America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
mi a fenéért van az hogy baromi magas a pingem?
tök mind1 hogy magyar vagy külföldi szerverre megyek minig magas a pingem😞(
pedig chello classikom van szal a net elég gyors
a gépem meg szerintem elég erõs mert egy p4 3ghz-s proci 1G ram és egy radir 9800pro szal szerintem ezzel se nagyon kéne hogy gond legyen de mondom baromi magas mégis a pingem😞((((
ha van ötlet pls segitsetek
2xor töltöm le a gigás cuccot...(persze szarul)..legutobbi fiasko:""AmericasArmy250_GameDaily.exe"""....60 % nál olvasási hibát jelez...elég gáz..mivel lassu netem alatt kissé kiábrándito az ilyen......
van oalyan link ahonnan ok a verzio?...köszi
az érdelekne hogy melyik szerveren vannak magyarok,ill innen a forumrol...aztán meglátom mennyire teccik a játék..😊)
Vlmi ötlet?
Most írd le légy szíves magyarul is, hogy mit szeretnél!
Köszi.
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
Eddig még csak az anarhy online-ben volt tapasztalatom online gaméban...jojo..tom ez "kicsit" más...ilyet max single játékként nyomtam....
visszaolvastam, láttam is, hogy már felvetették a microsoft viewer-es problémát, de megoldást nem látok itt. szóval nem tudjátok, hogy lehetne életre kelteni? nem volt ezelõtt a gépemen AA.
Megdumáljuk TS-en.
Próbáld ki azt Bobber, hogy amikor bemész a szerverbe és "vársz" a csapatválasztó menüre, nyomsz egy windows gombot. Utánna vissza a játékba. Nekem olyankor hamarabb belép. Nem 4-5 csak 1-2 perc. De akkor sem értem az NL-ek miért jutnak be hamarabb. Ez nem PB frissítéses problem. Azt kiírja a chatnél százalékkal.
És amit aa.hu/fair play-be írt Oprátor. Sz.tem u.ezzel függ össze. Valami idõtúllépéses dolog lehet. A szerver meg csak kidobja azzal az indokkal, hogy nincs ilyen username.
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
az egyik karakterem amit anno elvesztettem de aztán mégis megtaláltam hozzá a jelszot az nekem is aszem olyan 15 körül van
amelyiket most nyomom az 21 és aszem még egy 1000 es kell neki a 22-höz😊)
de amúgy én is nagyon de nagyon noob vagyok😞
teljesen elfelejtettem mindent és le vagyok lassulva meg minden ami nem kéne😊
<#banplz>#banplz>
Mondjuk nem is játszottam eddig sokat...
de benne vagyok hogy nyomassuk csak nem tom hogy hozzuk össze idõben😊
amúgy elvileg megy de lehet hogy akkor most megcsinálom kjézzel
Ha te is totlod, akkor nyomhatnánk pár kört 1ütt.
😄
hiába megyek most be akámelyik szerverre csak nézni tudok azt is csak úgy hogy áll egy helyben a kamera nem tudok még nézõpontot ser választani és csak konzolom van és abból tudok kilépni
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
http://www.4guysfromviewpoint.com/?p=76
<#email>#email><#violent>#violent>
<#taps>#taps>
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Problémám volna a game el, full uj telepités volt, teljes installt szedtem le, felpakoltam, hibátlanul felment, elinditottam, a punkbuster frissitett , viszont a critical error al kilép miután fellépnék egy serverre, van valami megoldás?
Thnx elöre is
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
90MB a mérete.