America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem3sis At Work
ennel kicsit tobb infot pls.

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

Sziasztok.
Most töltöttem le az Amry 250 et és ha telepítem csak egy progit rak fel és nem rakja fel a játékotm, mi lehet a hiba?
Segítsetek léci.
CSUKA
Újabb hír! Nincs Authszerver megint<#nevetes1><#csodalk><#nezze><#falbav><#email><#banplz>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

N3TuddKi
hát legalábbis eddig nem láttam céltáblával futó ellent 😊

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Josszimatroz
jah... remelem kiosztottak, kiosztanak egy csomó silent bant is..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Dannyka
Kissebb fajta jó hír nekünk. Frissült az America's Army PunkBuster kliense

|Gigabyte 7N400-L (nForce2 Ultra400)| |AMD AthlonXP 3200+| |2x512MB Kingmax DDR433 In Dual Channel| |Asus Geforce 6800GT (350/700)| |Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS| |Maxtor 160GB + 40GB|

nos a lent említett helyen azt hiszem 3.oldalon a 13789, es hozzászólás<#nevetes1>
sajnos nem tudok neked többet segíteni de ha /americasarmy.hu forumban a Kérdések, Kérések, Hibák... -- Problémád van? Itt segítünk, ha tudunk 😉 - Csak ami az FAQ- ban nincs!!! -- ebben a részben olvassál vissza itt biztosan van róla szó <#nevetes1>
Mr.Macho
köszi, ott már voltam és szervereket megtaláltam, de nem csatlakozik. Kéne valami jelszó is?
HBD Psion

azt hiszem ezt az oldalt keresed itt mindenre választ kaphatsz /americasarmy.hu
<#wave>
nézz egy kicsit fel az itt levõ bannerra ott látsz külömbözõ feliratokat az egyiken az van servers szerintem azt keresed<#vigyor5>
Mr.Macho
hi, új vagyok az AA-hoz, hogy lehet magyar szerverre csatlakozni? A deploymentnél sohasem látom a magyar szervereket.
N3TuddKi
BSZ Psion.
kár hogy nincs most netje... :S

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Sadist
Psionnak boldog szülinapot! <#taps>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CSUKA
Az aa.hu-n jól van fent. Most onnan töltöttem le és mûxik.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA
Nincs kedve valakinek szólni a tracker.com-osoknak, hogy ami 2.4-et felraktak a downloads részbe az sérült? már 3x töltöttem le. Mindíg a sounds.cab-ra azt írja sérült.

FlashGet-el
Mozilla Firefox
és azzal is próbáltam letölteni ami az aa.hu-n van letöltésmanagar.

Nem jön vki -aki ért a szerver készítéshez- ma Team Speak-re? Ha igen, írja már meg mikor, és feljövök én is! Vagy rezegtessen már meg MSN-n [email protected]
Köszi elõre is!

Saab 900 2.0T , MapTun Stage 2, sport cat.: 240hp/350Nm :D:D:D

Nem3sis
ahh. vmit elállított a sutyi.most már megy. köszönöm a segítséget.

Minden csak nézőpont kérdése.

bcs78
Deploymentben a Filter beállítások hogy állnak?

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Nem3sis At Work
eloszor csak 2.4->2.5 peccset tettem fel,aztan mivel belso kereso nem ment leszedtem full-t. elozonek uninstall aztan fel 2.5full vissza masoltam ini-ket, de belso kereso meg mindig doglott.

Nem3sis At Work
miota felraktam 2.5-ot

bcs78
mióta?

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Nem3sis At Work
mitol lehet hogy a belso szerverkereso semmit es talal?

Tényleg mostmár igazán megszánhatna vki...

Köszi az ötletet, de kéne még kicsi help. Miért nem láthatom a központi oldalon a többi között? Pedig még a tûzfalat is kinyomtam...

Josszimatroz
tom.. szopjanak le.. majd ha csinalnak jo stabil netes verziot live eventekkel.. es jo oddsokkal akkor megtehetik.. de hat mit varjunk egy "allami" cegtol.. <#mf1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

N3TuddKi

N3TuddKi
neszójjábe

Josszimatroz
huzzatok mar az autos topikba...

N3TuddKi
150e fékcsere? <#wow1>
az amerikai autómon nem kerül ennyibe...

