60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#11225 Hu bameg! En nem ismerem az ABC-t. Megmondanatok, hogy melyiket karikazzam be?
Pl: 1. kerdes 1. valasz a helyes?
-
#11224 mi a medic teszt megoldása?
(na jó tudom mi az...) -
#11223 neked is elmondom bazd meg!!! #11186 számu hozzászólás. És a faszért nem tudod legalább azt megtenni hogy 1-2 oldalt visszaolvasol????????? jó lenne ha nem lenne már megkérdezve 8 kérdésenként ugyanaz! -
#11221 Nem sajnos. Max akkor, ha engedelyezed a csalasokat.
Ha engedelyezve van akkor consolba beirod:
mpcheat changeclass s (m82)
mpcheat changeclass s24 (m24) -
#11220 akkor azt nem lehet engedélyezni csak úgy? Pl. Lan szerverre? -
#11219 Sniper fegyvert (m24, m82) csak akkor ad a jatek, ha van eleg ember. -
#11218 Velük már beszéltem -
#11217 A Landor sem akar indúlni az 1.9-el -
#11216 Még mindig nem tudtam kideríteni ezt a fegyveres dolgot. -
#11215 ez nem a nagy film lesz szerintem :)) hanem csak egy brahizos :) a nagy film szerintem a honap végefele lesz csinálva
-
#11214 ja Patacsi Az JÓ medic :) -
#11213 én opasszolom nekem volt olyan card-om, de szar is volt és ki is cseréltettem:) -
#11212 nem csak akkor rak medicnek ha azt a játékban bejelölöd (request medic class) ??
patacsi a medic :)) -
#11211 Szóval alapban csak az A szektoros vegyvereket engedélyezi így nincs sniper pedig kellene -
#11210 Nem letíltani hanem engedélyezni szeretnék fegyvereket. -
#11208 reklamálj náluk hoyg baxák meg... Ugy megutáltam a chellot a hétvégén ... -
#11207 Megbántam nem akarok combat medic lenni :) de mégis beoszt pedig "tisztet" válaszottam.. de utálom ezért de király elt az uj pecs :) milyen bugok vannak eddig? -
#11206 Kezdődik a filmforgatás? én jövök :))))))))) -
#11205 És a hétévgén a hirtelen Net megszajkadások hogy b*nák meg -
#11204 Héé nem tudja valaki inno3d gef3ti200hoz mijen driver lenne a legjobb ha mit ajanlotok? -
#11203 8 körül jövök én is Muvizni :D -
Johnny(HUN) #11202 észreveszi a chello,ha megosztom a hálózatot?mert az ügyfélszolgálaton azt mondták hogy NEM ENGEDÉLYEZIK A HÁLÓZAT MEGOSZTÁSÁT....de sztem elég sok helyen van megosztva.pls help -
#11201 A gázsi az 8ezer, nem ? -
#11200 Vagy admin, vagy jatekos vagy. Egyszerre sajnos nem megy a ketto :(
Miert is akarod letiltani a fegyvereket? -
#11199 A Másik hogy amikor Adminként lépek be akkor nem enged játszani vagy mi erre mi a megoldás?
-
#11198 Kíváncsi vagyok most itt kérdezek. Fut a szerver teszt de nem tudtam rájönni hogyan lehet a fegyvereket engedélyezni vagy letíltani távolrol. Az Ok hogy mint Admin belépek és F12 de hol az istenben van a fegyverek engedélyezése? Egész este ezt kerestem de nem találom. Köszike -
#11197 csak nem "szinészkedni" szeretne a főmérnők úr? :))
Ténlyeg fish a gázsikrol még nem esett szó :)) -
#11196 ZsozS várjatok meg 8 körül jövök -
#11195 Szia Fish & all!
Ma már megyek dolgozni, de olyan 17-18 óra körül már leszek és elvileg megoldódik a netproblémám is! Természetesen benne vagyok 1jókismúviban és a szerverem is benne van :)! csak majd átküldöm az IP-t ICQ-n! -
#11194 RoGeR -
#11193 nálunk maradt a telcsid, ma átviszem majd! :D -
#11192 hehe... -
#11191 CSÁ, MAJD KERESS MEG LÉCCI -
#11190 Hmm máris ??
not bad .... :))) -
#11189 találtam köszi.. -
#11188 Sziasztok! visszatértem!
nem akarok 100 oldalt visszaolvasni, ezért megkérnék vkit hogy adjon egy 1.9 full version-höz linket.. :)
(vmi olyat láttam az americasarmy.com-on hogy fizetni kell érte... ugye nem...)
előre is köszi -
#11185 Valaki igazán becopyzhatna egy MEgoldókulcsot a Medic testhez :D -
#11183 A Timed out-hoz egy lehetséges megoldás:
Ez csak igazából a kiképzések eredményének feltöltésénél működött, a personall jecket-nél nem. Amikor töltöd fel az eredményt, (a Connecting... van kiírva) nyomsz egy Alt+Tab-ot. A desktopon kattintasz valamire (nekem My Computer megnyitás-bezárás volt), majd vissza az AA:O-hoz, és láss csodát, mentek az eredmények. Furcs de ez nekem működött, bár nem értem miért.
Mégegyszer a Personnal Jacket-nél viszont nem.
Ellenben 3 training eredménye felment, így már én is Combat Medic vagyok. :) -
#11182 de holnap után lejár a szerződésünk hehehe köcsögök -
#11181 akko gyere tsre megmondjuk mi merre ,)