60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • sniper*
    valaki adja meg plíz a medic tanfolyam megoldásait az elsőt kivéve.
    köszi!
  • Viharmadár
    Hali!Ma game?
  • sniper*
    ez minden egyes bejelentkezésnél így lesz, vagy ha egyszer sikerül, akkor utána már megy elsőre?
  • knight16
    Nyomogasd szorgalmasan a gombot, egyszer sikerül. Van ogy 10 percig kell próbálkozni.
  • Gyadi
    Besárgult a monitorom, ezért lehet hogy egy darabig nem leszek :((((
  • sniper*
    üdvözlet!
    nem tudok bejelentkezni az 1.9-es játékra.
    ha beírom a nevem és jelszavam egy idő után azt írja, hogy: "Timed out". Mért van ez?
  • ricsik
    azthiszem ez is egyértelmű :))), amúgy van rá mód hogy ha épp ráér az Admin, akkor más map mennyen...
  • Gyadi
    Kisebb problémák merültek fel a cuccal kapcsolatban...
  • ricsik
    Azt olvastam fórumon, hogy be lehet kapcsolni unofficial servereken is. Ha így van, akkor nem kérdéses....
  • The Garrett
    REtteghjetek népek lejött az 1.9 MEgyek gamázni. Remélem háromnegyed év inaktivity alatt nem törlődik az accom :))))
  • Al Bundy23
    LOL
  • PsychoStarfish

Hooah Soldier! Cease Fire!!
  • Ssanya
    Köszönöm a tippet a tréninghez, tényleg az volt a baj, hogy az akadályok túloldalán leugrottam, és nem másztam.
  • patacsi HUN
    mivel havi 4 -6órát dolgozom (öreg vagyok én már ehez) ezért nem tudok felmutatni kezdő tárgyalási előnypozíciót. :((
  • Al Bundy23
    nem mondod!! :(((((( hadd beszélek a családfővel!!!
  • Al Bundy23
    azért akkor is fejet hajtok elöttetek, mert mindig ott voltatok ahol kellett.
  • patacsi HUN
    game nem megy (a család befenyegetett, hogy repül az ablakon a laptop):((
    egyeztető trágyalások = heti négy éjszaka
    conclusion = nősülj meg, nemz gyermekeket
  • Al Bundy23
    jo jo megyek már nyomom is a bridge se-t
  • patacsi HUN
    de viszaértem és te gyógyúltan vigyorogtál a mofintól (érdekes eset volt)
    prof patacsi
  • [HUN]Stravinsky
    Hali!
    Én benne vagyok,kb:10perc és ready leszek!
    Menjél fel ts-re és keress egy servert!

ui.: bah 21kill
  • Al Bundy23
    na ki akar gémelni igy korán reggel? :)
  • Al Bundy23
    én is fejet hajtok 2 medic társam elött a tegnapi gémelésből!! Gyadi, és patacsi kollega olyan szorgalmasan jöttek hogy szinte hivni sem kellett :)) Bár patacsi kollega egyszer beszivatott, mert közveltenül mögötte üvöltöttem hogy medic, erre elszaladt a toronyba :))) De amugy Isteni medicek voltak!!!

Le a kalappal!! HOOAH
  • V-Storm
    Ezt írják az AAOTracker-en a time out
    Until that time, you can continue to try adding this to your armyops.ini file:

[IpDrv.AuthServerLink]
    AuthTimeout=10.000000
  • zotyesz
    Az ígért 24 óra már eltelt, de még mindig Timed out üzenteket kapok.
  • [Rush]
    ZSÍÍÍÍÍRR
  • ricsik
    Landor intéződik, pár napon belöl 1.9 ready. Hooah!!!
  • Dexa
    "Néha kaptok nem normális válaszokat. Néha senki se válaszol. Néha nem ártana, ha néhány dolgonak saját magad járnál utána. Ne várj el mindig, mindent mástól."
    ja májti...
  • Dexa
    Vihar: hát landorra most per pill nem tok felmenni, de akkor majd máshol összefutunk...

más: ismét kellemes meglepetést okoztak a medic-ek...
    insurgent camp-en voltam, hívtam a a főorvost hogy van egy lőtt sérülés és egyből ott is termett...
    most nem kommandóztak, csak a háttérben maradtak és kisegítették a sebesülteket...

ja, és azt még hozzá kell tennem, 1ik sem ami volt...
  • ricsik
    LOL
    vágom...
  • [Rush]
    Azt csak Starfish tudja
  • Viharmadár
    Megyek srácok szunyálni.Good night,good fight!
  • ricsik
    uncsi mar az a 21 kill, mindig ilyeneket linkelsz be, lássunk már egy 25 killes táblácskát is
  • [Rush]
    ÉN a 004 EAST RADIO TOWEREN VAGYOK AKIT ÉRDEKEL
  • ricsik
    mint a trackerben lévő legtöbb funkicó, ha ugy vesszuk, ha meg máshogy, akkor meg kibaszott egy jó oldal volt,
    rengeteg munkával, serverekkel, pénzel, csak NEKÜNK JÁTÉKOSOKNAK ingyen, hogy szórakoztassanak és az AAO tábornak, hogy egy kicsit közelebb hozzák egymáshoz a játékosokat.
    REmélem változik a helyzet és nem szűnik meg az oldal, addig is had fejezzem ki itt a köszönetem a TRACKER FEJLESZTŐINEK: szép volt/ lesz srácok ...
    Ja és mindenki irja alá a petíciót: http://www.petitiononline.com/mod_perl/petition-sign.cgi?aaotrack !!!
  • Al Bundy23
    gyadi te meg bazze, mit resetelél?? nem tart egy kicsit sokáig?? :)))
  • Viharmadár
    Igen teljesen tiszta az inventory.Csak tök felesleges is ezek szerint.
  • Viharmadár
    Azért fejből sikert pontosan leírnod a dolgot!Thanks!!!!
    Mire volt a grrrrrr?
  • ricsik
    mintha ezt irtam volna én is, keine scann :)
  • Viharmadár
    Részemről csak olyan dolgot várok el másoktól amit magamtól is.de ettől függetlenül van igazság a szavaidba.Nem szeretnék egy hasonló vitát mint STILL esetében a multkor.Bár valahol a két dolog összefügg.Sajna én már nem leszek gépközelben 1 óra mulva,de alkalom adtán szivesen játszom a magyar játékosok bármelyikével.
  • Mighty_
    grrrrrrr

F2, game, ott megkeresed a listában, majd pipa a visible in browser (vagy valami hasonló), auto-search a játék inditó exe-jére. Fejből nem megy valami jól.

Viszont ASE még nem tudja scannalni az 1.9-es servereket (hogy b@szódnának meg a DEV-ek. Se tracker, se ASE support )