America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Rush]
nem is fogsz nagyon😊

hTTp://ror.hu/

CheAteR88
Lécci aki tud seggícsen nekem mert nem találok egy mûködõ magyar szervert se az aao.hu-n😞

Kérlek titeket minnél elöbb
elõre is köszi😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Mikorra várható a 2.6?
CheAteR88
Most töltöm.
Mert amikor nrm ment akkor ideges lettem és letöröltem a déprõl😞

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

hali,van a játékhoz magyarositás?

Josszimatroz
aha meg feherkopenyes apolok.. <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Jah neked neked is gumiszoba volt kiképzésen? <#ticking>

Josszimatroz
"mászoka" lol

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

KÖSZI MINDENKINEK !! MEGOLDOTTAM.EZ EGY IGEN RENDES CSAPAT!

kölcsönkért időből élek....

bcs78
Szóval. A problémás akadály az a rácsos mászóka ha jól gondolom. Az ugye két részbõl áll. Ne középen mászz fel, hanem mondjuk a jobb szélén (nagyon azért nem kell a szélén). A tetején végigsétálsz továbbra is a jobb oldalon, majd a túloldalon megfordulsz és lemászol. Ennyi. Ha fent keresztbe rohangálsz vagy a túloldalon leugrasz, meg ilyenek, akkor nem lesz jó.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

bcs78
Video

Asszem DivX kodek kell hozzá.

Probáltam. Nem nyilik meg .....igy nem tudom megnézni..azért zavar mert nem értem mi baja van azzal ahog csinálom.

bcs78
Americasarmy.hu-n van egy video az akadálypályáról. Nézd meg azon, hogyan kell lemászni az uccsó akadályról. Egyszerûbb mint elmagyarázni.

köszönöm a viruskergetö volt a ludas! Panda. Most viszont azt mond meg ha tudod miért nem enged át az akadlypálya utolso akadályán? akár hogyan jövök le rola nem jo.. lemászok ,leugrom ...semmi értem hogy le kellene ereszkedni de nem fogadja el sehogyan..tipp? köszi.

Víruskergetõd milyen? Próba-cseresznye alapon kapcsold ki a telepítés idejére, hátha a beállításai miatt az makkan meg, lévén hogy az AA telepítõ közel 1 gigás EXE, azt mire átszkenneli, lehet lemegy a nap...
CheAteR88
Windows XP professional hun SP2

CheAteR88
Neked legalább elindul a telepítõ
Kicsomagoloás ok utána LEFAGY😞

CSUKA
Elmegy a telepítõ addig, hogy képeket mutat a játékból diavetítésben?
Ha igen: - Tedd le tálcára a telepítést (érdekes módon gyorsabbbbb...)
- Tedd fel a DirctX C-t is, amit adtak hozzá. (Még akkor is ha van már néked fönt)

Ha nem: - Próbáld ki, hátha véletlenül nem rendszergazdaként futtatja a windows.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA
Találós kérdés...

Lehet, hogy Linuxot használsz <#nevetes1>

Picit bõvebben.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Belton
Hali...
Kex clanba Felvetel...
Info:http://kexclan.uw.hu/index.php
Ts ip-t Kex forumba tudunk adni...
Értelmes kolegakat keresunk 18év feleti játékosokat x)
Mikrofon ts hasznalat kotelezö 😮

BF:2-3-4(oORedstarOo)

azt elfelejtettem hogy kicsomagolom ok kezdem telepiteni ok elindul a telepitö és kb 2 perc után fagyi..?

Hi all.Nekem is lenne a gondom h nem zudom telepiteni a 2.5 verziot. mindig ugyan ott lefagy...ötlet? ja innen töltöttem le...

CheAteR88
miért nem akarja nekem telepíteni az Americas Armí letöltött exe-jét?
Ha valaki tudja kérem segítsen.

Sadist
nem

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Siluro
AA-ban lehet szkineket készíteni és ha igen melyik fájlból?

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Siluro
Szívesen!<#wink>

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

LES FORZA INTER
Bakker ezt el is felejtettem köszi így elindult, csak kell 1 reget csinálnom

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Addig jó míg ezt mondod, addig nem mondják rád hogy használod õket 😛

Siluro
Ilyesmi gondom nekem is volt amikor elõször felraktam szûz windowsra, tûzfal mellé, stb, elindítom, fekete képernyõ. Nézem mi a franc, és ALT+TAB olok akkor látom a Zone Alarm felugró ablakát, hogy engedélyezze az AA-t elérni a netet. Beállítottam, utánna nem csinálta ezt többet. Bár vals neked más problémád van, de azért yoo ezt is tudni 😊

LES FORZA INTER
kösz, csak a legújabb vidikártyavezérlõ (nvidia) van fent directX 9.0C-vel szal...<#nemtudom> nem kockáztatok régebbit feltenni, de köszi!

Nyers
Vicces, mert mindenki ezerrel sír a bugokról én meg alig ismerek néhányat. <#sniffles>

My Life for Freedom!

