America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Josszimatroz
bravo.. "dögöljön meg a szomszéd tehene"...

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

N3TuddKi
nincs mega a 24 óra. <#nevetes1><#banplz>

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

Herold
LOL

Meg is érdemlik. A halálom, mikor valaki számokkal meg krixkrax-szal helyettesíti a betûket.

Herold
Bakker, a helyesírásodból ítélve nem lehetsz több 9 évesnél.

Herold
Ahogy elnézem, írni se nagyon...

Belton
A csáko már 21:11-nél jár meg lessz a 24H na lehet fogadni!!
http://aaotracker.4players.de/usertracker.php?userid=376472

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Belton
:D

Jah szerintem az a ß vetüü a baj azért szarakodik csak nem értem mért megy másoknak mind1 majd holnap át irom elég volt eböl a francos betükböl addig meg jácok gazdálkodjoksant vagy mit tom éénn

jah egykis OFF+OMFG :http://aaotracker.4players.de/usertracker.php?userid=376472

Ez a betegség !!!

bcs78
Ez a ß most divat lett? Mert te vagy ma a második aki ezzel bassza el az accountját.

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Belton
lol

amikor vissza kérdezem a jelszavam
ez küldi mailbe

Username: ?eLtOn
Password: ********

Belton
Semmi nem enged loginolni az aao ba.... ajj az isten verje meg....
Sztem tuti a ß- betüm lessz a gond de akkor más hogy a pecsába tudja hasznalni ??

Sadist
Viccek topikban kicsit lapos volt a hangulat, valaki beírt egy viccet, ami 3X vótmá, valaki beszót, hogy miért nem rakjuk má be minden nap, erre kitaláltuk, hogy minden nap valaki bemásolja <#idiota> Mindenki jót röhögött rajta, kivéve Punky <#banplz>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mighty
Esetleg a régi userneveddel?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Belton
mI az isten van mostmar télleg fel idegesített az aao ba azt irja loginolásnál INVALID PASSWORD pedig vissza lekérdeztem az aao.com on a Forgotten PAsword-ot és ott jo azt irom be amit kell aao.com on siman be enged loginolni a játékba nem ßeLtOn ra irtam a nevem semii oan karaktert nem tartalmaz ami gáz lenne !
esetleg a ß- betüü de igy már hasznaltam meg mások is hasznaljak igy a ß-betüt mi a fene lehet a baj mert mar ki merültem az ötletekbööll..

Belton
JAh majd megoldom most nagyobb gond hogy nem tok jácanii OMFG<#duma><#csodalk>

Mighty
Hagyd, ez csak egy kocsog potkány szpemmer <#hehe>

Mighty
Itt biztos találsz neked megfelelõ progit.

Belton
Hehe sad elkaptak gyorshajtásért mi ez a 3bünti pont 3x tökön rugtak vagy mi<#bohoc><#vigyor3>

Belton
LOL
Bazz mi az isten van nem enged beloginolni az aao-ba INVALID PASWORLD mi a turoo van az aao.com on meg simán be tok lépni mi az isten ijenem még sose volt!!!<#wow3><#wow3>

Sadist
Nyomj print screent <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Belton
Tom ez meg van ismerem de nem enged levenni az mms képeket :/

Mighty

Belton
Ehh ez se gyenge nevet változtattam aztan a játékba nem enged loginolnii Huaaa
invalid password ehh csak az a baj hogy aao.com on be enged lépni a jelszavammal ehhh ijet se bastam mégg....

Belton
:D

Mighty
Elindítod a játékot, majd beütöd a titkos kódot és voilá! Máris le tudod menteni az MMS képeket :P

Belton
Hali kellene egy kis help!!
Sonny E t610-röl akarom az(beérkezö) MMS-képeket lementeni de sehogyse tom mijen progival csinaljam vagy hogy ???

