadist
Áh, már megvan! Meg akartam nézni a netspeedet, erre véletlen átírtam 0-ra :C

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Ne kezdd már itt is! Van elég szerver, válogass közülük!

csináljon valaki egy servert

Sadist
KICK NOTIFICATION: Sadist_Hun has been kicked for an undefined reason: YOU HAVE BEEN KICKED VIA PUNKBUSTER (FOR 2 MINUTES) ... CVAR ENGINE.PLAYER CONFIGUREDINTERNETSPEED * = 0
:(
Ez mi a fene?

Sadist
Na szorítsatok egy helyet <#eplus2>

Psion
Hát tényleg nincs mit ...

Mi még mindíg játszunk LOGO-val, itt :

Mapname: Urban Assault
Servername: | OFFICIAL HONOR SERVER | =GAT=
IP Adress / Port: 213.228.239.239:1716

Sadist
Kösz a játékot Tescosok <#integet2> Meg neked is Lego <#smile>

CSUKA

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Slow
pontatlan:

Isten megteremté Slow-t, 's lõn világosság
;)

CSUKA
isten megteremtééé Slow-ot, és látta hogy ez jó :D

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

BenyBo
akkor már: néha rossz az internet hozzáférésem.

<#worship>

Slow
nem "rossz a netem néha", hanem "rossz az internet hozzáférésem néha"!!!

légyszives

figyeljünk már erre egy kicsit!

CSUKA
sajnos itt sem látszik az op4 átlaghonora.
a woodland azért jó mert szinte senki nem játszik rajta néhány óránál többet. ezért jön össze ilyen frag. és a klántársaim sem noob-ok:D

CSUKA
rossz a netem néha, mert a nõvérem letölt és akkor felugrik 1200-1600-ig is. azért volt a 2 kia:)

a többi Frag klános volt.. 50-60-70-es játékosok...
de az a 10 honoros tudott annyit mint a társai.

Psion
Nagyon ügyes vagy. Kár, hogy nem látni az OP4-nál lévõ Honor szinteket ... azért én elcsíptem kettõt, egy 10-es és egy 20-as ...

De a ping-ed az nagyon mayer ...

CSUKA
19-2<#violent>

Psion
Nem akarok tippeket adni, csak annyit, hogy a játék texturáiba relatíve könnyû belenyúlni.
Szóval ez nem illesztõ program hiba ...

De még ha az is lenne a gyerek így játszott legalább 1 órán átt ... nem tûnt fel neki, hogy kicsit másképp néz ki a pálya mint kéne ??!

Másrész itt vissza fogunk kanyarodni a BUG using témára, amit pár nappal ezelõtt bõven kitárgyaltunk ...

rezes
Koszi:)Tudod ugyelni kell az imidzsemre(direkt igy irom hatha Psion bele tud kotni)
Mellesleg varjatok meg egy kicsit a feljovetellel mert ebben a tempoban lassan a fel magyar armys tarsadalmat,egy terito-begyujto fuvarozas keretein belul kiralyi szinem ele prezentalhatsz, egy ket atyai pofon erejeig<#mf1><#banplz><#banplz>

Fonok.Ki az a corporation?

CSUKA
aaaz igen...
de ez nem illesztõprogram bug...

a pb_shookkal csinálnak is valami avyg acsak elkészítik õket?
vagy a serveradmin dolga lenne elküldeni a pbnek?
mert a mi serverünkön is voltak hasonló képek.

Psion

Kicsit bemetem CSAR-ozni hát nem összefutok egy cheater-el ??!

Nem haszált ***bot-ot ... csak qrva gyanús volt, hogy pontosan tudta hogy éppen hol rezgünk ... megnéztem a PB screenshot-okat ... hát mit látok :

Írom neki hogy mégis mi a fa**t képzel erre kiröhög ... kap egy M203-ast ez eggyik körben eleindul a szavazás ... de csak mi szavazunk, ( 3-an voltunk TESCO-sok ), pedig volt egy Magyar is ... de hát a csapatrársa volt a cheater örült a pontoknak ezért persze hogy nem szavazott ...
ehh, az ilyet még jobban gyûlölöm mint a csalókat ... -TuttiGeorg-HUN-ról van szó ...
Végszóra aztán bejött egy Admin, de addigra többiek leléptek ... szóltam az Admin-nak ... a cheater lejátszotta az éppen folyamatban lévõ kört majd kilépett ... majd Georg honfitársam is, telán enm kapott annyi pontot mint azelõtt ??!

