America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Valami nem stimmel, ma már sokadszorra dob le 2 perc után a PB, amikor ezt írja ki kezdésnél. Legutóbb meg ezt írta ki. Mi baja lehet?

Sadist
Aki Bauernek vallja magát, kérném, hogy jelentkezzen az AA.hu fórumon a Bauer topikban, hogy részt kíván-e venni a bajnokságban és ha igen, akkor mikor hadra fogható. Köszönöm!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Én egyszer ezt a szöveget bindeltem be:
Headshot powered by Sadibot 2.x Copyright (C) 2005 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Josszimatroz
vegre rajottel.. :-) "dont play on AASA servers" mondjak a cheaterek

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

N3TuddKi
azokis akiknek ez be van bindelve és globalban nyomatják: "yeah baby headshot yeah"<#guluszem1>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Marvin
Szánalmas.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Belton
Booom Head Shot Boom... lol
nagyon nagy a videoo ha vannak még ijeneid jöhet
Boom Head Shot LOL

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Belton
Halod sad!!! AASA servereken nem lehet csitelni ugye ??? mert ha ez igy van akkor csak ott fogok jácani ugyanis ez felháborito hogy 5serverböl 4 en hackelnek!!!
ez már felháboritoo az ijen buzikat elkapnám elvágnám a torkáttttt AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHhhhhhhh elegem van már nem csodálom hogy nem jácanak anyian aao-t mint régen...<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3> az összes csiter rohadt **** huu csak találkozak magyar csiterel felkeresem és szétverem elegem van..................

Sadist

Belton
Hooah az egyiket el üldöztemmm de még van benn 1 + az admin valami szines betüvel irja a nevét angélagirl valami ijesmi...

Belton
HEEyy aki rá ér menyen Pipeline W 046 ra tele van Hackerrel csak 3 csitervan benn nyitogatja az ajtot stb Bazzz TK nekik én adom nekik de mindig kidobnak aki tud jöjönn

Josszimatroz
na azt h utalom.. osszes noob azt nyomatja..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Belton
Huu az de jo lenne az mijen érzés amugy??

szeretnél klánba játszani ? 😮

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

egy darab rádióüzit használok : Grandma was slow, but she was old !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Belton
Én használom pedig tegnap regeltem az aao ba és már van 8honorom de azért mert lelöttem egy csapattársat<#wilting><#banplz>
Jó játék nekem is tetszik<#vigyor1><#email>

Sadist
Nincs. De egyáltalán minek ehhez a játékhoz magyarosítás, ha a kezdõk 99% amúgy sem használja a rádió üzeneteket?

lac coo
Hát vagy nincs magyarosítás vagy nem találom :-DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Ja :-P
Bocs , az is van most látom :-DDDD

FAQ

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lac coo
Van magyarosítás hozzá ?
THX

Mighty
Kattints a bannerre és olvasgass (FAQ-ot például).

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Hellóka!
Most akarom leszedni a netrõl.
Állitolag mielõtt el kezdesz játszani elõtte le kell vizsgáznod vagy mi?
Az micsodal valami kiképzés vagy mi?

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

bcs78
Jé! Nem honor van, hanem rendfokozat. Pedig én már azt hittem, hogy én szartam a spanyol viaszt.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Böllér és húrkatöltõ nincs is?Igy inkább nem csinálom utánnad 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Ezt inkabb ne firtassuk, szerintem a földön nincs meg egy ember aki egy nap alatt annyi roe-t csinált a Pipelinen mint én. Ha jól emlékszem 3 honor minuszt sikerült összeszedjek rajta alig 2 óra játékkal. 😊 ha valaki ezt utannam tudja csinalni, annak kuldunk a klannal egy 30-300ezer litéres akváriumot, meg 2 malacot. Ha még felül is mulja a teljesítményt, akkor viheti Dannykat is gondozónak, Beltont takarmánynak, a Cyrus kollegat meg traktorosnak.

