America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a gáz hogy azok hagyják itt a topikot akik normálisak...lehet h itt már sosem lesz 60K 😞

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Belton
Én máá cavaztam😛

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Sadist
Csinálj már magadnak egy rohadt logót! Mindig összekeverem a hozzászólásaidat Domáéval 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dexa
hát akkor én is L innen... végleg
(örülj Csuka 😄 )

tényleg soxor sok feszültség gyûlik itt össze néhány hozzászólásban...
ez nekem nem hiányzik...

én is paraszt voltam mert igazából mostanában nekiestem embereknek ha volt alapja a dolognak ha nem...
(bár nem ez a lényeg)
ezért utólagosan is Lnézést kérnék mindenkitõl
:S

na mindenkinek további jó ármizást a késõbbiekben (nem káromkodtam 😉 )

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Áááá...vazze...nem lehetne lezárni ezt a topicot úgy 2-3 hétre? Talán akkor lecsillapodnak a kedélyek...és csak az értelmesek jönnek vissza.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

CSUKA
Gyurcsány nem nagy ember.. rossz példa.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

mea culpa!!Bocs,ha megbántottalak,de a nagy emberek is hibáznak(lásd Gyurcsány)G&R:"Gerinces"&Rablóhal: nyilthólyagu halak (Physostomi) alrendjébe tartozó halnem, összenyomott testtel, széles, lapított fejjel, széles szájjal, elõreálló alsó állkapoccsal; állkapcsai sokfoguak, hátuszói hátrahuzódtak, hasuszói a has közepén fekszenek.
bcs78
Szabi, nyugi. Dobd a témát. A Genyó&Rohadék nem kellett volna, a többivel egyetértek.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

CSUKA
szerinted én most ezt viccesnek tartom?

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

változtass nevet és lehet nem lesznek elõítéleteik.Pl:Genyó&Rohadék
a nyilthólyagu halak (Physostomi) alrendjébe tartozó halnem, összenyomott testtel, széles, lapított fejjel, széles szájjal, elõreálló alsó állkapoccsal; állkapcsai sokfoguak, hátuszói hátrahuzódtak, hasuszói a has közepén fekszenek.Lehet soha nem jönnek rá a okosságra!!!Persze ez csak poén kérlek ne szívd melre!!:-))
CSUKA
persze.. én azt tartom köcsögségnek, hogy nem mondják elõtte hogy mennek ki.

Sadist
A flém helyett inkább menjetek szavazni! Fõleg a klánosok. Szerintem Bcs érdekes kérdést talált ki 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Csuka ha jól tudom a HAF-osok a saját pénzükön bérelnek szervert.Te szintén a saját v. szüleid pénzén vettél pc-t és azt és ott és akivel akarsz azzal játszól!!!!Õk miért ne választhatnák meg mit akarnak a pénzükér?Képzeld a harmadik szomszédod átmenne és mondaná játszál a mario-val:-)))
Sadist
Akkor nem csak csíter vagy, hanem fragk...a is? A HAF szerver FAQ-ban benne van, hogy õk azért játszanak a szerveren, hogy szórakozzanak. Ha pedig folyamatosan szívnak, az nem szórakozás.

Köszönöm Doma egyetértését.
Crassus ne haragudj de fogalmazásból elég gyenge voltam mindíg!De MIGHTY és NYERS úgy néz ki megértette a mondanivalómat.Próbáld meg újra és újra elovasni a hozzászólásom és meglátni és megértenia "költõi"megjegyzésemet,Ha nem megy akkor nem csak én vagyok gyenge....
Mighty
Nos, ahogy nézem a HAF serveren már nem találsz easy frag-et...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Azzal vagy anélkül a lényeg teljes mértékben benne van... SAJNOS <#szomoru1>

CSUKA
mert a HAF-osok könnyû célpontok és easy frag.. sok pont.. érted?

[HUN]Crassus
Figyelj jó lenne a hozzászólásod ha nem lenne benne ez a mondat" nagyon szarok vagytok"! ezzel az összes többi érved elásod.Jó lenne ezen elgondolkoznod,kezdd te a tükör elõtt a felolvasást......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nyers
Lehetne PDM-t, BDM-t meg a doorbreachert bemutatni katonai oldalról. Olvasgattam róluk, fincsi, sztem lesz belõle vmi. 😉

My Life for Freedom!

Mighty
Van valami új cikk a láthatáron??? Ne kímélj!

Mighty
Remélhetõleg mindenki magába száll és lenyugszik. Az indulatokat kéretik a servereken játékkal levezetni.

CSUKA! A HAF párszor már leírta: te nem vagy szívesen látott vendég a serverükön. Miért nem tudsz ezzel megbékélni és keresni másik servert?

Nyers
A méltán hírhedt Csuka nem szereti a pici xxx-t, ez megtisztelõ, köszönjük. Remélem kiérdemeltük. 😉
Szüneteltetem a gamet én is, amíg nem lesz új vas, persze a cikkekre lehet számítani ettõl függetlenül.
Ami meg itt folyik ... nem hiszem, hogy lehet vkik között ekkora ellentét, düh, harag, utálat. Egyszerûen már vicc szintjén van a dolog. Rendezni kéne a dolgot, mert ez nem állapot.

My Life for Freedom!

Tényleg mélyponton van a topik.Régen ha nem volt semmi az Armyval kapcsolatos téma akkor kussoltak az emberek....igaz az is unalmas volt h semmi hír meg ilyenek...de még mindig jobb volt mint az ami most folyik.
Inkább legyen csend...megszakítva néha 1-2 poénnal vagy hírrel,de ne cseszegessétek egymást.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

CSUKA
jah.. túl jó vagyok.

GPsniper felkért, hogy mennyek ki a serverbõl kb.egy hete, amikor minden körben leszedtem.. amikor kérdeztem, hogy miért mennyek ki, nem felelt. (maradtam)

NEM HASZNÁLTAM BUGOKAT NEM CSALTAM, CSAK JÁTSZOTTAMA MAGAM, JÁTÉKÁT.
ha azt gondolja hogy köcsög csíter, akkor igaza van ,de ettõl még nem kell bannolni szó nélkül..

[negativ] Cirek
nekem sosem volt a kedvencek között az Army topic 😊

amúgy meg hiába ír be ide bármi jó eredményt azt azért nem gondoltátok komolyan hogy nálam bárki is jobb lenne... <#mf1><#idiota><#idiota><#idiota><#vigyor3><#nezze>

<#banplz>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

szerintem azt a bant magadnak köszönheted!!!
CSUKA
én a HIT, az xXx, de fõleg Dexa ellen vagyok!
jah.. és a mostmár a HAF ellen is, mert szó nélkül bannoltak a severükbõl.

Sziasztok én kb 4 hónapja armyzom.Mikor elkezdtem itt kérdeztem és kaptam is választ!!! Azóta kb 3-4 hozzászólásom volt,de minden nap olvastam.És azt kell mondjam most vagytok a legméjebb ponton.Nagyon gagyi az egész fórum ,csak arról szól ki kit mennyire útál.Szal nagyon szarok vagytok!!!!!Kicsit el kéne gondolodni magatokon,vagy tükörbe nézve lassan végigmondva minden hozzászólásotokat!!!Magatokra nézni.Szerintem értelmes ember így nem viselkedik!!!Ha mégis akkor tévedtem,de az még emberi dolog.
4NDR3W
Ácsi bácsi.
Azért az kuksold már meg légy oly bátyám, hogy hány, hány ellen és ki milyen hangnemben irogat. Köszi.

http://www.HITclan.hu

Mighty
Akkor nagy meglepetésekben lesz részed 😊

Géped fejlõdött? <#hehe>

Belton
Hello mindenki hello ismik mar ha valaki meg ismer még....
1év kihagyas utan ujra van netem es mar szedem is le a legfrissebb aao t😊)) yupiii
bye...

