America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
Lenne egy problémám ... lehet hogy írtatok már errõl , de ne haragudjatok , nincs humorom végiglapozni 654 oldalt ...
Na szal a problémám az , hogy megcsináltam az elsõ kiképzést , valamint a medicet , és nem kaptam új küldit , sehol :(
Tudjátok mi a baj ? :(
Segítsetek plz
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
Fonok.Ki az a corporation?
minden kérdésedre megtalálod a választ.
a forumon az egyik forumozó aláírásában is benne van <#awink>#awink>
Fonok.Ki az a corporation?
\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
a ti4200- akart lenni :D
Irni nem tok majd megtanulok egyxör...
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Az más tészta hogy nálam a norton is ment régen de amiota kikapcsolom a Norton Protectet játék elött nekem se szaggat be az elején...
a szaggatásrol anyit hogy nekem volt nem egyxer hogy nagyba jácanák jön az enemy meg áll a kép<#vigyor1>#vigyor1>és csak azt veszem észre hogy lelönek<#vigyor2>#vigyor2>ijenkor belton kicsit ideges lesszz<#wow3>#wow3>De hamar elmulik 1-2 esetleg 5-6 frag Után <#mf2>#mf2><#vigyor3>#vigyor3>...
Videokártya pedig Gef 4 TI 4200-tól(nekem ilyen van) felfelé.
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
• Pentium 1.3GHz or equivalent
• 256MB RAM
• English version of Windows 98/ME/2000/XP
• 2 GB of uncompressed hard drive space
• DirectX 8.1
• 64MB 3D graphics card supporting transform and lighting*
• 4x CD-ROM
• 100% Compatible DirectX 8.1 soundcard**
• 56kbps Modem or other network connection
*Nvidia® nForce™ or other motherboard/soundcards containing Dolby Digital®
Content Encoder required for Dolby Digital® audio.
The recommended system requirements for America's Army are:
• Pentium IV 2.0 GHz or equivalent
• 512MB RAM
• English version of Windows 98/ME/2000/XP
• 2 GB of uncompressed harddrive space
• DirectX 8.1
• 128MB 3D graphics card supporting transform and lighting*
• 4x CD-ROM
• 100% Compatible DirectX 8.1 soundcard**
• Broadband Network Connect
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
De sztem nem ujdonság<#zavart1>#zavart1>
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
BUDA > miskolc.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
BUDA > miskolc.
Training menüpontra rákattintasz, megkeresed a megfelelõ kiképzést és letöltöd a videot.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Amikor felmászol arra a hálós vacakra, akkor ne középen menj!
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
most ismerkedem a játékkal, de már a tréningnél elakadtam:)
a másodiknál tartok, ahol fel kell mászni, majd a kötéllétrán leereszkedni, de mindig visszadob, mi lehet a hiba?
Köszi
Látom klassz a hangulat. Ne hagyd magad Belton!!!<#gun>#gun>
Ha szilárdan megvetetted a lábad megerõsített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerûen megkerül.
Attol mert jácol 1hónapja az aao val már te vagy a mindenhato és elkezdel osztogatni....
Nem értelek....
!!nem tévedtél sokat csak egy 10 es lemaradt!!
trackeren van reged ??
És el kezdel oltani engem Hmmm beteg vagy vagy mI?
Az meg legyen már az én dolgom hogy miket irok az account nevembe!!
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!