Sadist
"32 Total Signatures"
Ez a lol 😄

Végülis nagy részben igaza van, de az Army még mindig egy ingyenes játék. Esetleg akkor lehetne oka a felháborodásra, ha amerikai adófizetõ állampolgár.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
1. Más graf driverrel is próbálkoznék.
2. Ha jól tudom valami szerver keresõ dolog. Persze tök felesleg, akkor már inkább ASE.

LES FORZA INTER
Kellene 1 kis segítség :
1: elindítom az AA-t, de csak 1 fekete képernyõt tölt be!
2: mi az az X-FIRE??
Ezekre kellene 1 kis <#help>! elõre is kösz!!

Sadist
A polygonoknak nincs vastagságuk, akárhogy erõlködhetnének, nem lehetne vastagabbra csinálni. Max. az egyik fal mögé lehet tenni pár centivel egy másikat, csak az ugye 2X annyi polygon, kétszer annyi memóriát foglal...

CSUKA
Ha már nem tudják megoldani a wallbug kiszedését, legalább ne 1mm-es papírból csinálnák a pályák/épületek falát.. A pályaszerkesztés úgy is megy nekeik.

Nyers
A Special Forces-os kiadás után, vmikor 2.0a tájékán a sorozatos civakodás az Army és a Navy között azt eredményezte, hogy a hadsereg fogta magát és úgy ahogy van átvette a teljes projectet. Elõtte a haditengerészet berkein belül kalapálták az AA-t és ez végleg megszûnt. Természetesen a fejlesztõk nagy részének "megköszönték" a munkát. Innen átvenni az egész cuccot nem kis feladat és nem olyan embereket kerítettek a project mellé, akik úgymond jártasak a szoftverfejlesztésben.

Tehát pályákat kapunk dögivel, mivel ezek tervezéséhez nem kell túl sok ész, remélem a kódok között is lassan elboldogulnak a fiúk és akkor talán újra képbe kerülnek a jármûvek és egyéb, azóta halódó fejlesztések.

My Life for Freedom!

Sadist
Nem tudom, de nekem olyan érzésem van, mintha nem is programozók ülnének ott, hanem csak pályatervezõk. Az új verziókban túl nagy bug javítások nem voltak, de mindegyikre jut minimum 2 új pálya...
Nem rég visszaolvasgattam AA.hu hírarchivúmban. Az M4-es kiegészítõket is 2.1 körülire ígérték, de máig nincs belõle semmi. Pedig nem hiszem el, hogy pl. egy elülsõ markolatot olyan nehéz lenne megcsinálni a játékban (Spec Forceosok sokkal gyakrabban használják, mint a M203-at).

N3TuddKi
a falon "átlógó" füstöt is kikapcsolják? 😮

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Mighty
Szanalmas... Hol tanulhattak ezek programozni? Miert nem kernek segitseget az engine gyartojatol?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
2.6-os verzió új fícsörje:
One new server setting should be of interest to the competitive gaming community – we have added a new server option to disable shadows for everyone on the server (exploit fix/workaround)

Bírom ezt a hozzáállást. Nem javítják meg a falon átlógó bugos árnyékokat, hanem egyszerûen kikapcsolják mindenkinél.
Kb. olyan, mintha a létrabugot úgy "javítanák" meg, hogy az összes pályán lecserélik a létrákat lépcsõkre...

N3TuddKi
na már ott is csalnak <#falbav>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Sadist
Haditechnika topikban leírták, hogy az csak egy átalakított Steyr Aug, aminek a gránátvetõjében több gránát van egyszerre egymás mögött, egy-egy meghajtótöltettel elválasztva, és mindig csak a legelsõt lövi ki. Szal olyan mintha 203 bugozna, és egymás után 3 gránátot lõhet ki újratöltés nélkül <#idiota>

CSUKA
Szegény ausztrál katonát átverték... Pedig hogy feszít a "csodafegyverrel"
Ha esetleg elírás és 6500 golyót lõ ki, akkor megnézném, mit csinál a visszarúgáskor.<#violent><#wow2><#vigyor2>

Sadist
Háhá, most nézem páran Haditechnika topikban is lereagálták 😄😄😄

Sadist
"Egy hagyományos géppuska percenként hatvan lövés leadására képes."

Ezt szépen elírták 😄 Még egy HK MP5-ös géppisztoly is 900 golyót ereszt el percenként.

"A szintén mozgó alkatrész nélküli kézipuska percenként 650 golyót tud kilõni"

Lásd fentebb. Sõt, a HK G11 2000 lövést is tud percenként, és abban sincs sok mozgó alkatrész 😛

Indexen úgy nézem a hírhajhászás megy, de nem néznek utána a dolgoknak.

Suri
Azoknak akik szeretik az extrém fegyvereket.index

N3TuddKi
simán leszedtem aao.hu-ról semmi gond vele.

bsz bcs!