America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Go! Go! Go!
Hooah!
serverre! ti merre gameltok? ált...van kedven seró? A steam grupban én sehogy nem találom ki hol merre játszik... <#nemtudom>#nemtudom>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Az egyetlen szar, hogy ha swap-ra nyomsz és õ accepteli akkor a kör elején még a régi fegyó van a kezedben de az új poszton vagy! Ilyenkor nem tudsz lõni, mert nem az a tár van nálad ami a fegyóhoz jó!
Ilyenkor jön az 1 perc kommandó aztán ez elsõ hullától felveszel egy stukit és lehet gyalázni! 😊
Jók a hangok, bár még nem mindíg igazodom el hogy most a mellettem lévõ szobában van vagy a házon kívül! De én személy szerint visszatenném a kézjeleket me kurvára messzirõl lehet hallani ha ellen vana közelben és "reportolnak".... 😄
Még valami patch-be vaktöltény kéne,és akkor teljes a káosz...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Eltünt a playerem az egész stattal együtt!!!!
<#bdead>#bdead><#wilting>#wilting><#csodalk>#csodalk>
Viszont ha mész a társaiddal akkor már eleve kapsz Team pontot,ha meggyógyítsz valakit,azzal tetemes pontszámokat lehet szerezni,szóval azért van lehetõség a pont szerzésre.
Just in time for the July 4th weekend, we're rolling out another patch will solve some additional issues and improve certain functions, and is available through the Deploy Client and Steam. Here's what this patch contains:
Patch Version 3.0.4
* Improved console help
* Added Clan support. Add clan tag in Account Settings. You must change information while in single player mode for now.
* Admin VOIP Improvements
* New "version" console command to see the current version
* Server browser performance improvements
* Fixes joining password protected servers so it no longer selects the server underneath the mouse cursor when clicking on the "Join" button in the password entry dialog.
* Fix for settings menu improperly closing when ESC pressed and leaving the player stuck with no UI and limited control
* Mission generation optimizations
* Fixed issue with logging into game servers that sometimes used another player's soldier profile.
* New TS3 SDK integrated
* Improves how server manages authentication objects
* Fixes issue with players being added to the scoring system not having all of their scoring data written.
* Fixes issue where players not logged into MBS were being logged out if they left the server prior to authenticating
* M320 grenade attaching issue resolved.
* Dedicated server title bar now shows mission and player details
* Fixes the "Waiting for other players" UI so it now appears again.
* Removes some server logging
* Increased communications handling to support when all players use heavy load outs. This may correct many instances where players didn't spawn correctly or get the correct load out.
* Fixes the M320 getting an extra round of ammo
* Fixes the Account Settings password changing not working properly
* Fixes the IRC link not working
* Fixes the displayed mission type (assault/defense/etc.) shown in the battle planner so it displays properly after side-swapping
Enjoy the new patch and the holiday weekend!
Ez sajna pedig nem egyszer és nem kétszer történik meg...
A halál csupán a kezdet...
Anno, ha nem csináltál semmit, de a csapattársaid megcsinálták a feladatot, elõttek mindenkit, akkor a lazásló is kapott pontot, nem keveset. Itt tenni kell a pontokért.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Most kb lófaxt kapsz a seggedbe, ha lelõnek még akkor mínusz is lehet a körteljesítményed.
A halál csupán a kezdet...
A fennti pb frissÍtésen lévû x64 es pb nemjó, szal, pb-s szerverre nemtudok menni csak.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Vannak olyan serverek, ahol az összlétszám nagyobb, mint a ténylegesen játszható játékosok száma. Ekkor spectátorként "várólistán" maradsz, amíg valaki el nem megy.
Minden probléma nélkül be tudok lépni szeróra...Csak a csapatba nem...Akármire nyomok akkor se.
Mit is okozta ezt?:S
Visszaolvastam, de valahogy nemtaláltam meg xD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Hogy tiszta legyen én elneveztem mini pontnak a loyalty, duty, stb pontokat. Pontnak az F1 lenyomására látható részpontokat. És total pont a részpontok összege. Így talán nem keverjük össze 😊
pl Rushnak már 20 honorja van, de a personal jacket adatlapján a teljesítmény oldalon a honor csúszkája 1200-on áll, mint nekem. Nekem viszont csak 15 az honorom.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ha valakinek van kedve jöjjön
89.147.71.71
BF:2-3-4(oORedstarOo)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
- Alkalmanként elcsúszik az irányzék, és nem néz bele rendesen a red dotba. Gránátvetõnél meg külön kellemetlen, amikor nem tudod, hogy milyen távolságra van beállítva a célzóléc.
- Újratöltés animációja 5-bõl 2-szer nem látszik rendesen, nem tudod mikor fejezi be a töltést.