Ettõl függetlenül a játék jól ment, tehát még nem is azért habzik a szám mert legyaktak ... de most bevettem egy marék fájdalom csillapítót, mert szét robban a fejem ...

Én naív még kezdtem elhinni, hogy kevesebb a cheater ...

Barocas, Gyõrben leledzem ... szal' ha van elég naftád gyere ...éppen optimális hangulatban vagyok némi hisztihez ...

<#banplz>

Psion merre lax mert felveszlek a kocsiba mikor megyünk verekedni.:))))
Nem változtál öreg harcos. :D
Psion

Only Users that played America's Army in the last 2 months and have played more than 25 hours are displayed here in this toplist! It's updated every 24 hours

érted ...

Josszimatroz
Koszi! az erdem termeszetesen Slow-é :-P

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

rezes
Koszi hogy ravilagitottal eme grammatikai hianyossagra.DE szerintem nincs ra szuksegem hogy te kioktassal plane nem magyar nyelvbol.Ha en ugy tartom helyenvalonak igen is azt irom hogy nete bar bevallom ezt azert tettem mert nem igazan felteteleztem azt rolad hogy megerted mit jelent az a szo hogy internethozzaferes.Mea culpa

Fonok.Ki az a corporation?

Psion
Jó az új bannered ( vagy mid ? ) Josszi !

Szép munka Slow !

HAFgoofy
naponta, asszem éjjel!

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

CSUKA
az urban assault lista mikor frissül?
ez a mostani sorrend de én 945 nél tarok kill-ben

Miért nem megy a pb egyik EU szerveren sem?

Josszimatroz
megmondjak azt neked az apolok ha megkerdezed oket szerintem... <#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Sadist
AA.hu-n nem tudod megnézni. Azt a hivatalos oldalon lehet:www.americasarmy.com

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Hol tom megnézni a www.americasArmy.hu-n a honor szintem meg hogy lehet fegyvert berakni amit készítettem?

Igen...új peccs.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sadist
^
|
Fölül bannerra kattintasz és elolvasod a híreket. Ott linket is találsz a letöltéshez.

Brutal
Sziasztok!
Most kihagytam megint 1 kicsit és szomoruan látom hogy eltüntek a serverek?

Megint uj verzio jött ki amit le kell tölteni és fel kell installálni?
Ha valaki tud erröl valamit irjon m ár be ide.
Köszönettel Brutal!

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Psion

Nincs mit ...

marsu
köszönöm a segítséget. <#worship><#worship><#worship>
Psion

Igen , de ne szomorodj el, mert legalább a kezdeti gyengeséged nem rontja a késõbbi statisztikád ... jajj ezért megköveznek ...<#idiota>

Van még egy érdekesség is, itt van a Magyarok toplistája ( persze nem mindenki ):

Tracker World Map - Country Hungary

Valmilyen oknál fogva 100 Honor-t elért honfitársaink kiveszik magukat errõl a listáról ...

Psion

Itt egy kép, természetesen a felhasználó név helyére a sajátodat írd ... és a Clan Settings részt sem kell kitöltened ...

marsu
igen ez volt a baj,<#rinya><#rinya><#rinya> de akkor csak azt fogom látni, amit ezentúl csinálok?
Egyébként kösz. <#worship><#worship><#worship>
Psion
Az lehet a gond, hogy nem jól állítotad be a Tracker-t ... valószínû hogy bár beregisztráltál, de nem álítottad be azt hogy figyelje a játkod az America's Army-n belül ...

Keresd meg a User-CP opcíót szintén a felsõ sorban fogod megtalálni ... klikk ...
majd ezen belül keresd meg a Tracker Control Panel opciót ... majd klikk erre is ...

Itt a legfolsõ szöveges mezõbe be kell karistolnod pontosan az Army-ban használt felhasználó neved ... a többi opciót meg értelem szerûen kitölteni és beallítani ...