America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bcs78
Szolgálati közlemény: Rigelt a BF2 topikban találjátok.... <#idiota> Rigel, gyere néha AA-zni is!!

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

THE matrica
Boldog szülinapot Rigel<#worship><#taps>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

bcs78
<#vigyor3><#eljen>

Vagy próbálj meg a lábadra érkezni, így maximum csak a bokád törik ki. <#idiota>

Mond a pilótának hogy víz fölött akarsz ugrani <#idiota>

Itt találsz segítséget sztem...

Valaki mondja már el légyszi, hogy mi az isten gombokat kell nyomogatni(alapkiosztásban) az ejtõernyõs kiképzésen hogy ne törjem ki a nyakam? köszi
Marvin
Ja igen... BSZ.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Free
Boldog szülinapot Rigel :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Marvin
Neked van igazad, én tévedtem! 😉

I.C.ram
Van egy rakás Unreal vagy UT uax editor, azokkal próbálkozz.
Hali,

Tudja valaki, hogy az uax kiterjesztésû fájlokat mivel lehet megnyitni?
Pontosabban hogyan lehet kiszedni az army fájlokból a hangokat...

thx

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Josszimatroz
nem foci forum.. nyugodtan ki lehet moderalni..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
a hibabol lesz a gol.. ha egy az egybe viszik a vedore a labdat valszinu a kozeppalya is hibazott nem?.. mondjuk ha a digó nem fuj Kerekes ellen es nem ok indulnak elore.. nah mind1.. soha rosszabb magyar valogatottat

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

I.C.ram
Nincs igazad. Baromi jól játszottunk! Sokkal több, és jobb helyzeteink voltak. Arról meg ne feledkezz meg, hogy a svédek mérdföldekre vannak tõlünk a fociban...
bcs78
Nem vagyok egy nagy foci rajongó (sõt), de ez jó meccs volt. Kár az uccsó perces gólért.

bcs78
A freemailes címem direkt ilyen publikus minden szarra megadható cím. Érdekes módon alig kapok rá spammet, pedig már 6-7 év óta megvan. De azért köcce, hogy törölted.

ez mindenes fórum 😄

de látom te ehhez sose fogsz hozzászokni 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Marvin
Ez foci fórum-e?

Mighty
Csak egy percig kellett volna még tartaniuk azt a szemetet.
Ibrahimovicsnak a feladata a gólrugás, a védõknek meg ebben való megakadályozása. Ebbõl nekem az következik, hogy a védõk nem végezték jól a munkájukat...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Josszimatroz
mi bajod volt a vedokkel?..

Marvin
no comment

sehogy

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

sZIASZTOK!

Valaki megtudná mondani hogyan kell az America's Armyval játszani interneten úgy hogy ne kelljen végigcsinálni a kiképzést???

Mighty
Elolvastam, szerintem megoldható 😊

neanyázz 😛, inkább nézd meg a privát üziket /lehet, hogy a nem VIP-esre ment/
thx

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Mighty
Inkabb magyar védõk, a k anyátokat.

Josszimatroz
ibrahimovics a k anyad...

Kaposvár kábel (suxxelero) egészen este 6ig tökéeltes!

pet70000
valóban, sajnos napok óta szar.....

Gyõrben is szar...dobálta le az embereket msn-rõl egész nap.Hála égnek nekem kábelnet van 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

nekem t-online kábelnet Budapest, tökéletes eddig

SACA_(HUN)
Mindenkinek szar a t-onlineos netje, ez országos szarság? Komlón szar, Kaposváron ugyan ott kábel van, ott is szar! Bix-re minden ötödik csomag elvész!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Mighty_
bcs: utólagos engedelmeddel kitöröltem az e-mail címedet 😊
Gondolom nem örülnél a sok spamnak <#integet2>

Mighty

SACA_(HUN)
még valaki?

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

SACA_(HUN)
feljössz?

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

SACA_(HUN)
van messengered?

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

bcs78
én

SACA_(HUN)
Srácok ki van gépközelben akinek nem T-onlineos dsl-je van? Sürgõs lenne!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

nekem tecc 😄

Josszimatroz
gagyi..

jézuskultuszhoz mégegy :

sry 😄

Belton
Ez biztos valami ujj bággg sztem <#email><#duhos2><#ravasz1>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Szabi84
MUHAHAHAHA még csak 3 hete játszok

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

nem, mi még sosem találkoztunk ilyennel 😮 :C:C:C:CC:

Szabi84
Ti találkoztatok olyannal, hogy bejön valami f*szkalap Rifle-vel,és egy lövésre lelõ mindenkit 5 másodperc alatt 20km-rõl! Rohadt idegesítõ mert így nem lehet játszani,mindegy hogy vele vagy ellen! Mondjuk én mindig gránáttal dobálom az ilyet mikor velem van.Aztan kirugnak majd visszamegyek és dobálom tovább. Mondjuk sokra nem megyek vele de legalább felhúzom az agyát.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Belton
Héyyy sad nem tod mikor derül ki hogy mijen map leszz a 7. forduloba??
Mert traningelni akarom magam már<#love12>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Josszimatroz
a próféta szóljon belõled.. houah..

Sadist
Akkor nyertem -.-

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

nemnézekvissza, messzevan 😄

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem