America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez állat :)

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Mighty
A boldog lakástulajdonost meglátogatja barátja. Hosszasan
beszélgetnek még éjfél után is, mikor a barát észrevesz a falon egy
réztányért, ráakasztva egy rézkalapáccsal. Meg is kérdezi:
- Az micsoda a falon?
- Beszelõ óra.
- ???
Erre a tulaj odamegy a tányérhoz, hatalmasat ráüt a kalapaccsal, mire
a falon keresztül üvöltés hallatszik:
- Hajnali fél kettõ van, a k**va anyád, mi a p**at csinálsz!?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

bcs78
Nem nehéz, próbáld csak meg. :)

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Sadist
Én kötekedni akarok <#vigyor1>
Azért az "ideje"-t elég nehéz "idelye"-re elgépelni <#mf2>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

off
Én se akarok beleszólni, de bcs a "tuggya" az nem 2 gy, hanem dj, azaz "tudja"
A "szoríccsa" magától értetõdik <#nezze><#idiota><#wave><#worship>
bcs78
off
Én sem kötekedni akarok, de én gyakran elgépelek szavakat, ami miatt úgy tûnik rossz a helyesírásom.

Amúgy ha minden helyesírási hibáért szólna 2-3 ember, már 4x ekkora lenne a topic. Nyugodtan elég csak akkor szólni, ha valaki azt írja mondjuk, hogy "tuggya" vagy "szoríccsa".

off
...nem kötekedés képpen írom be meg...
én sem vagyok a helyesírás bajnoka <#vigyor1>

Nem3sis
off:
nem kötekedés kép írom be meg nem is azért mert én vagyok a helyesírás bajnoka de a hallasz az 2 L.

Minden csak nézõpont kérdése.

Amugy annak az orvosinak, ha nem csak tippelgetsz még valami hasznád is veszed...
Nem 1 elsõsegély vizsga, de legalább errõl is halasz...<#taps>

Amugy 1 kis vizsgaidõszaktól még nem kell a falnak menni<#falbav>
13 vizsgám van, de mégsem vagyok idegbeteg...<#wink>
Quki
off...Egyébként nem vagyok láma , egyaz , németül tanulok úgyhogy nem kéne lexarozni(egyébként tudok egy kicsit angolul is), jó célzó vagyok , gyors vagyok , és sikerült végig vinnem végre a teljes kiképzést...csak ahoz a hülye orvosi feladatoknál akadtam meg , de azt is sikerült nagy nehezen végigcsinálni.És azért lettem ideges mert már két órát xarakodtam csak az orvosi vizsgával.Meg alapvetõen ideges vagyok mivel itt vannak az iskolai vizsgák a nyakamon...on

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

rezes
Hat lehet hogy magatol probalta es ez lett a vege.Mondjuk anno sf teszt idejen hasonlo idegallapotba kerultunk leven egyszerre 20 probaltuk az SF tesztet megoldani plane utana a kuszas:DMent az anyazas rendesen amikor egy rossz egermozdulat utan lehetett elorol beszelgetni a madarakkal<#vigyor3>
De igaz ami igaz ha mar a medic teszt ilyen hatassal van ra valyon mi lesz amikor elkezd jatszani?<#vigyor3><#vigyor3>

Fonok.Ki az a corporation?

Sadist
Hmm, nem is rossz ötlet <#vigyor1>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Csak nem írtam káromkodó hozzászólásokat, ha nem sikerült valami elsõre...Aki már a trainingeken is ennyire felidegesíti magát, annak jobb, ha nem is játszik vele. Rossz kifogás, hogy nem tud angolul. A medic trainingek leírásai ott vannak AA.hu-n szépen magyarul, csak venni kéne a fáradságot, hogy elolvassa.

armybannert nem lenne egyszerûbb közvetlenül a FAQ-ra irányítani ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

bcs78
Megugye nem igazán mi vagyunk a játék célközönsége.

rezes
Na tobb turelmet.Te is voltal kezdo

Fonok.Ki az a corporation?

Strahd_
Az ok egyszerü , nem kötelezö orvosnak lenned.

