America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fonok.Ki az a corporation?
Fonok.Ki az a corporation?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
E.Gy.B.E. Airsoft Team
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
<#ravasz1>#ravasz1>
E.Gy.B.E. Airsoft Team
My Life for Freedom!
De engem még mindíg az zavar a legjobban(nem igazán bug), amit Nyers kollega említett a minap. Az hogy az M4est a katonák felfelé tartják kb 25 fok (%)-al<#wilting>#wilting>. Ezt rögtön az elején rohadt demoralizálónak tartottam, de megbékéltem vele. A legfurcsább viszont hogy az elmúlt 1 évben egyetlen ember sem kifogásolta ezt a tényt itt a fórumon.
de ténylem olyan mint egy hõérzékelõs kamera képe.
az a baj hogyha én csak így tudom leprintelni akkor a pb is.
és akkor ez a csalás ki sem derül.
bakker.. zsenivagyok<#eplus2>#eplus2>
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Be vagy tépve, egyéb racionális magyarázat nincs erre a viselkedésre ... egyszerûen hihetetlen ...
A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.
most néztem.
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
<#violent>#violent><-- ez tök jóóó
pont az Nvidia támogatja ezt a játékot..LOL
ha a gammát 10.0 felé viszed, olyan képet kapsz, mintha alien v predatort játszanál...
ati kártyáknál 7000-7200-7500-as vezióval átlátszanak a falon az árnyékok...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
a telepjáró ablakánál még mindíg át lehet látni a füstön, és a bokorbugot sem szedték ki.. legalábbb egy olyan sokak álltal játszott pályáról szeddnék le ezeket mint a hosp.
az rpg-t sajnálom hogy kiszedték.. szerintem az még belefét.
pipeline: roofbug.. az már nem is bug, csak az nem ismeri aki még nem ment ki a szellõzõbõl. a fõbejárat mellé f.gránátot dobunk elborítja a breakroom-ot a füst (falon át).
rushgránát.. minden páylán nagyot "arat".
a radiotoweren, ha lehasalunk és újra felállunk át lehet látni egy pillanatra a pályán.
ha csak a füstöt újtaterveznék már sokat lépnének elõre...
a bugok 90% a füst miatt van.<#gun>#gun><#violent>#violent><#gunyos1>#gunyos1>
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Grat neki...bár nem irigylésre méltó feladat a mod-é.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Ne haragudjatok, képtelen voltam eleget tenni itt a feladatomnak, pláne úgy, hogy mostanában fogalmam sincs a játékkal kapcsolatos dolgokról. Mighty igazán méltó lesz a posztra 😊
ha más úgy, akkor én is ahhoz tartom magam, ha nem úgy akkor én is máshogy... <#nevetes1>#nevetes1>
Tény, hogy miután eltûntek a gránátok sokkal jobb lett a játékmenet. Most nem sírni akarok, a játékban ez a "nyerõ taktika". Persze minden pályát lehet szépen is játszani, de nem az a jellemzõ.
My Life for Freedom!
Rühelem amúgy a spammot,de így lehet ellene védekezni......
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
mi megy itt.
több mint két éve nyomom a gémet és tudom milyen volt korábban. Pipeline-on is dobálják a gránátokat(nem szedték ki), WC-n is(nem szedték ki), akkor mi a pöcsért kéne UA-n. gyors pálya tény, de annyira nem dúrva a helyzet mint páran látják. WC is tud nagyon arcade-os lenni, UA-is tud. mindkettõ tud taktikázós is lenni. vajon mért? hát megmondom. az egész attól függ kik vannak a szerveren. Tegnap pl PSF-fel meg PL_Army-val nyomattuk, és volt spam, mégis volt taktika is. és olyan jót nyomattunk, mint állat.
máskor meg fut mindenki minden irányba.
szóval nem a pályát kell lehúzni meg a felszerelést hanem a játszótársakat akik, one man armyt játszanak.
és még mindig rohadt messze van az ARMY a CS szintû arkád balfaszságoktól...
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
mert én mondjuk sosem gondoltam bele abba, hogy mi lenne ha itt ennyi gránát lenne, ott nem lenne rpg, amott 1/3-2/3-ad felállás lenne, stb.
van gránát? van gránát. akkor használd. mindenki más ezt teszi.
amúgy erre a spam dologra meg lehetne találni hivatalos megoldást is, hogy mondjuk semmilyen fegyver ne sebezzen az elsõ 20 másodpercben pl. és aki spammol, az csak feleslegesen ellövi/dobja a cuccát. de nincs ilyen a játékban, úgyhogy spammolni lehet, kell, mert a tömeg ezt kívánja (vagy az amerikai hadsereg )<#hawaii>#hawaii>