America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Josszimatroz
hehe milyen szep szamban gyulik az utanpotlas.. houah.. <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Free
Boldog szülinapot nubtrica :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

bcs78
Sok bódogságot, erõt és egészséget Matrica!

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

bcs78
Az AA netkódja nem nevezhetõ éppen túloptimalizáltnak. Ráadásul a szerver része is eléggé durván leszívja a szerverek erõforrásait. Ezért a nagy ping, meg a lag. Magyar szerveren a 40-100 közötti nevezhetõ átlagosnak, európai szervereknél ez 100-250-et jelent. Amerikai szerver esetében a 200 feletti az átlagos ping. Mindez persze nagyban függ attól, hogy mekkora a szerver járékoskpacitása, milyen hardver teljesítmény van az AA szerver alatt, és hogy (informatikai szempontból) fizikailag milyen messze vagy a szervertõl.

bcs78
Nyilván letöltésvezérlõvel érdemes letölteni a ~800MB-os telepítõt. És a www.americasarmy.hu-rõl tölts. Tutira mûködõ, garantáltan vírusmentes forrás. ;-)

Marvin
HB matrica

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Bobber
hát nem tom nekem 270k val jött😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Ryleh
Köszi...😊)töltöm...(40 k-val..ennyi a max amivel jön erröl az oldalrol)..azaz ma már nem fogok sztupid kérdéseket feltenni...😊)))

Bobber
én most töltöttem le egy pár napja az americasarmy.hu-rol nézd meg ott nekem simán lejött és tökéletesen lejött

Bobber
srácok ha már a gondoknál tartunk akkor nekem is lenne egy😊
mi a fenéért van az hogy baromi magas a pingem?
tök mind1 hogy magyar vagy külföldi szerverre megyek minig magas a pingem😞(
pedig chello classikom van szal a net elég gyors
a gépem meg szerintem elég erõs mert egy p4 3ghz-s proci 1G ram és egy radir 9800pro szal szerintem ezzel se nagyon kéne hogy gond legyen de mondom baromi magas mégis a pingem😞((((
ha van ötlet pls segitsetek

Ryleh
Üdv..pliz..kérek infot egy megbizhato linkröl.....
2xor töltöm le a gigás cuccot...(persze szarul)..legutobbi fiasko:""AmericasArmy250_GameDaily.exe"""....60 % nál olvasási hibát jelez...elég gáz..mivel lassu netem alatt kissé kiábrándito az ilyen......
van oalyan link ahonnan ok a verzio?...köszi

Ryleh
köszi ...még semmi gáz nincs..azaz most van ujra letöltés alatt a kliens....
az érdelekne hogy melyik szerveren vannak magyarok,ill innen a forumrol...aztán meglátom mennyire teccik a játék..😊)

panther112
Lenne egy kis PB gondom: wa001215.dll-t nem tudja bemásolni a pbags.dll-be és ezért ledob. Ha PBWeb exébõl csinálom az updatet (megfelelõ helyrõl...) akkor semmi hibajelzés, felmegyek 1 szerverre és egybõl kapom ezt a hibaüzenetet...
Vlmi ötlet?

Marvin
Kedves Ryleh!

Most írd le légy szíves magyarul is, hogy mit szeretnél!

Köszi.

Ryleh
Hali...émmeg leg<#lama>-bb nyubii vagyok.....keztem avval hogy éjjel a kliens is lefagyott 94 % nál....
Eddig még csak az anarhy online-ben volt tapasztalatom online gaméban...jojo..tom ez "kicsit" más...ilyet max single játékként nyomtam....

ewuk
hi!
visszaolvastam, láttam is, hogy már felvetették a microsoft viewer-es problémát, de megoldást nem látok itt. szóval nem tudjátok, hogy lehetne életre kelteni? nem volt ezelõtt a gépemen AA.
Bobber
na majd meglátjuk nekem mondjuk nincs fen most Ts de szerintem nem is nagon lesz😊))

Majd valamikor egyeztetünk egy party-t.
Megdumáljuk TS-en.

CSUKA
Megy az auth csak lassú. Nemtom mért de én 4-5 perceket is autholok egy szerverrekapcsolódáskor, a hollandok meg például egybõl be tudnak jönni.
Próbáld ki azt Bobber, hogy amikor bemész a szerverbe és "vársz" a csapatválasztó menüre, nyomsz egy windows gombot. Utánna vissza a játékba. Nekem olyankor hamarabb belép. Nem 4-5 csak 1-2 perc. De akkor sem értem az NL-ek miért jutnak be hamarabb. Ez nem PB frissítéses problem. Azt kiírja a chatnél százalékkal.

