America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor nõ a Honor-szintem?
Meik gomb-bal spawn-ol mert van ugy hogy perceket kell várni halálom után hogy játékba kerüljek!
köszi
De akkor a fõoldal miért fogadta el?
Na mindegy,ebbõl akkor átirás lesz holnap megint,egy szóköz nélkülire.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
2.Az nincs,de szóköz van,lehet az a baj?
2.5 De az nemigen lehet baj,mert az americasarmy.com-on az új beállitásokkal be tudok jelentkezni.
2. Ugye véletlenül sincs a nevedben ékezet meg mindenféle izébizé.
2.5 americasarmy.com-on se mûködik egyik neved sem?
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Igen kezdõ vagyok ebben a játékban,de néha már halomra lövettem magam külföldi szervereken.Ma egy név váltásra határoztam el magam,amit a hivatalos oldalon meg is tettem,ott vége is ment.Viszont a játékban most se az új,se a régi név nem mûködik...A magyar oldalon csak annyit találtam ez ügyben hogy naponta egyszer lehet ezt megtenni.
Valami ötlet hogy mi legyen?
egyetértek
Én szenvedtem vele de ötödszörre sikerült:
sok szerencsét neked is paxyene
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Az E&E-t meg meg lehet csinálni, csak akarni kell. Van képes leírás is az americasarmy.hu-n valahol. Ha azzal se sikerül megcsinálni, akkor inkább hagyd az AA-t, nem neked való. 😄 AA-ban nem hátrány ha türelmes az ember. 😉
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Ha megadom a felhasználónevemet és a jelszavamat valaki megtudná nekem csak a lopakodós küldetést csinálni? Egész délután ezt próbálgattam demár áhh mindig lebukok vhol akárhogy csinálom😊
Ha valaki segit akkor privátban irjon!
Télleg marha nagy segítség lenne!
Köszönöm!
üdv: paxyene
thxthxthxthx
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Srácok használjátok a keresõt!!
Ott van a lap alján...
Nincs magyarítás a játékhoz.
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
De egy ku r va magyar szervert se találok😞
Hol keressem léccci seggícsetek, elegem van a külföldiekbõl
Ha meghalok akkor legalább egy magyar öljön meg😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
E.Gy.B.E. Airsoft Team
mert már szeretném szerveren nyomni😊)
ha tudjátok minnél elöbb csak ez van már😞
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Második kérdésre a válasz: Ha minden tréninget teljesítettél és el is mentetted az eredményed a szerverre, akkor játékon belül a deployment menübõl tudsz csatlakozni.
Több kérdésem is lenen hozzátok! (márha segítetek)
Böngésztem a weblapokat de nem találtam meg, azt keresem vagyis az összes helyes választ a teszt megoldásának! Másodszor pedik azt szeretném kérdezni hogyha végigviszem a traininget ugyanugy jácchatok a szervereken mint ti? vagy nekem pályákat is kell nyernem?
A valászokért ezer THX!!<#worship>#worship>
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
de azért zsír ltee😊
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Unatkoztam és ez lett a vége:
Vélemény?
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ha felálok akkor rögtön elkezd ugatni és ki**** a terembõl😞
A halál csupán a kezdet...
ülve vagy a tesztet nétve?😊
1.) A A A C C B A B D B A E A C C A A D
2.) B B A B C D A C
3.) B D B C B B B
SF teszt megoldások:
1.) BBA-AAA-ACD-ADB-BCB
A forumkeresõben alul beírtam hogy teszt...