America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Mighty, patacsi, bcs, Goofy, Nyers, repro, Slow, Dexa, valamint szerény személyem. Egy még marad is pluszba :D

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

AndrewCB
Az jo szerintem. A server tulajok kaphatnak eloszor belole? Hadd tudjuk felrakni.

Mighty
AA.hu indit vagy 3 portot. Remelem birni fogja a server :)
Cserebe, csak 10 anonymous tud majd letolteni.

Na, melyik legyen?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

CSUKA
offical szerverek már vannak, klántársam legalábbis ezt moonta. õ már a 2.4-el játszott egész d.u-án.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

KurtVampire
ja za meg a másik, hogy most mindenki itt zúzza , de lesz e szerver, és ha lesz hely marad-e nekünk?:P

Halottvagy [eR] Arijuen

rezes
van mar server 2.4-re belove?

Fonok.Ki az a corporation?

Belton
:DDDDDDDDDDDDDD 91% :DDDDDDDDDDDDDDDDD

BF:2-3-4(oORedstarOo)

CSUKA
nekem már fogy a kb/s.. 140rõl már csak 105-el tölt:D
az elõbb nem kopogtam le jól. :)

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

fileplanetes csoda 19%nál elkezd akadozni és elig tölti :(

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

CSUKA
nekem még tölti... "még" kop-kop.

AndrewCB
Bazz, kurva gusztustalan lett a menu!!!!

Mighty
Azt sem ertem. Allandoan leall...

Sadist
Akkor azért nem tudtam csatlakozni az FTP-hez? <#ticking>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mighty
A nagyobbik gond, hogy el is tunt a letoltott adat...
#$%$#%&#@#$!

KurtVampire
aao.hu-ra mikor kerül fel, mert 21.20 ra van kiírva és nálam már 21:30 van...

Halottvagy [eR] Arijuen

Josszimatroz
neeeee

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

patacsi HUN
na a megszakadt a letöltés 851-nél

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

panther112
köszi

KurtVampire
szerintem ha a fileplaneten van akkor ja, de én nem vagyok szakértõ..

Halottvagy [eR] Arijuen

panther112
Most ez már az official megjelenés??? mert americasarmy.com-on nem volt róla szó...

KurtVampire
innen jön 140 el

Halottvagy [eR] Arijuen

KurtVampire
KIRÁLY MÁR JÖNN!!!!! THX LINKET!!HOOAH

Halottvagy [eR] Arijuen

Josszimatroz
doma felerol jon mint az allat.. vegre elindult.. 100k/secel.. houah

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

CSUKA

Josszimatroz
mar elmult 9! <#idiota>

Josszimatroz
meg semmi...

KurtVampire
linkek vannak már???

Halottvagy [eR] Arijuen

Nyers
Azért megvannak az elsõ negatívumok is:
- van spam rendesen hiába a random spawn (PCR)
- BDMmel rohangál mindenki, elég illuzióromboló (PCR)
- nincsenek random kószáló civilek, csak statikus "beszélgetni valók" (CY)

De a többit mostmár ti, mert ez csak a my opinion. ;)

My Life for Freedom!

Mighty
Meg fel ora es kikerul az aa.hu-ra!

KurtVampire
hajrá hajrá!!!!!!!! megõrülök mire berakják LOL

Halottvagy [eR] Arijuen

Josszimatroz
viszket az ujjam mar nekem is... de miert vizsgaidoszak elott nyomjak ki.. vazzeg me nem utanna.. :-) alig lesz idom nyomatni.. brr.r....

AndrewCB
Én is várom. Már lõném be rá a szervert!

Josszimatroz
nemtiom na en feladtam megvarom az aao.hu-t.. az lesz a legjobb megoldas szvsz..

új motor,nem adtak hozzá patchet,csak teljes verziót->855 mb.
akkor lehet kamu,ha nem doma linkjérõl szeded,de ha onnan,akkor az tuti jó:)

-Johnny-

Sziasztok, ez biztos nem valami kamu verzió, explorer szerint 855MB?

Josszimatroz
en flashgettel probalkozok..

KurtVampire
flashgetbe rakjátok, vagy explorerrel?

Halottvagy [eR] Arijuen

Belton
Nah végre nekem is elindult a doma féle linkröl csak elégé ugral 40-90k között
opáá már 140 en huuuuaaa<#email><#email>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Josszimatroz
eljen eljen!! :-)

Josszimatroz
pondro?.. csak magad neveben kisfijam... <#vigyor1>

LoverZMummy
Nekem lejött. Szebb lett.

<#gunyos1><#mf2>

Sadist
Sok kis pondró úgy várja az új patchet, mint a messiást :D

Akartam már kérdezni hogy hova tudom, mert azt a 128kbs feltöltési sebességet ki szeretném már próbálni <#wilting>

patacsi HUN
nekem 23% aao.hu szervernek 42% és onnan jön! másfél óra és szedhetõ :(

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

zotyesz
OK. Gamespoton megerõsítetteék, hogy ma kijön a 2.4. Hír

Josszimatroz
es Doma szepen feltolti valahova nekunk.. :-) "remelem"

Nyers
Domának ;)

My Life for Freedom!

gonosz :PPP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Josszimatroz
Doma fele linkrol jon le mar valakinek?..