America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
keep walking... www.artum-inferniti.net
beállítás/aláírás
(csak hogy segíteni tudjak a cimbimnek <#wink>#wink> <#vigyor1>#vigyor1>)
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
tábla tejcsoki, meg cuppanós puszi jaj de nagyon átvitt..holnaptól elmegyek kicsit többet kocogni hogy tovább bírjam a verést 😄D
Barocas is beszólhat bármit, de ha személyesen találkoznánk, biztos adnék neki egy nagy cuppanós puszit, és megkínálnám egy tábla tejcsokival.
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
beállítás\?
picsába.. mért nem írják ki hogy, elite Hospitalosok ne mennyenek?
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nagyon sok hasznos 5let van. Meg alapjában normális társaság.
Farstaron is kib. sok magyar van.
Commanot nem ajánlom kezdésnek. Meg amúgy se. Egyedül Krayt vadászatra jó sajna. Inkább told ki a master brawlert, valamelyik brawler elitet, TKM vagy 2Hanedet és mellé mondjuk medic, vagy bármi. Az úgy királyságos lesz 😊
Bár ez is attól függ, hogy mit szeretsz, és mit szeretnél majd csinálni.
http://www.HITclan.hu
Figyelmetekbe ajánlom megint a régi mondást:
Ha ideges vagy szídd patacsit!!!
Ez majd megnyugtat benneteket bogyókáim 😊
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Multitehetséges a karakterem: marksman/brawler/artisan/medic. JTL még nincs fent. A cél a Master commando/Imperial Navy Pilot társítás lesz.
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Jaa, és ma este már más szerveren is összefuthatunk.. Level 1. Rouge.. 😊
keep walking... www.artum-inferniti.net