America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Hogyan kárpótol, ha a bug miatt nincs gameplay, mert pl. nem kapsz lõszert a fegyveredbe, vagy nem tudsz gránátot dobni? 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

modellmaker
az hol kárpótol, hogy kör elején dobnék egy granyót, de a bug miatt a kezemben marad, és magamon kívül még 2 csapattársat is leszed? ez nem kárpótol bassza meg...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Spészgószt
Nem tudom miért sír mindenki! Szerintem tök jó! A bugokat észre se veszem mert a gameplay kárpótol, majd kijavítják...türelem! Akinek nem tetszik le lehet törölni! Aki meg az 1.0tól ezen lóg azok tudják mi a dörgés és nem rinyálnak hogy milyen szar meg csúnya meg semmi nem jó!
Ez az elsõ szûrõ hulljon a férgesse! vagyis az elsõ a megjelenése volt, maga az az állapot... 😄

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

solo
okkes.köszi.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Mighty
Nyomj kétszer F1-et pl. és újra mûködik. Vagy kétszer esc-et.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

solo
Õk simán mozognak, én nem:C

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Fenrir
Szidja mindenki a CoD sorozatot, de meg lehet nézni, hogy az utóbbi években szinte csak az Infinity Ward (1x még a Tetraych-nak is sikerült) hozta azt a minõséget amit eddig nyújtott, ha nem jobbat minden játéka után. Lehetne tõlük tanulni.

A halál csupán a kezdet...

Sadist
Ja, hát igen. Mondjuk én annyira nem bízok abban, hogy egy új programozó csapat jobban meg tudná oldani. Én a vezetõk helyében azt csinálnám, hogy odamennék már bizonyított programozó céghez, megmondanám hogy ezt meg ezt meg ezt szeretnénk látni a játékban, itt van minden koncepcióterv, háttéranyag, mennyi az annyi? Mondanak egy árat, ha megfelel akkor pacsi, ha nem, akkor nézni másik cég után.
Ott van pl. az Ubisoft, rengeteg Unreal motoros játékot írtak már, elég nagy sikerekkel.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Tudom,de én arra értettem hogy egy csapat összerakta a 3.0-t,azokat megjelenés után kirúgták,és kerítettek egy újat,akik most próbálják összerakni ahogy lehet.
Én arra gondoltam hogy akik most szenvednek a már meglévõ javításával,lehet könnyebb dolguk lenne ha õk is nulláról indulhatnának a saját elképzeléseik alapján.
Nyilván ez irreális,két héttel a megjelenés után nem fognak egy újat elkezdeni.De itt van a két nappal ez elõtti patch,ami gyakorlatilag csak tovább rontott az egészen.Úgyhogy ezt a már meglévõt helyrepofozni se lesz egyszerû nagyon úgy tûnik.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sadist
A 3.0-át nulláról kezdték. Pontosabban nem teljesen nulláról, mert mint írtam megkapták a grafmotort és a fejlesztõeszközöket, de nem úgy csinálták, hogy foltozgatták tovább a 2.0-t, és még kicserélték alatta a grafmotort.

Hát de valahol ez is gáz,hogy 3.0 verzió ha jól nézem 7-8 év után gyakorlatilag ugyanazt akarja ellõni mint az 1.0 csak aláerõszakoltak egy Unreal 3-at,de láthatóan azt is katasztrófális eredménnyel.
Ráadásul a mostani 5 pályából kettõ nem más mint a régiek feltupírozása.
Ha így nézem,a minimum lett volna hogy akkor ez a "kevés" amit indításnak kínál,normálisan mûködjön.De sajnos úgy tûnik valami nagyon félre ment az alap programozói csapattal.
És bár én nem értek a programozáshoz,de most az új csapat,ezt a rogyadozó egészet próbálják összefoltozni mûködõre.Pedig lehet egyszerûbb lenne nekik mindent a nulláról felépíteni,de hát persze ekkora blamát nem lehet megengedni,hogy most azt mondják az egész 3-as verzió kuka.

Sadist
És voltak még külön honor szerverek, de legalább a nem honor szerverek is rendesen számolták kör végén a pontokat 😛

Mighty
Képzeld, anno az 1.0 sem több pályával jött ki. Nem volt mesterlövész puska, nem volt medic, nem volt M4A1 csak M16 és M249 illetve M203.

Az elsõ pályák: Bridge, HQ Raid, Insurgent Camp (még turbános ellenfelekkel!!!) MOUT McKenna, Pipeline, Tunnel.

