America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patacsi HUN
ne kérdezzétek miért, csak ünnepeljük a KIRÁLYT!!!!!!

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
........................Friczy........................

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

norbre
ez úgy mûxik, hogy mindig a "UsArmy" vagy, az ellenfél meg mindig "Opfor". A saját csapatodat amcsi katonáknak, az ellenfelet meg "terroristának" látod. A másik csapat játékosai, meg a te csapatodat látják terroristának játék közben.

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

hogyan tudok ak47-el lövöldözni?

lehetek egyáltalán "terrorista" csapatban?
[Rush]
HB xSU!!! <#idiota>

hTTp://ror.hu/

N3TuddKi
Grétsy tanár úr ismét megszólalt...<#worship><#awink>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Marvin
Lehetne a jövõben a játssz-ot két sz-szel írni?
<#falbav><#nezze>

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

CSUKA
Játsz offical avagy honor szervereken! A szerver keresõben egy csillag vagy egy inkább nullára hasonlító O -betüt(fehér izé) keress a szerver neve alõtt.

Vagy csináld amit a lengyelek.. www.ebay.com

Játékon belül a jobb felsõ sarokban látod a szever fajtáját, ha bennne van a névben hogy "offical" kapsz honort(többnyire<#ravasz1>).

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Sadist
Játsz sokat hivatalos szerveren.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

hogyan tudok több honort szerezni?
norbre
sirály vagy!
segítségeddel rájöttem a pontos megoldásra. 2 dolgot kell:

1. minden játékos gépén a America's Army\System\save mappába be kell másolni egy meglévö regisztrált játékos fájlját, és átnevezni jatekosnev.dat-ra.

2. az America's Army\System\User.ini-ben pedig ezt kell:

...

EnemyTurnSpeed=45000
UserName=jatekosnev
UserPassword=jelszo
...

és mehet a gyilok 😄 köszi még1x

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

bcs78
De nem is kell a profilt betölteni netrõl, hanem csak annyi kellene, hogy mindenki saját nevén jelenjen meg játékban. Nem? Ezért gondoltam azt, hogy mindenki regel, majd otthon felmegy netre, bejelentkezik, letöltödik a saját gépére az aminek le kell, majd LAN-ban már látszódik a név.

Van egy txt fájl az AA könyvtárában. A txt fájl neve az játékban használt neved (pl Jozsika.txt). Ebben vannak az account adatai ideiglenesen a gépeden tárolva. Mi van ha ezt átnevezgeted és átmásolgatod a többi gépre?

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

norbre
egyéb ötlet?

Marvin
Nem bizony.

norbre
na de ha a lan nem lesz az internethez kapcsolva, nem is tudja betölteni az általam regelt profilokat nem?

bcs78
Én is azt javaslom, hogy regeljék magukat és gyorsan lenyomják az akadálypályát. Azt hiszem ez a legegyszerûbb megoldás. Ha esetleg nekik nincs net kapcsolatuk, akkor regelj nekik te accountot, és gyorsan csináld meg nekik az akadálypályát.

Marvin
Miért nem regisztrálják õk is magukat?

norbre
erre tudja valaki a választ? : #52707

köszi

Marvin
Ezekre a kérdésekre maradéktalanul választ kapsz, ha átolvasod a FAQ-t.<#nezze>

Herold
Hát az Urbant nem javaslom kezdõknek, ott szinte bárhonnan lelõhetik az embert, nagyon résen kell lenni.

Ja és hogy tudok elõrébb lépni?

ELÕRE is THANX az INFÓT
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

még szeretnék egy pár dolgot tudni:
-mikor használhatok más fegyvert? (még M16 van)
-mi az weapons menü a loginos dolgoknál? (ha jól láttam vmi fegyverskines dolog)
-orvos hogyan lehetek?
-mi kell ahhoz, hogy unlockoljam a master marskmanshipet?
Marvin
Vannak olyan szerverek, ahova nagy honorok nem mehetnek be. (nem sok)
A filterbe a max honor helyére írj 100 helyett 99-et, az sokat segít.
És bcs tanácsait erõsen vésd a fejedbe.

bcs78
Néhány tipp tõlem.

- Kis méretû pályát válassz kezdésnek. Így nem azzal leszel elfoglalva, hogy hova a fenébe is keveredtél. Ilyen például McKenna, Bridge, Pipeline, Urban Assault.
- Ne rohanj elõre, azt hagyd meg a tapasztaltabbaknak. Maradj hátul és figyeld mit csinálnak a többiek. Nézd, merre mennek, honnan várják a támadást, merre lõnek.
- Ha teheted, legyél medic, és fuss gyógyítani ha hívnak, a többiek hálásak lesznek érte, és közben megismered a pályát.
- Csak akkor tüzelj, ha biztosan ellenfelet látsz. Ha egy távoli alakról nem tudod eldönteni, hogy barát vagy ellenség, akkor inkább ne lõjj.
- Ne dobálj vaktában gránátot. Sõt! Amíg nics elég pályaismereted, és tapasztalatod, egyáltalán ne dobj gránátot.
- Ne álldogálj egy helyben nyitott terepen. Célszerû fal mellett haladni.
- Ha megritkult a mezõny, és még életben vagy, akkor lassíts és hallgatózz.
- Ha egyedül maradsz, és abszolút fogalmad sincs hol vagy, és merre lehet az ellen, akkor nyomd be az "ö" billentyût, és írd be: suicide, majd ENTER. ;-)
- És a lényeg: ne add fel. Elõbb-utóbb fordulni fog a kocka. Lehet, hogy a következõ körben bejön a csapatodba két-három tapasztalt játékos, és akkor majd a te csapatodnak áll a zászló. Ha azt hiszed az segít, hogy néhány körönként szervert váltasz, hátha valahol könnyebb lesz, akkor most szólok, hogy tévedsz. Telepedj le valahol, és toljad huzamosabb ideig. Jönni fog az eredmény.

