America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Még1 dolog amikor kúszni kell azt hogy lehet átvinni?
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
köszi a szülinapi jókívánságokat!
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
Sok kommentár úgy érzem nem kell hozzá. Srác bejött bridge szerverre, játszotta az admint, majd elkezdte RPK-val osztani a népet, de úgy, hogy azt hittem a Star Wars vetítésén vagyok. Mindenfelé röpködtek a zöld nyomjelzõk. Természetesen a Bauerek nevében kapott néhány TK-t <#eplus2>#eplus2> Ja és még az volt az egyik trükkje, hogy el tudta tûntetni az addigi chat/halál üzeneteket.
Trackeres profilja: http://aaotracker.4players.de/usertracker.php?userid=115135
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
My Life for Freedom!
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
E.Gy.B.E. Airsoft Team
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Nem angolul sem kell tudni hozzá!
Csak annyi kell, hogy helyes sorendben ismered fel a számokat és a betûket a képernyõn és a billentyûzeten. Ennyi.
Ha már a megoldás <#nezze>#nezze> ismeretében sem tudsz átmenni a teszten<#falbav>#falbav>, akkor én sorry vagyok.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Az lenne a problémám hogy amikor a teszteket kell kitöltenem mindig elb**m, pedig néztem a AmericasArmy.hu-t de nem jött össze 😞
Nem tudnátok segíteni vagy valaki nem tudná leírni a helyes válaszokat a medic meg a többi helyen ahol tesztet kell kitölteni?
Elõre is köszi!(jah és ne legyen olyan hogy tanuljak meg angolul)<#worship>#worship><#worship>#worship>
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Teccik érteni???<#fejvakaras>#fejvakaras>
A többieknek+köszi!<#worship>#worship>
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
<#taps>#taps>- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Na jó. Egyébként nagyon tipp-topp! <#worship>#worship><#taps>#taps>
N0 TXT TLK PLZ!4!
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Azért lehetett volna szebben is
rEPRO: Hooah <#eljen>#eljen>
BF:2-3-4(oORedstarOo)
vagy adj egy msnt
(De a mûegyetemista legalább egybõl tudta, hogy mi a baj!)
Pedig le konvertaltam a leg kisebbre leg gyengébb re mindent ki probaltam és nem engedi ha tud vki segitsen mert a kis könyvébe le van irva hogy lehet hasznalni mp3 at csengõhangnak...
Viszont az is le van irva hogy csak a kimondott mp3 csengöhangokat lehet hasznalni na mármost ez mit takar??
Remélem nem azt hogy csk letöltött mp3 at lehet berakni??!!
mert van zeneszerkesztöm és abba csinálok zenét és azt se lehet az meg nem törvényvédett na blablabla ha tud vki valami okoságot azt megköszöném...
(már megint offolok, télleg abbahgyom.......1szer 😄 )
Tõlem mehetnek a viccek, engem nem zavar. Majd a mod töröl ha úgy gondolja. 😉
Három bûnözõt halálra ítélnek. eljön a kivégzés napja,villamosszék általi halálra ítélték õket.
Beültetik az elsõt a székbe, a fegyõr megkérdi tõle:
- Az utolsó szó jogán kíván valamit mondani?
- Igen. Én hiszek Istenben, és tudom, hogy meg fog engem védeni a haláltól.
Meghúzzák a kart, erre nem történik semmi, gondolják a fegyõrök magukban, hát ezt megvédte Isten, ezért szabadon engedik.
Hozzák a következõt, tõle is megkérdezik, hogy az utolsó szó jogán kíván-e valamit mondani. Azt mondja az elítélt:
- Én a Harvard egyetem jogi karán diplomáztam, és tudom, hogy az igazság, és a jog Istene meg fog védeni a haláltól.
Meghúzzák a kart, nem történik semmi. Hát ezt is szabadon engedik.
Hozzák a harmadikat, neki is felteszik a kérdést, õ erre azt feleli:
- Én a Mûszaki Egyetemen végeztem, és tudom, hogy amíg azt a két dugót nem dugják be, itt nem lesz KIVÉGZÉS!
- Tudod, ez mire való?
- Nem, mire? - kérdi a navigátor.
- Azoknak a navigátoroknak tartogatom, akik miatt eltévedünk!
Erre a másik elõhúz egy 45-öst.
- Az meg mire való? - kérdi a pilóta.
- Hogy õszinte legyek, én elõbb fogom tudni, ha esetleg eltévednénk...