60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Tschaby
    Nekem tetszett. És amúgy a mindenki lefikkantott szó nem megfelelő. Voltak ketten így visszaolvasva. Amúgy anno pályázat útján került ki. Szóval tényleg nem illene becsmérelni más munkáját.
  • Borg
    Arra a képre szeretnél utalni, amit kb mindenki lefikkantott itt, hogy minek fél kilóméter magas topik fejléc?
  • Gabe18
    Érdekes gyógyítási folyamat társunk ütemes földhöz csapkodása...

• Mighty
    Az apróbb bugoktól eltekintve, nekem nagyon is bejön ez az új kiadás.
    Csapatban, TS-ezve viszont sokkal jobb lenne.

Tervezem egy 5.1-es füles beszerzését, mert a kis stereo fülhallgatóval csapnivaló az ellenség-érzékelésem...
    Talán 16k-ért láttam saturnban a medusa 5.1-est.
  • MarkBlade
    Én már lassan 1 éve "tiszta" vagyok :) De hiányzik már egy jó online elfoglaltság. Jó lesz ez, csak várni kell még :)
  • Mighty
    Április óta nem wowozok, ma -fav lett a wow topik. Mi lesz itt? :)
  • MarkBlade
    De tényleg volt ilyen :) Lassan mindenki itt lesz a régi army-sok közül..
  • [HUN]Crassus
    lol
  • Sadist
    Volt már, hogy negyed óránként is változott, mert valami lassú panda mindig belefirkált :P
  • patacsi HUN
    ne feledd az 5.leckét házigazda :) mi vagyunk a tagokért, nem fordítva.
    SOSEM pocskondiázunk egy tag által - az SG.hu számára - készített képet!
    ha nem tetszik, készíthetsz másikat és megkérdezheted a tagokat, hogy kirakhatod e...

#59718 szasz CRASSUS papa! :D
  • Mighty
    Az a logo kb félévente változott. De ezt nem tudhatod, mert csak a 3.0-val jöttél ide.
  • Borg
    A gázos logó alatt mit értesz? Ami eredetileg volt itt?
  • [HUN]Crassus
    Szevasz PATACSI kolléga!:)
  • patacsi HUN
    omg, #59704 5.pont ;)
  • Sadist
    Pontot úgyis csak azért kapsz, ha követed a squad leader utasítását és checkpointhoz érsz.
  • Gabe18
    Felteszek egy játékkal kapcsolatos kérdést...

Tegyük fel én tagja vagyok az egyik csapatnak,de nem én vagyok a "Fireteam Leader".Azt ugye én is látom a "Squad Leader" mit jelöl ki (jobb esetben)a 3 csapatnak,hova vagy merről menjen.
    Na most mi van akkor ha az én "Fireteam Leader"-em még nyomaiban sem követi azt a parancsot amit a Squad Leader-től kapott?Teszem azt Ranch-on parancs hogy menjünk a szénabálák felől,de az én parancsnokom már a szélmalomnál jár?
    Akkor nekem kihez kell igazodni?A "legfőbb" parancs szerint a szénabálákhoz menjek,vagy kövessem a csapatvezetőt,még ha ki tudja hova is indult?

Mondjuk legtöbbször a Suad Leader semmiféle parancsot nem ad,ugy hogy ez teljesen mindegy...
  • bmarko82
    Frissítsd meg a pb-t ha nem tetted volna meg. Segítséget hozzá a banner alatt találsz.
  • Borg
    omg váltsatok már témát...
  • Fenrir
    Nah jó, -fav.

Unalmas ez a topik.
  • XenHai
    Játszható már a game?"3.0.4 óta nem tok csatlakozni szeróhóz.
  • Sadist
    "És úgy érzed sadist elvesztetted az irányítást az életed felett, vagy minimum a legnagyobb hatalmi pozícióból mozdítottak el, amit valaha megszerezhettél?"

