America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Ez engem is idegesít, de nem találtam rá normális megoldást. Ha legalább lenne az eltûntetésére konzol parancs, akkor lehetne bindelni egy gombra, vagy akár txt-be is írni, de nem találtam semmit.

Észrevettétek már, hogy a user.ini-ben van valami VoIP beállítás? Meg az a text-to-speech az mire jó? Eddig nem sikerült rájönnöm.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Beállítások->input->controls->zoom

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist

Asszem mûxik az új privát hack <#banplz>

Hali!
Lenne egy kérdésem, szó volt a 3d-s ironsight-ról, ami olyan mint biában. Namármost kérnémszépen ez a 2.4be is benne van?Ha igen hogy a fityfenébe lehet bekapcsolni, mert nagyon kíváncsi lennék már rá.És ugyebár ez SF fegyóknál nincs?

pet70000
szereti a 9800 Pro-t, nekem legalább is szépen fut rajta

h3nry
Én is video card-ra tippeltem, de azért az elég csúnya, hogy a 9800pro/9700pro-t nem szereti :-(

\"Andrey\"

h3nry
Morti osztja rendesen a pontokat... pfff... <#banplz>

\"Andrey\"

zotyesz
"ocsmány 18+-os kép" 😄

h3nry
Adminként futott :-(

\"Andrey\"

repro
ki nem szarja le? 😄

már csak 2 pont kell a heti banhoz.
Ha már nem játszom, így élem ki magam 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Akkor azért meg sztem nem jogos a 3 büntipont. Úgyis csak a lámák szívták be, akiknek az érettségi tételek kellettek 😄

Sadist

Röhögjetek ti is egy sort: Büntetõpont lista

repro
jha

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Ne akard megtudni <#idiota>

Na igen, ezt én is szeretném megtudni. Még a 2.3-as csinálta ezt, de mivel CD-n kaptam meg, aszittem, rosszul írta meg a koma. De ha a 2.4-es is ilyeneket írkál, hát én le nem töltöm! Nem szereti a 9800Pro-t, vagy mi a franc?
THE matrica
mijaza goatse ?<#idiota><#zavart1>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Sadist
Jah, sajnos mostanában eléggé elszaporodtak a tizenéves netrombolók. Érettségi topikot egy éjszaka alatt szétcseszték, mert mindenki a tételekért kuncsorgott.

repro: csak linket szúrtál be, nem?

Sadist
Háhá <#hehe>

loál 😛
azért szomorú hogy sg is már fõleg a 10évesekre épit csak mint forumozok , régen azért ennyire gáz nem volt még :///

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

repro
nem tetszet nekik a goatse kép, amit belinkeltem az Érettségi topikba

N0 TXT TLK PLZ!4!

AndrewCB
Hogy lehet 3 büntetõpontot kérni? <#idiota>

repro
Adminisztrátor módban kell elindítani a játékot.

N0 TXT TLK PLZ!4!

bcs78
Nálam is csinálja, mármint a csak 203-as mod-ot. A HUD méretet én elsõ indítás után 50%-ra nyomtam, szal nem tudom hogy 100%-on mekkora.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

THE matrica
Olyat nektek nem csinál hogy a perszonel dzsekitnél a fegyveren csak a 203 mod látszik? Nálam a hud méret változtatás nem m1.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

h3nry
<#taps><#beka2>

\"Andrey\"

h3nry
Na de így május közepén... 😞
Nem baj jövõ héten gépcsere, kíváncsi vagyok, hogy akkor is kapok ilyen ajándékot.

\"Andrey\"

Néha nekem is van ilyen de pár próbálkozás után megjavul.
bcs78
Ez egy Bill Gates féle Easter Egg! <#idiota>

bcs78
Üdv Marvin!

Huh... eszembe juttattad a Ponyvaregényt.

Vincent: Te Marvin! Neked errõl mégis mi a véleményed?
Marvin: Nekem nincs véleményem.
Vincent: Kell, hogy legyen véleményed. Szerinte is Isten leszállt az égbõl, hogy eltérítse azokat a golyókat...?
BUMMMM!
Jules: Mi a franc volt ez, ember?
Vincent: Te! Én pofán lõttem Marvint bazdmeg!

<#idiota>

h3nry
Valaki tud abban segíteni, hogy miért kapom az alábbi hibaüzit:

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1505 MHz with 511MB RAM
Video: RADEON 9700 PRO (Omega 2.6.05a) (6505)

General protection fault!

History: UObject:😛rocessEvent <- (AGP_HUD SFCourtyard.AGP_HUD, Function AGP.AGP_HUD.PostRender_Stage2) <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- Level SF Courtyard <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 796D7241 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

\"Andrey\"

Marvin
Sziasztok!

