America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Josszimatroz
jo! akkor legyen a jov.het pentek! addigra mindenki intezze el hogy elengedjek etc.. mitomen..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

N3TuddKi
nekem inkább péntek...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Marvin
Sokkal inkább a péntek... <#wilting>

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Josszimatroz
akkor szombat?

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Marvin
Itt van viszont egy ajándék a WOW-os armysoknak. :S

Marvin
Nekem. :S
(csak 9-tõl lenne jó)

Josszimatroz
gondoltam Netudd meg Igor meg Mighty meg repro meg en meg mitomenmegki..

Josszimatroz
akkor legyen pentek! az kinek jo nem jo?

Marvin
Jaj.
Most akkor ki van meghívva, mert van, aki nem biztos benne, hogy jöhet...
NemTudomKi.

N3TuddKi
azt hittem új peccs van :S

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Mighty
Kell elõre szólni, de gyereknél közbejöhet bármi.
Tájékoztatásul közlöm egyébként, hogy a szerda nekem kb 90%-ban sose jó. Minimum este 8-ig meló, másnap meg korán kelés 😞

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Marvin
Ja és a WOW-osok figyelmébe:
http://www.sg.hu/cikkek/40907
<#nevetes1>

Marvin
<#nemtudom> ki dolgozik <#phone> cégnél. <#fejvakaras>
30-a, jövõ hét szerda.

Marvin
Wazzeg! Repro azt mondta, hogy neked egy hétre elõre kell szólni.
Akkor mikor szóljunk, hogy jövõ hét szerda?

Mighty
Tudom is én mikor érek rá 1 hétre elõre? 😊

Josszimatroz
oké! akkor elkezdem egyeztetni a reszleteket... illetve majd Marvin intézi hiszen õ a telefonközpont a héten.. nekem jó a szerda pl.. <#vigyor1>

Marvin
LOL
(spammer)

Marvin
rgr <#taps>
Bevethetõ vagyok!

Josszimatroz
jov.heten sorozes lightosan valamelyik este? <#ravasz1>

N3TuddKi
wowwban téliszünet lehet. már ts-re sem járnak 😊

Mighty
Utóbbi 😊

Josszimatroz
na mi van? nem mennek a wow serverek vagy unatkozol a munkahelyen?.. <#vigyor1> nah ez szol Cireknek is..

Josszimatroz
zonealarm-ot meg kapcsold vissza szvsz...

Hát nem tudom,múltkor éppen HAFornagy nyomult 9-es pingel,én meg 50-60-al.
Ráadásul más játékban tényleg 10-20 pingem van.
Sadist
Már én se tudom, csak mintha ismerõs lett volna a név, mikor megláttam fõoldalon <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bcs78
Ez a ping (50-60) normális. A 7-10 sem 7-10. Tegyél nyugodtan mögé egy nullát és akkor megkapod a kb reális értéket.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

BSZ G <#wave>

Kijaza G? <#idiota>

A 2.4 óta magas a pingem,50-60-nál még magyar szervereken se jobb,miközben másoknak 7-11 van.Kikapcsoltam a tûzfalat(Zonealarm),vírusírtót (Antivir)semmi változás.Chello 512/128-as kapcsolatom van.Mi lehet a gond?Valaki segítsen!Köszi!
Sadist
G-nek meg boldog szülinapot! <#taps>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Majd hétvégén össze kéne röffenni AA.hu szerveren ökörködni egyet 😊

Régen még jók is voltunk, most meg... Szinte senki nem játszik már.
Ezért sincs kedvem armyzni mostanában, csak forumot olvasgatk 😊

N3TuddKi
mostanában Bladdered-et szoktam látni dockside-on.
kérdeztük is eltévedt-e? 😊

Mighty
Ezért volt jó az LV-vel nyomni village-en. Engem nem tudtak még véletlenül se ghostolással gyanúsítani 😊

Persze de azért idegesíti az embert. A másik meg amikor van úgy, hogy az embernek összejönnek a dolgok akkor meg egybõl cheater vagy. Tegnap nem tudom hogy, de megúsztam egy rpgt máris megkaptam azt, hogy csaló vagyok.

Rá se ránts, annó mi(Lv klán) kismilliószór megkaptuk hogy ghostolunk, pedig még csak tsen sem voltunk <#hehe>
Régi szép idõk <#whatever>

Félelmetes milyen állatok vannak a szervereken. Tegnap fent voltunk egy szerveren én meg Dinnye meg Daemonpower a másik csapatban meg volt három clantag egy csapatból(azt hiszem valami svéd). Végig ghostoltak de mi nem szóltunk ezek után amikor egyszer kiszedtem az egyik csapattagúkat úgy, hogy õk azt gondolták ghost volt egybõl ment az anyázás, hogy mi milyen szemetek vagyunk és majd kitiltanak minket a szerverükrõl. Baromi idegesítõ, amikor ilyen kretén emberek azt gondolják, hogy ha van egy kicsi hatalmuk (admin) akkor bármit meg lehet nekik csinálni.

[negativ] Cirek
Hi! mi újság? <#vigyor3><#buck>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

PLaci
Hi!

Újra letöltöttem a játékot hooooszú idõ után, de valami nem stimmel... állandóan iszonyat magasak a ping-jeim, pedig nincs a netem semmi mással terhelve. 😞

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Bobber
na ha úgy alakul akkor a hétvégén lõhetnénk egy kicsit együtt bár ma tibiában láttalak de elszaladtál melletem mert nagyon elfoglalt voltál
Szal irj majd valamit neked mikor jó és ha úgy van akkor megpróbálom magam szabaddá tenni én is

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

SOS!!!
Hogy lehet az admin jogokat elõhozni a saját szerveremen?
Kell hozzá extra beállítás vhol?

Saab 900 2.0T , MapTun Stage 2, sport cat.: 240hp/350Nm :D:D:D

N3TuddKi
<#banplz>

Josszimatroz
majd viszunk Lipotra retest ha igy folytatod..

Ryleh
Thx...már ok....éppena kiképzõtisztnek az anyját emlegetem...de ok😊)))

bcs78
Speckó karakterek a névben (ha vannak) felejtõsek. És a username max 19 karakter hosszú lehet.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Ryleh
Köszi..sikerült letöltenem..végre...telepitettem,ok...mennék a beállitásokhoz
Kezdem a personal opcioval...a visszaigazolt név/jelszo nem kerül elfogadásra..(ugy hogy közben a a generált passwordot is lecseréltem,de az ujal sem)...érdekes modon viszont a game weblapján elfogadja,és ki is irja a státuszomat,stb......mi lehet a gond?thx...
Utolagosan szorry a lámáskodásért..de az elején mindig adodhatnak gondok...😞(((

Bobber
köszi a választ😊
amúgy azzal nincs gondom hogy lagolnék mert nem lagolok csak ha nézem a többiek pingje mondjuk magyar szerveren olyan 20-50 között van nekem meg mondjuk 100 és azért ez egy kicsit bosszantó😊
De szerencsére fut rendesen ezzel nincs gond😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Sadist
Boldog szülcsit <#taps>

THE matrica
Köszi szépen <#worship>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Free
nagyon ritkán mert szarni sincs idõm már 😞
nõt se volt idõm látni már 3 hete szval kezdek megint kimerûlni..
legútóbb ilyen kimerülésnél aludtam vagy 1,5 napot egyben. lehet megint azt kellene

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

N3TuddKi
Téged is lehet látni? 😮