60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Borg
    Már rég lemondtam, de a szájkaratén kívül többre valahogy egyik se képes :)
  • PunkZoli
    Most komolyan ezen a nevetséges házigazda jogon megy a szájtépés?
    És úgy érzed sadist elvesztetted az irányítást az életed felett, vagy minimum a legnagyobb hatalmi pozícióból mozdítottak el, amit valaha megszerezhettél?
    Szerintem Borg a helyén van és pont

amit itt spamelsz emaitt az meg egyenesen nevetséges, és nem ide tartozik, ergo az itt kialakul véleményem rólad abszolút negatív, és nem egy olyan elem, akinek jogot adnék.
    puffogjál magadban kérlek!

Szóljon már a játékról és hibáiról a topik!

Amúgy, akinek steames accja van, és megszerzett achievementet, azt hozzá adta már?
    Ill. mivan akkor, ha 2hét alatt 0 óra? és a játék nincs a listámon?
  • Mighty
    Nem egyedül csinálta. A Mighty_ acc volt használatban. Kb 10-en ismerik a jelszót hozzá.
  • GaBenc
    Most ezzel küzdesz? Legyél te a házigizda ha akarsz. Mi tart vissza? Borgot lemondatjuk seperc alatt. Ezen kár vitatkozni.
    Borg, lemondasz a javára?
    De ha nem csinálod normálisan akkor anyázni is fogunk. Vállalod?
  • Sadist
    Egyik reggel beböffentette, hogy házigazda jogot kért, pár óra múlva meg is kapta, szerinted volt lehetőség javaslattételre vagy ellenvetésre?
  • Borg
    E-penis verseny? :) Akkor semmit.
  • Sadist
    Azon az oldalon már rengeteg információt összehoztunk, és rengeteg újoncnak segítettünk, akik mindig kaptak választ, ha valami bajuk volt. Minden trainingnek, fegyvernek megvan a részletes leírása, teljes PB manual fordítás, egyéb FAQ-ok, pályaszerkesztő tutorialok, amiket sokan, sok év alatt, sok munka árán hoztak össze. Te mit is tudsz felmutatni eddig?
  • GaBenc
    De szar, egy csomó infó van a fejlécben. :( Most akkor mit keresek a Google-n. :(
    Borg, mit képzelsz te, hogy találsz egy elhagyott fórumot ami olyan játékról szól ami tetszik és népszavazás nélkül csak egy kérdésre te leszel a házigazda? Meg még infókat is kiraksz? Majd még az jön, hogy segítesz is az embereknek? Hol élsz te?
    Azzal foglalkozz amihez értesz. Sörözzél. Esetleg tea.
  • Belton
    Akkor ez a gond igen engedejezve van :)
  • Borg
    Ha bárhol engedélyezve van az antialiasing akkor kapcsold ki.
  • Belton
    Csak 1 apró kérdés gondoltam meg nézem már ujra a gamét kis pihentetés után , ere nicncsen semmiféle Hud semmi ki iras pl traningen :D
    Ingame nem latom a chatet semmi csak 1 célkereszt van és enyi :D
    Na ez mi vagy mivel lehet orvosolni mert elege idegesit :/
  • pipedog
    köszönjük Borg az építő munkádat
  • HarryDEC
    Tudom hüleség: de amiről -jó pár hozzászólás óta- beszéltek annak az égvilágon semmi köze sincs az Army-hoz. Fontos ezt itt megvitatni, hogy ki mikor és mit tett, mit nem tett és mit nem fog tenni???
  • Borg
    Mit ismernek el? Listázva van mert beküldték, ennyi.
  • Doma #59681
    Igen az a link a válasz a kérdésedre.
    Most én is kérdeznék, ha a játék hivatalos oldalán elismerik az aao.hu weboldalt mint Magyar Közösségi oldalt (linkekkel, forummal) akkor ki vagy te hogy ezt megkérdőjelezed?
  • bmarko82
    Igaz! Mondjuk nem is tudnék másik olyan magyar oldalt mondani, ami a játékkal ilyen részletességben foglalkozik.
    Egy javítást kérnék, mert nem AAO SteamGroup a neve a dolognak, hanem AA3 Hungary SteamGroup. Előre is köszönöm.
  • Borg
    Ez válasz a kérdésre? :D Ahogy ott is irva van, az n+1. "fansite with forum and several links", semmi több.
    De persze mindegy. Abban igazad van, ahogy ott olvasom, hogy minőségi követelmények nem voltak, szóval bármi lehet listázva ott, ami aa-val foglalkozik és az ő grafikáikat használja. "Jogos"