- Sprint után egyszerûen visszaállítja a fegyvered egyes lövésre, ami miatt rengetegszer meg lehet szívni a CQB szituációkat.
- Gránátvetõ egyszerûen nem akar lõni, vagy pedig kb. 5-bõl 1-szer eltûnik a gránát a semmiben.
- Gránátdobáskor egyszerre van a kezedben a fegyvered és a gránátod is.
- Gránátvetõ újratöltési animációja hibás, ha átváltasz füstgránátra. Egy gránát ott van a csõben, másik pedig lebeg a gránátvetõ csöve mellett.
- A géppuska újratöltésénél az új heveder mint valami merev fémdarab áll, igazából csak animáció hiba.
- Eddig egyszer fordult csak elõ, de spectatorban a géppuska lõszeres hevedere átlátszott a játékoson, akármilyen szögbõl néztem.
- Fegyverválasztó képernyõn mintha teljesen véletlenszerû lenne, hogy ki választhat elsõként. Hiába van már Ready! a neved mellett, addig nem választhatsz fegyvert, amíg a sorban elõtted lévõk nem választottak.
Szerintem nem csinálták meg, hogy tartsa lefele a fegyvert, ha olyan helyen van, ahol nem tud lõni a tereptárgy miatt.
Összességében, játszható a játék és nekem élvezetes is.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Ott van ugye a statisztika össze visszasága.Én már voltam 12-es szintû,aztán visszadobott 9-re,majd 11,most megint 12... Érdekes az achievement-eket úgy nézem jól tárolja el,mert ott mindig azok vannak amiket megadott,se több,se kevesebb.
Vagy pl. (de ezek már tényleg a legkisebb hibák) a Ranch pályán a szénabálák mögül nem lehet rendesen kilõni,mert a fegyver már kilóg mögüle,akire célzol az sincs kitakarva,a golyók mégis a szénába mennek pár centire tõlem.Tehát gyakorlatilag a szénabála nagyobb,mint aminek rajzolva van...Ez azért érdekes hogy a saját tesztelõik nem vették észre,mert szerintem ez az útvonal teljesen alap,és hogy ott ez senkinek nem tûnt fel.A pálya másik oldalán ha pajtába felmászok a létrán és ott ki akarok lõni kihajolva az ajtón,ugyanez,a fába lövök mikor már kilóg a fegyver.Gondolom többi pályán is akad ilyen,de én a Ranchon vagyok legtöbbet,eddig ezeket fedeztem fel.
De ez már tényleg csak szõrszálhasogatás,elsõ menetben a tréning/statisztika rendszert kéne összetákolják mûködõre,és akkor már szerintem jól használható kis játék lenne.
Pár bug a teljesség igénye nélkül:
- nem mindig lehet fegyvert választani. Ekkor automatikusan kioszt egy szerepet (role), de azt a továbbiakban nem tudod változtani, csak egy játékossal tudsz cserélni.
- néha, ha kiválasztottál egy szerepkört pl Squad Leader, kezdésnél M249-el spawnolsz és nem tudsz lõni, mert M4A1-es löszereid vannak...
- mikor bebugzódik a fegyver (féloldalasan tartja), nem lehet megjavítani, hiába veszel fel egy másikat, nem vált át rá. Még nem biztos, de ilyenkor az elsõ mozdulat a reload/fix jam gomb megnyomása és az megjavítja.
- amit itt pár sorral lentebb írnak, hogy a gránátot rossz idõben dobja el.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
szólj ha találtál.... <#beka3>#beka3>
<#lama>#lama>
most nem mertem rálõni a kiképzõtisztre... 😄
Ha a kapott pontok elérnek egy bizonyos szintet, nõ a honor. Egyre többet kell gyûjteni.
A helyszín az Inpacton volt, ahol a ház sarka ki van törve és belépsz a szûk kis folyosóra! A sarokban feküdtünk mind a hárman, esély nem volt odébb menni! A granyó pont a páciensek és az én fejem között landolt a földön....<#vigyor5>#vigyor5><#taps>#taps><#bdead>#bdead>
BTW...mostanában egyre többet ragadok fent padokon és patkákon! Nem mászik át rajta csak rá, minden szar tárgyra kiírja a "mászást" természetesen a sérültek közelében tuti van legalább két olyan dolog amire felmászik mielõtt elkezdené gyógyítani...<#buck>#buck>
tegnap is Alleyen a tetõn kilõtt snipa-barátot próbáétam visszahozni az élõk sorába erre a gyógyítás helyett felmászott a peremre és alap hogy le is zúgtam a tetõrõl...vicces volt fõleg hogy egy bevásárló kocsiba estem bele és ott feküdt rajta/benne a katonám magzatpózban...!
Újra kérdem...screeshotok hol vannak...? nyomtam róla úgy megnézném...