America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
beszélgetnek még éjfél után is, mikor a barát észrevesz a falon egy
réztányért, ráakasztva egy rézkalapáccsal. Meg is kérdezi:
- Az micsoda a falon?
- Beszelõ óra.
- ???
Erre a tulaj odamegy a tányérhoz, hatalmasat ráüt a kalapaccsal, mire
a falon keresztül üvöltés hallatszik:
- Hajnali fél kettõ van, a k**va anyád, mi a p**at csinálsz!?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Azért az "ideje"-t elég nehéz "idelye"-re elgépelni <#mf2>#mf2>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Én se akarok beleszólni, de bcs a "tuggya" az nem 2 gy, hanem dj, azaz "tudja"
A "szoríccsa" magától értetõdik <#nezze>#nezze><#idiota>#idiota><#wave>#wave><#worship>#worship>
Én sem kötekedni akarok, de én gyakran elgépelek szavakat, ami miatt úgy tûnik rossz a helyesírásom.
Amúgy ha minden helyesírási hibáért szólna 2-3 ember, már 4x ekkora lenne a topic. Nyugodtan elég csak akkor szólni, ha valaki azt írja mondjuk, hogy "tuggya" vagy "szoríccsa".
...nem kötekedés képpen írom be meg...
én sem vagyok a helyesírás bajnoka <#vigyor1>#vigyor1>
nem kötekedés kép írom be meg nem is azért mert én vagyok a helyesírás bajnoka de a hallasz az 2 L.
Minden csak nézõpont kérdése.
Nem 1 elsõsegély vizsga, de legalább errõl is halasz...<#taps>#taps>
Amugy 1 kis vizsgaidõszaktól még nem kell a falnak menni<#falbav>#falbav>
13 vizsgám van, de mégsem vagyok idegbeteg...<#wink>#wink>
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
De igaz ami igaz ha mar a medic teszt ilyen hatassal van ra valyon mi lesz amikor elkezd jatszani?<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Fonok.Ki az a corporation?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Az Orvosi, SF, Sniper kiképzések nem kötelezö jellegüek hanem fakultativ
böven elég az alap lökiképzésen átesned és az alap mozgás, fegyver, Close Combat kiképzésen átesned, hogy miért? hogy utána könyebben irányisd a játékot kb 10 percet igénye vesz az egész kiképzés .) utána nyugodtan mehetsz játszani.
hogy miért kell ez ? hoyg ne a harcmezon jöjjél rá nem tudod melyik a gugolás fekvés ugrás gomb :)
E.Gy.B.E. Airsoft Team
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Meglássuk...
ööö...
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
Mostantól kevesebb kidobás, hangulatos, jó játékok, és persze toleráns játékosok/adminok.
Ezt azért mondom mert sajna kissé elindult a lejtõn a szerverünk, de most új bakancsot vettünk és újra a csúcsra törünk.
Tehát mindenkit szeretettel várunk a szerverünkre, és remélem újra megismerkedhettek a HAF szebbik arcával <#papakacsint>#papakacsint>!
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
Már volt nálam Veder nagy ur is hogy nem e szalok be a sötétoldal clanjába merthat ö is aao-tolja még most kezdte 14honoros<#eplus2>#eplus2>
BF:2-3-4(oORedstarOo)
<#banplz>#banplz>
Egyébként jácottam kicsit régebi pájákon (bár 2.4-ota csak coryardon tok jacani ott is csak campelni<#idiota>#idiota> )na lényeg a lényeg szerintem naon el tulozták ezt a cem dolgot igymár szinte lõni nem lehet na jo lehet csak nevetséges kicsit jah a régi kedvencem még benne van "nade" a kézben dobnam el és semmi se fegyó se gránát és igy kell rohangalnom amig le nem lõnek vagy véget nem ér a kör<#wilting>#wilting>
Dehát 2.4-nél járunk ugyhogy Huaaa az mellékes hogy 90%bug 10%-ot meg a csiterek ba**el....
Remélem a 2.5 ben mar be lessz épitve a Támogatott Pb-s Wallhack,aimbot és egyéb nyalánkságok<#szomoru2>#szomoru2><#eplus2>#eplus2>
Hogy mi a pecsáért irtam le ezeket a hüleségeket azt nem tom :d
Ugyhogy HOOah mkinek Fáking Cheating Szevasztok.... Blablabla
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Ha nem telepítsd újra v új ati driver<#violent>#violent>
Critical Error
Build AmericasArmy_Build_<2004-06-01_02.01.01>2004-06-01_02.01.01>
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2816 MHz with 511MB RAM
Video: RADEON 9600 SERIES (6490)
LevelInfo Bridge.LevelInfo0 (Function Engine.LevelInfo.debugThis:008F) Runaway loop detected (over 10000000 iterations)
History: FFrame::Serialize <- UObject::ProcessEvent <- (HumanController Bridge.HumanController, Function AGP.HumanController.TeamMessage) <- RemoteCall <- HandleStream <- UActorChannel::ReceivedBunch <- (Actor HumanController) <- UChannel::ReceivedSequencedBunch <- Direct <- UChannel::ReceivedRawBunch <- DispatchDataToChannel <- BunchData <- UNetConnection::ReceivedPacket <- UNetConnection::ReceivedRawPacket <- UTcpNetDriver::TickDispatch <- UpdatePreNet <- ULevel::Tick <- (NetMode=3) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level Bridge Crossing <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 796D7241 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free
You have been timebanned from this server, you may connect in 00:04:56
Ehh, kicsit gyorsan ugráltam a szobák között :D
195.56.172.218:8767
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Szvsz user ID-t nem kell megadni, csak PB_GUID-ot. Azt meg a játékban megtudod, ha beírod, hogy pb_myguid.
Ha azt is regelek utána már játszhatok?
Elõre is köszi.
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
A trackeren is 2 hónap alatt sikerült a klán tetszésindexét 7 körülirõl közel 2-re letornázni. Ez ugye jelzi a népes számú elégedetlen külföldi vevõket. ;-)
Ígyhát úgy gondoltam jelzem, hogy ehhez nekem már semmi közöm. :-|
szegyenlitek vagy mi?.. <#idiota>#idiota>
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.