America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

4NDR3W
Tegnap eme írás érkezett hozzánk:
hi all at HIT clan ive been playing a bit of mountain pass lately when a player with the tag <-HIT->-Faszka joined 100 honor and was intentionalyy tking me for no reason ive played with your clan a few times and your a good bunch of people but this type of play will only bring your clan reputation down thought i would post just to let you know thanks for your time mad-slug

Ennek fejében megkérném "kedves" Faszka játékostársunkat, hogy sûrgõsen távolítsa el a klánunk elõtagját a neve elõl, illetve kultúráltan viselkedjék.
Köszönöm: Andrew

http://www.HITclan.hu

Strahd_
Ment PM

[Rush]
Itt vagyok!! <#vigyor1>

hTTp://ror.hu/

Nyers
BSZ Gyadi!

My Life for Freedom!

Fenrir
megint nyomtam a másik kedvenc pályámon a farm raid-en

2 gyors tk után ráéreztem hogy kit kell lõni, onnantól már ment a játék védekezõ oldalon :D

A halál csupán a kezdet...

Sadist
már nincs

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

N3TuddKi
itt ha jól tudom nincs üzenetszámláló...

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

N3TuddKi
biztos beszart a gamespy...

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

CSUKA
LOL.. ahogy beírtam ezt visszmentem az aa menüjébe, nyomtam egy frissítést és már vannak. <#falbav><#lama><#taps><#wilting>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA
Miért nem megy a szerverkeresõ az AA-ban? Akár hogy néztem egy pályán sem ír ki szervereket.

Tudom, tudom trackeren nézzzek. De az aa-s mért nem megy? Lesz patch or wtf?

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Strahd_
Föld Hivja Rush-t pls válaszolj :)

Marvin
Spammer, flémer!
Ezt egy üzenetben nem lehetett volna?
:P

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

N3TuddKi

N3TuddKi
ja és BSZ!

N3TuddKi
trackeren nézz szervereket
és ip alapján lépj be.

Sziasztok!

Tud vki segíteni!tegnap este drasztikusan lecsökkent a serverek száma (Bridge Crossing pl 2 db) ami nem így szokott lenni.Megnéztem a hivatalos oldalt de nem láttam új frissítést.2.5 verzióm van

please help!<#worship>
Sadist
Boldog szülinapot Gyadi <#taps>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Gfreiter
Jah, amúgy bocs, hogy szó nélkül eltûntem, csak kicsit bekattantam.. vagy megzakkantam... vagy hogy kell mondani... Jah, erõs ez a fogalmazásgátló <#guluszem1><#wilting><#bdead>

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Õk is nyugdíjba mentek??? <#wow2>

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

pet70000
<#hawaii><#hawaii><#hawaii><#pias>

N3TuddKi
Neked szerintem mindegy milyet használsz... <#idiota><#nyes>

Marvin
Mester!
A Samsung 730BF 4 ms-a, az jó?

N3TuddKi
a 25ms -os válaszidõ szerintem nem olyan túl jó...

Idáig még a beállítás menüben is max 60 fps-em volt akármilyen felbontásban.1280x1024-ben játszok minden bekapcsolva,minden maxon.Kikapcsoltam mindent,levettem minimumra,és 800x600-ra állítottam át a felbontást.Egy idõ után 85 lett az fps-em,a játékban is néha.Visszatettem mindent max-ra és 1280x1024-be,az fps-em a menüben 85 maradt és néha a játékban is felugrott erre.Ha a szerverrel megszakítottam a kapcsolatot a beállítás menüben 190 felett is volt az fps.
Szerintem kell,hogy legyen valami fps limit kikapcsoló konzol parancs,mert Fraps-szel is mértem,tehát valószínüleg valós a szám.

Azt meg továbbra sem értem,hogy az fps-em miért nem növekedett,vagy legalább stabilan lenne 50-60.
Eizo L557,25ms,de szerintem nem ez a gond,mert csak alacsony fps-nél "húz" a kép.
Bobber
ja a TFT se mindegy hogy milyen nehogy aqz legyen hogy annak nagy a válaszideje

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

patacsi HUN
G, P.E.T., Slow <#wow1>

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
nekem erõmûvel 6245 3DMark pont mellett max a 85fps, de csak zárt térben sarokba fordulva ;) az 50-60 a reális inkább. Ha javulást szeretnél akkor proci csere. Többek véleménye, hogy giga ram fölött fölösleges invesztálni, de szerintem ez badarság ;D TFT válaszidõ?

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Sziasztok!Vettem egy X800XT kártyát mert már nagyon idegesített,hogy a pályákon
25-60fps-sel játszottam,és 30fps-nél,ha kõrbenéztem úgy "húzott" a kép,hogy majd kifolyt a szemem.Konfigom:MSI 865PE,PIV 2,4GHz,2x512RAM,9600Pro(volt),TFT monitor.
Kártyacsere után 3Dmark2005 1300 helyett 4800 pont,ATITool 50 helyett 238fps,viszont a játék semmit sem javult.Nekem nem a tesztek a fontosak,hanem az,hogy legalább stabil 45-60 fps-sel tudjak játszani!Mi lehet a gond?Egyébként azt sem értem,hogy miért nem lehet 60fps-nél több?
Köszi!
Marvin
Na ez a baj!
2.4-es szarver már alig van.

2.4 ben ezt hol kell állítani???
Josszimatroz
csak a hide servers required password cimut jelold be es latni fogsz egy csomót..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
bevagy rúgva!

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Sziasztok! Mi lehet az oka hogy csak 15 servert látok a deplojmentben? a filter rendben van.
Hela
rezes
Na ma megint beszedtem a fogalmazasgatlot

Fonok.Ki az a corporation?

rezes
Nofene az eltevedt barany,kak visszaternek mar csak a Nagy Bunderator hianyzik es teljes is lenne a kor.

Fonok.Ki az a corporation?

N3TuddKi
mért van az, hogy Te mindent állandóan hamarabb látsz?
biztos a flémereknek van ilyen különleges képességük<#eplus2>

pet70000
akko' bocsi, majd máskó' jobban figyelek, meg elötte megkérdezlek hogy mit láttál mostanában és különösen arra figyelek hogy ON legyen.....

Marvin
Igen csak OFF.
Meg én láttam már.

Josszimatroz
ez tényleg lol!!! <#vigyor1>

pet70000
Szia G <#hawaii><#hawaii><#hawaii>

lol

Josszimatroz
hehe tök jó! a bal oldali az nyil v lándzsa? <#vigyor1> jó tom rpg... mindenesetre a szuperemberkatonafászomfitysffegyónapszemcsins stilusnál jobb..

Sadist
Mi van veled? Meló, hajtás ezerrel?

Josszimatroz
heheh az eltunt emberek visszaneztek.. <#alien2>

Gfreiter
Köszönöm :)))))) Így utólag is :) <#buck>

Gfreiter
Beköszöntök: sziasztok :) <#wave>

Sadist
Nem látlak :C

Slow
látod Sadi? jól vagyok ott a cset oldalon...:/

N3TuddKi
a mellékelt bannert látva valószinûleg visszafelé fejlõdik és most jár az óvóda szinten. ennél már sokkal rosszabb nem lehet. reméljük a folyamat megfordítható...