America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kikapcsoltam az EAX-ot,meg az árnyékot minden maxon 1280x1024,fõmenüben 130 fps
Hospitalon 85-40,de az Extraction világos részein még mindig 25.
Úgyhogy tényleg az EAX meg az árnyék a fõ "fps csökkentõ".
Sadist
A 435 nap még barátok közt is max másfél év.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

tudom, azért mutatom a játékidõket.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

CSUKA
A reg dátumról beszéltem...

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

és csak hogy ne kelljen keresgélned :

cyrus :
Total time played: 150.4 hours (0.2 hrs. per day)

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

sadia :
Total time played: 170.6 hours (0.4 hrs. per day)

csuka :
Total time played: 2318.3 hours (3.7 hrs. per day)

nc.

CSUKA
És aki 3 éve játszik attól nem várható el? Ráadásul szinte csak Bridgen.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Kipróbáltam hogy nem HAOM-mal csináltam servert, hanem a Server Manager-rel, és így nem authozik.
Mégegyszer köszi a gyors választ

Sadist
A HAOM gyakorlatilag azt csinálja, hogy készít egy runserver.bat és egy hozzá tartozó ini fájlt (mindkettõnek az a neve, amit adtál neki haomban). Tehát azt nem kell külön elindítani.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Köszi a gyors választ, az adminos belépés sikerült, de még mindig akar Authozni. Átállítottam false-ra de semmi változás(legalábbis nem vettem észre semmit). Ja és a server-t HAOM-mal csinálom, el kell indítanom a Runserver.bat-ot?

elindul a runserwer.bat, de a "-Game spy: ip port:7778 public:0 nat:0"
sornál megáll.

Saab 900 2.0T , MapTun Stage 2, sport cat.: 240hp/350Nm :D:D:D

Sadist
Napi 4 óra gép elõtt kockulás után el is várható...

kérlek segítsen valaki! olyan rossz gondolom nektek is, amikor nem tudtok vmit,és már 1000el rápörögtél a dologra, de csak nem jön össze. akárki, bárki need help!

Sadist
Runserver.bat-ban a globalt lanra írod (hogy alapból melyik van, azt nem tudom), ha elindult, akkor játékban deploy, lan servers, saját szerveredhez csatlakozol úgy, hogy jobb alsó sarokban password mezõbe beírod az admin jelszót. Utána lesz Admin Command Post is.
Authot meg úgy tudod kilõni, ha az armyops.ini-ben keresel valami ilyesmi sort, hogy require authorization és átírod false-ra.

Lenne egy kérdésem. Holnap szeretnék LAN-ozni, tehát elég sürgõs lenne. Tehát a kérdés, hogy hogy tudom megcsinálni, hogy ne Authorization-oljon? És még egy kérdés, hogy tudok serveradmin-ként belépni és elhõvni a menüt? Hiába nyomom az F12-õt nem történik semmi. Ja és a verzió 2.5.
A válaszokat elõre is köszi

Sajna nem jó. Kb 16:15-ig vok.

CSUKA
18:00?

aarecon.com:9150

Nem tudnál te segíteni nekem Team speakon?

CSUKA
Nincs problémám. Jól megy a játék és tudok gránátot dobni is.

Köszi! Megcsináltam, de nem megyvmiért. nem tudnad mégis TS-en elmagyarázni?
Mert most az van,h a runserver elindítása után nemsokkal megáll... :(

Sadist
Megnyitod a America's Army/system/Armyops.ini fájlt notepaddal, kikeresed belõle az adminpassword szót, megjegyzed (vagy akár át is írhatod arra, ami neked tetszik), majd elindítod a runserver.bat fájlt. Utána csatlakozol a szerveredhez úgy, hogy elõtte a password mezõbe beírod az elõzõleg kikeresett/megadott admin jelszót, onnantól pedig F12-vel grafikus felületen beállítgathatod a többi dolgot. Ha lanban akarsz szervert indítani, akkor a runserver.bat-ban kell a global-t átírni lan-ra és vice versa.

üdv,köszi a választ a galériával kapcsolatban. AA-gondjaimra is megszületett a megoldás, a problema igen egyszerû volt (így utólag!) de valahol tudat alatt éreztem hogy valami banális dolog lehet a gond. Na mindegy ezt már nem részletezem elolvashatod ha akarod. Alias "paduc" néven futott ajánlom olvasd el ha jót akarsz nevetni <#falbav><#nyes>
Lenne még 1 kérdésem. mivel maximálisan kezdõ vagyok, arra gondoltam, csinálok egy szervert, és azon gyakorolhatnék 1 haverral. De amellett,h kezdõ vok, nem is értek hozzá. Nincs kedve vkinek elmagyarázni Team Speaken a server csinálás rejtelmeit?

