America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SirThomas
Sziasztok!
Lehet,h hülyeséget kérdezek! Elõre bocsi!
Csináltam saját TS szervert.Van valami modja,h máshonnan futtassam?
Itt gondolok egy ingyenes weboldalra.

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

CSUKA
És amikor szavazás volt aa.hu-n és a (nem írok neveket) 12 honoros Döncike szavasz Pipelinére, mint legrosszabb páyla.
Indok(kb): Én a pipelinér utállom a legjobban, mert mindíg eltévedek és akkor lõnek le amikor nem számítok rá...

Képzelem mi lenne, ha számítana rá.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

N3TuddKi
válaszoltam neki.
nagy az isten állatkertje, de segítsünk nekik felebaráti szeretetbõl.[#awink

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Sadist
Quarcz

Meg tudná valaki mondani, hogy hol találhatom meg a screenshootjaimat, mert nem találom sehol? Még egy kérdésem van, hogyan tudom beállítani azt, hogy a célkereszt mutassa a cél távolságát és életerejét? Elõre is köszi.

Ezen besírtam :'DDDDDD

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Utólag is boldog szülinapot zotyesz!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

N3TuddKi
köszi<#worship>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Marvin
A kínai AAO: http://www.sg.hu/cikkek/39450

<#banplz>

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

SACA_(HUN)
Notessék, itt a lista!
This issue is from a program that conflicts with PB. There are a few known program that cause this:

Get Right
DU Super Controler
Macro Toolsworks
Girder 3.2
PRTG Traffic Grapher
MS Office: ctfmon.exe
CyberCorder: cybrcrdr.exe
Paessler Router Traffic Grapher: prtg4.exe
3dnasys.exe
mIRCStats

Closing those programs, or any like them that contain user or kernel level debuggers should stop the problem.

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

THE matrica
Boldog Szülinapot zotyesz <#worship><#taps>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

N3TuddKi
nekem kellene ez a lista
köszi...

SACA_(HUN)
Vicking!

Nekem ugyan ez a problémám volt! A pb valamiért nem visel el pár programot a memóriában! Lõdd ki a getright-ot (ha van ilyen neked) a memoriából és már el is mulik a baj! Ha nincs akkor van egy lista ami tartalmazza azokat a programokat amiket nem bir a pb! Akkor megkeresem neked!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Josszimatroz
kötél v méreg.. esetleg veszprémi viadukt és freestyle jump..
trackeren forumon keress rá van rá topik ott nézelõdj. reinstall megvolt?

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
okéka! remélem Mighty olvassa ezt és kreál nekem szép új passwordot.. lehet akár punci is.. ;-) azt talán megtom jegyezni..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Vicking
Hogy az a jóédes..... <#mf3><#mf3>szóval....
akarok játszani, töltöm be a pályát, szépen bejön elkezd a pb csekkolni erre Critical error, sebaj kezdem elölrõl, erre megint critikal.... bármilyen pályát kezdenék azonnal critcal.... a kiírt szöveg a következõ:
eneral protection fault!

History: UGameEngine::Tick <- Level Pipeline <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 796D7241 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

Mi a tetves lókukit csináljak????
Help me, pls!!!!!!!!!!!!!!

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

repro
nembaj, akkor most már ott is új van
xsu-ra a sajátomat se tudom fejbõl 😊
Mighty adott valami 40betû+15számból álló karakterkombionációt. 😛

(tudom, h meg lehetne változtatni, de ez úgyi el van mentve.. otthon)

N0 TXT TLK PLZ!4!

Josszimatroz
hát a heles ijásom miatt!

Marvin
Szvsz Marvint, akart írni.
Nem is sejtem, hogy miért... <#nemtudom>

Mighty
Enyém miért? <#crazya>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Josszimatroz
kelett=kellett, nehogy már szegény Májti vércukra az égbe szökjön.. hehe

Josszimatroz
jah bsz! Repro!!! vazzeg nem ott kelett volna hanem a xsu forumos passomat.. :-))

Mighty
NM 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

zotyesz
Köszönöm!

repro
FÉB zotyesz

N0 TXT TLK PLZ!4!

Josszimatroz
oké

Marvin
Josszi. Alkalom adtán gyere fel msn-re plz.

security cuccokkal sose volt meg a 100% 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Josszimatroz
ma dumaltam egy betatester csakoval aszonta "the devs waiting for evenbalance"
tippem: uj patch kesz van , a security cuccokkal nincs meg 100% minden.. ha az lesz az ara hogy sokkal kevesebb csalo lesz akkor megeri talan varni

Herold
Elvileg novemberig nem fog fagyni. Utána jön a zimankó.

Marvin
OK.

LOL. Azt olvastam, hogy "minden csütörtök".

Josszimatroz
mitomen csutortok 5-6 kozott valahol bp.. majd pontositunk

HAF Rigel
Köszönöm a szülinapi üdvözléseket .

Nem is igaz hogy a BF" forumban vagyok eltünnve , mert akkor már inkább a WOW ban .

Még egyszer köszi mindenkinek aki írt .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Marvin
Ezt nem kell 2x mondanotok! 😉

Nevezd meg a helyet, idõpontot és a fegyvert!

Jó! Fegyver nem kell!

Josszimatroz
a román hírszerzés aknamunkája...

Josszimatroz
Márvin! héten sörözés valmelyik este he?.. Igor is jön..

Goliath
A kurva életbe..
mikor csinálják már meg hogy ne fagyjon??

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Herold
Ha nem éppen üresek. Mivelhogy szinte mindig üres az a 6 db magyar szerver. Vajon miért?

Sadist
jah

Sadist
most-e?

mingyáték :C

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

huá 😄

cece
Ok.
Ha megvagyok jelentkezem

Sadist
Boldog szülinapot Goofy <#taps>

fent a bannerra katt, kívülrõl megtanulod a faq-t, utána americasarmy.hu szerverek, a magyar szerverek bármelyikén szívesen látnak.

cece
Sziasztok

Szeretnék csatlakozni a játékhoz de még teljesen kezdõ vagyok a témában, a kiképzés egy részét megcsináltam. Nem lehetséges, hogy egy közös játékba valamikor bekapcsolódjam, csak az alapok elsajátítása végett.
tudtok egy idõpontot és helyet adni ahol megtalálható lesz néhány magyar emberke. Megköszönném.
Üdv
Cece

hbd goofy

Free
csatlakozom

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Nyers
Hasonlókat ... 😉

My Life for Freedom!

N3TuddKi
énis azt kívánom... 😊

THE matrica
Boldog szülinapot Goofy <#worship><#taps>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Marvin
Akkor BSZ Goofy!