America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N3TuddKi
az sem elég, ha nincs eredeti windowsa...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

inkább örülni kellene hogy egy delikvens ki lesz emelve a football manager sötét világából 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

hagyjadmárr 😄

www.americasarmy.hu egyébként meg bannerra katt fenn és FAQ

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

bcs78
Nem lehet letölteni. CD-n kell megrendelni az USA-ból.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

fernando torres
honnan lehet letölteni a game-t ??

Herold
Véletlenül nem Inviteles neted van? <#hehe>

N3TuddKi
bsz

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

patacsi HUN
HB!

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

jajj jóéjszakát crassus !

[HUN]Crassus
KÖSZÖNÖM SRÁCOK! Most teljesen elérzékenyûltem!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

el!!

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

SACA_(HUN)
HB CRASSUS!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Marvin
FAQ-t olvastad-e?

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Marvin
A sajátját mindenki magasnak látja.

Sadist
Boldog szülit <#taps>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Free
HB Crassus

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

SirThomas
Köszi a választ. Igyekszem! 😊 Most olvasom a AA fórumot. Találtam a kérdésemmel foglalkozó részt. Bocsi elöbb löttem aztán kérdeztem!<#violent>. Mellesleg másnak miért nem lesz magas?

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

Marvin
Mikor meghalsz mást mutat a ping, mint a valós. Ne halj meg!

SirThomas
Egy ideje játszom már, de pár hete olyan gondom van, hogy 100 és 250 között van a ping-em. Aztán van, hogy normális, de az ritka. Mi a fenétõl lehet? A gépemmel nem hiszem, hogy gond van.3Ghz proci,1Ghz memoria,128Mb Videokártya, ADSL 1024. Van valakinek valami ötlete?

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

SirThomas
Sziasztok!

Boldog Szülinapot Crassus

azt szeretnem keredeyni hogz leeht ien kialatasokat csinni pl hooah, meg hasonlo?

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Marvin
Csatlakozom.

Zuluka

Herold
Ha szerepel a szerver nevében, hogy SF akkor lehet. Illetve vannak SF pályák, ott is.

THE matrica

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Hi!

Tudna valaki segíteni abban hogy hol látom a serverrelépés elõtt hogy lehet e ott használni az fegyvermódosításokat?
Please<#worship>
Sadist
Boldog szülit!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Free
HB joszi

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

[HUN]Crassus
"keresztapád" is boldog szülinapot kíván josszi!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Mighty
Josszi matroz! Kivanom a legjobbakat <#wave>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

N3TuddKi
bódogg szültnapt

hbd

Nyers
BSZ!

My Life for Freedom!

patacsi HUN
HB!

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

THE matrica
Boldog Szülinapot Josszi <#worship><#taps>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Marvin
Az Isten áldjon meg kedves Forrest!<#taps><#pias>

BSZ Josszi

Igazad van mert csak a com-os oldalon kerestem😊)
De azért thx😊))
bcs78
Fogadjunk americasarmy.hu-n nem is kerested.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Teszt: -SF-ABCCAAACAADBBCB - MEDIC-AAACCBABDBAEACCAAD BBABCDAC BDBCBBB

Császtok!!!!
Lenne nekem 1 kis gondom a teszteket nem tudom megcsinálni mert nem nagyon tudok angolul😊)

Meg nem találtam meg sehol megtennétek hogy leirjátok a megoldást az összes teszthez értem ez alatt a medicet és az SF tréninget is.
Köszike üdv😮nikage
CSUKA
És WCzés után mit csinálsz?

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Marvin
Én mosogatás után szoktam törölgetni.

Sadist
Befejezitek vagy itt is kezdjek el törölgetni?

Marvin
Nekem ez IQ-ból megy.

Sadist
Olvastátok már? Érdekes cikk.

Herold
Úgy, hogy a lelõtt ellenfél által eldobott AK-t felveszed.

patacsi HUN
de 😄

CSUKA
Nem lenne Wordöd éhenhalnál?

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Mighty
Csak nem??? 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk