America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Mit siránkozik mindneki? Egy login a personal jacketben és máris teljesítettnek veszi a kiképzéseket...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
22ms? A szerver gépen játszottál? Mert nálunk suliban CS-nél a legjobb ping kb. 15-20 ms volt LANBAN!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

srácok akik már tolják az ujat!
legyetek olyan kedvesek pár szóban foglaljátok össze mi a teendõ az uj holmival kapcsolatban.(account, régi verzio,stb)köszönettel
bcs78
Hát én honor szervereknél pont fordítva láttam. Lehet, hogy a SWAC szerverével van valami.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

h3nry
A pingem a 2.3.0 -nál kb 22ms körül volt most pedig 2.4.0 -val 220ms körüli és igy szinte játszthatatlanná vált a játék. Ha simán pingelem mondjuk az swac szervert 6-7 ms körül van. Tehát nem a net kapcsolatom tré.
Nem tudjátok, hogy mitõl lehet, esetleg ti is tapasztaltatok ilyet az új verzióval? <#falbav><#help>

\"Andrey\"

zotyesz
Annyit azért észrevettem, hogy a csípõbõl való lövöldözést az AK-val is el kell felejtenem, mert kicsit nehéz vele így eltalálni valamit is. (legalábbis azt amit kellene)

zotyesz
Eddig kb. 10 percet tudtam tölteni vele, de az jó vlt. 😊
Majd este... 😊

h3nry
Nálam meg nem lehet mission-t kezdeni 😞

\"Andrey\"

panther112
Nane valami gáz van, nem ismeri fel az accomat (azután vettem észre, h meglõttem újra azt a szart- 38)

KurtVampire
jajj, engem meg nem enged fel semmilyen szerverre ugyanis nem ismeri el a trainingeimet...
Amúgy a console hova tûnt? Nálam nem lehet behozni, vagy van valami új módi erre? Pl direkt IP vel hogy tudok csatlakozni?

Halottvagy [eR] Arijuen

bcs78
3-ig dolgozom, csak utánna lesz rá módom.

bcs78
Áhháá. Nembaj, azért értékeljük az igyekezetet. Aszittem Nyers tud valami tuttifrankót. 851MB... asztakrva, kissé idegesítõ. ;D

patacsi HUN
ja, és most nem tudom felrakni az army-t a szerverre... ránézhetnél ha ráérsz bcs papa

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
ez volt a terv 😊 a forrást lejelszavazták, a Doma féle linket csak Mozillával lehetett leszedni, letöltésvezérlõvel nem, és 21:00- kor megszakadt 851 megánál. ráadásul ügyesen leválasztottuk magunkat a szerverrõl reggelig (lol)
majd belejövünk. 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

h3nry
swac szerver miért van mindig full-on? (lehet, hogy valami láma kérdés, de még csak 2 napos vagyok itt) ;-)

\"Andrey\"

h3nry
már települ...

\"Andrey\"

Josszimatroz
huhuhu nagyon klassz lett.. nekem tetszik.. recoil nem is not annyira nemtom miert sirankoznak annyira... trackerrel mi van ? nekem nem jon be..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

bcs78
Hát nem itt hencegett vasárnap éjjel Nyers bácsi, hogy õ már kipróbálta a cuccot? <#crazya>

Sadist
Jah, és honnan szereztük volna meg? 😄

bcs78
Vasárnap felrakhattátok volna titokban, aztán a hivatalos bejelentéssel egyidõben nyilvánossá tettétek volna a linket. Hja... be szép is lett volna. 😉

Belton
Jah még annyi hogy hihettelen jok lettek a pingek!!20-80 között van mindenkinek,
és mar nem egy serveren megnéztem....Hooah

BF:2-3-4(oORedstarOo)

h3nry
72% nál tartok...

\"Andrey\"

Belton
Hali...
Kiprobaltam mind a 4 páját szerintem naon kira lett mind a 4 😄
Jok a fegyver huzások,viszont en azt vettem észre hogy rá zoomolva eszméletlen pontos lett a fegyver Pl:m249 nél meglepödtem menyiren nem huz viszont siman szinte löni se lehet vele,a menü kicsit furcsa lett az nem tetszik hogy kicsik a betük f2-nél....
Továbbá rengeteget gyorsult a gém az ujj motoral legalábbis nekem...
Kicsit nagyra sikerült a sf_contryard vagy mi vagy lehet én nekem tünt nagynak bojongtam rajta kicsit<#wilting>
De jol ett minden sztem....

patacsi HUN
ftp://aao.hu/AAO/downloads/full/armyops240.exe
bocsesz, kis késéssel... 😞

