America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyers
Sry már próbáltuk megoldani, de a forrásomat levédték, jelszavassá tették.
Bocs mégegyszer.

My Life for Freedom!

Belton
egy linket ha kérhetnék😛 pü be is jo

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Erre böjtöltem 1 hónapot....

Sadist
Te meg mit siránkozol? 😄 Nekem a max letöltési sebességem 60 kb/s 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

linket adsz? nekem az is emgfelelne 😊 pmbe is jöhet 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Felkerül a .hura megjelenés elõtt vagy nem?
Most valami istentelen helyrõl csordogál lefele 40-50KB-al <#szomoru1><#vigyor5>
Az nagyon sokára ér ide...

oks akkor 50 jáccik, igy jobb? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sadist
"Összesen 1176 regisztrált felhasználónk van"
Ha ebbõl csak tizen huszon játékos játszana, az csúnya volna <#vigyor>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Belton
Nem artana akkor fel rakni <#vigyor2>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

bcs78
Na NYers, sztem nyugodtan fel lehetne már tolni aao.hu-ra. Az official fórumon azt írták nincs semmi gond, ha valakinek megvan idõ elõtt, csak a hivatalos fórumban ne adogassák egymásnak a linkeket.

Idézem:

Yes we are aware that some sites broke the release for the new patch, but until it is officially released, do not post links to download locations. If you found it, fine, have fun, but please dont post the links here until is is officially supported.

Thank you.

AA.com Forums

Nemhiszem, hogy erre a tizen-huszon valahány magyar játékosra figyelnének árgus szemekkel.

Na szóval ne tökölj, meg ne is idegesíts tovább minket Nyers, hanem oszd meg velünk is a cuccot. <#vigyor>

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Dannyka
HEHE Remélem!<#idiota>

|Gigabyte 7N400-L (nForce2 Ultra400)| |AMD AthlonXP 3200+| |2x512MB Kingmax DDR433 In Dual Channel| |Asus Geforce 6800GT (350/700)| |Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS| |Maxtor 160GB + 40GB|

uj pályákon is olyan jó leszel mint a régieken ? <#idiota>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Dannyka
Cyrus!!! Kuss 😄

|Gigabyte 7N400-L (nForce2 Ultra400)| |AMD AthlonXP 3200+| |2x512MB Kingmax DDR433 In Dual Channel| |Asus Geforce 6800GT (350/700)| |Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS| |Maxtor 160GB + 40GB|

de õ kempelni akar 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
Köszi 😊
Szinte még fel se töltöttem, már le is csaptál rá 😄

Sadist
Az új patchet szinte a kiadás pillanatában kipróbálhatod egy csomó külföldi szerveren is. Az újdonságokat meg megvitathatod AA.hu fórumon is.

Nyers
Jó az új banner! <#eljen>

My Life for Freedom!

egyelõre inkább jöjjön ki a 2.4, nem? 😛 lehet emgint csusztatnak 😛PP

Dannyka
Sziasztok srácok!

Szeretném megkérdezni hogy lesz-e olyan magyar szerver amin fent lesz még ma a 2.4? Mert a mienken kétlem! :S Érdemes lenne felgyülni pár magyar szerverre magyaroknak és megosztani az új dolgokat az új finomsággal kapcsolatban! Esetleg lejelszavazni õket és feldobni ide a PW-t! Ez csak egy ötlet volt! Remélem minél hamarabb a szerver is a rendelkezésetekre fog állni!

Hoaah

Sõt már páran játszák is <#wow2><#szomoru1>

patacsi HUN
az attól függ milyen jó linket kapok ( letöltéskorlát ) 😉 15perctõl...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Sadist
Trackeren a map statsnál már ott van a 4 új pálya 😊

Josszimatroz
urban assault mar ugyis kezdett total CS lenni.. tehat realizmus ismet eloterben... nagyszeru..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
klikk a logora es nezd meg a magyar servereket.. aztan regisztralj aaotracekeren help leiras ugyancsak klikk a fenti bannere... trackeren majdkonnyeden megtalalod a magyarokat.. (hmm hogy en ma milyen segitokesz vagyok.. )..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

h3nry
Jut eszembe, ha ez nem publik akkor bocsi, nem kérdeztem. Csak még nem régen kezdtem ezzel a game-el és nem ismerem az "iratlan" szabályokat.

\"Andrey\"

h3nry
Melyik szerveren lesztek?

\"Andrey\"

Sadist
Azt ugye tudjátok, hogy a megjelenésig a kiszivárgott játék warez cuccnak számít! Szal FTP-re csak megjelenés után töltsétek föl!