CSUKA
"A"-val kezdõdõ rendszám egy 2 éves kocsinak?<#pardon1>
Zafirának betett Spanyolország. Ritkán mentünk vele 160-alatt. 35c°+aszfalt. Olaszország, szerpentin, 4 személy+csomag, kevés motorfék = 150e Ft fékcsere.
Én sem éppen 50el szoktam közlekedi. És az 1.6-os benzines motor is kicsi bele.

Mielõtt Marvin írná.. és nem is W-s rendszámú.

Én is LANozom hétvégén. Akkor aztmondjátok ne játszak, ha én futtatom a szervert?
2500+Barton 1833--> húzva 2100Mhz, 2x512 400DDR (de az noob Samsung).

Töltöm le a 2.4-et. Rossz ez a 2.5. Amikor kijött a 2.4 akkor is ezt mondtam rá a 2.3hoz képest.De a 2.5 tényleng szar.

Josszimatroz
nem rossz ötlet!

N3TuddKi
ez a zafira rendszáma?

Sadist
Inkább szedd le a HAOM-ot és csinálj azzal. AASM az egy bugos szar...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Marvin
Még szerencse, hogy nem WID-314!

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

CSUKA
Kérném, hogy az ACB-132 rendszámú kocsi tulajdonosa fáradjon a kijártahoz.

Kérlek valaki aki ért ehhez a fos AASM-hez segíten már nekem! Kb egy hete próbálok szervert csinálni<#email>, de semmi<#falbav>... Szánjon már meg vki<#idiota>!!! Ma este ha jönne vki TS-re, baromi hálás lennék!<#help>

Sziastok!
Kérlek írjatok ha tudjátok miért nem jelenik meg a szerverem a központi listán.
Vagy hogyan lehet a játék menüjébõl konzollal belépni, ha jelszóval védett a szerver.
Köszi a válaszokat!

CSUKA
SF EXtractionon ritkán látok olyan szervert ahol objectivre mennek. Vagy a kör elején elviszik a táskát, ha közel kezdenek hozzá, vagy leszarják és lövik azokat akik megpróbálnak obj-ra menni. 5 perc után gyakorlatilag lehetetlen táskáért menni, mert minden épületben campel egy ellen. De még csak nem is úgy campel, hogy legfeljebb a feje látszódna ki, hanem akkor bújik elõ amikor kijön a felirat.
Jártam már így párszor. Végignézek minden tetõt, boltkirakatot, utcasarkot de sehol senki. Kijön a szöveeg, hogy viszem a táskát és mindenhonnan op4-ok potyognak. A táska elvitelétõl számítva 1-2perc után jelenne meg a szöveg és a szövegtõl számítva 1 percig nem lehetne bevinni a táskát. No az egy jó dolog lenne.

Josszimatroz
hat igen.. de ez sok palyan jellemzo a frag kurvakra.. nem dobom a fustom.. minek akkor nem tudom leloni az ellent mert nem latom.. jah hogy csapattarsat lelottek aamikor az objectet csinalta... kit erdekel! lenyeg a 3-0 fr..

CSUKA
A PCR is azért unszimpatikus... Az SF puskások kapnak at4-et. De nem a falat robbantanák ki, hogy a sok rpk-s, ak-s is túlélje az elsõ 30 sec-et.. mennek lõni rakétával az ellenfelet. Megöl 3-at utánna meghal egy gránáttól és mégis boldog. Megvan a 3.0-s fragjuk.

én azt is hogy a páncéltörõ fegyverekért is,,,,,<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
N3TuddKi
én azt látom elõre, hogy amikor megjelennek az armyban a jármûvek. mindenki ész nélkül rohan majd feléjük. lásd articon. ott is észnélküli rohanás van, hogy ki campeljen abban a sz@rban...<#falbav>

CSUKA
Elõre látom... Jön felém egy BMP és nálam van egy m16, jó esetben egy m203. Azzal legfeljebb bekopogok neki, hogy itt vagyok, ide lõjjetek.<#violent><#gun>

N3TuddKi
akkor tessék azzal játszani 😉

Szabi84
Lesz olyan is, azt ígérték!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

há,,mé,azé mer a Bf2-be is van azéé<#taps>
N3TuddKi
az mé jó?<#conf>

Josszimatroz
nem! de roncsokba be tudsz ulni kozben tutulsz magadnak, ugyanaz a feeling.. <#vigyor1>