America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

THE matrica
A tálcán sem jelenik meg az ikonja?

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Belton
Crass neked el indul me nekem nem rá klikkelek telepités után és semmi nem tölti be a 2.5.4 az meg be jön...
ezt nem értem a fene...

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Belton
hops mellé kilikkeltem (lol)
köszönom...

Belton
jaja nagyon szépen kösz...
Vannak még rendes emberek...

[HUN]Crassus
Köszönjuk!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

bcs78
FRAPS 2.51
Köszi -Psion!

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

[HUN]Crassus
bakki én is pont a fraps-ot szeretném 😊

Belton
Hali...
Valakinek nem lenne meg a full verzios fraps 2.valamejik
vagy egy link is jo me ami van a hivatalos honlapon az csak 30 mp vesz fel,
vagy valamijen video felvevö progi linket kérek ha lehet ide elöre is köszz bye...

inkább : hálistennek ez nem counter-strike 😊

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

bcs78
Inkább: "más mint a counter-strike 😊"

ok, thx
sikerült
én vagyok az 10001-ik bejelentlezõ
már csak játszani kéne megtanulnom 😞
más mint a counter-strike 😞

Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!

a géptartó azért kicsit elvakult.... egy kisfelvarrónak jobban örültem volna... 😮

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
Azt írja be vagy jelentkezve. Töröld a cookiekat és próbáld újból. Meg engedélyezd is õket.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

zotyesz
Segítség

Szia!

Bocs, hogy nem email ment, de több oka is lehet, hogy nem megy a belépés. A fenti linken minden valószínûség szerint megtalálod a megoldást. Ha mégsem menne, akkor kérlek szólj itt újra, és biztos leszenk többen is, akik így segíteni fognak.

császtok!
az AA magyar fórumára nem tudok belépni, segítsetek légyszi,
küldjétek el email-ban hogy mit tegyek:
[email protected]
kössz

Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!

bcs78
Elég hentelõs lehet az UA rpg-vel. 😄

pet70000
.png-t nem szereti 😉

[Rush]

ez meg csak YO

hTTp://ror.hu/

zotyesz
Vagy az új SF pályák lesznek, amit nem a régiekkel közösbe fognak tenni. (a több SF szerepkör, a változó spwan pontok stb. is indokolhatja)

Ma kipróbáltam az UA-t. Nagyon tetszik. 😊 Szerintem két napig egyfolytában örülni fogok az M16-nak. 😛

CSUKA
végra flashpointosítják az aa-t😄.. juhúú

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

bcs78
A valamelyik új verzióval érkezõ új cuccok (pl jármûvek) miatt elõfordulhat, hogy valamilyen új hadosztályt tesznek be. Mondjuk valamilyen gépesített gyalogsági szir-szart. És ennek a tesztje folyhat. De csak spekulálok...

Az americasarmy.com-on a your account/account management-nél megjelent a tourok között egy új sor: Test Tour néven.
Tudja valaki hogy ez mit jelent?

SirThomas
Akkor szágoldok oda!! Ott a helyem! Köszi az infot!
Akkor sztornozom az elözõ hozzászólásom! 😊)

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

bcs78
Ilyeneket az americasarmy.hu-n szoktunk megvitatni. Pl most megy egy szavazás arról, hogy miért nincs több magyar honor szerver. Ezenkívül ismét volt egy magyar csíter a közelmúltban, akivel folyt egy kis vita. Meg úgy általában a csítrõl is beszélgettünk. Ilyesmik... Gyere te is oda és szólj hozzá ezekhez. Itt most úgy elmérgesedett a hangulat a törzstagok között, hogy egy ideig nem lesz nagy élet itt.

SirThomas
Jesszusom!! Mi történt ezzel a topiccal?? 😊)
Én zárom a sort már tegnap óta! Ilyen még nem volt! Legalábbis velem!! 😊)
Nincsen téma? Beszéljünk mondjuk ... az ARMYRÓL! 😊)Csináljunk egy felmérést,h ki mióta,mennyit(össz) szokott játszani! Ja, és melyik pálya a kedvence. Ha van kedve akkor,h miért.

