America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zotyesz
Megjártam Myth Drannort és túléltem. Engem már nem tud megijeszteni. 😊

rezes
Vazze nem is tudtam hogy egy Mindflayer vagy.Na igyekeszem elkeulni a talalkozast veled<#vigyor3><#vigyor3>

Fonok.Ki az a corporation?

rezes
Vazze nem is tudtam hogy egy Mindflayer vagy.Na igyekeszem elkeulni a talalkozast veled<#vigyor3><#vigyor3>

Fonok.Ki az a corporation?

Sadist
Humoros és aranyos topikban is felbasztak ezzel a baromsággal. Most úgy kedvem volna törölni, de lusta vagyok bejelentkezni 😛

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Strahd_
😊 hát nem 😊

bazmeg, reméltem legalább az army topikot elkerüli ez a balfaszság....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Strahd_
Ovatosan! 😊

18++

Sadist
Már régóta idegesít ez a hülye fegyverfogás. Be is akartam írni AA.hu topikba, de a végén valahogy elfelejtettem. De kösz hogy emlékeztettetek rá 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bcs78
Pont egy hete.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

[HUN]Crassus
jaja kijött! nekem már le is jött....he he

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

repro
mijapöcs? kijött az új peccs?

214 új hozzászólás

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
vagy telekjáró 😊)) <#vigyor1>

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

HAFgoofy
<#banplz><#idiota>

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

CS topic? Jujj...ne káromkodjunk kérem 😄DD

E.Gy.B.E. Airsoft Team

bcs78
Mondjuk az is lehet, hogy nem te, hanem én voltam valamikor benyomva, és véletlenül a CS topikba keveredtem... aztán ott meg totál leépültem...

Ehh lehet hogy be voltam nyomva amikor olvastam de nekem nem rémlik...
<#ravasz1>

Pontosan errõl beszéltem...tom milyen modnak lenni.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

bcs78
Oh... pedig már majdnem mindegyikrõl volt legalább egyszer szó.

Nyers
Jaja, meg a másik hogy az ember szájából jön ki az RPG / golyó. <#zavart2> Így ha pl egy embernek csak a fejét látod, a stukkert nem, simán leszed, de szabad területe "csak" a fej. Majd ha lesz energiám indítok neki topicot az aa.com-on, hátha születik néhány értelmes válasz, mert nem nagyon beszlének róla, szó mi szó.

My Life for Freedom!

Ehhh nem.... de most már igen.

De engem még mindíg az zavar a legjobban(nem igazán bug), amit Nyers kollega említett a minap. Az hogy az M4est a katonák felfelé tartják kb 25 fok (%)-al<#wilting>. Ezt rögtön az elején rohadt demoralizálónak tartottam, de megbékéltem vele. A legfurcsább viszont hogy az elmúlt 1 évben egyetlen ember sem kifogásolta ezt a tényt itt a fórumon.

Nyers
Már akinél be van kapcsolva! <#idiota>

My Life for Freedom!

bcs78
Ezeket tök felesleges beírni, mert mindenki tud róla. Még a videokártya bugról is. És az árnyékok minden videokártyával átlátszanak a falon.

CSUKA
háát.. a videókártya bug-ot nemtudom megmutatni mert a printscreen alap kontrasztal fényképezi le..
de ténylem olyan mint egy hõérzékelõs kamera képe.

az a baj hogyha én csak így tudom leprintelni akkor a pb is.
és akkor ez a csalás ki sem derül.

bakker.. zsenivagyok<#eplus2>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Psion

Be vagy tépve, egyéb racionális magyarázat nincs erre a viselkedésre ... egyszerûen hihetetlen ...

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

CSUKA
tévedtem... a pipelinén a roofbugot kiszedttéék...
most néztem.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA
nem jut több az eszembe..

<#violent><-- ez tök jóóó

CSUKA
a videókártya illesztõprogram hibái..
pont az Nvidia támogatja ezt a játékot..LOL
ha a gammát 10.0 felé viszed, olyan képet kapsz, mintha alien v predatort játszanál...

ati kártyáknál 7000-7200-7500-as vezióval átlátszanak a falon az árnyékok...

CSUKA
gondolkozom...

Sadist
Több kihasználható bugot nem akarsz beírni???

miért? telepeken nem lehet járni? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

CSUKA
😊 terep

pet70000
új fogalom az armyban: telepjáró 😉

CSUKA
a Hospitalon kéne kijavítaniuk a bugokat...
a telepjáró ablakánál még mindíg át lehet látni a füstön, és a bokorbugot sem szedték ki.. legalábbb egy olyan sokak álltal játszott pályáról szeddnék le ezeket mint a hosp.

az rpg-t sajnálom hogy kiszedték.. szerintem az még belefét.

pipeline: roofbug.. az már nem is bug, csak az nem ismeri aki még nem ment ki a szellõzõbõl. a fõbejárat mellé f.gránátot dobunk elborítja a breakroom-ot a füst (falon át).

rushgránát.. minden páylán nagyot "arat".

a radiotoweren, ha lehasalunk és újra felállunk át lehet látni egy pillanatra a pályán.

ha csak a füstöt újtaterveznék már sokat lépnének elõre...
a bugok 90% a füst miatt van.<#gun><#violent><#gunyos1>

