America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N3TuddKi
onlány játék ;)

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

Sziasztok !
Lenne egy problémám ... lehet hogy írtatok már errõl , de ne haragudjatok , nincs humorom végiglapozni 654 oldalt ...
Na szal a problémám az , hogy megcsináltam az elsõ kiképzést , valamint a medicet , és nem kaptam új küldit , sehol :(
Tudjátok mi a baj ? :(
Segítsetek plz
N3TuddKi
csak azért hogy jobban motiváljalak, ha egymás ellen játszunk<#nevetes1>

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

rezes
Nahát csak nem beléptél az XSU-ba?<#smile><#vigyor3>

Fonok.Ki az a corporation?

N3TuddKi
ma már 6tól kergettem a gépeket. nem lett volna idõ strandolni.<#szomoru1>

N3TuddKi
rákattintassz a fenti bannerra és keresed FAQ részt
minden kérdésedre megtalálod a választ.
a forumon az egyik forumozó aláírásában is benne van <#awink>

medic vozsgánál kell tesztet tölteni ? ha kell merre vannak a kodok ?
rezes
MUNKABOL?Persze esett az eso es nem tudtal strandolni<#vigyor5><#vigyor5>

N3TuddKi
rendes ember még most ért haza a munkából.<#awink> majd eztán néz még a játék után...

rezes
Te meg csak ne rohogj itten inkabb gyere jatszani<#wave>

rezes
Te mar csak tudod<#vigyor3>

bcs78
America's Army információk, segítség -> AmericasArmy.hu

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

GaS*O
kéne egy kis help a medic trainign-ben a helyes válaszokról :)

Belton
LOL "ati4200" kicsit el irtam :D
a ti4200- akart lenni :D
Irni nem tok majd megtanulok egyxör...

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Belton
Jaja én is sokáig használtam ati4200 most fx5700 el jácok semmi gond vele viszont a memoria az én gépembe 512ddr van fateréba 768 és 768 al nincs akadozás az elsö körökben ugyhogy mindenképpen 768 az optimális...
Az más tészta hogy nálam a norton is ment régen de amiota kikapcsolom a Norton Protectet játék elött nekem se szaggat be az elején...
a szaggatásrol anyit hogy nekem volt nem egyxer hogy nagyba jácanák jön az enemy meg áll a kép<#vigyor1>és csak azt veszem észre hogy lelönek<#vigyor2>ijenkor belton kicsit ideges lesszz<#wow3>De hamar elmulik 1-2 esetleg 5-6 frag Után <#mf2><#vigyor3>...

THE matrica
A gyakorlat azt mutatja hogy 512 Mb nem elég. 512vel elég sokat tölt az elsõ 2-3 körben. Ami azt eredményezi hogy senkit nem fox tudni lelõni :D.
Videokártya pedig Gef 4 TI 4200-tól(nekem ilyen van) felfelé.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

THE matrica
The minimum system requirements for America's Army are:
• Pentium 1.3GHz or equivalent
• 256MB RAM
• English version of Windows 98/ME/2000/XP
• 2 GB of uncompressed hard drive space
• DirectX 8.1
• 64MB 3D graphics card supporting transform and lighting*
• 4x CD-ROM
• 100% Compatible DirectX 8.1 soundcard**
• 56kbps Modem or other network connection
*Nvidia® nForce™ or other motherboard/soundcards containing Dolby Digital®
Content Encoder required for Dolby Digital® audio.
The recommended system requirements for America's Army are:
• Pentium IV 2.0 GHz or equivalent
• 512MB RAM
• English version of Windows 98/ME/2000/XP
• 2 GB of uncompressed harddrive space
• DirectX 8.1
• 128MB 3D graphics card supporting transform and lighting*
• 4x CD-ROM
• 100% Compatible DirectX 8.1 soundcard**
• Broadband Network Connect

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

GaS*O
hali! had kérdezzem meg, hogy mi a gépigénye?! :]

N3TuddKi
lol<#taps>

THE matrica
jaj elb*tam <#idiota><#zavart1>

THE matrica
De csak azért jár oda, mert ott tudja hûteni a farkát miután megtolt néhány hullát. <#hehe>

THE matrica
De csak azért jár oda, mert ott tudja hûteni a farkát miután megtolt néhány hullát.

Belton
Má van auth <#vigyor1>
De sztem nem ujdonság<#zavart1>

N3TuddKi
pipe sf-en sokat láthatod...<#awink>

Josszimatroz
jéé egy rezes... aszittem te mar csak mmorpg nyomatsz

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

rezes
akko atvertek

N3TuddKi
bugyilistem szerint sokan játszanak<#vigyor2>

rezes
Hat szerintem nincs.Gyere varunk a megszokott helyen:)

N3TuddKi
mé? nincs?

rezes
Nincs auth?

válaszolt a kérdésre az a lényeg :o

BUDA > miskolc.

Belton
Ez meg gyözö volt<#vigyor1>

Sadist
igen

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

mindenképp fel kell tolni a legújabb peccset hogy normálisan tudjak játszani?

BUDA > miskolc.

Mighty
A te barátod az americasarmy.hu
Training menüpontra rákattintasz, megkeresed a megfelelõ kiképzést és letöltöd a videot.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Marvin
"meny le" <#wilting><#kuss><#rinya>

Amikor felmászol arra a hálós vacakra, akkor ne középen menj!

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Belton
Arra figyelj hogy mindig a Fehér kapukon haladj át!!és ovatosan meny le!! ne leugorj hanem szépen lemászol...

Belton
<#dumcsi>

Üdv
most ismerkedem a játékkal, de már a tréningnél elakadtam:)
a másodiknál tartok, ahol fel kell mászni, majd a kötéllétrán leereszkedni, de mindig visszadob, mi lehet a hiba?

Köszi
Belton ezt jól megkaptad! nem elég hogy még 3 év játék után is béna vagy, most még le is oltanak. :) Mik vannak! :)<#banplz>

Herold
Valóban 1 hónapja játszom, és a trackeren is ott vagyok. Ha szépen megkérsz, belinkelem neked.

THE matrica
<#vigyor5>

Belton
<#vigyor1><#vigyor3><#schmoll2>

THE matrica
Ehh te kis fiatal <#idiota><#vigyor1>

Belton
:d
Hali

SirThomas
Sziasztok!!
Látom klassz a hangulat. Ne hagyd magad Belton!!!<#gun>

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerõsített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerûen megkerül.

Belton
Ehh látom lelkes kezdöö vagy akkor meg mit lázadozol itt???
Attol mert jácol 1hónapja az aao val már te vagy a mindenhato és elkezdel osztogatni....
Nem értelek....
!!nem tévedtél sokat csak egy 10 es lemaradt!!

Belton
Egyáltalán mijen nével futol az aao-ba mert már kiváncsi vok....
trackeren van reged ??

Belton
Te mi fenét lázadsz ellenem te gyerek szoltam én egy **** szót is hozzad azt se tom ki vagy!!
És el kezdel oltani engem Hmmm beteg vagy vagy mI?
Az meg legyen már az én dolgom hogy miket irok az account nevembe!!

Josszimatroz
lehet elvitték a mentõk? <#idiota> és most gumiszobában nyomatja "enemy spotted"

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!