America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
aahonor.com WTF most ez mi is akkor mert regeltem magam...
Ez azt jelenti hogy mostmar lehetleszz ingyen is honor servert müködtetni vagy csak az én angol tudásom BETEg<#whatever>#whatever><#gonosz3>#gonosz3>
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
- Uram! Nézze meg ez a legjobb távcsövünk! Látja ott azt a kis pontot ott a hegyen? Na az a mi kertünk! Nézze!
A koma nézi... nézi... elkezd röhögni.
- Mi van, mit röhög???
- Látok ott egy not meg egy férfit, meztelenül kergetoznek az udvaron!
- Adja ide! ... Úristen! Az a feleségem, meg a szomszéd! Tudja mit? Ingyen magának adom a távcsövet, ha a feleségemet fejbe lövi, a pasinak meg ellövi a farkát.
Az ürge felteszi a távcsövet a puskára, céloz... és megint elkezd röhögni.
- Mit röhög már megint???
- AZT HISZEM, MEGLESZ EGY LÖVÉSBOL IS!!!
Ha ezt bemásolod a viccek topikba nem három, hanem 5 ilyen sárga kitüntetést fogsz kapni!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
boldog sznapot...
sadist
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
Valaki beírt egy vótmás távcsöves viccet, erre valaki beírta, hogy miért nem írjuk már be minden nap? Mi meg szépen lestipstopiztunk minden napot, hogy ki mikor másolja be :D
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Köszi mindenkinek <#integet2>#integet2>
Meg elõre köszi azoknak is, akik késõbb kívánnak boldog szülinapot :)
Boldog születésnapot SAD
és büntetö pontokban gazdak további esztendöt<#banplz>#banplz>
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Fonok.Ki az a corporation?
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Legujabb videokartyadrivert a regi army2.3 alatt futo videokartyadrivert is probaltam de semmi.
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Ugyhogy nekem megvan engedve.....
Egy kicsit nehézkes a betöltés semm baj bejön a kép mondom hops kicsit nem rossz a graff minimumon<#vigyor2>#vigyor2> ekkor el ájultam mekkora jó gépem van és be állitottam mindent Maximumra<#taps>#taps> Ekkor jöttek a gondok az hagyám 15-20a betöltés nem baj végülis megreggeliztem addig de amikor bejött a játék valohal a 0.2fps se surolta + anyit töltött mint a 7szencség <#rinya>#rinya>.....
Ugyhogy ennyi a véleményem a játékrol "F8"....
Ezekszerint kevés neki 2500+ amd ,512ddr,fx5700(bár a vidktya miatt lehet)
de nekem enyire tellik....
Ha kell valakinek esetleg=>
http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=4106
<#schmoll2>#schmoll2><#schmoll2>#schmoll2>
"video: no video" ?
mostanában a pb frissités óta mintha megszaporodtak volna ce-k<#wow1>#wow1>
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2408 MHz with 511MB RAM
Video: No Video
Bad expr token 35
History: SerializeExpr <- (35) <- SerializeExpr <- (89) <- SerializeExpr <- (A7) <- SerializeExpr <- (9D) <- SerializeExpr <- (A3) <- SerializeExpr <- (FF) <- SerializeExpr <- (FF) <- SerializeExpr <- (FF) <- SerializeExpr <- (FF) <- SerializeExpr <- (FF) <- UStruct::Serialize <- (Class Core.Object) <- UState::Serialize <- UClass::Serialize <- (Class Core.Object) <- LoadObject <- (Class Core.Object 9445==9445/50559 9367 94) <- ULinkerLoad::Preload <- ULinkerLoad::Preload <- ULinkerLoad::Preload <- ULinkerLoad::Preload <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class Engine.GameEngine NULL) <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine