America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem egyenlõre nem ]<#csodalk>
Sziasztok
Én még új vagyok itt
Lenne egy kérdésem:
Americas Armyban lehet jármûveket vezetni ?
Akkor start menü/futtatás ott beirod regedit.<#email>

Keress rá ctrl+F-fel és töröld a bejegyzéseket.<#violent>

És készen vagy!<#worship>
Az a furcsa,hogy letöltöttem a 2.2-t és azt tudom telepíteni meg uninstallálni.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Ott már nem és nincs a Programok telepítése és törlése listáján se.A kukába küldtem azt a könyvtárat is ami a Program files könyvtárban volt és amit a Dokuments and settings könyvtárban találtam.

Szabi84
Nekem sem engedte feltelepíteni a 2.5-t! Uninstaláltam a 2.4-et, kitöröltem a maradékot és most már jó!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Sadist
És a windows installer cleanupban nem látszik sehol valami army server manageres bejegyzés?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ez még most se engedi telepíteni a 2.5-ös verziót.Még mindig látja a korábbi verziót és megszakítja a telepítést.<#conf>

Köszönöm a segítséget! <#wave>

Sadist
Elõször szedd le ezt a programot a Microsoft honlapjáról:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;290301
Majd telepísd, indítsd el. Ekkor valami ilyesmit kell látnod:

America's Army Server Managert kijelölöd, majd Remove. Progit bezárod, utána pedig letörlöd a hátramaradt fájlokat (Army mappában).

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Semmit se értek.Nem tudok angolul.

Sadist
http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=156627
Számodra a 7-es ponttól érdekes.

Az America's Army Server Manager-ét nem tudom eltávolítani a
gépemrõl.Azt a hibaüzenetet kapom,hogy "A mûvelet csak az éppen
telepített termékek esetén érvényes" mikor megprobálom uninstallálni a
Programok telepítése és törlése listájából.Korábban fent volt az
America's Army aztán unistalláltam de ez megmaradt.A HDD-n kikerestem az
összes AA-s fájlt meg könyvtárat és töröltem amit hagyott a Windows.Most
szeretném telepíteni az új AA-t,a v2.5-öst de nem tudom.Gondolom a régi
maradéka nem engedi.Mit lehet ilyenkor csinálni?Csak ne kelljen a
Windows-t megint telpíteni.

N3TuddKi
<#banplz>

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

oké köszi!

Saab 900 2.0T , MapTun Stage 2, sport cat.: 240hp/350Nm :D:D:D

CSUKA
holnap elvileg fentlesz klntársam ts-en. 19:00
aarecon.com:9150

remélem tényleng fent lesz, mert én nemigan tudok segíteni<#vigyor5>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Hali!
Nincs kedve vkinek server kreálást segíteni nekem team speak-en?

Josszimatroz
ha béna vagy ne csüggedj! akkor majd meghív az xSU.. <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

N3TuddKi
kezdj játszani és ha jól játszol bekerülhetsz klánba...
belépsz a játékba deployment / internet / filters - itt tudsz pályát választani.
ha olvasgatod a
aao.hu-t akkor ott számos hasznos infot kaphatsz. ott találod meg a magyar szerverek ip-jét is<#wave>

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

Josszimatroz
americasarmy.hu-n nezelodj.. illetve http://aaotracker.4players.de regisztralj..
keresd ki a magyar klanokat es bombazd oket emailekkel.. ennyi.. <#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Szevasztok.
Nemrég töltöttem le a Gamét, megcsináltam a Traning-et. Hogyan tudnék klánba lépni, vagy játszani valahogy?
hali,(ez a viszhang volt<#awink><#nevetes1>
hali

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Dexa
na de most irány mindenki gémelni (aki még nem tenné 😉 )
ki kell használni hogy normálisak a szerverek már...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
akkor máshogy fog hivatkozni rád... (#.... <#zavart1>)
<#vigyor1><#eplus2>

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Jah és részemrõl lezárva, ha meglátok egyetlen egy hozzászólást is, aminek a fejlécében CSUKA, alján pedig "Válasz Sadist üzenetére" olvasható, azonnal törlöm.

