America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
(örülj Csuka 😄 )
tényleg soxor sok feszültség gyûlik itt össze néhány hozzászólásban...
ez nekem nem hiányzik...
én is paraszt voltam mert igazából mostanában nekiestem embereknek ha volt alapja a dolognak ha nem...
(bár nem ez a lényeg)
ezért utólagosan is Lnézést kérnék mindenkitõl
:S
na mindenkinek további jó ármizást a késõbbiekben (nem káromkodtam 😉 )
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
a nyilthólyagu halak (Physostomi) alrendjébe tartozó halnem, összenyomott testtel, széles, lapított fejjel, széles szájjal, elõreálló alsó állkapoccsal; állkapcsai sokfoguak, hátuszói hátrahuzódtak, hasuszói a has közepén fekszenek.Lehet soha nem jönnek rá a okosságra!!!Persze ez csak poén kérlek ne szívd melre!!:-))
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
My Life for Freedom!
CSUKA! A HAF párszor már leírta: te nem vagy szívesen látott vendég a serverükön. Miért nem tudsz ezzel megbékélni és keresni másik servert?
Szüneteltetem a gamet én is, amíg nem lesz új vas, persze a cikkekre lehet számítani ettõl függetlenül.
Ami meg itt folyik ... nem hiszem, hogy lehet vkik között ekkora ellentét, düh, harag, utálat. Egyszerûen már vicc szintjén van a dolog. Rendezni kéne a dolgot, mert ez nem állapot.
My Life for Freedom!
Inkább legyen csend...megszakítva néha 1-2 poénnal vagy hírrel,de ne cseszegessétek egymást.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
GPsniper felkért, hogy mennyek ki a serverbõl kb.egy hete, amikor minden körben leszedtem.. amikor kérdeztem, hogy miért mennyek ki, nem felelt. (maradtam)
NEM HASZNÁLTAM BUGOKAT NEM CSALTAM, CSAK JÁTSZOTTAMA MAGAM, JÁTÉKÁT.
ha azt gondolja hogy köcsög csíter, akkor igaza van ,de ettõl még nem kell bannolni szó nélkül..
amúgy meg hiába ír be ide bármi jó eredményt azt azért nem gondoltátok komolyan hogy nálam bárki is jobb lenne... <#mf1>#mf1><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3><#nezze>#nezze>
<#banplz>#banplz>
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
jah.. és a mostmár a HAF ellen is, mert szó nélkül bannoltak a severükbõl.
Azért az kuksold már meg légy oly bátyám, hogy hány, hány ellen és ki milyen hangnemben irogat. Köszi.
http://www.HITclan.hu
Géped fejlõdött? <#hehe>#hehe>
1év kihagyas utan ujra van netem es mar szedem is le a legfrissebb aao t😊)) yupiii
bye...
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Vegyél ki egy hónap szabadságot, menj el hawaiira idd le magad párszor, lazíts aztán majd visszajössz és jól fog esni.
Ezért kilépni a klánból?? Barátadi, jóban vagytok, meg mittudomén.
Sztem nem éri meg.
a múltkori banner örjöngésen annyira leakadtam, hogy kivettem ezt a topikot a kedvencekbõl, kiléptem az xsu-ból és letöröltem az army-t a gépemrõl... nem akartam a bannerrel senkit bántani, még a vita alatti feliratokkal sem (hiszen kb 2 percet voltak kinnt, kevesebbet, mint egy hozzászólás), én csak poénnak, újdonságnak, marháskodásnak, hülyéskedésnek, bohóckodásnak, poénkédásnak, nevetnivalóságosnak szántam... olyan dolognak ami nem megszokott...
na mindegy
mert ami a nagyobb gond:
pár ember, aki komolyan durvázik itt, elkente a hangulatot...
szerintem ez már sok embernek nagyon rosszul esik, ha neki szól a flém, ha nem...
ha BAUER úgyben van valami, szóljatok nyugodtam priviben...
mert ugye az örök 😉
meg, ha bármi kell (pl banner...😛)
Sztem nyugodtan lehetne moderálni ezt-azt.
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Szerintem is tényleg ideje lenne pontot tenni a végére. (nem is írok többet, bocs)
Ha nagyon kötekedõ lennék, akkor beálhattam volna a Friczy ellen irányuló szócsatába, mégse tettem.
Miért van az, hogy mostanában pillanatok alatt ennyire elfajulnak dolgok?
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
Egyrészrõl, mert a sértett önérzeten kívül ez nem szól másról. Másrészt, mert egyszerûen az emberi jóízlést sérti.