Gfreiter
Viszont kitartóan követni kell a topikot, ami aztért nem könnyû feladat, hogy melóból hazaérve: 588 új hozzászólás. Mondjuk Mighty asszem melóban is tud netezni, ami elõny.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Sadist
Nem egy nagy dolog, annyi hogy tud hozzászólást törölni és meg tudja változtatni a topik alcímét 😊 Törlésre nem sokszor van szükség, topik alcím módosításra meg még kevésbé 😄

Hmm...észre sem vettem hogy csere történt 😊)
Grat neki...bár nem irigylésre méltó feladat a mod-é.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gfreiter
Császtok 😊 Viva la új moderátor 😊 <#taps>
Ne haragudjatok, képtelen voltam eleget tenni itt a feladatomnak, pláne úgy, hogy mostanában fogalmam sincs a játékkal kapcsolatos dolgokról. Mighty igazán méltó lesz a posztra 😊

Sadist
Most kicsit alakítottam rajta. A két alaknak adtam egy kis ragyogást, így jobban kimelõdik, fõleg a jobb oldali. Meg az AA logót kicsit átlátszóra vettem, mert nagyon rikítottak a fehér betûk. Szerintem így most jobban néz ki 😊

pet70000
ez az új banner jóra sikeredet, szerintem 😉

pet70000
bocsi, lemaradtam az elejérõl, de akkor most mitõl lesz 5 gránátod??

BenyBo
én csak arról beszélek, hogy én alkalmazkodom! 😊
ha más úgy, akkor én is ahhoz tartom magam, ha nem úgy akkor én is máshogy... <#nevetes1>

Nyers
Szerinted miért szedték ki a CSAR-ról a grántokat, a Hospitalról a gránátokat és az RPG-t, Pipon meg 1-re csökkentették a gránátok számát. Mert ami ott folyt az elején, az minden volt csak nem taktika. Pipeon pl. a north "folyósó" kellemes gránátesõ tisztogatta, mindig. Akármelyik kör volt, mindig volt ez a dolog. A WC az még mindig ilyen. Számold össze elején hányat lõsz és hány gránátot dobsz el. De van még rossz példa: Swamp.
Tény, hogy miután eltûntek a gránátok sokkal jobb lett a játékmenet. Most nem sírni akarok, a játékban ez a "nyerõ taktika". Persze minden pályát lehet szépen is játszani, de nem az a jellemzõ.

My Life for Freedom!

[HUN]Crassus
Mondjuk az igaz az elsõ 20-30 körömben ezen a mepen meghaltam én is és anyáztam is,hogy köcsög spemmerek,de aztán megkérdeztem magamtól:hát hülye vagy vazze?? mi a fa***nak rohansz elõre?? 20-30 másodperc kemp hátul és máris nem haltam meg😊
Rühelem amúgy a spammot,de így lehet ellene védekezni......

[negativ] Cirek
aj vazze.

mi megy itt.
több mint két éve nyomom a gémet és tudom milyen volt korábban. Pipeline-on is dobálják a gránátokat(nem szedték ki), WC-n is(nem szedték ki), akkor mi a pöcsért kéne UA-n. gyors pálya tény, de annyira nem dúrva a helyzet mint páran látják. WC is tud nagyon arcade-os lenni, UA-is tud. mindkettõ tud taktikázós is lenni. vajon mért? hát megmondom. az egész attól függ kik vannak a szerveren. Tegnap pl PSF-fel meg PL_Army-val nyomattuk, és volt spam, mégis volt taktika is. és olyan jót nyomattunk, mint állat.
máskor meg fut mindenki minden irányba.
szóval nem a pályát kell lehúzni meg a felszerelést hanem a játszótársakat akik, one man armyt játszanak.

és még mindig rohadt messze van az ARMY a CS szintû arkád balfaszságoktól...

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

<#fejvakaras>

[HUN]Crassus
Sokáig filóztam megmutassam-e,de rájöttem nem titkolózhatok tovább😊 ez a stuki amiért jól tudok lõni 203-al😊)

BenyBo
vagy a randomli rohangáló civilek <#mf1>

BenyBo
semmi gond 😄 lehet nem volt egyértelmû... 😄

BenyBo
a fellengzõsség meg lehet abból adódott, hogy nem értem miért a hibákat kell keresni a játékban, meg mindenhol az életben? ez a magyar felfogás? ami van, azt kell szeretni.... 😄 így is lehet boldogulni. másnak is megy. akkor mi miért sztrájkolunk? hogy így kéne, meg úgy kéne?
mert én mondjuk sosem gondoltam bele abba, hogy mi lenne ha itt ennyi gránát lenne, ott nem lenne rpg, amott 1/3-2/3-ad felállás lenne, stb.
van gránát? van gránát. akkor használd. mindenki más ezt teszi.
amúgy erre a spam dologra meg lehetne találni hivatalos megoldást is, hogy mondjuk semmilyen fegyver ne sebezzen az elsõ 20 másodpercben pl. és aki spammol, az csak feleslegesen ellövi/dobja a cuccát. de nincs ilyen a játékban, úgyhogy spammolni lehet, kell, mert a tömeg ezt kívánja (vagy az amerikai hadsereg )<#hawaii>

[HUN]Crassus
remélem a random spawn pontok meghozzák a változást......a halálom amikor az emberek azt nézik: a picsa 9:30? baszki lõjjed mán a 203-ast a kórház alsó kijáratához......na ez sztem nem játék.