Sadist
#53321-ben kezdõdött a "köcsög kezdõ"-zéssel, amire én válaszoltam. Aztán jött a "olyan balek vagy, hogy megölöd magad egy gránáttal, ráadásul a legtöbbet játszott pályádon", majd elkezdett személyeskedni, és nem csak velem, hanem rozival, Josszival meg cyrussal is. Azt meg kifejezetten utálom, ha legjobb pajtikat baszogatják. Ezek után ki is kötött bele kibe?

#53498:
Hol kötöttem bele és kibe? Azt meg hol írtam, hogy jobb játékosnak gondolom magam?

"Én csak Sadistal akartam flamelni"
Heh, annyi a gond, hogy te nem tudsz flémelni, hanem csak fröcsögni és koholt vádakkal sározni a másikat. Egy-két idézettel vagy érvvel már nem tudod alátámasztani a kijelentéseidet.

aha , no mindeggy. pedig esküszöm elözöleg ugyanazon a ponton egy AK fél csöve lógott ki a falból<#nemtudom>
CSUKA
Nem. Laggos lehetett a szerver.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA
Nem szeretem a sört... Tequila? Az van? Sierra. Az a kalapos. Én nem étek a szervercsináláshoz.<#confused><#rinya><#kuss>

értem,,akkor kérdeznék valamit a pipelinével kapcsolatban. létezik olyan hogy a falon keresztül kilõje valaki a másikat? Mert nekem tegnap úgy tünt mintha velem ez megtörtént volna.
Hali!
Van vki aki segítene nekem Team Speak-en csinálni egy servert?
Kapna 4 sört! 😄

CSUKA
Eh.. Ez mind igaz. Így van. Én csak Sadistal akartam flamelni. Arra nem számítottam, hogy ennyi rajongója van. Van aki a fórumon ismert, van aki játékban. Én pipelinén híres vagyok, fórumokon hirhedt.

üdv,csukával kapcsolatban, (nem csuka személyével) csak mint jelenséggel kapcsolatban. Míért nem ez az ÉLET?? Bocs, de azt hiszem ezt hívják PROFIZMUSNAK!
<#banplz>Ui,bocs hogy csak így!"beszólok" de ez 1 fórum !? <#wink>
pet70000
szerintem meg direkt heccel mindenkit, mert élvezi, hogy õ a téma....
amúgy tök igazad van..

Nekem Csukáról egy tipikus cyberkid ugrik be,semmi más nem számít csak a játék, de annak se a szórakoztatás része...hanem a statisztikája hogy a hasonló tipusu emberkék elõtt felvághasson.Vannak fontosabb dolgok az életben, a játékokat nem azért találták ki hogy az legyen az ember célja hogy abban a világban éljen, hanem hogy csak kiruccanjon oda,kikapcsolódjon.Persze lehet menõzni hogy ilyen vagy olyan jó vagyok az Army-ban,de ez a valódi életben abszolút lényegtelen. Ott az számít hogy mennyi barátod van,van e bnõd,egészséges vagy e,boldog,és van e pénzed....a fragrate ott nem nyom a latba semmit.
Tudod nagyon szar ha az ember egyedül marad.Jó mondhatod h van x barátod,de te most egy közösségen belül vagy egyedül,mégpedig a magyar AA közösségben. Nem lenne jobb ha kedvelnének,vagy legalább elfogadnának az itteni emberek és nem az lenne hogy arrogánsnak tartanának?
Majd persze jöhetsz azzal hogy én mit pofázok amikor pocsék a fragrate-em, meg kevés a játszott idõm,meg kb 4 hónapja nem játszottam...de nem izgat, én akkor játszom ha kedvem tartja,azért hogy kikpacsolódjak.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

