America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My Life for Freedom!
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
-(xSU)- Arena #2|33ms|195.56.172.218:1816
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
Ha robbantasz egy ajtót, akkor
1. az ellen összeszarja magát
2. a csapat akadály nélkül tud berongyolni a szobába
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Arról nem tehetnek, hogy így mûködik a doorbreacher a valóságban. 😉
My Life for Freedom!
A gránátdobás meg valami röhejes lett. Jó hogyha emberünk 20 méterre el tudja hajítani. Azért remélem, hogy használni fog a sok spam gránátozás ellen.
A fegyvert meg végre emberséges gyorsasággal emeli a szeméhez, ez tetszik! Én annyiban csináltam volna másként, hogy a távcsöveket valamivel lassabban, a red dot irányzékokat pedig gyorsan emelné az emberünk a szeméhez. Hisz a valóságban is a red dot irányzékok a gyors célzást segítik.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
a 2.4et kell leszedned, ez olyan mint a CS, a szervereken a legfrissebb verziók futnak tehát neked is a legfrissebb kliens kell.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Next PC upgrade: 2022
E.Gy.B.E. Airsoft Team
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
A véleményem:
- a menük nem érdekelnek, mert keveset nézem 😊
- a pályák hatalmasak, zegzugosak, el lehet tévedni (különösen gáz, amikor elejti az objectivet a társad, és nem tudjátok hol volt. (szóval sokat jelenteni)
- célozni kell, nem csípõbõl lõni
- a pályák miatt érdemes 2-3 emberenke alaposan összedolgozni, mivel szinte bárhnna jöhet az áldás,
- nem semmi BDM-el falakt robbantani 😊
- ajtó robbantót nem találtam
- gránátok - hála az égnek - tényleg nem mennek túl messzire,
- a Water Treatment páláyn épületen belül figyelni kell a fejed fölé is, mert a csöveken skszr védõk tanyáznak,
- a játék nekem kicsit jobban fut, mint az eddigiek,
- pingen nem vettem észre semmit,
- elsõ körben kcsit lagos, de elmúlik. (segített nálam, hogy engedem betölteni az összes skint az elején)
Szubjektív - kedvenckém 😊 - Courtyard. 😊 Röviden ennyi.
A legjobb map sztem az SF COURTYARD lett.. tényleg le a kalappal, jól megcsinálták a gamet a srácok!
Halottvagy [eR] Arijuen
panther csak addig laggzik amíg be nem tölti rendessen a mappokat. nekem egy fia laggom nem volt csak magas pingem
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
a 4 új map bazi nagy sztem csak klán vs klán játszhatóak. És minden pályán olyan lag van hogy az már elképesztõ
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
help!
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
Utána már csak annyit kell csinálni, hogy játékban konzolba beírod: exec fajlnev.txt
ugyhogy konfigolhattam ujra az egészet....
menük szarok, pályákon is, fegyverválasztó screen hányás.... 😞
thx!
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Nekem simán sikerült a méreten, az átlátszóságon meg a színen is állítani.
Az új HUD meg valami förtelem. Fél órát kellett kutakodnom az inikben, hogy valami normális, diszkrét kinézetet csináljak neki, mert az alap zöld úgy világított, mintha Csernobilból importálták volna. És a menüben lévõ HUD opacity/scale SEMMIT nem változtat a HUD kinézetén. Hiába tologatod össze-vissza, a HUD ugyanolyan marad.
Win2003-on nem fut az AA telepítõ, mivel a benne mellékelt directx csomag nem kompatibilis vele. Trackeren van egy unofficial javítás. Ha esetleg ez a gond.