Köszi :P

bcs78
Ááhh! Értem. Hát gondolom egy hentelõs játékban csak egy igazi object lehet: mészárolj le mindenkit, vazeg!

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Sadist
Problémád?

Sadist
Galériádba feltöltöd, ott megnyitod a képet (nehogy az index kép címét másold ki), nagy képen jobb klikk, URL címet kimásolod, ide a topikba pedig katt a kép gombra, majd bemásolod az URL-t.
Ja és lehetõleg ne .bmp képet tölts föl <#banplz>

Sadist
Szerintem valamelyik fájl sérült, szedd le teljesen az army-t és rakj föl még egyszer egy full installt.

ezen a mondaton akadtam fenn : ilyen hülye feladatot hogy mentsem meg a medicet, ki a szar akarja megmenteni? én ugyan nem, dögöljön meg ott ahol van

:D:D:

bcs78
Ha nagy az elvárás, akkor nagy a koppanás.

quake4 topikból :

Methylisocloro ma 09:35 | Privát | Válasz | #1332
gameplay-ben Quake1 ezerszer jobb volt :(
ilyen hülye feladatot hogy mentsem meg a medicet, ki a szar akarja megmenteni? én ugyan nem, dögöljön meg ott ahol van
ilyen ocsmány grafikát évek óta nem láttam :(

bcs78
Természetesen nem komoly. Ez csak egy hülye kérdésre volt egy hülye válasz.

"2005. okt. 18. 22:12 | Privát | Válasz | #53426

Azt te csak hiszed hogy a linux free... itt a bizonyííték. #53422
A softwarerendörség eljön értedis!!! Az én PIIsemet is elvitték Paks-ra és azóta sem láttam. Gondolom egy raktárban porosodik és szervergépként üzemel néha egy büdös pingvin rendszer alatt. Én még a modemkorszakban rendeltem CD-ket. Jellemzõ. 2 kopasz bõrkabátos, fehér Skoda. Csak rendõrök lehetnek. Ne nyiss nekik ajtót.

Free linux, free AA, full életfogytiglan."

Ennek az a része komoly,h csak akkor indul a játék, ha a Win eredeti?

CSUKA
hááát... 3 óra után.<#nyes><#guluszem1>

Josszimatroz
a vankalapja nincskalapjától is? <#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

bcs78
Még mielõtt megkérdeznéd, hogy miért vagyok abban olyan biztos, hogy nem az fps-tõl, válaszolok is rá. Azért mert nekem MINDEN játéktól megfájdul a fejem 3 óra után. <#kacsint>

<#taps><#guluszem1>
bcs78
Nem.

De kb max 3 órát tudok egyhuzamban lenyomni, mert akkor már elfárad a szemem meg megfájdul a fejem, de ez nem az fps-tõl van.

Köszi,az EAX-ra nem is gondoltam.Neked 35 fps-tõl nem fáj a szemed/fejed?
bcs78
25 alatt a piros, merugye az alatt már nem érzékeli folyamatosnak a mozgást az ember (lást mozifilm: 24fps). És asszem 40-tõl zöld. A felett már csak a pazarlás van. ;-)

bcs78
Ez érthetõ. Mondjuk nekem 35 fps-nél nincs soha több, ezért csak irígykedve tudom nézni a 25-60 közötti értéket.

Egyébként javaslom, hogy lõjj le minden memóriarezidens programot a játkém idejére. Nekem például a QuickTime lejátszó szarja, az amúgy is kevés fps-embõl levett még 10-et.

Aztán, ha audigy hangkártyád van, és a játékban használod az EAX-ot, akkor az is kihat az fps-re rendesen.

Ha jól emlékszem 50-60 fps zöld,alatta piros,gondolom azt jelzi,hogy kevés.
Én csak azt szeretném,hogy folyamatosan 60 fps-sel menjen a játék mert 25-30 fps-nél ha "körbenézek" annyira húz a játék,hogy majd kiszakad a szemem.
bcs78
De végül is miért is akarsz többet?

Érdekes módon a Vsync kikapcsolása sem segít,pedig a CSS-ben 30-40 fps-t számít.
Amúgy VGA cserében gondolkodom,AGP-ben a HIS ICQ II-Radeon X800XT,256MB GDDR3 a legjobb szerintem,már az ára is csökkent 58K.
Mindegy,hogy 800x600 vagy 1280x1024 25-60 az fps.MSI 865PE Neo2 alaplap.
Nektek mennyivel megy?Én úgy tudom,hogy 60 a maximum.
CSUKA
pff..<#smile>

Mighty
Árnyékot kikapcsolod és láss csodát, hasítani fog. Ellenben nem veszed hamarabb észre az ellent :)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

bcs78
Már úgy értem az ATI 9600.