60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • ricsik
    a hivatalos közlemény szerint ha jól vettem ki már az ASE sem tudja leszkennelni a dolgokat, bár ez lehet hogy csak a játékosok aktuális statisztikájára vonatkozott és nem a serverekre, nem tudom annyira nem vagyok angol mester, viszont én GS-t használok igy nem tudok segiteni...

az inventorí tiszta már ?:)
  • Mighty_
    Csak megszoktuk,hogy a normális kérdesekre normális vagy legalább egyértelmű választ kapunk.

Néha kaptok nem normális válaszokat. Néha senki se válaszol. Néha nem ártana, ha néhány dolgonak saját magad járnál utána. Ne várj el mindig, mindent mástól.

Én kb 1 órán belül otthon vagyok. Felőlem tolhatjuk együtt a gamét, ha még fenn lesztek!
  • Viharmadár
    Újabb kérdés:
    ASE nem érzékelte,hogy a gépemen van az AA:O.Hogyan tudám felvenni a listáta?
  • Viharmadár
    Nem nagyon,mivel kb. egy kezem megtudnám számolni a normális válaszokat.Utólag is köszi!
  • ricsik
    jah értem már a dolgot.... ok, tényleg félreértettem, viszont az invetory-ra a választ remélem nem késtem le :)))
  • Viharmadár
    Vagy csak én voltam félre érthető.De ezt szerintem így hajnali egy körül ne is firtassuk.
  • ricsik
    ugy látom lemaradtam mint a bórravaló...
  • ricsik
    ja sejtem a trackeres invetory?
    1. a tracker ugy néz ki mexunik mivel 1.9 etz nem tudja egyenlőre szkennelni
    2. mintahogy a kollégák mondták, az ég világon semmire sem jó, csak tényleg fun, és jól mutat, ez egy ilyen virtuális marhaság, a virtuális katonának van virtuális pénze amit virtuális fegyverekre költhet, ennyi
  • Viharmadár
    Mellesleg Dexa hazaértem.Itt vagy még vagy már alszol?Irhatnál egy IP címet.
  • Viharmadár
    Köszi ricsik!Ezt én is tudom,mert olvasom a fórumot.Kicsit fére értettél,de nem gond nem is neked szólt.
  • ricsik
    fizetős az army hivatalos oldaláról, amolyan ha tetszik, fizess kicsit bele a fejlesztésekbe, persze letölthető 1000 másik helyről, ami szintén hivatalos és ingyen van. Ez a fizetős dolog csak az adakozó amcsiknak szól.
    ftp://ftp.ngi.it/Games/AmericasArmy/armyops190.exe -innen szedheted le, vagy másik 1000 helyről, de én innen kaptam le és nem volt CRC-s, szal tuti jó, arról meg lemaradtam h mivan az invetoryval.
  • Viharmadár
    Nem nyüglődünk.Csak megszoktuk,hogy a normális kérdesekre normális vagy legalább egyértelmű választ kapunk.De ezen a fórumon úgy látszik ez nem megszokott.Itt nyugodtan meg lehet kérdezni 47-szer,hogy fizetni kell a pach-ért.De azt,hogy mi az az inventory és mire ó azt nem!Vagy csak az nem minegy ki kérdezi?
    Igy hirtelen csak ennyi a gond.Részemről.
  • Mighty_
    Ez olyan, mint pl. minek neked logo? Hogy jól nézzen ki a hozzászólásod fejléce.
    Az emberkék általában a kedvenc cuccait teszi be az inventory-jába. Lehet másért. Taáljatok ki valamit, hogy érdekesebb legyen az inventory miértje.

ps: ti minden aproságon napokig nyűglődtök?
  • CsabSz
    Ja, akkor az előzőt nem mondtam.
    Rettegek, hogy rájössz, fogalmam sincs, mirejójaz.
  • CsabSz
    Csak azért, hogy legyen vmi a jobb alsó sarokban.
  • StilI
    Nade haggyuk majd megkérdezem egy külföldi szerveren...
  • StilI
    Most vagy ti sem tudjátok csak ezt féltek bevallani, vagy nem akarjátoik elmondani hogy mi a frász az...
  • Viharmadár
    Most megyek haza a melóból.1 körül már tudok játszani.Pipeline-n találkozunk!!!!!
  • StilI
    Szóval akkor azht mondjátok hogy az inventory-ban lévő tárgyaknak semmi értelme, semmi haszna és tsak azért van ott mert valaki unatkozott de ennek ellenére elég sok embernek ott van
  • Viharmadár
    Állok elébe.Pillanatnyilag még a 10 honort se tudom elérni,hogy legalább a Landoron összefuthassak veletek!
  • ricsik
    fenn vagyok
  • ricsik
    érdekel, mer holnap be akarok szúrni egy 30-as kill táblázatot
  • [Rush]
    Ricsik feltudsz jönni mirc-re?
  • [Rush]
    Majd Ts-en elmondom
  • Dexa
    10 pont segédletekkel is gyorsabban jön a köv honor, igaz, nem vagyok én sem rászorulva...
  • ricsik
    hogya picsába kerülted ki a punk bustert?
  • [Rush]
  • ricsik
    szerintem mindenki sejtett, de kezdek én is megtérni....
  • ricsik
    jah, azt a kemény 10 pontot :)
  • [Rush]
    Csak hülyültem, ezt SZLÓ, és STRAWINSZKÍJ barátuknak raktam bee akik eddig sejtettek valamit rólam, állítolag nem tom mi az
  • Dexa
    na inkább megyek és nekiállok végre a medic trainingnek, hogy a véres emberkéket én kezelhessem majd és kapjam majd érte a bónusz pontokat...
  • ricsik
    a másik kép jellegzetessége pedig a geometriailag kört alkotó opfor katonák véletlenszerű elhelyezkedése volt....
  • ricsik
    sorry, ha dicsekvésnek vettétek én csak a 26 fős pipelinét akartam ilusztrálni, 8 killel nem égetném magam...
  • Dexa
  • [Rush]
    Haddddd vagánykodjak Én is

• Dexa
    ha majd vmi szerveren összefutunk letöröm a szárnyad és azt a nagy önbizalmad is...
  • Viharmadár
    Hogyne a PUNKBUSTER!
  • ricsik
    ja amugy van mar csit ami megy 1.9 officialon ? :)
  • ricsik
    eza csit gyanus, h ilyen jól informált vagy
  • Mighty_
    Ez csit gyanus! A legtobb wallhack csak 800*600-ban működik