És amit aa.hu/fair play-be írt Oprátor. Sz.tem u.ezzel függ össze. Valami idõtúllépéses dolog lehet. A szerver meg csak kidobja azzal az indokkal, hogy nincs ilyen username.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Bobber
én annakidején sokat játszottam vsiszonylag😊
az egyik karakterem amit anno elvesztettem de aztán mégis megtaláltam hozzá a jelszot az nekem is aszem olyan 15 körül van
amelyiket most nyomom az 21 és aszem még egy 1000 es kell neki a 22-höz😊)
de amúgy én is nagyon de nagyon noob vagyok😞
teljesen elfelejtettem mindent és le vagyok lassulva meg minden ami nem kéne😊

Én még newbie vagyok, de keményen hajtok a 15-ös Honorra 😛P
<#banplz>
Mondjuk nem is játszottam eddig sokat...

Zuluka
nem megy az aut

Bobber
tsa ja ha van idõm de nem nagyon van ill 2 napja töltöttem le megint
de benne vagyok hogy nyomassuk csak nem tom hogy hozzuk össze idõben😊
amúgy elvileg megy de lehet hogy akkor most megcsinálom kjézzel

totlod = tolod

Punk Buster frissítés megy talán.
Ha te is totlod, akkor nyomhatnánk pár kört 1ütt.
😄

Bobber
sziasztok az mitöl lehet sráco hogy ha bemegyek egy szerverre nem tudok játszani?
hiába megyek most be akámelyik szerverre csak nézni tudok azt is csak úgy hogy áll egy helyben a kamera nem tudok még nézõpontot ser választani és csak konzolom van és abból tudok kilépni

köszi mindenkinek a jókívánságokat ! 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Szerintetek az mi a franc miatt van,hogy a 2,4 óta a pingem még magyar szervereken se kissebb mint 40-50.Kikapcsoltam a tûzfalat (ZoneAlam) meg a vírusírtót (AntiVir) mégsem változott semmi.A 2,5-tel sem javult meg.
N3TuddKi
érdekes...<#papakacsint>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Josszimatroz
nem volt rossz! <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Marvin
WW II MMORPG
http://www.4guysfromviewpoint.com/?p=76
<#email><#violent>
<#taps>

Sadist
FÉB cyrus

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Marvin
Bsz Cryus!

Josszimatroz
bsz

N3TuddKi
bsz Cyrus

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

a getright végülis fut, de letöltés nem megy, köszi, kiprobálom hátha jo lesz , ha kilövöm
Josszimatroz
getright fut e? vagy valami egyeb download utility? .. nalam az szokott ilyeneket csinalni, parhuzamosan getright es army nem fer meg egyutt pl...

Sziasztok
Problémám volna a game el, full uj telepités volt, teljes installt szedtem le, felpakoltam, hibátlanul felment, elinditottam, a punkbuster frissitett , viszont a critical error al kilép miután fellépnék egy serverre, van valami megoldás?

Thnx elöre is
Nem3sis
és ezt mért nekem mondod? nekem megy a game.

Minden csak nézőpont kérdése.

A c Van még 15 giga😊
Xp sp1 és semmi gondom nem volt vele...

Nem3sis At Work
az baj? mert az nekem is van rajta.<#vigyor>

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

Szabi84
Ha volt fennt elötte másik AA akkor azt töröld le teljesen, és utána rakd fel a 2.5-t!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Josszimatroz
win xp service pack 1 van a gepeden?..

Nem3sis At Work
erdekes. nekem is onnan jott le es semmi gond nem volt vele. azaz volt vele olyan gondom hogy a c:-n nem volt eleg szabad hely a kicsomagolashoz es megallt a telepito. c:-n mennyi helyed van?

Vagy na 903 MB a mérete nem 90
americasarmy.hu ról szedtem
90MB a mérete.
Nem3sis At Work
honnan szedted le? mekkora az installer merete?

Amikor elkezdem unzipelni azt be is fejezi. Utána Windows Journal Viewer nevü progit felrakja és utána kilép a telepítésbõl. Mi lehet a probléma?
Nem3sis At Work
lehet neki csak a 'critical error' modult rakta fel. :-)
legjobban mukodo resze az armynak. ma is megneztem 2x..