Kezdem 😊 78napja/143ó SFcsar(mert még ezen kivül csak a MOUT McKenna próbáltam és ez jobban bejön 😊 )

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

SirThomas
Köszi mendenkinek az infot. Ismét nem csalodtam bennetek!!!
<#worship>

Sadist
Hm, én tudtommal nem csináltam semmit, de már nem jelzi, hogy gond volna vele.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bcs78
Spybot megtalálja, kijavítja, aztán ha végigfuttatod újra, ismét ott lesz.

Én is úgy tudom, hogy amúgy nem okoz gondot.

Ehh én nem törõdtem vele, nekem kb 3 hete jött elõ de tulképp semmit nem csinál a rendszereddel legalábbis több fórumon ezt az infót találtam róla.

Sadist
Valami olyasmi. Spybot ki tudja javítani, ha minden igaz.

THE matrica
Szerintem ez a Dcom exploit az ikszpében egy biztonsági rés amit valaki ki akart használni hogy bejuthasson a gépedre. Szerintem.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Sadist
Még jó, hogy nem te, hanem mi vagyunk Mighty_ <#bee1>

SirThomas
A galériába raktam a képet amit kiír. Ha valaki segíteni szeretne ott láthatja! 😊
Elõre köszi

SirThomas
Ez super!! 😊)
Hogyan kell képet beilleszteni? 😊))

SirThomas
Sziasztok!
Tudom, hogy nem idevágó téma,de igazából nem tudok hova fordulni!
Avast anti vírust használok és mostanában elkezdett ilyen hülyeségeket irogatni!
Tudna valaki segíteni mi a fene ez?? 😊)

[HUN]Crassus
no comment

Lance Armstrong
Ha én Mighty lennék, akkor már ezt az offot is kitöröltem volna <#ejnye1>

Who\'s that riding into the sun. Who\'s the man with the itchy gun. Who\'s the man who kills for fun ! Psycho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad !

Free
Én Mighty -ra szavazok

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

rezes
Szvazzatok Lancre<#vigyor3>

Fonok.Ki az a corporation?

Starfish
pffff......

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Lance Armstrong
A hozzászólásszám nõne, de nem kéne olvasni sem, csak a tényleg armyról szóló részeket. És ezt most teljesen komolyan mondom, mert ennek a topicnak így tényleg nincs semmi értelme. Ha unatkozik az ember, akkor bejön, anyázik, azt röhög! Adjatok erõt, hogy segíthessek! <#help><#ravasz1><#nezze>

Who\'s that riding into the sun. Who\'s the man with the itchy gun. Who\'s the man who kills for fun ! Psycho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad !

Lance Armstrong
Adjatok nekem moderátori jogot, akkor itt tutui nem lesz flame, csak téme!

Starfish
há írni sem tudok bazzeg..... Mibpl..... lol Mibõl!!!! =)

Starfish
Mibpl maradtam ki? 😄 Na jó csak vicceltem. No flame, peace all, keep up the spirit..... Meg hasonlók. Azé figyelek én =)

bcs78
Flame lezárva. Továbbiakban TOPIC TÉMA ON. Minden más törölve.

CSUKA
.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Nem3sis At Work
nabazz, megint flame volt?

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

Free
tök 1ET Értek mindenkivel csak azt a baj hogy mindenki tudja mit kellene de senki nem azt teszi.

és minden emberszabásúnak aki még foglalkozik G&R CSukával közlöm hogy felesleges mert olyan mint a gyürûsfééreg.... attol virul ha szidják ... tök felesleges foglalkozni vele. És mielött CSuka reagálna rá az is felesleges mert lesz... om. További jó cse... az az szidkozódást meg mindent ami itt van mostanság

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Megtisztelsz... 😊

Amúgy sztem záratni kéne a topikot és nyitni egy újat ami tényleg az AMERICAS ARMY-val foglalkozik...