America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ellenfél megkülönböztetésében Gremo profi pipelinen,kérdezzétek õt :)<#zavart2>

Josszimatroz
en meglovom nem spekulalok... ha nem reportol magara vessen... :-) utana max egy sry for tk

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Sadist
Az inkább van egy csúnyán eldobott spam nadetõl, mint társ lelövésétõl.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Herold
Jaja, de a sapkájuk mindig fekete. Én azt nézem mindig.

Herold
Leginkább a ruházatáról. Bár arról sem mindig, láttam én már 80-as honorral rendelkezõnél -250 körüli ROE-t.

Sadist
Túrót :D Aimbottal még azt se kell :D

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Inkább az a szívatós, amikor pl. Pipelineon az opfor fehér-szürke téli mintás cuccban van. Egyszer volt, hogy vagy 5 másodpercig néztem az ellent, "meglõjem, ne lõjem? egye fene!" és rálõttem egy sorozatot, szerencsére ellenség volt.

Josszimatroz
figyi tuzgombot majd neked köll ám megnyomni nem baj?..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
csak tudnam anno 2002.novemberében amikor sg-n meg indexen volt vagy 200 hozzaszolas, nuku aao.hu, hogy rákba tudtam letölteni, önállóan reggelni.. kikepzés es elkezdeni jatszani...

jointeer
kipjóbáltam a játékot és gyó ám. valami punk izét kér

köcsög

Mighty
SF pályán nehéz a bokorugrókra figyelni :)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Belton
Jaja én van amikor 2x is megnézem hogy kire lövök a Tk-miatt ://
De amugy télleg hozzá lehet szokni....

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Mighty
Nem kell egybõl csítre gondolni. <#ejnye1>

Ebben a játékban nem látod az ellenfelet ilyen módon. Csak akkor vált át a célkereszt pirossá, ha közel van (kb 10 méteren belül) és pont rá viszed a célkeresztet.

Ellenfél megkülönböztetése: nem olyan ruhában vannak, mint a csapattársaid. Idõvel hozzá lehet szokni, hogy kire kell és kire nem szabad lõni.

Belton
Van ijen lehetöség hogy kis piros pOnt jelzi hogy merre jár az enemy <#vigyor1>
Ehhh...
És neked csak oda kell meni és lelöni <#banplz>

Hogyan lehet megkülönböztetni az ellenséget?Van olyan lehtõség,hogy a játékos fölött megjelenik a neve és annak színe alapján eldönthetõ mint a Battlefield 2-ben?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Sadist
Hooah

Belton
Hooah ??

Sadist
:-Grrr, legközelebb kicsit méretezd át, vagy csak a cset ablakot vágd ki belõle.

Belton

Azt aaaaa ki***** eget mostmar ma 4 ijennel találkoztam AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
kezd elegem leniiiiiiii

jointeer
de még 3% és lejön

köcsög

jointeer
hehe, az se mûködött

köcsög

Marvin
Én érzem, hogy jointeer-nek nem fog tetszeni ez a játék.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Mighty
És ez a felirat nem tûnt fel?
"Ha nem megy az aao.hu FTP szerver, töltsd innen"

Azért ne felejtsük el, hogy valakinek a malacokat is etetni kell! Igaz Cyrus?

jointeer
megnéztem tegnap, akkor az ftp nem volt elérhetõ

köcsög

Mighty
Te megnézted már a topic bannerja alatti linket??? Sõt, kattinthatsz egyet a banneren is.

jointeer
meg lehet rendelni cdn is<#idiota>
külömbenis 10mbit

köcsög

Sadist
Ó te szegény, meg ne õszülj a 2 Mbites neteddel. Más egy rohadt ISDN-nek is örülne...

jointeer
te jó ég 1 órát kér szaros 800mb dovnlódingolásához.

köcsög

lál,csak nem megjelentél te falu bikája ? :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Dannyka
Hmmmmmm........
Ez a CiRozsKenyér csak ír ide de az Army közelében nem látni!<#idiota>
Egész nap csak az SG fórumokon lóg hátha valami jó nõ is visszaír neki!
Eddig sikertelen szegény!
Pedig még a VIP-es cuccával is itt vaker havi 100Ft-ér!
MEGABIGULTRASUPER lol

|Gigabyte 7N400-L (nForce2 Ultra400)| |AMD AthlonXP 3200+| |2x512MB Kingmax DDR433 In Dual Channel| |Asus Geforce 6800GT (350/700)| |Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS| |Maxtor 160GB + 40GB|

jointeer
:@

köcsög

Belton
Témát lezártam van fontosabb dolgom is...
El lehet felejteni!

jointeer
"Az ijen naon okos emberekböl lesznek a Jó csiterek sajna...."<#wilting>

köcsög

Belton
ejjj te!!én nem azt irtam hogy csiter vagy nem is rád értettem de ha te magadra veszed....

Sadist
Olvasd el amit írt, fogd föl és csak utána reagálj. Flémet meg lehetõleg elkerülni.

jointeer
anyád nem vagyok csíter!!

köcsög

bcs78
Fúúúúj! Le az USA-val! Le a csecsemõgyilkos amerikai hadsereggel! LE-VE-LE! LE-VE-LE! BÉ-KÉT KE-NYE-RET! BÉ-KÉT KE-NYE-RET!

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Belton
uuuu sztem inkabb ne kezd el az aao-t ha igy álsz hozzá "Propagandajáték"
Az ijen naon okos emberekböl lesznek a Jó csiterek sajna....

Ma is találkoztam 2-vel pipelin-on...
Még jo hogy fenn tartom a csiter ellenes accountom <#zavart1>
Amikor meg le tk-zom neki all fejebb....

jointeer
hát érdekel, de ha ez igy folytatódik tovább akkor szarok erre a propagandajátékra

köcsög

Sadist
Talán mert senki nem szeret kétszer ugyanabba a kakiba lépni? :D

Belton
:D ty
deh töbször nem sikerült valahogy nem jöttek arra <#zavart1><#vigyor3><#nevetes1>
Vajon mért<#wilting>

a hewesek mind ilyen szerények :D
dannykával meg totoval az élen :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Josszimatroz
nagyon ügyi vagy.. szerénység rulz..

Belton

Ejjj egyesek bele futkosnak a nadembe...
(nem a spawn pointos nade BUG)
Nah remelem jo lesz a kép<#banplz>

Belton
Ops

Belton

Ejjj egyesek bele futkosnak a nadembe...
(nem a spawn pointos nade BUG)

Marvin
Egy 855 megás demót, mi? Nekem is csak az jön le. Ráadásul angol nyelvû!
Próbáld innen!
Ha egyáltalán az army érdekel...

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

<#wilting>

jointeer
az americas army.comon azt irják hogy ingyenes, de ha le akarom tölteni, akkor vagy demót ad, vagy fizetnem kell érte<#conf>

köcsög