Én is regisztráltam magam a fórumba. <#integet2>

Nekem alapvetôen tetszik az újítás. A menü tényleg fos. Nekem nincs lag. Futva még mindig lehet indulni. Az új pályák jó nagyok. A fegyverekkel alig lehet célozni. Illetve meg/át kell szokni nagyon.

Na ez volt az elsô. <#wink>

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Sadist
<#taps><#eljen>

Sadist
Tegnap morci kedvemben voltam és csak a negatívumokat mazsolázgattam <#idiota>
Ma majd letesztelem a pályákat is. Eddig csak Courtyardon játszottam kb. 10 percet, de valamiért nagyon szaggatott.

Tényleg erre nem is gondoltam, köszi a segítséget.

bcs78
Állítsd be a HUD méretét 50%-ra. Akkor szerintem nem fog zavarni, és nem kell közben kapcsolgatni.

És ugyanezt játék közben? Mert nem akarok ezért kilépni és néha szeretném vissza is kapcsolni, mint régen az F4el!(bocsi nem kötözködni akarok<#vigyor3>)

megoldodott-magától
bcs78
Settings / HUD / Objectives

Én is találtam egy számomra idegesítõ dolgot, jobb felsõ sarokban van a feladatleírásom, namármost ezt én mindíg ki szoktam kapcsolni eddig F4 volt de most nem tudom sehogy eltüntetni mert az F4re a térkép jön be, hogy tudnám eltüntetni mert az új pályákon majdnem a fél képernyõt eltakarja a sok objektiv?

Josszimatroz
lol

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

zotyesz
A Text-to-Speech mûködik valakinél?
Nálam olyat csinált, hogy véletlenszerûen lehalkult, majd kicsit késõbb visszahangosodott. Medic fegyver gond nálam is volt, de nem aggasztott különösképpen. 😊

zotyesz
Úgy legyen! 😊

zotyesz
Menüben "ö" betûvel jön elõ a konzol. Játéko közben TAB és "ö" is mûködik. Tegnap este próbáltam.

jelentkezett-e a következõ probléma valakinél?:bejelentkezem, el is fogadja, de amikor kiválasztok egy servert eljutok az authorization-ig, akkor meg szépen kiírja hogy ez a jelszó nem jo a felhsználónévhez, azzal ki is dob a deploy fõmenübe, magyarul semmilyen pályára nem enged be.17-es honorom van, és minden traimingem megvan.Login-nál pedig szépen beléptet(transmission complet)????
Szeretném már játszani, segitsetek, köszi
bcs78
Ja! Hang. Mintha kicsit el lenne izélve a hang. A minõsége picit rosszabbnak tûnik, de ehet hogy ez beállítás kérdése. Meg gyakran nem hallom a robbanásokat. És a különbözõ hangok irányát is sokkal nehezebb behatárolni.

Mighty
Eddigi problemaim:
Medic-kent, gyogyitas utan nem latszik a fegyverem es nem lehet vele loni. El kell tennem es ujra elovennem.
Az Alt+tab vegre mukodik rendesen, csak nem hallatszik ki a jatek hangja, ami miatt nem tudom mikor van a kor vege <#wow1>
Az arnyekok meg mindig atlatszanak a falakon...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

bcs78
Nem problémázik itt különösebben senki. A ritka ronda menürendszeren és olvashatatlan fegyóválasztó képernyõn kívül általában tetszik mindenkinek az új verzió. Talán csak Sadi problémázott egy picit, de csak azért mert Õ ilyen maximalista. <#idiota>

AndrewCB
Nem tudom miért problémáztok ennyit. Mindenkinek az igényét nem lehet kielégíteni! Tegnap így is hatalmasat játszottunk a HNS-es fiukkal, ill. azokkal, akik megtiszteltek jelenlétükkel a szerverünkön. Én legalább is élveztem! <#vigyor2>

bcs78
Nekem a nyavajgásban a frag nade megváltoztatásán folyó vita tetszett.

A: Hihetetlen, hogy alig lehet eldobni a gránátot 20 méterre.
B: Azért azt megnézném, hogy a való életben egy majd fél kilós gránátot eldobsz-e olyan messzire, mint ami korábban a játékban volt lehetséges.
A: Dobtam már igazi gránátot vagy 30 méterre is.
B: Akkor ügyes vagy. És ezt úgy próbáltad hogy a válladon volt egy
5 kilós puska, a táskádban meg 2 kiló muníció, a hátadon egy 7 kilós hátizsák, meg még rajtad van egy 14 kilós golyóálló mellény is? Ha igen akkor ez biztosan a Los Angeles-i gettóban történhetett.

<#taps>

Josszimatroz
egyetertek.. <#taps>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!