America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
megfutamodás?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

lál valszeg nemleszek itthon :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
Urbanon éjfélkor?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

megmondtam már nemakarom szájjelszaggatni az arcodat :D

legalább HIDD azt hogy jó vagy :D

Sadist
Azigen! Ilyen fasságokat nézel, ahelyett hogy jönnél ármizni <#banplz>

majd egy csatában összefutunk egyszer McClane :D

bcs78
De ha egyszer beindulok, akkor aztán nagyon izé van.... <#violent><#idiota>

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

na csendlegyenmá :D

bcs78
Olyan nagy rajongója nem vagyok, csak csípem a hangját DGy-nek. Szerintem sokat dob B Willisen ha õ szinkronizálja. Sokkal ütõsebb lesz a karakter. B Willis-nek eredetileg sokkal jellegtelenebb hangja van.

bcs78
Remélem nem kell megvárni a 2.4.99-et. Szar lenne, ha csak 30 valahány százalékon állna a dolog. <#wink>

Herold
Ja azt nem is figyeltem. <#szomoru1><#falbav>

Herold
De, csak azt hittem, valamelyik rajongója vette fel a nevét.

Josszimatroz
beta serverek most 2.4.34-el futnak mintha mult heten meg csak 2.4.32 lett volna.. de lehet tevedek.. szal ki tudja.. remelem meg az iden..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

edi mörfi és a mégdrágább az életed !4!!!! :||||

bcs78
Jajj, nemá'! Olyan zavarba hozol. <#vigyor5>

Habár mondjuk a jövõhéten szombaton este a RTL-en élvezhetitek egyik remek szinkronszínészi munkám gyümölcsét, egy Eddie Murphy film keretében. <#gun>

te ugyse sokat nézed a monitort nem ? :o

CSUKA
15"os delta de 570, 800*600 100Hz.. Asszem én nyertem<#mf1>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

majd valahaegyszer,demindegy.

mesélj nekünk magadról még :D <#idiota>

bcs78
Hát hogy ontopik dolog is legyen itt a nagy pangásban: mikó gyön má ki a 2.5?

hátezkeciekdolog maj rájukszolok :C

bcs78
Ne figyelj erre a sok nevetgélõ sügérre itt. Természtesen én én vagyok. A profilomban szereplõ adatok egy direkt a internetre kitalált nemlétezõ személyiség adatai. Ezzel tévesztem meg az engem keresõ autogramm vadászokat. A TS-en egyébként valóban csak ritkán tudok megjelenni, mert ha felmegyek és elkezdek játék közben beszélni, mindenkinek a neve mellett hirtelen megjelenik a Rec felirat, és egy rövidke döbbent csendet követõen halk kuncogásokat hallok innen-onnan.

Nyers
<#nyes><#vigyor3><#fogmosas>

My Life for Freedom!

de nem tímszpikelhet ! :@

kéBzeld mienlenne beköszön ésakkó mindenki jajajjajj ittenvana Dájhárd :@@@v

Josszimatroz
<#idiota> rofl lmao lol miegymás...

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Sadist
Miért, szerinted egy szinkronszínész nem játszhat Army-t? :)

meik ? ::C:C:C :D

Herold
Te most tényleg AZ a Dörner Gy. vagy?

Belton
Régi monitor Rulzzz...
Nekem CTX monitorom Volt-Van-leszz
a mostani 1994-es évjárat és 1600x1200 lazán vágja 100Hz en...
Bár oda adtam faternak NEkem Samsung SyncMaster em van ez is régi de semmi baj vele...
Az biztos a TFT kijelzö szebb képet mutat De szebb az ára is...

BF:2-3-4(oORedstarOo)

repro
Samsungnál 1 pixel hibára már cserélnek, a többinél 3+-ra

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Nem tudom, hogy a többi gyártó közül melyikek, de a Samsung garantálja a hibátlan TFT-ket (értsd nem fogsz egyetlen egy hibás pixelt sem találni, vagy ha mégis, akkor a gyártó kicseréli)

patacsi HUN
Fujitsu Siemens T17-2 talán a legjobb árban, és a híresztelésekkel ellentétben jól bírja :)
Samsung SyncMaster 913n mindent tud amit kell és nem veszett drága.

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

SirThomas
Köszönöm a hozzászólóknak a segítségét! <#worship>

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerõsített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerûen megkerül.

