America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Észrevettétek már, hogy a user.ini-ben van valami VoIP beállítás? Meg az a text-to-speech az mire jó? Eddig nem sikerült rájönnöm.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Asszem mûxik az új privát hack <#banplz>#banplz>
Lenne egy kérdésem, szó volt a 3d-s ironsight-ról, ami olyan mint biában. Namármost kérnémszépen ez a 2.4be is benne van?Ha igen hogy a fityfenébe lehet bekapcsolni, mert nagyon kíváncsi lennék már rá.És ugyebár ez SF fegyóknál nincs?
\"Andrey\"
már csak 2 pont kell a heti banhoz.
Ha már nem játszom, így élem ki magam 😊
N0 TXT TLK PLZ!4!
Röhögjetek ti is egy sort: Büntetõpont lista
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
repro: csak linket szúrtál be, nem?
azért szomorú hogy sg is már fõleg a 10évesekre épit csak mint forumozok , régen azért ennyire gáz nem volt még :///
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
Nem baj jövõ héten gépcsere, kíváncsi vagyok, hogy akkor is kapok ilyen ajándékot.
\"Andrey\"
Huh... eszembe juttattad a Ponyvaregényt.
Vincent: Te Marvin! Neked errõl mégis mi a véleményed?
Marvin: Nekem nincs véleményem.
Vincent: Kell, hogy legyen véleményed. Szerinte is Isten leszállt az égbõl, hogy eltérítse azokat a golyókat...?
BUMMMM!
Jules: Mi a franc volt ez, ember?
Vincent: Te! Én pofán lõttem Marvint bazdmeg!
<#idiota>#idiota>
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1505 MHz with 511MB RAM
Video: RADEON 9700 PRO (Omega 2.6.05a) (6505)
General protection fault!
History: UObject:😛rocessEvent <- (AGP_HUD SFCourtyard.AGP_HUD, Function AGP.AGP_HUD.PostRender_Stage2) <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- Level SF Courtyard <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 796D7241 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free
\"Andrey\"
Én is regisztráltam magam a fórumba. <#integet2>#integet2>
Nekem alapvetôen tetszik az újítás. A menü tényleg fos. Nekem nincs lag. Futva még mindig lehet indulni. Az új pályák jó nagyok. A fegyverekkel alig lehet célozni. Illetve meg/át kell szokni nagyon.
Na ez volt az elsô. <#wink>#wink>
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
Ma majd letesztelem a pályákat is. Eddig csak Courtyardon játszottam kb. 10 percet, de valamiért nagyon szaggatott.
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Nálam olyat csinált, hogy véletlenszerûen lehalkult, majd kicsit késõbb visszahangosodott. Medic fegyver gond nálam is volt, de nem aggasztott különösképpen. 😊
Szeretném már játszani, segitsetek, köszi
Medic-kent, gyogyitas utan nem latszik a fegyverem es nem lehet vele loni. El kell tennem es ujra elovennem.
Az Alt+tab vegre mukodik rendesen, csak nem hallatszik ki a jatek hangja, ami miatt nem tudom mikor van a kor vege <#wow1>#wow1>
Az arnyekok meg mindig atlatszanak a falakon...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
A: Hihetetlen, hogy alig lehet eldobni a gránátot 20 méterre.
B: Azért azt megnézném, hogy a való életben egy majd fél kilós gránátot eldobsz-e olyan messzire, mint ami korábban a játékban volt lehetséges.
A: Dobtam már igazi gránátot vagy 30 méterre is.
B: Akkor ügyes vagy. És ezt úgy próbáltad hogy a válladon volt egy
5 kilós puska, a táskádban meg 2 kiló muníció, a hátadon egy 7 kilós hátizsák, meg még rajtad van egy 14 kilós golyóálló mellény is? Ha igen akkor ez biztosan a Los Angeles-i gettóban történhetett.
<#taps>#taps>