America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

paxyene
láma kérdés következik:S

Mikor nõ a Honor-szintem?
Meik gomb-bal spawn-ol mert van ugy hogy perceket kell várni halálom után hogy játékba kerüljek!

köszi

Hm...,megnéztem ASE-ben a szervereken lévõ játékosokat,egyet se láttam akinek szóköz lett volna a nevében,akkor gyanithatóan mégis az lett a hiba.
De akkor a fõoldal miért fogadta el?
Na mindegy,ebbõl akkor átirás lesz holnap megint,egy szóköz nélkülire.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

1.Ezen igy utólag én is elgondolkodtam,de már késõ volt.
2.Az nincs,de szóköz van,lehet az a baj?
2.5 De az nemigen lehet baj,mert az americasarmy.com-on az új beállitásokkal be tudok jelentkezni.

Marvin
1. "Egyelõre" és nem egyenlõre.
2. Ugye véletlenül sincs a nevedben ékezet meg mindenféle izébizé.
2.5 americasarmy.com-on se mûködik egyik neved sem?

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Siluro
Mert néha elõfodul, hogy belassul a serverük.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Egyenlõre nem kaptam tõlük levelet.Azért köszi!

Nem emléxem pontosan, de mintha név váltás után egy megerõsítõ emailváltás lett volna anno... <#fejvakaras>

Üdv!
Igen kezdõ vagyok ebben a játékban,de néha már halomra lövettem magam külföldi szervereken.Ma egy név váltásra határoztam el magam,amit a hivatalos oldalon meg is tettem,ott vége is ment.Viszont a játékban most se az új,se a régi név nem mûködik...A magyar oldalon csak annyit találtam ez ügyben hogy naponta egyszer lehet ezt megtenni.
Valami ötlet hogy mi legyen?

paxyene
köszi😊 végülis a valóságban sem csinálhatnak meg mindent helyettem szal megszenvedek vele😊

CheAteR88
😄😄
egyetértek
Én szenvedtem vele de ötödszörre sikerült:
sok szerencsét neked is paxyene

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

bcs78
Én a helyedben nem adogatnám ki a jelszavamat. Láttunk már ezzel kapcsolatos problémát.

Az E&E-t meg meg lehet csinálni, csak akarni kell. Van képes leírás is az americasarmy.hu-n valahol. Ha azzal se sikerül megcsinálni, akkor inkább hagyd az AA-t, nem neked való. 😄 AA-ban nem hátrány ha türelmes az ember. 😉

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

paxyene
huh skacok egy marha nagy segítségre lenne szükségem!
Ha megadom a felhasználónevemet és a jelszavamat valaki megtudná nekem csak a lopakodós küldetést csinálni? Egész délután ezt próbálgattam demár áhh mindig lebukok vhol akárhogy csinálom😊

Ha valaki segit akkor privátban irjon!

Télleg marha nagy segítség lenne!
Köszönöm!

üdv: paxyene

CheAteR88
áááááááááááá
thxthxthxthx
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Szerintem van...

Sadist
Tényleg? Akkor ez mi?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CheAteR88
akkor se megy mert nincs a lap alján keresõõõõõõ

[Rush]
mintha olyan qrva sok mindent kéne magyarosítani rajta...

hTTp://ror.hu/

Srácok használjátok a keresõt!!
Ott van a lap alján...

Nincs magyarítás a játékhoz.

CheAteR88
jó kérdés én mostmá 30 perce keresem

Ombika
Magyarositas letezik hozza?

Siluro
All Seeing Eye a progi neve...

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

CheAteR88
már minden megy thx😊
De egy ku r va magyar szervert se találok😞
Hol keressem léccci seggícsetek, elegem van a külföldiekbõl
Ha meghalok akkor legalább egy magyar öljön meg😄

Siluro
A kijelölt célpontokat kell lõni, nem túl bonyolult trening...

CheAteR88
bocsi elba***** M-24-es😊

paxyene
köszi😊

Sadist
Hát abban egyedül az elõadás alatt említik meg az M4-et.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Lehet SF-re gondol?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sadist
Milyen M4-es küldetések?

CheAteR88
ne szivasmá inkább segíts!!!!
mert már szeretném szerveren nyomni😊)

Siluro
Mert a játék megérzi a rosz embereket<#vigyor>

CheAteR88
nem tudja valaki hogy miért nem engedi megcsinálni az m4-es(fegyveres) küldetéseket
ha tudjátok minnél elöbb csak ez van már😞

Josszimatroz
najó! kicsit csúnyácska szvsz.. <#idiota> de az alkotómunkáért dicséret jár.. még ha 2-5 mp is a belefektetett enyergia <#crazya>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

54202-54187=15... ennyi hozzászólást kellett volna visszaolvasnod, és megkaptad volna elsõ kérdésedre a válaszod 😛

Második kérdésre a válasz: Ha minden tréninget teljesítettél és el is mentetted az eredményed a szerverre, akkor játékon belül a deployment menübõl tudsz csatlakozni.

paxyene
Császtok!

Több kérdésem is lenen hozzátok! (márha segítetek)
Böngésztem a weblapokat de nem találtam meg, azt keresem vagyis az összes helyes választ a teszt megoldásának! Másodszor pedik azt szeretném kérdezni hogyha végigviszem a traininget ugyanugy jácchatok a szervereken mint ti? vagy nekem pályákat is kell nyernem?

A valászokért ezer THX!!<#worship>

Siluro
Nem, csak nem volt ötletem mit ráírni 😊

bcs78
Hungarian Special Forces? Ez most megint valami új klán?

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

CheAteR88
😄DDDDDDDDDD

CheAteR88
jó de nem a legjobb
de azért zsír ltee😊

Marvin
Játssz többet...

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Siluro
Persze, jöhet minden, abból lehet tanulni, nem? 😊

Josszimatroz
negatív vélemény is érdekel?

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Siluro
Hi All!
Unatkoztam és ez lett a vége:

Vélemény?

ha befejezted és minden kérdésre válaszoltál akkor vidd oda

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

CheAteR88
És hogy vigyem oda neki?
Ha felálok akkor rögtön elkezd ugatni és ki**** a terembõl😞

Sadist
Amennyit akarsz. De ha már unod, és úgy érzed befejezted, akkor oda is viheted a vizsgáztatónak.

Fenrir
Én még annó magamtól csináltam még mindkét tesztet, annyira azért nem nehéz hogy ne lehessen megírni. Jahogy gondolkodni is kell? Bocsánat...

A halál csupán a kezdet...

CheAteR88
Tudja valaki hogy tesztkitöltés után mégis menyit kell várni?😞
ülve vagy a tesztet nétve?😊

CheAteR88
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Medic teszt megoldások:
1.) A A A C C B A B D B A E A C C A A D
2.) B B A B C D A C
3.) B D B C B B B
SF teszt megoldások:
1.) BBA-AAA-ACD-ADB-BCB

A forumkeresõben alul beírtam hogy teszt...

CheAteR88
valaki véletlenül nem tudja a teszt eredményeit?
Mert az enyémet nem fogadja el😞
Elolvastam pedig magyarul is😞
Szoval megköszönném