America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Josszimatroz
hat ha nekem is ez fog beugrani az gáz lesz.. <#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

pszicho? errõl az argó ugrott be: "Psziho ne...Pszicho lécci szálj be a kocsiba... valaki szóljon Pszichonak hogy szálljon be..."

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Josszimatroz
bah kedden pszicho szigorlatom lesz..bs..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

repro
jha

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
roneszforevör

N0 TXT TLK PLZ!4!

rezes
lehet hogy durci:d

Fonok.Ki az a corporation?

Josszimatroz
osz mie?.. allamvizsga vagy mifasz?

hepiböszdéj
Lenne egy kis problémám haverom probálja végig vinni a kiképzéseket s a Live Jumpo t nem akarja elmenteni az Army
Unknow Eror...
esetleg valami tipp javaslat?
elöre is köszönöm

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Sadist
Jobbkéz™

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

repro
én még fel se raktam a 2.4-et!
sõt! se WoW, se GTA:SA!
csak verem a makit.

N0 TXT TLK PLZ!4!

h3nry
Én meg nem tudok játszani semmivel, mert otthon elszállt a monitorom, és csak a jövõ héten lesz meg az új 😞

\"Andrey\"

Josszimatroz
najó azért napi fél-1 óra csar a szintertartás végett :-P

ja,ok 😄.

repro
FÉB Zuluka

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Boldog szülinapot <#taps>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

patacsi HUN
HB Zuluka!

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Free
Isten élt essen vagy ha õ nm majd mi éltetünk :c)) Boldog szülinapot Zuluka<#taps><#taps><#taps>

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Nyers
HB Zuluka!

My Life for Freedom!

rezes
Boldog Szuletesnapot Zuluka

Fonok.Ki az a corporation?

Belton
Már megy az auth!!
Csak épp megyek alukálni "lol"
Fákk yAA<#zavart2>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Belton
Ma már nem lessz megyek is felkötni magam....<#vigyor1><#wilting><#sniffles><#vigyor3>

CSUKA
legyen már auth, mert megveszek<#szomoru1>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Sadist
A sötét oldal elborította az elmédet! Ne szpemmelj, mert törlés lesz

CSUKA

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA

CSUKA
lol.. belekeverte a szájlit😄

CSUKA
[url=http://www.vatera.hu/item/view/real.ph<#circling>p?cod=1269120]nem unatkozom..[/url]

kuzsé, részletkérdés 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
Mit akarsz már, még le se jött 😄

Sadist
Mert a sok kancsó letölti, utána meg megy játszani ahelyett, hogy seedelné 😛

szinténdetto 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

patacsi HUN
majd elmúlik... 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

CSUKA
jah.. de mért csak 80k-val jön? <#vigyor2>

Josszimatroz
GTA: san andreas rulz.. aao pihenõre került nálam.. <#idiota>

köszönöm
repro
http://americasarmy.hu bal felsõ sarok: AUTH. STATUS

itt megnézheted, h mi nem megy. Most pl az Account Manager és az Authentication.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Nyers
Pont az ilyen dolgok miatt vesztem el a hitet a játék iránt.

My Life for Freedom!

srácok egész nap connection error-t ir ki csatlakozásnál!
másnak is, vagy csak saját probléma??????????
Mighty
Szerintem saját magára gondolt 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Marvin
Kit is?

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Belton
Hehehehe
http://aaotracker.4players.de/usermaptoplist.php?country=all&sortby=Map29_frate&order=DESC&mapid=29&sid=&x=11&y=9
NAgy csiter ez a gyerek <#idiota>
Érdemes megnézni😄

CSUKA
én most csak a k.parancsot mondtam.. az aimbot mástészta.

Mondjuk egy sima M-16-os ból kilõtt tárral mégis hogy talál el legalább 3-4 mozgásban lévõ embert,miközben õ is mozog?

CSUKA
az a konzolparancs még a trackeren is fentvolt...
egy hónapja még 7 oldalas volt az AASA bannilsta.
amióta felrakták a parancsot a trackerre több mint
a 3xosára nõtt a lista.. csak az AASA szerverek dobnak
ki ezért a parancsért.

a 200 golyós AR-bõl kb 3 sec kilõni az összes töltényt.
eredmény: egy fekete csík a falon. ezért utállom a Bridget
meg a WC-t. a csíterek többsége ott játszik.

Marvin
Érdekes! Szvsz a devek rájöttek, hogy vmi bug volt a legelsõ lövészet trainingen. A 37 pontot nagyjából "ezredszerre" sikerült elérnem, most meg gondoltam egyet, - mert hát új a progi - hátha tényleg nem én vagyok ennyire béna és minden rákészülés nélkül meglõttem a 40-et.

Büszke is volt rám a sergeant.
<#hawaii>

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Sadist
Olvasgattam valamit, hogy tán át lehet állítani a fegyverek tûzgyorsaságát, akár 18000 golyó/perces sebességre is. És asszem nem is kell hozzá hack, hanem valami konzol parancsokkal kell buherálni. De tuti, hogy használt valamilyen aimbotot is, mert bridgen kezdõpontról fölszaladt a dombokra, majd onnan kezdte el szórni az áldást a pálya túlsó végére. Eredmény: 5 sec, 10 halál. Az egész csapatot pár másodperc alatt kiirtotta, csak azok tudtak megmenekülni, akik olyan fedezékben voltak, ahonnan semmi rálátás nem volt a pálya túlsó végén lévõ dombokra.

Ó,vele már én is találkoztam MOUT-on 😊.A pálya másik végérõl szórt minket úgy ,hogy mi a Loyalty kezdõn voltunk és ,amint kidugtunk egy centit is magunkból már a lelkünk az õ kezén száradt😊.Valami fire rate hax-et emlegettek,most konkrétan az mi lenne(a hatását azt már ismerem,bár nem csak õ csinálja :S)

GTi Gaga
megnéztem az AA magyar oldlaát a serverröl. bevalom öszintén nem nagyon értetem a dolgokat!

effektive 1x sikrült servert fuattatnom, amin játszottunk is egy kör haverokkal 😊 ám most akár hogy is probálom nem jelenik meg a serverem sehol se 😞!
valamit átkell irni vagy mi a szösz?
ha van valakinek ideje és türelmes lécci segitsen!
Köcce!

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

GTi Gaga
Hi mindenkinek!

Egy nagyon Buta kérdésem lenne:
Hogy tudom azt elérni, hogy az általam kreált server ojan legyen amin számolja a pontokat? AA oldalon valahova beregisztráltam egy servert az ipel meg minden!

Ha tudtok lécci segitsetek!

Elöre is köcce!

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

Másik baromság, hogy minden tréning elvégzése után nem tudom rögtön elmenteni, valami error-t ír, ki kell lépnem a játékból, és vissza, és addigra elmenti... <#nemtudom>

steam, origin: ACE_hun