És megnyugtatásképpen: mindenkit állandóan legyilkoltak mikor még kezdõ volt.

patacsi HUN
Figyeld mit csinálnak az élõk, abból sokat tanulhatsz, kitartás.
Ne is halgass erre a Sadist-a manusra 😉

csak állandóan legyilkolnak😞

nem tudtok vmi kezdõ szervert?

vagy valami módot hogyan gyakoroljak?

Sadist
Ez nem Mohaa, nem is CS, nem is CoD, gyorsan felejtsd el.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

csácsá, csak ilyen round based serverek vannak?

olyan pl nincs mint a mohaa-ban a team match?

ha meghalsz akkor, nyomsz egy fire-t és mész tovább?
norbre
üdv!

lenne 2 relative sürgös kérdésem, és az americasarmy fórumokon nem találtam választ.
szóval a 7végén ha minden jól megy csinálunk egy Lanpartyt a haverokkal, de csak Lan és nem lesz interneten egy gép sem.
Hozzáteszem eddig még nem csináltam soha szervert, eddig csak neten játszottam, és a többieknek nincs is regisztrált "profiljuk" a játékban (még nem játszottak vele)

1. A Haom-mal csinálok egy szervert mondjuk az én gépemen, akkor ha jól tudom én ue gépröl az "open 127.0.0.1" konzolparancssal tudok belépni, de a többi játékos hogyan? Elméletileg látniuk kell majd a Lan-szerverek között a futó szervert gondolom.

2. mivel ugye nem leszünk neten és amúgy is csak nekem van regisztrált nevem, hogyan lehet a többi játékosnak nevet adni. Azt próbáltam (1 gépen) hogy a Profile menüben megváltoztatom a nevet és csatlakozok a saját szerveremhez, de akkor a player neve helyett "recruit" látható. Szóval hogy lehet Lan-ban neveket adni?

remélem érthetöek a kérdéseim <#idiota>

köszi

Herold
Sokat kell várni, légy türelemmel.

bcs78
Esetleg jobb-klikk és megadod hogy hova tömörítse ki a cuccot. Ott lesz egy setup.exe amivel elindíthatod a telepítést.

Mighty
Elvileg elkezdi kicsomagolni a windows TEMP könyvtárába. Több, mint 1 giga, szóval sokáig eltarthat.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

letöltöttem, másodjára a magyar hiv. honlapról, az amiról próbáltam elõször, de ugyanaz:
mikor rákattintok az .exe fájlra nem csinál semmit a gépem csak tölt. semmi nincs.
MIt csináljak, honnan tudom letölteni?

az ikonja egyépként olyan winzipes téma
bcs78
Annyiban olyan mint a CS, hogy lõni kell benne, és vannak csíterek. Egyébként teljesen más.

A 2.4.0-ás verzió a tuti, jót töltesz.

Marvin
Te tegnap voltál. Ma én. <#duhos2>

és az egész játék rendszerét hogy kell elképzelni?

kb olyan mint a cs?

most töltöm éppen a 2.40-es specialforces változatot, azt kell letölteni?
N3TuddKi
én akartam...<#falbav><#gun>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Marvin
Beírtam a viczet a megadott helyre.
Válaszra várok...
<#nevetes1><#nezze><#email>

Belton
EHhh én azt használom 3éve 😛
Csak tudni kell jol beállitani BANG!
Jelenleg 1033 servert talál (de ez mindig változik)

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Herold
Nem biztos, nekem az ASE nem lát egyetlen AA szervert sem.

N3TuddKi
Sadist! Te átvertél engem...<#rinya>

szervereket is tudok keresni az ASE-ban?

Ha igen holnap töltöm lelefe
Belton
NAh legyetek jokk 10 nap mulva jövök <#awink><#duhos2>(megyek balatonra HOOAH)
Jácatok sokat😄
Gyüljön a ROE!!!1000sévee...

Belton
De lehet 2töö

CSUKA
Legalább egy gép kell hozzá!

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Herold
Igen.

De.

Herold
milyen a gépigénye?
Figyu láma leszek, de ez a game full ingyen van?

Ez nem csak ilyen amcsi propagandabaszás?

Ez kajak jó lenne.

Belton
LOL