THE matrica
Americasarmy.hu oldalon a servers menüpont alatt megtalálod a magyar szervereket, most néztem nem sok megy közülük. Ami megy az meg üres.:( A mi serverünk linuxos ugyhogy az majd csak akkor lessz ha kijön a linukszos verzijó.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Köszönöm!!!
Akkor megyek és nézek servert!
Ja és a magyar servert tudnál mondani hogy megkeressem?<#wave>
THE matrica
Általában benne van a server nevében. Ezeken a servereken a punkbuster sokkal több mindent ellenõriz a játékosok beállításaiból, mint a hagyományos szerverek.Úgymond szigorúbb ellenõrzésen megy át az ember mikor bemegy egy ilyen szerverre.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Tudom hülye kérdés de milyen az a AASA server és hunn találom!
sorry iam LÁMA<#zavart1>
THE matrica
AASA servereket el szokták kerülni. Keress olyanokat.

Sziasztok!

Eddig még nem olvastam ezt a fórumot de most megdöbbenve olvasom hogy ennyire sok a cheater a servereken!!!!Ez nagyon gázos és idegesítõ!!<#boxer><#boxer>
Nem hiszem el hogy csak így lehetne játszani!
Most már kezdem érteni hogy miért lõnek le sokszor a "semmibõl"!!
Nem régóta játszom a játékkal de engem megfogott de sokszor elmegy a kedvem az egésztõl az ilyen dolgok miatt!
Valaki tudna ajánlani olyan servereket ahol nem nagyon van csííííííter görény?<#mf3><#mf3>
Elõre is köszi!
valami ilyen válaszra voltam kiváncsi.kössz
N3TuddKi
valószinüleg azért, hogy ne legyenek "felesleges" dolgok a pályán. gondolj azokra akiknek gyengébb gépük van. pl 26os szerveren az a sok hulla....
mi értelme<#conf><#nemtudom>

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

bcs78
Ha esetleg az "Írsz a Dev-eknek egy szívhez szóló levelet." tartalmú hozzászólásomból nem lenne világos, ez így van a programban megcsinálva.

Kiváncsi vagyok hogy miért tünik el de az ilyen hozzászólásokbol nem fogom megtudni.
bcs78
Biztos, hogy könnyebb legyen ghostolni. ;)

N3TuddKi
ez miért is fontos annyira?

bcs78
Írsz a Dev-eknek egy szívhez szóló levelet.

Josszimatroz
na igen ha nem ez lenne a kedvenc jatekom valszinu loloznek..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Hogy lehet azt megcsinálni ha meghalok ne tünjön el a hullám??
N3TuddKi
szerintem már rossz a hozzáállásod ehhez a játékhoz.<#rinya>
a trükk az, hogy meg KELL csinálni<#awink>

Herold
Na ez érdekes volt. Pipeline-on assaultként kezdésnél az egyik csapattag OpFor ruhában volt. Majdnem lelõttem.

Tomo15
<#ejnye1>Nem hiszem el hogy nem tod megcsinálni...<#rolleyes><#vigyor3>
Csuhai G
Hali!

Nincs valami trükk arra, hogy ne keljen végigjátszani az elsõ 4 training pályát az online játszáshoz?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Nyers
A szokásos. Már ezerszer ide is beírtam, hogy egy csak-online játéknál ezzel a supporttal elmehetnek a sunyiba. A SITREP oldal meg már gyalázat - az utolsó dátuma: August 14, 2004.
- Check back here often for new SITREP's! <#kuss>

My Life for Freedom!

Josszimatroz
namivanmár?.. a developer team elment irakba váltásnak?... 3 hete igérgetik az új patchet.. bs

Herold
Ezt én eddig nem vettem észre. Egyszer láttam Bridge-n az egyik épületben, hogy egy doboz látszik az emeleten kívülrõl, a falon át, de embereket még nem láttam így.

THE matrica
Mert csalni lehet vele nálam például ha 16 bitesre kapcsolom, eltûnnek a falak és frankón látom hol az ellen.

Herold
Ezt a baromságot! És ez mire jó? Az eszem megáll.

THE matrica
AASA serverek úgy vannak beállítva hogy kidobnak ha 16 bites színmélységben futtatod a játékot. Két lehetõséged van vagy váltasz 32 bitre vagy nem mész AASA szerverre.