America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
De nincs is Flame 😊

Marvin
Igen. Tényleg nem régen reggeltem, ami nem jelenti azt, hogy nem olvasom már rég óta a fórumot. De azt hiszem ennyi postot (11) pazarolni arra, hogy ki miért nem az aao.hu vagy miért az americasarmy.com-ot mondta... felesleges.

De én semmi jónak nem vagyok az elrontója!

Egyébként meg béke van.

<#szeret>

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Josszimatroz
biza.. 2 pont+ <#taps>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

bcs78
Olvasta volna a 2 héten keresztüli "boldog szülinapot" variációkat. Na, AZ volt unalmas. 😉

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Sadist
Csak én legalább nem ilyen negatív kommenttel kezdtem <#mf2>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mighty
reg. idopontja miert szamit? Te is voltal valamikor "kezdo" SG-s <#mf2>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
Regisztráció idõpontja: 2005. 05. 16.
Üzenetek száma: 5

Miért nem lepõdök meg? <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

engedd meg hogy én kérjek elnézést ezek miatt a köcsögök miatt.....igazán beszélhetnének tényleg másról is.....

<#idiota>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Marvin
Szvsz ez a téma nem túl érdekfeszítõ.
<#sniffles><#sniffles><#sniffles>

nalátod hogy te is hibás vagy <#eplus2>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sadist
Most nézem, hogy lehagytam a bannerrõl a www.americasarmy.hu feliratot <#falbav>

ha te mondod biztos, nem kell leharapni a fejem, énis csak kezdõ vok még 😊
(bár tény addig eljutottam magamtól is hogy elszedjem anno 😛)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

aham, bár ha már itt tartunk fent kiszurja a szemét a banner meg alatta a szöveg... ha ez nem jó neki akkor ott a hiv odlal, vagy az is lehet annyira pro már angolbol hogy magyar szöveget banner alatt figyelembe se vette 😉

Sadist
AA.hu meg hivatalos magyar rajongói oldal, szal...

bcs78
Akkor inkább úgy fogalmaznánk: segítsd a kezdõ magyar játékosokat, hogy a magyar nyelvû AA oldalra irányítod õket.

én nem reklámoztam, és a hivatalos odlal mégis csak hivatalos 😊

Sadist
Akkor már legalább a magyar honlapot reklámoznád. Ott is van letöltés link, meg még milliónyi más hasznos dolog.

ebbe mi a lol? 😊 komolyan mondtam hogy onnan lehet leszedni (vagyis ott van link downloadhoz kismillio helyre ) vagy a fenti banner 😊

patacsi HUN
lol

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

www.americasarmy.com

David8
Milyen a játék és honnan lehet letölteni?
<#conf><#wow2>

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

Belton
Csekkold meg a Pü det...

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Sadist
<#sir><#shakehead>

Csíterekbõl már nincs sok, 2.3 óta aránylag eltûntek. Ha csak emiatt akarod abbahagyni, akkor ne tedd! Ráadásul most már tracker is GUID alapján fogja követni a játékosokat, úgyhogy a fragvadász csíterek szinte tuti eltûnnek.

Josszimatroz
a netedet sajnalom.. de szvsz nincs tobb kevesebb csiter mint anno.. <#conf> de a te dontesed.. sajnalom h lelepsz..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Kutyika
Hozzátenném, hogy a gammából töröltem magam... aki akar, az lehet "kutyika" már ha megéri neki...részemrõl, a gamma halott... Nincs a gépemen és nem is telepítem...<#zavart1><#vigyor1>

Kutyika
a netem enyhén szólva.... szar... a csíterek ottvannak a szeren... szal, ezt így nem érdemes nyomni...<#zavart1>legalábbis szerintem....<#zavart1><#vigyor1>

Belton
ezeee éve nem láttalak barátom<#wave><#dumcsi>

Belton
ya-ya mijenket toltunk ott....

Josszimatroz
de mi az amit nem tudsz bevalalni?.. kifejtened bovebben? tenyleg erdekel..

