America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
legyetek olyan kedvesek pár szóban foglaljátok össze mi a teendõ az uj holmival kapcsolatban.(account, régi verzio,stb)köszönettel
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Nem tudjátok, hogy mitõl lehet, esetleg ti is tapasztaltatok ilyet az új verzióval? <#falbav>#falbav><#help>#help>
\"Andrey\"
Amúgy a console hova tûnt? Nálam nem lehet behozni, vagy van valami új módi erre? Pl direkt IP vel hogy tudok csatlakozni?
Halottvagy [eR] Arijuen
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
majd belejövünk. 😉
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
\"Andrey\"
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
és mar nem egy serveren megnéztem....Hooah
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Kiprobaltam mind a 4 páját szerintem naon kira lett mind a 4 😄
Jok a fegyver huzások,viszont en azt vettem észre hogy rá zoomolva eszméletlen pontos lett a fegyver Pl:m249 nél meglepödtem menyiren nem huz viszont siman szinte löni se lehet vele,a menü kicsit furcsa lett az nem tetszik hogy kicsik a betük f2-nél....
Továbbá rengeteget gyorsult a gém az ujj motoral legalábbis nekem...
Kicsit nagyra sikerült a sf_contryard vagy mi vagy lehet én nekem tünt nagynak bojongtam rajta kicsit<#wilting>#wilting>
De jol ett minden sztem....
bocsesz, kis késéssel... 😞
nekem tetszik az új.. jók az új pályák. csak a noob tizen-huszon honoros fragvadászok egybõl deffensbe mennek, és campelnek mint a franc. így hogy senki nem ismeri az új pályákat van a támadóknál csapatmunka. kár, hogy 1-2 nap és már jönnek a gránátdobálások starnál.
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
nem jöttem rá. pedig beállítottam egy gombra azt a robbanó izét😄
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
abban a perben, hogy beléptem egy szerverbe eszembe jutott, hogy össze kéne rakjam az sfpuska beállításokat. ahogy rámentem a setupra játék közben, abban a pill.ban critical error... tényleng több fps-lett, szerintem még várhattak volna vele néhány napot.. inkább hetet. az új menü gagyi.
különbözõ portokon ! 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Halottvagy [eR] Arijuen
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
A 2.3 full kb negyed óra alatt fent volt rajta
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
nagyon buta kérdés, a kiképzés meg ijenek megmarad ugye? - mert az az acc alapján van... 😊
köcce
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1835 MHz with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce FX 5700 (6176)
Ran out of virtual memory. To prevent this condition, you must free up more space on your primary hard disk.
History: FMallocWindows::Malloc <- FMallocWindows::Realloc <- 00000000 -696 FArray <- FArray::Realloc <- -58*12 <- TArray<< <- TArray<< <- TArray<< <- TLIPSincController::LoadFromDisk <- TLIPSincDB::LoadLIPSincDBFromDisk <- LIPSincInitGame <- UGameEngine::Init <- InitEngine
és még csak el se indul valaki esetleg<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>