Josszimatroz
huzzatok már a prohardverre... <#mf2>

Egy 16mses is már elég jó tud lenni, nekem is Samsung van és semmi hátrányát nem tapasztaltam. Szal ezek a dolgok hogy szellemképes lesz meg stb. ezek sztem valami droidszemû felhasználók rémhírei <#zavart1>

fúcsú ! :D <#eljen>

és armyzni is lehet azon a gépen ? :o <#eplus2>

bcs78
most éppen szinkronban nyomulok. Kérlek szépen, van egy irodám, ahol a mai modern technikának hála, már itt is fel tudok mondani ezt-azt, és az anyagot az Interneten keresztül elküldöm a szinkronstúdióba. Hááááát nem fannnntasztikus? <#idiota>

te mit melózol hogy géppel dolgozol ? azthittem dörnerbá fõállásban színész :D

bcs78
A mostani TFT-knél már nincs az a jelenség, hogy csak pontosan szembõl láthatóak. Azok az idõk már elmúltak. Egyébként gyorsan hozzá lehet szokni a TFT képéhez is, lehet vele játszani, lásd Sadist. Melóhelyen én is TFT monitort használok, és meg kell hagyni, a TFT-t jobb 8 órán keresztül nézni, mint a CRT-t. Én igazság szerint lecserélném itthon is a monitorom, de még ráér.... meg lóvém sincs e célra. ;-)

csak az army nem megy mi ? :D

Sadist
TFT-nek épp az a lényege, hogy nem csak szembõl látható (az enyém pl. vízszintesen 150°-ban, függõlegesen pedig 120°-ban látszik). Én a 20 ms-es válaszidejû Samsung Syncmaster 172v-vel jól elvagyok :) Elmosódást vagy szellemképet nem vettem észre.

Szabi84
Nekem egy 17' Sony CRT monitorom van, hát mit mondjak baromi elégedett vagyok vele bírja az 1600*1200-t, 1024-ben meg elviszi 120-as képfrissítéssel szóval ezt sztem soha nem fogom lecserélni csak ha elcseszõdik, de ez remélem nem következik be. A 17' TFT szerintem nem jó mert tényleg erõs gép kell az 1280*1024 hez és ugye ahhoz ez a felbontás való, de viszont szép és kevés helyet foglal.Ja és csak szembõl lehet nézni és ha filmet nézel fõleg ha többen akkor nem az igazi.

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Mighty
Hát igen. Az én 21 collos CRT monitoromnak nincs párja :)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

bcs78
Én próbálgattam TFT monitort játékra. De ez még egy éve volt kb. és akkor még kissé gyengébb volt a technika. Amúgy a TFT monitornak akkor a legszebb (legélesebb) a képe, ha a fizikai felbontással megegyezõ felbontásban futtatod a játékot. Ez 17"-osnál 1280x1024-et jelent. Ilyen felbontáshoz ugye jó bika videokártya kell. Én 800x600-ban néztem, de így már eleve olvashatatlanok az apró betûk. A másik szempont pedig a monitor válaszideje. Mostanában a 8ms-os monitorok már elég jók, ahogyan Mighty is mondta. Én még 16ms-ossal próbáltam, ami gyors mozgásnál ingencsak elmosta a képet.

Szóval épenséggel vehetsz egy 8ms-os 17" TFT monitort, ha a géped bírja a 1280x1024-es felbontást, de a kép biztos, hogy gyengébb és homályosabb lesz a hagyományoshoz képest.

Mighty
A nõvéremnek van, de asszem 25ms-os. Nem igazán jó a gyors mozgásk megjelenítéséhez. A 8 ms már jó. Van a prohardver-en teszt a jobb TFT-krõl. Nézd meg.

SirThomas
Szellemképes lesz, mert nem frissít jól. Tapasztalatod van ilyesmirõl?

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerõsített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerûen megkerül.

Mighty
8ms-os válaszidejû TFT monitor állítólag már elég jó. Torzításról nem hallottam.

SirThomas
Sziasztok! 17"-os TFT monitort szeretnék venni, de azt hallottom, hogy játékra nem jó, mert torzit meg elmosodik! Tudna valaki tapasztalataíról írni valamit? Azért kérdezem itt, mert elsõsorban az AA játék érdekelne, hogy hogyan fut rajta!<#lama>

CSUKA
Mindenki SF_Taigát telepít....

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008