6 pálya. Ha ezeket nem ismernéd: egyik sem egy nagy pálya.

Mighty
Az a mesterlövész puska nem mesterlövész puska.

Sadist
Nem katonák készítik, csak átlagnál rosszabb programozók.

repvez
meg ugy alapjába véve elgondolkodtam azon, hogy egy katonák álltal készitett katonáknak szánt (toborzo jelleggel) játékot hogyan lehet egy zsebkendönyi pályára és 10 percnél nem hosszabb meccsekre elkésziteni.

Ha valaki ebböl von le következtetést hogy ezt kell csinálni a hadseregben az csünyán pofára esik.
Mi értelme van a mesterlövészpuskának ha nem lát vele tisztán 50m-nél távolabb.
Az egész koncepcio ugy van elrontva ahogy van, a feladatát igy nem tölti be csak beáll a sorba a többi rohangálos deathmatches játékok közé.
Belton
De legalább jókat lehet nevetni rajta 😄
Mert azon a képen meg szakadtam amikor meg láttam <#vigyor1>
Szerintem ez az ujj szabvány a hashoz van erõsítve a fegyver<#zavart1>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Sadist
Az igazi vicc az egészben az, hogy szinte nincs olyan animáció a játékban, ami rendesen mûködne. A fegyvert ilyen idiótán tartja, a tárazás gyakran kimarad vagy megszakad, géppuskába tárazáskor a heveder úgy áll mint valami merev fémdarab, robbanóról füstgránátra cseréléskor az elõzõ gránát ottmarad a csõben és kicsit átlóg, futás helyett van hogy a katona guggolva csúszik végig a pályán, gránátvetõ irányzéka van hogy csak magától felhajtódik, mert nem látszik a katona keze, szóval én még szinte nem is láttam olyan mozgásformát, amiben ne lett volna legalább egyszer valami hiba 😄

Fenrir
Ez a játék egy katasztrófa 😄

És ne jöjjön itt mindenki azzal, hogy más játéknak is vannak hibái. Lehet, hogy vannak, de ilyet még soha nem láttam eddig 😄

Sadist
Így?

Fenrir
Nekem tegnap olyan volt, hogy Bridge-en kihajolva lövöldöztem az egyik fal mögül majd a fegyver modellje ebben a pozícióban maradt és lõni sem lehetett vele. Persze megpróbáltam elõkapni egy gránátot, hogy hátha reseteli, de ugyanúgy a kezemben volt az M4-es oldalnézetben immáron egy gránáttal a kezemben. Amikor kipróbáltam, hogy elkezdek visszahajolni akkor sem történt semmi és lõni sem tudtam.

Bár megnyertük a kört, de lõni csak az elején tudtam párat.
A rohadt gránátvetõs bug meg most már nagyon idegesítõ, néha kilövöm az elsõt ami a csõben volt aztán többet nem lehet vele sem újat lõni, sem tárazni, sem átváltani füstgránátra.

repvez
nekem azt tetszet a bugok közül a legjobban mikor a csávo széttárt kezekkel futkározott a hasábol kinöve egy SAW249-essel .
Egyébként ma volt még egy érdekes bug amit eddig nem láttam: 1on1 harcoltam egy ellenséggel, mindketten utolsók voltunk az élõk között. és akárhogy lõttük meg ütöttük egymást, egyikünk se halt meg 😄 Alley-en a fél mapon át verekedtünk, de semmi, az egész szerver ott röhögött már. Az összes ammot belelõttük közvetlen közelrõl a másikba, és semmi. Aztán a vége felé kínomban gyógyítani kezdtem egy fekvõbeteget, és ott valahogy megszûnt a bug, mert le tudott ütni a geci :/
Az egyik srác vett fel videót is az egészrõl, azt mondta feltolja youtubera.
Hát ja, akárhonnan is nézzük a 3.0.4 patch visszalépés. A statokat teljesen összevissza számolja, és az állítólagosan kijavított bugok csak még gyakrabban fordulnak elõ, mint elõtte...
mascarun
most kezdek eljutni oda hogy törlöm a pi**ba az egészet azt majd elõveszem ha már nincs benne ennyi hiba!
hihetetlen hogy 10 próbálkozásból 10X visszadob a fõmenübe!

Sadist
Ez nem fikázás, ezek tények. Gyakorlatilag egy modot nem képesek megírni U3 motorra, úgy hogy kapják hozzá a licenszelt grafikus motort, fizika motort, fejlesztõeszközöket. Nem is csoda hogy kirúgták az egész programozó bagázst.

