America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ez az elsõ szûrõ hulljon a férgesse! vagyis az elsõ a megjelenése volt, maga az az állapot... 😄
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
A halál csupán a kezdet...
Ott van pl. az Ubisoft, rengeteg Unreal motoros játékot írtak már, elég nagy sikerekkel.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Én arra gondoltam hogy akik most szenvednek a már meglévõ javításával,lehet könnyebb dolguk lenne ha õk is nulláról indulhatnának a saját elképzeléseik alapján.
Nyilván ez irreális,két héttel a megjelenés után nem fognak egy újat elkezdeni.De itt van a két nappal ez elõtti patch,ami gyakorlatilag csak tovább rontott az egészen.Úgyhogy ezt a már meglévõt helyrepofozni se lesz egyszerû nagyon úgy tûnik.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ráadásul a mostani 5 pályából kettõ nem más mint a régiek feltupírozása.
Ha így nézem,a minimum lett volna hogy akkor ez a "kevés" amit indításnak kínál,normálisan mûködjön.De sajnos úgy tûnik valami nagyon félre ment az alap programozói csapattal.
És bár én nem értek a programozáshoz,de most az új csapat,ezt a rogyadozó egészet próbálják összefoltozni mûködõre.Pedig lehet egyszerûbb lenne nekik mindent a nulláról felépíteni,de hát persze ekkora blamát nem lehet megengedni,hogy most azt mondják az egész 3-as verzió kuka.
Az elsõ pályák: Bridge, HQ Raid, Insurgent Camp (még turbános ellenfelekkel!!!) MOUT McKenna, Pipeline, Tunnel.
6 pálya. Ha ezeket nem ismernéd: egyik sem egy nagy pálya.
Ha valaki ebböl von le következtetést hogy ezt kell csinálni a hadseregben az csünyán pofára esik.
Mi értelme van a mesterlövészpuskának ha nem lát vele tisztán 50m-nél távolabb.
Az egész koncepcio ugy van elrontva ahogy van, a feladatát igy nem tölti be csak beáll a sorba a többi rohangálos deathmatches játékok közé.
Mert azon a képen meg szakadtam amikor meg láttam <#vigyor1>#vigyor1>
Szerintem ez az ujj szabvány a hashoz van erõsítve a fegyver<#zavart1>#zavart1>
BF:2-3-4(oORedstarOo)
És ne jöjjön itt mindenki azzal, hogy más játéknak is vannak hibái. Lehet, hogy vannak, de ilyet még soha nem láttam eddig 😄

Bár megnyertük a kört, de lõni csak az elején tudtam párat.
A rohadt gránátvetõs bug meg most már nagyon idegesítõ, néha kilövöm az elsõt ami a csõben volt aztán többet nem lehet vele sem újat lõni, sem tárazni, sem átváltani füstgránátra.
Az egyik srác vett fel videót is az egészrõl, azt mondta feltolja youtubera.
hihetetlen hogy 10 próbálkozásból 10X visszadob a fõmenübe!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
De úgy nézem ez a patch nálam kinyírta az egészet.A szerverkeresõ talál vagy 40 szervert,azokra teljesen rossz adatokat ír ki,5/20-asra beenged,de nincs ott senki,egy másik totál kifagy minden alkalommal,a többi visszadobál a menübe csatlakozásnál.
Ez nem fikázás,ez helyzetjelentés...
Korán keltem, hol az arany?
Enjoy..
(fax egy népség, ez a fikázós aljanép)
WoT: uvilmos
Hihetetlen dilettáns banda írja ezt a játékot. De hogy egy szoftverminõség-ellenõr nincs a fejlesztõbanda 500 km-es körzetében, az hótziher.
Az eddigi 158 szerver helyett talál 16-ot.
Annyi bugot láttam ma mint az eddigi pár hétben összesen nem.
Ráadásul 50-60-ból lett 20-40 fps-em.
Nekem is sokxor elõfordult az ilyen de ha nem tudtam mozogni nyomtam egy esc-et és magához tért!
Aki leszedte az új patch-et mindenkinek eltûnt soldier-e?
De jó lenne egy ts amin lehetne dumálni!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Viszont mintha némileg simábban futna a játék mint eddig,persze nyilván ez szerver függõ is,de kifejezetten jó volt.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Csak az update miatt nem láttam az accom....de a netes acc az gáz lett mert mindkét meglévõ eltünt és helyette csak azt látom amit még a legelején kitöröltem... 😊
Viszont a legnagyobb jóhír hogy az achievements-ben végre bejegyezte az expert M16DMR-t és így squad designated marksman vok... <#worship>#worship>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.