Sadist
Lehet annak is használni 😊

Josszimatroz
a defibrillator is fegyver?..

Kill assist (Y)

Nyers
Hát ha vkit érdekelt, hogy hány órát fogta a kezében az m4-est, vagy esetleg a saw-val a pontosabb. Ezek a dolgok sztem totál lényegtelenek, de persze nagy lenne rá a nyálverés és a publiknak 100% hogy tetszene. Inkább a gameplayt kellene fejleszteni. Az effajta statok valszeg csak nekem nem kellenek. 😉

My Life for Freedom!

Sadist
Tudod mi a kibaszás? Hogy ezt az Armyval is simán meg lehetne csinálni.

Mighty
Az AA megirigyelhetné a BF2 statisztikai oldalát. Itt egy példa

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Josszimatroz
dehát en nemtok vezetni... ha osszetorom beledoglok mjad az onreszbe <#idiota>

N3TuddKi
jsszi a lamborgini traktornál nincs jobb <#awink>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Belton
Én tartom a malackákat a pincébe egy 1-millio literes akvárjumba ezt mar lebeszéltem dannyval... amugymeg lekváros szalonna volt az oviba a jelem Jóó<#vigyor2>

Josszimatroz
neked lekvaros gumicsizma volt a jeled az oviban.. legyel te

Josszimatroz
slow? az eltunt a balfeneken sajna..

Belton
Deh kell még malac KArban tartó is az ki leszz...

minden megoldható, jelentkezel slow TÉESZvezetõnél ! 😄

Josszimatroz
rgr.. kombájn nincsen?

Belton
OMG-- LOL jah traktor vezetö az kellene...
Télleg cyrus dany nak mondd hogy jöhet a moslékért van már böven (nehogy éhezzenek a malackák!!)

jajj neis mondd, ma is hajnalban már visítoztak, de kiküldtem a danny jobbágyot hogy nézzen rájuk 😄

van a klánban még tagfelvétel ! kellene egy jó traktorvezetõ !

neked még az van ? nekem ezeket spawn pointról lehet ! 😄

bebindeltem hogy melyik billentyûre ki haljon meg épp 😄

Sadist
Csunyaság, felejsd el gyorsan.

Belton
De ez nagy haladás nem ?<#hehe>
Valamit kijavitanak félig addig valami mast rontanak le Hooah a fejlesztöknek...
A 3.0ba majd lehet benen leszz már az a kapcsolo a settingsbe amivel be tod állitani az aim botot sött tok jobbat még a keménységét is tod állitani majd...
High(Egy lövés halál)
Medium(Egylövés halál + hulla gyalázás)
Low(még az aimbot is lehet pontatlan)

Herold
Mi az a ladder bug?

Sadist
Ladder bug AK-val mûxik, alap amcsi fegyverekkel már nem. Úgyhogy mondhatjuk, hogy félig megoldották a problémát.

Belton
Én is csak anyit halottam hogy ez a hét <#vigyor2>de az a baj hogy már sokszor mondtak "ez a hét" ugyhogy adok 11.5% esélyt hogy kijön ezen a héten.. deh ez már nevetséges hogy naponta 3-4-Tulzottan jo játékosal találkozok nem csodálom hogy késnek sztem van kis dolguk...
azon se lepödnék meg ha Visszajönne a régi 2.3 pl<#vigyor3><#zavart1>
Deh amugy naon kiváncsi vok mihh lessz eebböl a "javítópöcsböl" lehet még azt is el rontjak ami eddig jó volt<#dumcsi>....
Hátha visszatér a DoorNade azt kircsi volt...
Amugy meg ugyanugy müxik a Ladder Bug legalábbis nekem<#eplus2>

Ennyi sok marhaságot leirni...<#kerdes><#vigyor5>

Josszimatroz
nagy a csond az uj patchrol.. Nyers nem tucc valmi fulest?