Gyadi
Landor server volt az isten 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Kutyika
Nos... szal....<#zavart1>
Bocsánat, hogy csak úgy beleböfögök az itt folyó vitába... szal....<#fejvakaras>
búcsúznék, azoktól akiktõl illik és akikkel eggyütt nyomtuk a gammát... Jó volt, szép volt... de részemrõl vége. Gondolom ezt az Army's gammerek észrevették....<#zavart1>Szal, én kiszálltam. Bocs, hogy "cserben hagytalak benneteket" fiúk, de ezt így nem tudom bevállalni....<#ravasz1><#vigyor1> Ennyi volt, szép volt, jó volt, de sajnos vége, a játék már nem az, ami volt. Köszönöm nektek a segítséget, Slow, repro, és a többiek jóindulatát, segítõkészségét, és a gammában az igazi játékélmény örömét.(sajna a csíterek...) de ezt mindenki tudja...
jah, és persze G-rõl sem feledkezem meg és persze a Landor server is király volt!!!! Minden jót nektek! Jó gammázást és csítermentes játékok!<#integet2>
Sziasztok és további jó játékot mindenkinek!<#zavart1><#integet2>

Marvin
Doma.

Szvsz .3 és .4 között ha külsõre nem is, de belsõre bazi sok különbség van.

Már csak a motor miatt is.

Lowest, semmi extra beállítást nem használok. ".3ban zgyanezek a beállítások mellett csak nagyon ritkán volt CEm.

Sadist
Akit érdekel, az próbálja ki a játékot különbözõ beállítások mellett. A Normal és a Highest között semmi érdemleges különbséget nem véltem felfedezni, csak annyit, hogy jobban fogta a gépet. Pl. A world detail-t hiába állítgattam, semmi különbséget nem vettem észre. Ha akarjátok rakhatok be screenshotokat.

Josszimatroz
nekem minden mediumra.. 1 g memoria es 2 g virtualis memoria mellett radeon 9600-on 2szer volt idaig CE-m.. kb 30 ora jatek alatt..

Josszimatroz
mire van allitva a video config ingame?..

4 giga van 😞 szal nem hiszem h az

patacsi HUN
nem virtuális memóriás a CE ?? ha igen adj neki 2-4Gigát

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Sadist
Mert az is. Nem tudom mikor fogunk ilyen grafikájú játékot látni (nem szuper konfigokon, hanem átlagos gépeken), de az nem pár hónap múlva lesz.

gamestaron irják ez renderelt,pedig azt kamuzták ps3 in game😊)
h3nry
Nekem chello plus nal ugyan ezt az eredmenyt produkalja. Vagy is csak ezt irja ki, a valos pinged rendben lehet. Multkor neztem vissza egy kb 2,5 oras logot ott rendben volt 😊 tehat no para 😉

\"Andrey\"

Marvin
Sziasztok!
Most nagyon off leszek sorry, de ez a video szvsz elég durva.

KillZone.

Szar az egész... fél óra alatt 2 critical <#szomoru1>

Nyers
A játékmenet isteni lett az új pályákon. Bugok és csíterek mindig lesznek, szervert meg jól kell választani.

My Life for Freedom!

GTi Gaga
jó birka vagyok, hiv. oldalon akartam nevet cserélni a profilomban de nem ment - ezt az elöbb lehagytam! 😊))))

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

GTi Gaga
mi a tetüt jelent ez:

Field 'User Name' is not a valid name.

akármit beirok a nevemhez, amikor megakarom változtatni ezt irja ki!
a legkomolyabb hogy ha a mostani nevemet küldöm el akkor is ezt irja ki 😊

berzek a faszomkivan nevet elfogadja 😊))))

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

úgy hivják unreal engine..., szegénynek ez az egyetlen gyenge pontja de ez nagyon... 😛

Köszi!
A honlapotokon ez a link -mindezekrõl bõvebben itt ebben (lefordított) cikkben!!!-
nem mûködik.
CSUKA
nemjó ez az új AA.. nekem a régi mostor jobban tetszett.
tele van megint bugokkal.. csíterekkel. rossz az új pb.
azt írja játék közben,hogy 30-40 ping, de mégis laggzok.
gagyi a menü. csinálhattak volna egy 2.3-at amiben bennevannak az új pályák.
szerintem többen játszanának azzal, mint a 4-el.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

bcs78
Majdnem mindenkinek van CE ritkábban vagy gyakrabban. Nem tudni pontosan miért fordul elõ. El kell viselni.