Látom nem veszed észre, hogy nem rólam szól ez a dolog, hanem a magyar AA közösség azon tagjairól, akik letettek valamit az asztalra a közösség érdekében.

"Szerintem Borg a helyén van és pont"

Szerinted. Szerintem meg ne az legyen a házigazda, aki most a nagy AA3.0 hype idején téved ide, azt se tudja mi az aao.hu, és két kézzel dobálja a szart más munkájára, miközben ő maga is elismeri, hogy nem tett hozzá a közöshöz semmit.

"amit itt spamelsz emaitt az meg egyenesen nevetséges, és nem ide tartozik, ergo az itt kialakul véleményem rólad abszolút negatív, és nem egy olyan elem, akinek jogot adnék.
    puffogjál magadban kérlek!"

ehehe, még szerencse hogy ezt nem te döntöd el, de látom te se tudod mi az aao.hu ;)

Na innentől nekem téma befejezve, modtopikba írtam régebben, hogy állítsák vissza a házigazdát, emailt is írtam kettőt, érdekes módon még nem változott semmi.
  • modellmaker
    vista 32bit, steam-es.

lehet a szervert nem szerette, mert most egy órát ment hiba nélkül.
  • Doma #59708
    Milyen operációs rendszert használsz?
  • modellmaker
    most elkezdett hibát észlelni a win és szépen leállítgatja.. :| másnak hasonló?
  • armageddon666
    1.
    3.
    5.

a logóval nem tom mi a gond... nekem tetszik... egyszerű, kicsi, semmivel nincs kevesebb információértéke mint egy kétszer ekkora csicsás képnek... ráadásul így látom a legfelső üzenetet is :)

• patacsi HUN
    övé
  • patacsi HUN
    Sosem lennénk egy hadsereg hivatalos Magyar oldala, főleg az övék nem, a Magyar AAO Közösségi oldalt készítjük, nonprofit módon, és én még nem titkoltan, aljas módon, a saját oldalaim inkubátorának is használom, ezért a kódja SOSEM lesz tökéletes :D. A célunk a játékosok és klánok segítése. Önző érdekek vezérelnek bennünket, szeretnénk olyan jókat gémelni mint a kezdetekben, az SG-vel csak azért törődünk, mivel a "gyökereink innen erednek".
    Ennyi.

1. nem érdekel, ki a házigazda, ha jól végzi a dolgát és a Közösség érdekeit nézi.
    2. az AA3-at - ha lehet - még ne nagyon reklámozzuk, ugyanis kárt okoz csak.
    3. rakjuk ki a kettes legfrissebb verziószámát is, ugyanis ez jelenleg az egyetlen játszható változat
    4. jó hagyomány szerint kérjük meg a Tagokat, hogy a gázos logó helyett készítsenek egy újat.
    5. éreztessük a Tagokkal, hogy mi vagyunk értük, fontos a véleményük, stb.. ( ez az SG érdeke is, főleg az ővé... )
  • HarryDEC
    Nekem steam-es accountom van: http://kep.ivpicture.hu/141486.t.jpg
  • bmarko82
    Valóban! Megérne egy linket a topic tetején, ha a házigazda lenne olyan kedves és betenné.
    Akkor maradjunk annyiban, hogy nincs magyar hivatalos oldal, nem vagyok begyöpösödött, hogy értelmes, normális hangnemben ne lehessen meggyőzni bármiről, mint ahogy Te is leírtad. A gond mindössze ennyi...
  • armageddon666
    "Akkor vajon az sg fórum miért is nem szerepel ott? Be lehet azt is küldeni."