Hát lehet nálam is,mert az egyik alacsony pingû szerveren örökké 9/20-an vannak...

[HUN]Crassus
nekem bele van fagyva a szerverkeresõbe a tegnapi állapot:S és szintén nemtudok csatlakozni...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Játszanék,ha lehetne...
De úgy nézem ez a patch nálam kinyírta az egészet.A szerverkeresõ talál vagy 40 szervert,azokra teljesen rossz adatokat ír ki,5/20-asra beenged,de nincs ott senki,egy másik totál kifagy minden alkalommal,a többi visszadobál a menübe csatlakozásnál.

Ez nem fikázás,ez helyzetjelentés...

HarryDEC
Írd te is azt, hogy ingyenes mit vártunk? De attól én még béta teszternek érzem magam, mert ez egy -finoman fogalmazva is- befejezetlen játék.

Korán keltem, hol az arany?

HTS s3rg1nh00
ja,ott az Insurgency,az is ingyenes,szimulátor...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Nemtom, mékell ennyit fikázmi. Ha tetszik, játsz, ha nem, keres másikat....
Enjoy..
(fax egy népség, ez a fikázós aljanép)

WoT: uvilmos

Szerintem az is közrejátszhat, hogy a szervereket még nem frissítették mindet..
Hát most nekem is kevés szervert talál,és bemenni meg nem enged ahova próbáltam,mert visszadob a menübe.

Sadist
Használhatatlan szarhalmaz az egész. Szerverekre nem lehet csatlakozni, mert visszadob a fõmenübe, egyszerûen eltûnik az internetes szerver lista, még kilépni sem képes, mert a logoutnál megakad.
Hihetetlen dilettáns banda írja ezt a játékot. De hogy egy szoftverminõség-ellenõr nincs a fejlesztõbanda 500 km-es körzetében, az hótziher.

repvez
nekem viszont most talál 200 servert igaz hogy amire probáltam edig az nem engedett be vagy tele volt.
[HUN]Crassus
engem kibasz a fõmenübe pályatöltés közben:S

Király ez a patch.
Az eddigi 158 szerver helyett talál 16-ot.
Annyi bugot láttam ma mint az eddigi pár hétben összesen nem.
Ráadásul 50-60-ból lett 20-40 fps-em.
Na ma jelent meg hozza 1 gigas patch!

Hi
Nekem is sokxor elõfordult az ilyen de ha nem tudtam mozogni nyomtam egy esc-et és magához tért!

Aki leszedte az új patch-et mindenkinek eltûnt soldier-e?

De jó lenne egy ts amin lehetne dumálni!

Belton
1gigz 😮
Nem mintha lassan jönne csak kicsit soknak találom<#wow3>

[HUN]Crassus
jól sikerûlt peccs.....1 táras BUG még mindíg benntvan😛😊

modellmaker
vmi van szerverrel. azt nem vetted észre, hogy a többiek se mozdulnak? 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

solo
Az milyen bug már, hogy game közbe állÍtok valamit options-ban, pl mouse sens et, okk, mennék vissza játszani, mert lelõnek ha nem mozgok, de a flash, az, hogy lövésen-zoom oláson-tárazáson kÍvûl szart se tudok csinálni xD

Sadist
Mert csak a sajátodat jelzi másképp. A többinek sima private.

Na a tökéletestõl még messze vagyunk.Pl. nagy nehezen bejutottam egy szerverre,egybõl olyan rangot rakott a nevem mellé ami 15 Honor-tól jár,pedig csak 13-as vagyok.
Viszont mintha némileg simábban futna a játék mint eddig,persze nyilván ez szerver függõ is,de kifejezetten jó volt.

Sadist
Mert csak 4-én jön ki.

Belton
Csak egy apro kerdes a deploy clientem miert nem erzekeli es kezdi el le szedni az uj pöcst ? <#wow2>

Spészgószt
ÓÓÓÓÓ jeah! <#taps>
Csak az update miatt nem láttam az accom....de a netes acc az gáz lett mert mindkét meglévõ eltünt és helyette csak azt látom amit még a legelején kitöröltem... 😊
Viszont a legnagyobb jóhír hogy az achievements-ben végre bejegyezte az expert M16DMR-t és így squad designated marksman vok... <#worship>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

HTS s3rg1nh00
ja,vagy 5 óráig töltötte rohaggyon meg..

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D