America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
ezt nem értem a fene...
BF:2-3-4(oORedstarOo)
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Valakinek nem lenne meg a full verzios fraps 2.valamejik
vagy egy link is jo me ami van a hivatalos honlapon az csak 30 mp vesz fel,
vagy valamijen video felvevö progi linket kérek ha lehet ide elöre is köszz bye...
BF:2-3-4(oORedstarOo)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
sikerült
én vagyok az 10001-ik bejelentlezõ
már csak játszani kéne megtanulnom 😞
más mint a counter-strike 😞
Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Szia!
Bocs, hogy nem email ment, de több oka is lehet, hogy nem megy a belépés. A fenti linken minden valószínûség szerint megtalálod a megoldást. Ha mégsem menne, akkor kérlek szólj itt újra, és biztos leszenk többen is, akik így segíteni fognak.
az AA magyar fórumára nem tudok belépni, segítsetek légyszi,
küldjétek el email-ban hogy mit tegyek:
[email protected]
kössz
Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!
hTTp://ror.hu/
Ma kipróbáltam az UA-t. Nagyon tetszik. 😊 Szerintem két napig egyfolytában örülni fogok az M16-nak. 😛
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Tudja valaki hogy ez mit jelent?
Akkor sztornozom az elözõ hozzászólásom! 😊)
Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.
Én zárom a sort már tegnap óta! Ilyen még nem volt! Legalábbis velem!! 😊)
Nincsen téma? Beszéljünk mondjuk ... az ARMYRÓL! 😊)Csináljunk egy felmérést,h ki mióta,mennyit(össz) szokott játszani! Ja, és melyik pálya a kedvence. Ha van kedve akkor,h miért.
Kezdem 😊 78napja/143ó SFcsar(mert még ezen kivül csak a MOUT McKenna próbáltam és ez jobban bejön 😊 )
Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.
<#worship>#worship>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Én is úgy tudom, hogy amúgy nem okoz gondot.
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
Elõre köszi
Hogyan kell képet beilleszteni? 😊))
Tudom, hogy nem idevágó téma,de igazából nem tudok hova fordulni!
Avast anti vírust használok és mostanában elkezdett ilyen hülyeségeket irogatni!
Tudna valaki segíteni mi a fene ez?? 😊)
Who\'s that riding into the sun. Who\'s the man with the itchy gun. Who\'s the man who kills for fun ! Psycho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad !
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Who\'s that riding into the sun. Who\'s the man with the itchy gun. Who\'s the man who kills for fun ! Psycho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad !
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
és minden emberszabásúnak aki még foglalkozik G&R CSukával közlöm hogy felesleges mert olyan mint a gyürûsfééreg.... attol virul ha szidják ... tök felesleges foglalkozni vele. És mielött CSuka reagálna rá az is felesleges mert lesz... om. További jó cse... az az szidkozódást meg mindent ami itt van mostanság
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Amúgy sztem záratni kéne a topikot és nyitni egy újat ami tényleg az AMERICAS ARMY-val foglalkozik...