America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedves iskoláskorú barátom! Elég rosszul esik az, hogy megpróbálsz kioktatni és lelkiismeretfurdalást ébreszteni bennem. Egy egyszerû kérdést tettem fel...olvass csak vissza a hozzászólásokban, megéri. Abszolút nem voltam agresszív. Most sem szándékozok az lenni. Késõbb már persze valóban kezdtem begurulni mert elég lekezelõ hozzászólások érkeztek (tisztelet a kivételnek). Egyébként ha lennél olyan kedves és megnézdéd a #54062 és #54064 számú hozzászólásokat ott bizony szerepel az a bizonyos varázsszó, igaz az elsõnél elõre köszöntem meg a segítséget. De tudod mit? Remélem örömet okozok neked, figyelj csak: KÖSZÖNÖM !!!
N3TuddKi
szerintem ne a Walcon nevet válaszd az armyban...
és ne tedd a neved mögé a HUN tagot légyszives. köszönöm többünk nevében is.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

pffff....ez buta volt 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Mighty
De havas pályát válasszatok <#hehe>

Sandstorm és Radio Tower elõnyben. Ott már felszórták homokkal <#eplus2>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Siluro
Menyjetek ki a serverre és játszátok le 😄

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

bcs78
Most éppen számtek óra van és a tanárnéni egy pillanatra kiment, szóval ráérek.

Mielõtt egyvérzést kapnál, jó lenne ha észrevennéd, hogy nem állt szándékomban fikázni, pusztán szerettem volna felhívni a figyelmedet arra a honlapra, ahol rengeteg hasznos információt megtalálsz.

Egyébként pedig mstummer és Sadist is segíteni akart, csak kissé félreérthetõ volt a kérdésed. Végül - mint írod - Silurotól kaptál választ, mégsem jutott pár perc abból a kevéske idõdbõl arra, hogy begépeld azt a varázslatos szót, hogy "köszönöm".

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Ha nincs jobb dógod élvezkedj csak kis barátom, csak siess mert már rég becsöngettek a suliba, te meg még mindíg itt ülsz a gép elõtt. Föci az elsõ vagy töri? Különben Siluro mondta meg a helyest. Õ legalább segített, nem fikázott...
bcs78
Nyugi, élvezem a dolgot. <#hehe>

Sadist
Tûzváltó karnak hívják.
[kurvaokos<#hehe>]

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

N3TuddKi
szerintem ne szívd fel magad, nem ér annyit...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Mighty
Van a fegyver bal oldalán egy kücüke, azt kell elforgatni a megfelelõ irányba és máris tudsz burst módban lövöldözni.

<#hehe>

bcs78
Akkor miért nem úgy kérdezted, hogy "ki NEM tudja, hogy hogyan kell az M16-ost sorozatlövésre állítani?", aranypofám?

[Rush]
Szép jó reggelt!!!

Strahd keress meg, muszály<#idiota>

hTTp://ror.hu/

N3TuddKi
azt hittem új peccs :s

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

rezes
Flemet akarunk ,Flemet akarunk

Fonok.Ki az a corporation?

Öcsipók, nem az volt a kérdés ki, mit tud...
bcs78
Köszönjük szépen a kimerítõ információt, de ezt mindenki tudja, aki meglátogatja az ilyen részleteket is tartalmazó americasarmy.hu oldalt.

Rendben kisfiam, most add ide szépen az ellenõrzõd, és többet egy szót se halljak tõled az óra végéig.

Siluro
Nekem alapból egérgörgõ megnyomása.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Sadist
Igen, de Armyban M16A2 van. Amúgy nézd meg beállítások közt.

A teljesség kedvéért: az M16A3 és M4A1 gépkarabélyok az egyes lövés mellett teljes sorozatlövés leadására is képesek.
ok Srác! Köszönöm. Leülhetsz, jeles. Kérdésem továbbra is az hogy hogyan lehet RÖGZÍTETT sorozatlövésre (egyesek kedvéért: hármaslövésre) állítani az M16-os gépkarabélyt?
Sehogy,az M16 nemtud sorozatot,max 3as lövést.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Srácok ! Ezt már biztosan kérdezték...de fontos lenne: hogyan lehet átállítani az M16-os gépkarabélyt sorozatlövésre??? Köszi
Siluro
Hol szoktatok játszani? Melyik serveren? Csak mert nem lenne kis feeling a sok other ország után magyarok ellen magyarokkal menni. 😊

ScarY MAN
Hat megeloztelek egy masfel oraval😄
Ujraraktam a winfost...ghostoltam egyet...Szal igy mar megy siman..lehet a winfos volt a rossz..de a lenyeg az hogy ujra muxik😊 szal reszkess amerika😄
vagy mas egyeb orszag😄

ui.: Sry a kiabalasert es a beszedert<#gonosz1>

...