Az Orvosi, SF, Sniper kiképzések nem kötelezö jellegüek hanem fakultativ

böven elég az alap lökiképzésen átesned és az alap mozgás, fegyver, Close Combat kiképzésen átesned, hogy miért? hogy utána könyebben irányisd a játékot kb 10 percet igénye vesz az egész kiképzés .) utána nyugodtan mehetsz játszani.
hogy miért kell ez ? hoyg ne a harcmezon jöjjél rá nem tudod melyik a gugolás fekvés ugrás gomb :)

Sadist
Azért vannak a kiképzések, hogy szûrjék a lámákat. Szerintem ne erõltesd ezt a játékot, nem neked való...

Te láttál már kiképzés nélküli katonát/katonaorvost?Én nem....no ezért kell megcsinálni a kiképzéseket.Egyébként 1ik sem lehetetlen.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nyugi srác! a magyar honlapon ott van az egész magyarul! Ha annyira meg akarod csinálni olvasd szépen végig...<#eplus2>
medikális teszt ez jó :D:AD:

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Quki
De mér kell kibaszni velem?Miért kell speciális anyám kínját megcsinálni ahoz hogy menjek a kibaszott szerveren?Vagy hogy lehet megcsinálni azt a xar medikális tesztet?nem tudok én angolul,hát ez tista kibaszás!

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Marvin
Reméljük...
Meglássuk...
ööö...

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

HAFgoofy
Mivel friss a dolog, ezért most mondom! A szerveren (és részben klánon belül de ez már privát) reményeink szerint változások lépnek életbe a mentalitással kapcsolatban.
Mostantól kevesebb kidobás, hangulatos, jó játékok, és persze toleráns játékosok/adminok.
Ezt azért mondom mert sajna kissé elindult a lejtõn a szerverünk, de most új bakancsot vettünk és újra a csúcsra törünk.
Tehát mindenkit szeretettel várunk a szerverünkre, és remélem újra megismerkedhettek a HAF szebbik arcával <#papakacsint>!

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

aztán vigyázz kit lõsz le !

HAFgoofy
EU HONOR SZERVER: 213.228.239.244

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

Quki
Hi!Ki tud magyar szervert mondani?Szeretnék magyarokkal jáccani.Elõre is köszi!

THE matrica
Én ármizok bibí <#beka2>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Gyadi
Star Wars Galaxies powa' :)

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Sadist
Én meg már Jedi Knight 2-vel játszok <#banplz>

Belton
Hát mert át álltam a sötét oldalra<#idiota>
Már volt nálam Veder nagy ur is hogy nem e szalok be a sötétoldal clanjába merthat ö is aao-tolja még most kezdte 14honoros<#eplus2>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Marvin
Ehhh... Mintha a sötét oldalt hallanám beszélni belõled.
<#banplz>

Belton
Ez kérlek szépen attol hogy mar 2.4 nél járunk és szégyen hogy mégmindig ezt csinalja és nem tudják kijavitani nekem naponta 3-4 alkalommal lép ki al ugyanis 1.0.1 el is voltak ijenek csak nem enyire sürün jah és akkor az unreal T,vagy unreal 2 mért nem lép ki ugyan az az engine hajtja mindegyiket....
Egyébként jácottam kicsit régebi pájákon (bár 2.4-ota csak coryardon tok jacani ott is csak campelni<#idiota> )na lényeg a lényeg szerintem naon el tulozták ezt a cem dolgot igymár szinte lõni nem lehet na jo lehet csak nevetséges kicsit jah a régi kedvencem még benne van "nade" a kézben dobnam el és semmi se fegyó se gránát és igy kell rohangalnom amig le nem lõnek vagy véget nem ér a kör<#wilting>
Dehát 2.4-nél járunk ugyhogy Huaaa az mellékes hogy 90%bug 10%-ot meg a csiterek ba**el....
Remélem a 2.5 ben mar be lessz épitve a Támogatott Pb-s Wallhack,aimbot és egyéb nyalánkságok<#szomoru2><#eplus2>
Hogy mi a pecsáért irtam le ezeket a hüleségeket azt nem tom :d
Ugyhogy HOOah mkinek Fáking Cheating Szevasztok.... Blablabla

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Ha 2.3 akkor a system könyvtárban van 1 exe amivel visszaállíthatod eredeti állapotba a játék rendszerfájlait...az orvosolja.