bcs78
Hát ha ez volt a célod, akkor - szerintem - sajnos ezt nem sikerült elérned. A hozzászólásaidból csak azt lehet leszûrni, hogy itt van Csuka, aki abban leli örömét, ha értelmetlen és személyeskedõ vitákat folytathat mindenkivel. Ebbõl a legtöbb emberben csak egy nagyképû és ellenszenves figura képe rajzolódik ki. Már régen nem arról van szó, hogy Csuka így csíter, meg úgy csíter. Ezzel a stílussal csak egyre jobban elidegeníted magadtól a többieket. Én nem hiszem el, hogy az a célod, hogy az amúgy sem magas tetszésindexedet, még lejjebb tornásszad. De lehet, hogy tévedek, és neked tényleg ez okoz örömet, de akkor ez annyira távol áll az én világszemléletemtõl, hogy ezt képtelen vagyok felfogni.

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

CSUKA
Én azt próbáltam bizonygatni, hogy én nagy képû vagyok, de nem szoktam belekötni minden kezdõ játékos hozzászólásaiba és ha belekötök akkor is van mire fel.
Sadist a haverjain kívül mindenkibe beleköt és egyáltalán nem értem miért gondolja magát jobb játékosnak.

Jajj csuka, radarozott, csíter stb... Én legalább tudom mirõl beszélek. Bár úgy vettem észre Fair Play alapján, hogy rajtam kívül mindenki jobban ért a csalásokhoz.

bcs78
Én se értem mit vitázol vele. Most meg már akárhogy csûröd-csavarod, úgy tûnik, mintha valami bûnös dolog miatt mentegetõznél. Különben is. Mi van akkor ha fejen basztad magad egy gránáttal? Minimum egyszer mindenki legránátozta már magát, és röhögött egy baromi jót a dolgon. Kivéve talán Csuka, de õ nem számít, mert nem szórakozásból játszik, hanem a statisztika miatt, mert ezzel próbál felvágni elõttünk.

De végülis azt csinálsz amit akarsz, semmi közöm hozzá.

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Sadist
Komolyan megfordult már a fejemben, hogy az egész "flémet" kitörlöm, csak az a baj, hogy egyesével lehet törölni a hozzászólásokat, ahhoz meg már rohadtul se idõm, se kedvem 😄

Ejjj.
Megváltoztal Szadi 😄
Anno nem álltál le vitázni iqvákumokkal 😄

Sadist
Uncsi vagy, nem esett még le? Egy egész oldalon keresztül próbálsz valakire ráhúzni egy légbõl kapott hülyeséget, ami csak a te kis csökött elméd szüleménye és semmi valóság alapja nincs.

CSUKA
Nem én szedtem elõ a gránátot hanem te... És inkább te próbálkozz. 1x csak bejön.<#nyes>

Sadist
Még mindig nem tudom, hogy honnan szedted ezt a gránátos dolgot, de próbálkozz csak 😄

CSUKA
Téged megkérdeznek:
-Ön mihet ért?
-Egy gránáttal ki tudom nyírni magamat 6 másodpercen belül anélkül, hogy másokat megsebeznék.

Sadist
Most komolyan, neked AA-ból meg fragbõl/frag ratebõl áll az élet? 😄 Képzelem ahogy elmész pl. egy céghez meghallgatásra, megkérdezik, hogy milyen diplomával/tapasztalattal/nyelvvizsgával rendelkezel, erre te rávágod, hogy 30000 killed, 3.5-ös frag rated van 😄

CSUKA
A te 0-s fragod viszont tutira reális...

Sadist
Hm, most jut eszembe, ebben még nincsenek is benne az összecsalt és a "megfigyelésre" használt accountjainak a játékideje 😄

Dexa
jól vettem észre hogy már lag nélkül lehet gémelni? vagy már annyira hozzá szoktam volna? <#zavart1>
csináltak volna vmit?

Sadist
Viszont az a két dolog, ami legjobban segítségedre van az ellenség észlelésében 😊
Az Extraction meg valahol el van cseszve. Ha a busz irányába fordulsz, azonnal leesik az FPS, függetlenül attól, hogy tényleg a sok polygonból álló buszt látod-e, vagy csak egy bazinagy szürke falat.