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Sadist
Wháá, én akartam vinni az 51k-t egy szép képpel, de majd legközelebb <#falbav>

Ne tedd... még akkor se ha nagyon ugy gondolod/gondoltad hogy gáz a szitu...
Vegyél ki egy hónap szabadságot, menj el hawaiira idd le magad párszor, lazíts aztán majd visszajössz és jól fog esni.
Ezért kilépni a klánból?? Barátadi, jóban vagytok, meg mittudomén.
Sztem nem éri meg.

Mighty
Nagyon nem....

rezes
Ez durva volt nagyon.Csak egy jatekrol van szo.Megeri?

Fonok.Ki az a corporation?

zotyesz
Nálam a különbség csak annyi, hogy a kedvencek között van még a topik.

Slow
hali mindenki

a múltkori banner örjöngésen annyira leakadtam, hogy kivettem ezt a topikot a kedvencekbõl, kiléptem az xsu-ból és letöröltem az army-t a gépemrõl... nem akartam a bannerrel senkit bántani, még a vita alatti feliratokkal sem (hiszen kb 2 percet voltak kinnt, kevesebbet, mint egy hozzászólás), én csak poénnak, újdonságnak, marháskodásnak, hülyéskedésnek, bohóckodásnak, poénkédásnak, nevetnivalóságosnak szántam... olyan dolognak ami nem megszokott...
na mindegy

mert ami a nagyobb gond:
pár ember, aki komolyan durvázik itt, elkente a hangulatot...
szerintem ez már sok embernek nagyon rosszul esik, ha neki szól a flém, ha nem...

ha BAUER úgyben van valami, szóljatok nyugodtam priviben...
mert ugye az örök 😉

meg, ha bármi kell (pl banner...😛)

Sadist
Házigazda jelszót te is tudod <#vigyor1>

bcs78
Kissé eldurvult a flém. Már nagyon alpári lett, ezt már olvasni is rossz. Már nem cinikusak a beszólások, hanem szimplán gyalázkodók. :-|

Sztem nyugodtan lehetne moderálni ezt-azt.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

zotyesz
Hogy lehetnék abszolút kívülálló? Köszi, hogy ennyire objektívnek tartasz, igazából nem vagyok az, nem tudok az lenni.
Szerintem is tényleg ideje lenne pontot tenni a végére. (nem is írok többet, bocs)

Közösen? Nem hinném. Én nem bántottam senkit, mégis azt mondták, hogy kapjam be... Te, mint kívülálló, mit gondolsz, bántó voltam? Vagy esetleg cinikus?
Ha nagyon kötekedõ lennék, akkor beálhattam volna a Friczy ellen irányuló szócsatába, mégse tettem.

Sadist
Üvegházhatás, az afrikai burgonyavész...

zotyesz
Hát...azért csak közösen sikerült összehozni.

Miért van az, hogy mostanában pillanatok alatt ennyire elfajulnak dolgok?

Huh, mintha egy kissé elszabadultak az indulatok. Bár én nem érzem magamat felelõsnek ezért, ami kialakult, mert a #50972 hozzászólásom tényleg merõ jóindulatból jött. Innetõl kezdve tényleg mondhat bármit az ember, abból jó nem sül ki.

részemrõl oké, nem lesz több
THE matrica
Gyerekek tényleg hagyjátok abba. Ez már nem az elsõ ilyen veszekedés és az a baj hogy már sértegetitek is egymást.<#puszi>Béküljetek ki<#law>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Sadist
Most már tényleg be lehetne fejezni!

zotyesz
A Barocas vs. HIT vitától(ez már inkább pocskondiázás)teljes mértékig elhatárolom magam. (elnézést kérek a HIT tagjaitól, mert nem általánosítani akartam, csak ez Barocas szemszögébõl lassan így tûnik)
Egyrészrõl, mert a sértett önérzeten kívül ez nem szól másról. Másrészt, mert egyszerûen az emberi jóízlést sérti.