CSUKA
nah.. ismét van értelme Hospitalozni. kijavították a füstbugokat. a terepjárónál és a bokornál sem lehet átlátni a füstön. kijavították még a létrabugot is. ha eldobjuk a fegyvert, felmászunk a látrára, még mindíg fel lehet venni a fegyvert, de nem lehet vele lõni. nem lehet rusholva gránátozni.

nekem tetszik az új.. jók az új pályák. csak a noob tizen-huszon honoros fragvadászok egybõl deffensbe mennek, és campelnek mint a franc. így hogy senki nem ismeri az új pályákat van a támadóknál csapatmunka. kár, hogy 1-2 nap és már jönnek a gránátdobálások starnál.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA
hogyan kell ajtót berobbantani?
nem jöttem rá. pedig beállítottam egy gombra azt a robbanó izét😄

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Josszimatroz
JUT eszembe.. sracok ne felejstsetek aaotrackeren a user control panelben megadni a PB GUID-azonositotokat hogy a tracker merje a dolgokat a 2.4 ben is... !!!!!<#ejnye1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
kicsit bovebben?..

CSUKA
a régi user.ini-t be lehet rakni és akkor nem kell vacakolni a beállításokkal.
abban a perben, hogy beléptem egy szerverbe eszembe jutott, hogy össze kéne rakjam az sfpuska beállításokat. ahogy rámentem a setupra játék közben, abban a pill.ban critical error... tényleng több fps-lett, szerintem még várhattak volna vele néhány napot.. inkább hetet. az új menü gagyi.

rezes
HAT VELEMENYEM A JATEKROL:
FOSBOL CSINALTAK NAGY RAKAS SZART

Fonok.Ki az a corporation?

KurtVampire
kezdhetem ujra a letöltést köszönhetõen a fileplanetnek...

Halottvagy [eR] Arijuen

Josszimatroz
na regeljetek mar milyen..

bcs78
<#crazya> Benyomtam PCR-t, jólesz az.

mindet !

különbözõ portokon ! 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

bcs78
A HAF szerver is 2.4 már. Melyik pályát indítsam el éjszakára?

gergod
de levannak terhelve a letöltõ szerverek 😞

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

KurtVampire
nekem is ez

Halottvagy [eR] Arijuen

Josszimatroz
bs.. reszvetem..

CSUKA
nah... 735Mb nál abbahagyta. már van egy több mint 700 megás sérült 2.4 es AA-m. kezdhetem elõröl.. csak most letöltõprogival rugaszkodom neki..VÁÁÁÁ!

KurtVampire
nekem azt írja, hogy Programfuttatási Hiba ( vagy volt amikor azt írta, hogy nem Win32es alkalmazás

Halottvagy [eR] Arijuen

THE matrica
Úgy értem a miénkrõl már gyorsan le tudnánk szedni.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Mighty
Ha a forras lassu, hiaba gyors a tietek...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

THE matrica
ha adtok 1 ftp címet felrakom a miékre is az állítolag jo gyors.
A 2.3 full kb negyed óra alatt fent volt rajta

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

GTi Gaga
engem is ezérdekel, leszedjem a régit, vagy felrakhatom a 2.4est? egyszerre fent lehet mind a kettö?

nagyon buta kérdés, a kiképzés meg ijenek megmarad ugye? - mert az az acc alapján van... 😊

köcce

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

Josszimatroz
kinemszarja le a menut?.. mennyi idot toltesz elotte kb napi 2 mp?..

kereszteskérdés: rá lehet rakni a régi aao-ra vagy külön könyvtárba pakoljamagát/le kell szedni régit és ugy felrakni?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Belton
Nagy Hooah thx azért mar megoldottam 😄D

Sadist
Viddriver csere, alaplap driver csere, directx újratelepít, gépcsere, usercsere <#wilting>

CSUKA
szerintem csak restartold a gépedet😄

Belton
Ehhh baker fel raktam inditanám :No Label

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1835 MHz with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce FX 5700 (6176)

Ran out of virtual memory. To prevent this condition, you must free up more space on your primary hard disk.

History: FMallocWindows::Malloc <- FMallocWindows::Realloc <- 00000000 -696 FArray <- FArray::Realloc <- -58*12 <- TArray<< <- TArray<< <- TArray<< <- TLIPSincController::LoadFromDisk <- TLIPSincDB::LoadLIPSincDBFromDisk <- LIPSincInitGame <- UGameEngine::Init <- InitEngine

és még csak el se indul valaki esetleg<#wilting><#wilting>