Mert mondjuk ez egy fórum? És a kb. 30000 témából 1 foglalkozik a játékkal? Esetleg...

btw hogy bekerüljön:
    -hivatalos AA grafikákat kell használni (logók, képek)
    -el kell küldeni a linket, és meg kell adni hogy FANSITE (nem official), Clan Site (még mindig nem hivatalos), vagy tournament site (nem... ez is más)
    -mellékeljünk egy rövid leírást az oldalról meg contact infót :)

Ennyi a naaagy HIVATALOS magyar oldal... TotalAA is simán felkerülhetne... van legalább ennyi infó ott is, mint itt...

ne értsd félre, nem akarom degradálni az oldalt, nagyon jó, (legalábbis a FAQ része, mást nem nézegettem), van benne hasznos info... de nem HIVATALOS OLDAL... ennyi :)

egyébként hidd el, tudna mit felmutatni, mondjuk nem feltétlen AA terén... de most mire jó az e-penis verseny? :\
  • bmarko82
    Mighty és a többiek! Ha zavar benneteket ez az állapot, akkor csináljatok valamit... De szerintem szóljon a játékról ez a fórum. Borg stílusa egy kicsit érces, ezt már másik topicokban is bizonyította. Szájkaratézni ő is tud, ha már ez a kedvenc fogalma. Aki megjegyzést tesz, annak jól beszól, aztán ennyi. Lehet, hogy ő ettől jobban érzi magát. A többi ember a földön béna, életképtelen. Ti összehoztatok egy oldalt, ami ne is hivatalos community oldal (szerinte). Akkor vajon az sg fórum miért is nem szerepel ott? Be lehet azt is küldeni. Ha már ennyire nagy a szád kedves és tisztelt Borg, akkor mutass fel Te is valamit ne csak másokat fikázz!!!
  • bmarko82
    Felterjesztelek a Köztársasági Érdemrendre jó? Egy hős vagy, hogy egy bannert össze tudsz hozni.
    Mellékesen megint Te szólogatsz be másoknak...
  • GaBenc
    Zoli, a hibákról szólhat.......na de a játékról még nem annyira. Vártam ezt a játékot mint a messiást.....de ezt kaptam. Hát nem vagyok elégedett. Ez egy sima béta verzió. Én várom az RC változatot. Esetleg ha kiadják a véglegest az is jó lesz.
  • pipedog
    most telepítetem fel az új verziót és nem tudok bejelentkezni a felhasználó nevemmel az email címemet sem fogadja el. találkozott már valaki ezzel a problémával ? ha igen, hogy oldotta meg ?
  • Borg
    Én a 6-7 achievmentem közül talán 1x láttam, hogy a steam is feljegyzett egyet.
  • Borg
    Már rég lemondtam, de a szájkaratén kívül többre valahogy egyik se képes :)
  • PunkZoli
    Most komolyan ezen a nevetséges házigazda jogon megy a szájtépés?
    És úgy érzed sadist elvesztetted az irányítást az életed felett, vagy minimum a legnagyobb hatalmi pozícióból mozdítottak el, amit valaha megszerezhettél?
    Szerintem Borg a helyén van és pont

amit itt spamelsz emaitt az meg egyenesen nevetséges, és nem ide tartozik, ergo az itt kialakul véleményem rólad abszolút negatív, és nem egy olyan elem, akinek jogot adnék.
    puffogjál magadban kérlek!

Szóljon már a játékról és hibáiról a topik!

Amúgy, akinek steames accja van, és megszerzett achievementet, azt hozzá adta már?
    Ill. mivan akkor, ha 2hét alatt 0 óra? és a játék nincs a listámon?
  • Mighty
    Nem egyedül csinálta. A Mighty_ acc volt használatban. Kb 10-en ismerik a jelszót hozzá.
  • GaBenc
    Most ezzel küzdesz? Legyél te a házigizda ha akarsz. Mi tart vissza? Borgot lemondatjuk seperc alatt. Ezen kár vitatkozni.
    Borg, lemondasz a javára?
    De ha nem csinálod normálisan akkor anyázni is fogunk. Vállalod?
  • Sadist
    Egyik reggel beböffentette, hogy házigazda jogot kért, pár óra múlva meg is kapta, szerinted volt lehetőség javaslattételre vagy ellenvetésre?