Siluro
Vagy ha ez se oldja meg akkor érdemes lenne egy windows reinstalt csinálni legvégsõ esetben természertesen...

bcs78
Nyugi, ne kiabálj, nem illik.

Erre a hibaüzenetre az a megoldás, hogy teljes rendszergazdai jogokkal kell rendelkezned a gépeden. Ha ez nem oldja meg a gondot, akkor mi is csak passzolni tudjuk a kérdést.

Én azt javaslom, továbbra is próbálkozz valahol a felhasználói jogoknál.

ScarY MAN
VLAKI?!

...

ScarY MAN
Áhhh...felb****a az agyamat egy a k***a g**i....nemtom mit csinaltam rosszul de mindent ugy csinaltam mint regen..a fa*****a mar....ro***t g**i......

Mit csinaljak meg?😄

...

ScarY MAN
Rendszergazdakent..hmm...es ha ugy se megy?😊))
LOL....fejbelovom baga...

...

Sadist
Rendszergazdaként játsz!

ScarY MAN
Nah...mar a fasom kivan....Megcsinaltam...reinstall->mapa torol->ujrarakni->irasvedetseg levetel->PB frissitese-> es game elindit de akkor is ezt irja ki

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

...

N3TuddKi
félév?
utána a jönnek a javítások.
és kb 1 év múlva frissítik a pb-t.
mire megszoknád a bugusereket és a hibáit megbarátkoznál a laggal akkor jön a következõ patch...<#idiota>

Nyers
When it's done. <#fogmosas><#kuss><#wave>

My Life for Freedom!

Marvin
Aha.
Mikor is?

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Nyers
America's Army: Special Forces (Link-Up) v2.6

v2.6 - Dusk & Border

My Life for Freedom!

Siluro
Igen, de még olyannal úgy nem játszottam, hogy tsen kapcsolatba mással. Pontosabban ezzel még nem, mással hajaj 😄
ASEt használtok server keresõként, vagy a játék sajátját használjátok? Esteleg valamikor akkor felnéznék!

Sadist
Ebben a játékban kevésbé számít a reflex 😊 Inkább ésszel és csapatban kell játszani 😊

ScarY MAN
Kössze😊megprobi 😉

...

CSUKA
Szerintem az egész AA mappát töröld ki, és kezd újra a telapítést. Miután felraktad az AA fõkönyvtárról vedd le az írásvédettséget, indítsd el a játékot, írd be a nevedet jelszavadat, majd lépj ki és aztán futtasd a PBWEB. exe-t

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

ScarY MAN
hi all!Felraktam megint a gamet...a Acc ot es a pass-t elfelejtettem , de ujrakuldtek..mikor jatszani akartam eye ben kerestem egy szervert..connect... mikor belepett hibat irt ki hogy valami PB baja van..nem is updatelte a jatekon belul..megfogtam jatekon kivul PBWEB.exe velupdate eltem..de most sem jo..mindig kidob minden szerverrol...mi lehet a baj!?!?!?!<#violent><#gun><#rinya>

...

CSUKA
A szellemileg korlátozott amerikai csapatok...

Korlátozott támadás..<#levele><#violent><#violent><#violent><#gun><#guluszem1>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Siluro
Az egyetlen problémám ezzel, hogy még nincsenek meg a kellõ reflexeim a játékhoz. Igen, sajnos ez így szokott lenni, hogy yoo elõre beharangozzák, mindenki várja, és majd valamikor kijön. De pozitívnak tartom, hogy továbbra is ingyenes marad 😊

N3TuddKi
profi leszel mire kijön a következõ változat...

Siluro
Ez leginkább nézõpont kérdése. Korlátozott támadásként jellemezte, ez arra utal, hogy hatalmas erõ áll még a parncsok rendelkezésére. Egyébként az új játékra is kiváncsi leszek, mert a mostani is nagyon tetszik, igaz, még csak egy hete játszok vele kábé 😊

Az amerikaiak egy éjszaka 40 155 golyót lõttek ki Faludzsa egy kerületében. Ezt a támadást irányító parancsnok "korlátozott csapásként" jellemezte.
A teljes cikk http://index.hu/politika/kulfold/bs1603/

bcs78

Mighty
Hajra!!!!

Nyers
Az én saram, már megvannak a linkek, info, csak a vizsgaidõszak miatt problémás volt idõt keríteni rá. 😉
Nem vmi sok info, de valszeg a következõ patch õ lesz és semmi ue3, nem tom honnan olvasták ... mindegy, holnap összeütöm. 😄

My Life for Freedom!