Josszimatroz
huoah... vegre nem lesz annyi rpk ironsight nelkul gyilok.. pl csar-on.. rohan lassit lelo.. rohan.. probalt mar valaki real life amd v ak-val alva loni?.. csipobol?.. :-)

Nyers
Mintha szebbek lennék, de ez lehet csak nálam jön ki mert nem nyomtam soha max grafon. A fény árnyék viszonyok sokkal jobbak, a fény tükrözõdik a fegyveren. Kicsit mintha másabb lenne a színvilág, de nekem tetszik. Lehet, hogy csak a default gamma, brightness teszi, de meg kell vallani szépségesek a pályák. Mindenkinek így kellene nyomni. Új frag robbanás effekt, sajna a füst még mindig a régi falonátmenõ.
És most a lényeg, ezt csak ma vettem észre másodszori nekifutásra. Csillagos 5-ös a készítõknek. Teljesen új CEM és recoil rendszer, az újgenerációs (SF) fegyvereknek 3D-s ironsightok, aki ismeri a BIA-t az tudja milyen. Lágyan ringatózik amikor mozgunk stb. Jóval pontosabban és kisebb recoillal lehet lõni ironsightot használva, sajna RPG-re ezt még nem rakták át. Tényleg drasztikus a CEM változás és ez így van jól, így talán lesz értelme aimpointot használni és lassít a rambókon. AR simán húz fel mint az állat, de ironsighttal megszelidül - sajna nem 3D-s még. Mintha kisebbet lehetne dobni a gránátokkal is.

Nekem ezek pozitív változtatások, úgyhogy teljes mértékben meg vagyok elégedve. És random cuccokat és civileket még nem is igazán érzékeltem.
Este mindenki jöjjön 😉

My Life for Freedom!

bcs78
Thx Nyers. Jók a képek. A régi pályákon van látható különbség az új motorral?

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Nyers
lol

My Life for Freedom!

Josszimatroz
lol

Nyers 😄

zotyesz
Windows visszatéve, letöltésre készen állok. (Tudom, tudom. Este 7-ig menjek aludni...) 😉

Josszimatroz
ha kint lesz hivatalosan is kb mennyi ido mig felteszitek aao.hu-ra?

Nyers
Hiába, a nép akaratával nem tudunk szembe menni <#hawaii>

My Life for Freedom!

Josszimatroz
PATA&NYERS! koszi a kepeket aao-hun.. :-))

Josszimatroz
http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=354&dPage=6 itt nezd meg es csinald meg amit ajanl.. de szerintem americasarmy.hu-n nezz korul elosszor..

testerlnx
Neztem, meg van melette szabad ram-om, 50mb 😞 De azert ha majd modom lesz ra feltolom 1GB-re, de regen tuti nem volt 1GB-m, es nem emlekszem ilyenre 😞

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
ez igaz

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Josszimatroz
Nyersmanó! berakhatnal nehany single playeres screenshotot hagy csorogjon a nyalunk.. <#idiota>

Josszimatroz
hmm... mikor meg 512mb vel toltam pl hospitalon volt ilyen gondom.. amiota 1gb azota no problem.. elkepzelheto..

testerlnx
Furcsa, hogy palya kozben tobbszor megakad, olyan mintha nem toltene be az egesz palyat, hanem menet kozben ha egy adott palya reszhez erek akkor huzza be, ezt meg az animoknal is tapasztaltam, pl tuzelnek ram es megakad, hogy behuzza a fegyver torkolat tuzet...
A furcsa az, hogy lejebb vedtem a felbontast es kikapcsolta UltraLow-ba minden gfx opciot, es meg ugy is csinalta (bar ugy kisebb idotartamuak voltak az akadasok)...
Nalatok is van ilyen? Be lehet ezt allitani vhol, hogy elore huzzon be mindent? Keves neki a 768MB ram?

Josszimatroz
tudod aaoban az a jo h mindenfele palya van kicsi meg nagy meg kozepes meg teli meg homokviharos.. szal mindenki megtalalja a neki tetszot..

Josszimatroz
hurraaa!!! tracker forumon megy a cimmogas paran akik kiprobaltak mar serveren is.. gondolom unauth serveren.. szal meg realisztikusabb lett... nem lehet olyan messzire granatot dobni.. hehe nade spammerek sux... valamint alacsony CEM-el kurva nagy lesz a szoras nem talalsz el semmit.. tehat rohanas utan nem lovunk le senkit 200 meterrol pl rt-n alva.. hanem lehasalsz kifujod magad+ironsight es majd ugy.. en orulon neki.. uff

Nyers
Pata nem vagy skypeon ... azthiszem érted mire célzok 😉

My Life for Freedom!

patacsi HUN
ha nekem meglenne, márt fent virítana az aao.hu ftp-n, de csak SajtVajdának van meg 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

KurtVampire
nyers.. áhh de kipróbálnám már én is, akkor azt mondod király lett?

Halottvagy [eR] Arijuen

testerlnx
Rühellem a nagy pályákat, ott csak tohangálni kell orba szájba 😞 A kicsi sok objektumos pályák a királyok... Ajtók, ablakok, tetõk szûk folyosók ilyesmi...