Ha nem telepítsd újra v új ati driver<#violent>
Ez mitõl lehet?

Critical Error

Build AmericasArmy_Build_<2004-06-01_02.01.01>

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2816 MHz with 511MB RAM
Video: RADEON 9600 SERIES (6490)

LevelInfo Bridge.LevelInfo0 (Function Engine.LevelInfo.debugThis:008F) Runaway loop detected (over 10000000 iterations)

History: FFrame::Serialize <- UObject::ProcessEvent <- (HumanController Bridge.HumanController, Function AGP.HumanController.TeamMessage) <- RemoteCall <- HandleStream <- UActorChannel::ReceivedBunch <- (Actor HumanController) <- UChannel::ReceivedSequencedBunch <- Direct <- UChannel::ReceivedRawBunch <- DispatchDataToChannel <- BunchData <- UNetConnection::ReceivedPacket <- UNetConnection::ReceivedRawPacket <- UTcpNetDriver::TickDispatch <- UpdatePreNet <- ULevel::Tick <- (NetMode=3) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level Bridge Crossing <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 796D7241 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

repro
Lacek babázzon, ne játszon! :P
pusziljuk Lonát :x

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Éppen javasolni akartam, hogy a csatik leírásába be lehetne rakni az adott pálya leíráshoz egy linket, erre látom, hogy mindegyiknél szépen ott van minden info <#worship> Még csak nem is kell elindítania a böngészõjét az egyszeri usernek :)

Sadist
Unable to login. Your IP has been banned.
You have been timebanned from this server, you may connect in 00:04:56

Ehh, kicsit gyorsan ugráltam a szobák között :D

patacsi HUN
aao.hu ts szerver teszt üzem

195.56.172.218:8767

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Marvin
Most is játszhatsz csak nem fog trackelni a tracker.
Szvsz user ID-t nem kell megadni, csak PB_GUID-ot. Azt meg a játékban megtudod, ha beírod, hogy pb_myguid.

Sadist

Srácok! Segítsetek, még pancser vagyok. Leszdtem a játékot, regisztráltam magam. Tracker-t is akarok regelni, de ott kér valami user ID-t, amit nem tudok hogy mi?
Ha azt is regelek utána már játszhatok?
Elõre is köszi.

jogos <#shakehead><#sir>

Josszimatroz
ertem.. korrekt... <#nemtudom>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

bcs78
Ha úgy vesszük igen. Ami már az utóbbi egy hónapban folyt a szerveren az már nem volt normális és nem nagyon tudtunk gátat szabni neki. Egy páran úgy döntöttek, köztük én is, hogy ehhez már nem adjuk a nevünket. Én a szerver fennállásának egy éve alatt összesen ha 5db ember dobtam ki. Az utóbbi hetekben már azt látom, hogy óránként repült 5db játékos. Tegnapelõtt Csavarhuzo-t meg Zulukát dobták ki ok nélkül, akiket én nagyon tisztelek, mert pl Zulukának már akkor 40 honorja volt mikor én elkezdtem az AA-t. Aztán kissé kellemetlen volt ma reggel bocsánatot kérni tõle. És ugye voltak ezt megelõzõen is hasonló dolgok. szegény Lacekot is tegnap 3 szerverrõl dobták ki, mivel HAF tag van a neve elõtt.

A trackeren is 2 hónap alatt sikerült a klán tetszésindexét 7 körülirõl közel 2-re letornázni. Ez ugye jelzi a népes számú elégedetlen külföldi vevõket. ;-)

Ígyhát úgy gondoltam jelzem, hogy ehhez nekem már semmi közöm. :-|

Josszimatroz
de most komolyan.. latom tobben is leszedtetek a haf jelet a nevetek elol..
szegyenlitek vagy mi?.. <#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

bcs78
Hát már annyi pb kikk repkedett össze vissza a levegõben (óránként 3-4) hogy egy véletlenül engem talált fejbe. ;-)

Josszimatroz
jah azokat kidobjak arrafele... <#idiota>

N3TuddKi
túl jól játszottál? :o

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

bcs78
Nem kiléptem, hanem pb_kick-el kidobtak. <#idiota>