  • Doma #59678
    Parancsolj kérlek.
  • Borg
    A pbsetupra egyébként minek link, amikor egy komplett tutorial van betéve hozzá?
  • Borg
    Úgy reagáltam rá, hogy mitől lenne az hivatalos oldal? Ezt még mindig nem tudtad megválaszolni mondjuk .
  • bmarko82
    Már végképpen nem értelek. Írtam egy hsz-t a fejléccel kapcsolatban. Nem kritika volt csak ötlet... Légyszíves olvass vissza, hogyan reagáltál rá. Aztán felvettem a stílust én is...
  • Borg
    Akkor végképp nem értem miért nem kértél meg egyszerűen a linkek berakására a fejlécbe, ahelyett hogy itt szájkaratéba kezdesz...
  • bmarko82
    Hol látsz Te itt velem kapcsolatban hatalmi harcot??? Kivel???
    Én nem kívánok moderátor lenni és már kértem is...
    Én csak egy játékos vagyok...
  • bmarko82
    Egyébként nincs semmi kötődésem az aao.hu-hoz, sem admin sem moderátor nem vagyok. Szimplán másoknak akartam segíteni ezzel a két dologgal.
    Steam: találhatnak magyar játékosokat
    aao: esetleg megtalálhatja a kérdésére a választ és itt nem is kell feltennie.
    Ebben semmi reklám, és semmi benyalás nincs. Szimpla segítség.
    Sőt. Esetleg elhelyezhetnél a pbsetup-ra mutató linket is, mivel a játék nem frissíti automatikusan, és nem mindenkinek egyértelmű a használata.
  • Borg
    Megkérhetlek rá, hogy legyél inkább te a házigazda?
    Mint azt már számtalanszor leírtam, engem kurvára hidegen hagy a primitiv hatalmi harcotok. Ha nem tetszik valami, vissza lehet venni a házigazdaságot, aztán lehet megint bullshit a fejlécben. Nem érdekel.
  • bmarko82
    MEGKÉRHETLEK rá, hogy rakd ki ezt a két linket LÉGYSZÍVES!:
    http://steamcommunity.com/groups/AA3HUN
    http://www.americasarmy.hu/
  • N3TuddKi
    felesleges borggal vitatkozni. ő az isten és mindig is neki lesz igaza. ezt már más topicban is bizonyította, és azt is, hogy ő mindenki felett áll tudásban és értelemben egyaránt.
  • Borg
    Had kérdezzem meg (újra): megkért valaki rá?
  • bmarko82
    Had kérdezzem meg ebben mi a benyalás, ha kiraksz egy linket arra bizonyos oldalra... Ezzel kapcsolatban csak Neked vannak hűbéri érzéseid.
  • Borg
    Ha már a párhuzamoknál tartunk, látom ők is a lényeggel törődnek:
  • Borg
    Ugyan miért kéne nekem tövig nyalni bárkinek, vagy bárminek? Csak az idióta nem látja, hogy mennyi gond van ezzel a játékkal jelen pillanatban. A párhuzam meg kézenfekvő volt.
  • bmarko82
    Nincs sírás... Senki nem kritizálta a mostani bannert, tettem egy javaslatot, szerintem semmi sértő nem volt benne... Majd kedvesen válaszolt rá.
  • Doma #59662
    Senki nem sír, nincs rá ok egyelőre .
  • Fenrir
    Nah ennek aztán sok értelme van. Borg megkérdezte, hogy átveheti-e a házigazda jogot, senki sem szólt hogy nem kéne, én akarom, nem vagy szimpatikus stb. Átvette és nagyon helyesen aktualizálta a bannert. Most miért is megy a sírás?
  • Doma #59660
    Lebénázod itt a játékot aminek a házigazdai jogát elkérted, lol csávó lehetsz . De nem baj, amúgy a Boldog születésnapot gomb csak neked fájt, olvasgass vissza szerintem senki nem emelt szót ellene.
    Érezd jól magad itt nálunk, látom már jó úton haladsz. Lesz sok új rajongód.
  • Borg
    Ez így van.
  • bmarko82
    Kettőnk hozzászólásaiból legalább kiderül a korkülönbség, meg egy kis kulturális eltérés...
  • Borg
    Egyébként ha már itt tartunk, régen is csak a szájkaratéig terjedt a tudás, vagy volt valaha értelmes fejléc is?
  • Borg
    Na ne röhögtess már :D Te most másztál le a falvédőről?
  • Borg
    Vagy azért, mert egy szót nem szóltak, hogy rakjuk ki őket? Ezen gondolkodtál már? Ja hogy azt nem szoktál...