60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#11180 kibaszot UPC sálálálááá Kibaszott UPC sááááláláláááá
bázzeg ma 1.5 órát vártam, míg _bejelentkezett!!_
de má jó.. szerencséjükre..
lehet, h pár hét múlva az én beszélgetésemet az ügyfélszolgálattal tölthetitek le.. a'la Gizi néni... -
#11179 41.09 a legjobb :D Gef4mx-Tik hez. -
#11178 Mejik detonatort nyomjam fel 9x alá ha mejiket a jo szerintetek az aao-hoz??? most 41.09 van fenn nem a legjobb -
[DFL]_Hussars #11177 64.74.136.123 W85on, 3-an vagyunk magyarok, hely még van... -
#11176 olyan ip-t kapott amiről már lenyomták a 15 gigát -
#11175 Én benne vagyok!!
Holnap este ráérek, úgyhogy filmezés ezerrel :) -
#11174 fish! én benne vagyok. ZsozS-nak még mindig szar a chello
-
[DFL]_Hussars #11173 64.74.136.123 W85on nyumatunk jon valaki? -
#11172 ZsosZ Itt vagy valamerre? Mind1. Lényeg a lényeg. Tudsz holnap szervert csinálni, vagy keressek mást aki csinálna egy filmhe szervert? Ja igen. Holnap 6 ember kéne fimhez. Aki benne van az Majd írjon ide. Én most el. -
Ssanya #11171 Eddig nekem is nehezen ment a login, de most este már többször is sikerült. Bár még mindig csak sokadik próbálkozásra, de már legalább néha beengedett. -
#11170 A Dev-ek mondjanak le! Még mindig Timed out, akármit is csinálok. Beírtama két sort, kipróbálta az Alt-Tab módszert, átállítottam a beállításokat ISDN-re, de semmi. Most már kezdek ideges lenni... -
#11169 Ez gondolom a chello hivatalos álláspontja, de mégis valaki lenyúlta ZsoZs IP-jét "nem hivatalosan" ezzel a módszerrel. -
#11168 játsz egyet egy szerveren, bárhol, nekem utána jó lett (nem tom mé') -
#11167 nem fogja érdekelni őket, örjöngtem már nekik én is, válaszként idéztek a szerződésből...
na ekkor adtam fel...=) -
Ubi™ #11166 Vazze, mar 2 oraja nyomogatom a logint, de mindig timeout. Ti hogyan juttok be? Kezdek ideges lenni. -
#11165 jah, én is cumiztam a napokban chelloval, le is lesz cserélve ősszel, az tuti...
balf*sz egy társaság -
#11164 köszi skacok, de azt az ígéretet kaptam, hogy még ma +oldják a próblémát! Hát én nagyon ajánlom nekik, mert k*rva nagy balhét csinálok ha nem lesz jó! már írtam is egy barátkozós levelet, amiben 1kicsit kapják az ívet. lehet, hogy nem nagyon fogja őket érdekelni a levelem. és ha nem oldják+ a hibát holnap du.-ra mire hazaérek megy a levelem a fogyasztóvédelemhez! Az ilyenekre harapnak! -
#11163 Chellonal a mac cim valtast be kell jelenteni, kulonben nem kap ip cimet. -
#11162 Nem tudom, nem értek hozzá de próbáltad már a SMAC-ot, ezzel a programmal a MAC addressedet tudod megváltoztatni, és egy restart után van olyan szolgáltató ami új IP-t ad a megváltozott MAC miatt. -
#11161 Gyere irc-re. -
#11160 valaki meg adja a ts ip-jét ahol szokot mindenki lenni me az is el veszlett köszike.)) -
#11159 te zsozs nyugalom, nehogy eldurranjon a feled :))) Hát hja ezé nem kell cselloval baszakodni, jó kis adsl az a fasza :) HooaH -
#11158 szia mindenki!
Én még mindig szopok a csellóval.. a tököm már tele van a dinamikus IP-jükkel! Kaptam 1 olyan IP-t, amiről szépen 10-ig elhasználták a 15 Gb adatforgalmat és lekorlátozták! Ez a geci+ nem képes új IP címet adni, mindig ugyanezt a szart kapo,m vissza! Jól elb*szták az utolsó 2 napomat a szabadságból! Nem tudok menni gémelni! Úgyhogy 1 kicsit ideges vagyok Chello -
#11157 Csak windows-os verzió van a játék szerveréből, javaslom, hogy látogasd meg ezt az oldalt, innen letölthetsz egy kis programot amivel minden konfigurációt gyerekjáték lesz beállítanod, sőt a szerver indítása sem lesz gond akár ezzel a programmal, akár a runserver battal, a default port 1716 a játéknak. Ha nem akarsz külső programot használni, akkor a server ini-ben is az összes szükséges módosítást el tudod végezni magad is.
Ha fut a szerver akkor regisztrálod magad mint szervergazda a hivatalos oldalon, majd szólsz egy adminnak az AGA-n kersztűl, hogy autholja a szervered, ez álltalában egy fél óra alatt megvan. Ezekután ha nem változik a szerver IP-je és neve akkor lesz egy nemhivatalos authorizált AAO szervered, ami a szerverkeresőkből is elérhetővé válik. -
#11156 Köszi!! -
#11154 Jah ha valakinek van magyar leírása a server beálításról akkor légyszi írjon az America's Army Server témára pls mert lennének terveink magyar servert illetően köszike -
#11153 Persze ráér a válasz 4 és fél óra múlva is amikor már senki nem lesz ott -
#11152 na erre én is kíváncsi lennék -
#11151 És hogy a frászba találjak meg egy IP-tzímet??? Mert open location az nints... -
#11149 Hua nah végre én is megoldottam le formataltam az összes vinyomat:))) k**va chello karban tartás át állitottak valami de mostma online vaok.)))) Most nyalom fel az 1.9et:)))) -
#11146 Töltöm az 1.9-et, kíváncsi vagyok már. (330MB-s patch omg) -
#11145 Az auth fail akkor van ha éppen az auth server (beazonosít, megnézi az honorodat) crashelt. Olyankor idővel magától megoldóik a probléma -
#11143 Az enyém egy 99'-es 15"-os Proview monitor, eddig még nem csinált ilyet, de egy hatalmas pofon megoldotta a problémát.... :)) -
sniper* #11142 eddig nem volt........most akkor bekapcsolom -
sniper* #11141 köci!
már meg is csináltam. -
Ssanya #11140 sniper: be van kapcsolva a punkbuster checkbox a szerver-kereső képernyőn? -
lenta #11137 Nekem a time out problémám úgy oldódott meg, hogy a kapcsolatnál nem cable-t választottam, hanem isdn-t így kapásból loginoltam :-) -
sniper* #11136 mért nem tudok egy pályára se belépni? azt írja ki mindig, hogy: "Failed Autohorization". -
#11135 hát várjuk már a Landort...
-
#11134 olvass vissza!! le van irva it az összes