America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy már rájöttek a hibára és letiltották azt már csak annak jön aki már elkezdte szedni :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nyers
Sry srácok, na mentem gámázni. <#mf2> <#awink>

My Life for Freedom!

LoverZMummy
Kircsi <#taps>

A link nem kamu volt, max a szerver limitálva van <#szomoru1>

zotyesz
Szó szerint idéztelek. :)

Lance Armstrong
Én tudom, de a trecker 12:00 PST-t írt.

Who\'s that riding into the sun. Who\'s the man with the itchy gun. Who\'s the man who kills for fun ! Psycho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad !

Nyers
... vagy nem :| lol

My Life for Freedom!

kinek? mert nekem pl az alap http://www.unitedsimarmy.com/ se jön be nem hogy a file leszedése menne :DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nyers
Egyébként meg Doma linkje múködik, szóval ... ;)

My Life for Freedom!

ere céloztam #51570-ben :)

Nyers
Nem mondtam, hogy tuti, de ne ferdítsünk, ezt adtam: 1200 EST! // nem PST

My Life for Freedom!

Lance Armstrong
Akkor töltsd le!

Who\'s that riding into the sun. Who\'s the man with the itchy gun. Who\'s the man who kills for fun ! Psycho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad !

zotyesz
"Bocs srácok, most ez a legbiztosabb: tomorrow monday 16 1200pm est // megbízható informátor :)" by Nyers. :)

Ott a link mûködik, csak nem vagytok elég kitartóak <#nezze>

Lance Armstrong
Probably release date could be 1200 PST on Monday, May 16, 2005. But this was not confirmed by the army or devs! Just rumors.
by tracker

Josszimatroz
meg akar E3 utan 20. kornyeken is kijohet..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
en tudtam.. aszittem mert tracker forumon kiokositottak :-)
de aszittem Nyersnek valmi tuti fulese van a 19.00rol.. :-)

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

zotyesz
Van ahol 12:00 EST-t írtak.

és tegyuk hozzá hogy tackeren azt irják ez sincs még hivatalosan megerõsitve szal még bármi is lehet... :PPP

Belton
<#schmoll2><#fejvakaras><#zavart1><#unalmas>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Lance Armstrong
Én nem akarok senkit sem elkeseríteni, de a PST 12:00 az CET 21:00. Mert 8 óra az eltolódás GMT-hez képest, és nálunk CET van ami GMT+1. Sorry skacok, de nem bírtam nézni, hogy 19:00-ra várjátok. <#banplz>

Josszimatroz
bejon.. sehol semmi...

KurtVampire
nektek bejön a fileplanet weblapja? vagy a tracker?

Halottvagy [eR] Arijuen

KurtVampire
19:03!!!!!!

Halottvagy [eR] Arijuen

zotyesz
Hivatalos oldalon még csak 8:58 am van...

Josszimatroz
naa ne izeljenek mar... most meg Bushnak is megmutatjak?.. gyerunk vazzameg...

Josszimatroz
szerintem menjel..

KurtVampire
na de nekem most azt modnják, hogy a 7 órából lesz 9 óra... na most akkor megvárjam az 5 percet vagy menjek el, ti mit gondoltok?

Halottvagy [eR] Arijuen

Belton
ÁÁÁÁá ha télleg 10 ora akkor <#schmoll2><#nezze><#email><#lama>

zotyesz
A Trackeren 12:00 pst-t írnak. Az nálunk 22:00, így remélem Nyersnek lesz igaza. :)

Tomo15
Nekem se, de már csak kibirom ezt az 5 percet<#idiota>
KurtVampire
nekem azt nem akarja leszedni, pedig flashgetbe is próbáltam..

Halottvagy [eR] Arijuen

AndrewCB
Ami be van linkelve lentebb, az biztos, hogy a jó változat?

zotyesz
Nálam kb. 4 óra lesz mire letöltöm.

Belton
Hat naon remélem mert <#wilting>.....
Igy is 1ora lessz kb mire le jön az a 870 megzz<#ticking>

KurtVampire
akkor 1 óra múlva fog kijönni?

Halottvagy [eR] Arijuen

patacsi HUN
tényleg jön, csak mint a csiga :(

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

filefronton még mindig locked a file :((

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Belton
na még 1ora es hivatalosan fogom szedni.....

Belton
nekem a flashget 35 x probalta de nem engedi.....

Dettó...

LoverZMummy
Én Mozilla Firefoxba írtam a linket, néhány perc után jött a mentés lehetõsége, de már 2X. :-) (nincs letöltésvezérlõm)

patacsi HUN
az egy kis ügyi vas, adsz neki egy mûködõ url-t és leszedi ;)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Akkor Te fogod feltölteni az aa.hura <#ravasz1>

Belton
<#taps>

patacsi HUN
A lap nem jeleníthetõ meg.

Belton
<#wilting>

LoverZMummy
158KB 10% :-)

Ezer köszi.

Pedig csak ez van egyenlõre <#nemtudom>

Belton
nekem ezt nem igazan tölti:D