60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#11439 zotyesz is arrol beszél amiröl én :) -
#11438 javaslom hogy Gyadi medikussal, és Patacsi főorvossal, És Mighty sebész úrral játszál :) na ök aztán gyógyitanak becsületesen...Mondhatni ez a 3 úriember kész MOBIL kórház :)) -
#11437 Nekem eddig jó tapasztalataim vannak a medic ügyben, igaz én is az szoktam lenni. Tegnap este Bridge SE-n szerintem senkinek se volt oka a gyógyítás miatt panaszkodni, mert ahány doki volt, az a hívásra rögtön rohant. -
#11436 Én inkább a Skin color preference menüt hiányolom
NA akkor a tapasztalatok sok sok hónap army hanyagolás után:
Egyedül nemszabad játszani, vagy csak rossz szerverre mentem:
Volt 3 medic a csapatunkban.
Insurgent camp: Előrerohanok középen. véletlenül bekapok egy gránátot. Mondom medic medic. A medic jön is szépen elrohan előttem. Namondom ez is köcsög. Hátraszaladok a 2. medichez a sátrak mögé.
Az is baszik meggyógíítani. CSerébe viszont kaptam tőlle egy 203 at mikor elindultam előre.
Na mondom szerverről ki keressünk valami mást.
Mountain Pass. Régi idők kira pályája. Rombolok előre. a középső dombnál meglőnek. Mondom medic medic.... Ugye az egyetlen drááááága kedves aranyos medicünk micsinál? kezdőn fekszik sniperrel és leszarja hogy vagy 4-5 en kiabálunk hogy medic.
Ennyit a csapatmunkáról :P -
#11435 Jol beszel ez a nema hal. -
#11434 Van disconnect. A deploymentben, ha fent vagy 1 szerveren akkor a connect helyett disconnet van. -
#11433 Sajna az lemaradt, van benne medictől kezdve minden anyámkínja de disconnect gomb az nincs :)) -
#11432 figy skacok, jól tapasztalom, hogy kimaradt az 1.9-ből a disconnect gomb? ha le akarok lépni egy szerverről, azt csak konzolból, vagy quit-el lehet, ugye? ez milyen=))) -
#11431 akinek auto a bannerje, az ne szóljon egy szót se ;)) -
#11430 Sajnos meg nincsenek Elite serverek. Pedig elkelne minde palyara legalabb 4 (2 east, 2 west) honor limit meg lehetne 30.... -
#11429 www.fpscentral.hu -
#11428 Hagyd a fenébe mindig lesznek ilyen kis pöcsök akik ilyen parasztok, nem kell velük foglalkozni, ugysem tudsz velük mit kezdeni... -
#11427 Májti, Cirek: bízom benne hogy legalább kidobattátok a gyereket most miután leléptem... -
#11426 hogy baszná meg a ***** ******* ********* **************....
köcsögök WC se pályán...
gyerek látja hogy saját vagyok, kezemben kiélesített gránát és rohanok hogy az ellen csoportjára dobjam, erre ez a pöcs lelő hogy még rajtunk kívül 2 sajátot is kinyírjak...
köv kör: megvártam amíg a gyerek bemegy az ajtón bemegyek, erre újra fejbelő 4 méterről...
kezdtem már arra gyanakodni hogy nem tetszett neki a búrám, de ezt neki:
-
#11424 rejszoló panda után rejszoló kutya ? Hmmm -
Tijua #11423 http://aaotracker.4players.de/database.php?action=dl2&cat=3&id=30 -
#11422 Én nem fogaztam. Te ugráltál bázz :D -
#11420 akkor gyadi 8000 -
#11419 ...aminek a forgalmát felvirágoztattuk :)) -
#11417 FPScentral -
#11414 hogy lett volna jó, ha fogazol bazze? :P -
#11413 hát ha regeled magad itt az sg-n, akkor be tudod állítani a bannerodat, majd meglátod (felhasználói fióknál)
ezt töltsed le magadnak, majd oda meg töltsed fel ;) -
#11411 Amúgyis!! Nem volt elég a tgnapi? :D -
#11410 Most nem. Ma este nem. Most játszom :D -
#11409 kappe ,) -
#11408 Nem a rejszolásra gondoltam :D -
#11407 kézzel ;) -
#11406 Ehh Slow. Mivel csinálod ezeket? :D -
#11405 kutyika, nem bírtam tovább nézni=)
regeld magad a fórumban, és van itt neked valami -
#11404 Hát akkor majd legközelebb múvizunk. :D -
#11403 Zsozsinak sajna elszállt a net, nem tudom mire lesz jó:((
-
#11402 Jó volt kipróbálni a medic-et élesben, ahogy az ember ellenséges tűz alatt ápolja a bajtársát. :) -
#11400 Na úgy látom ZsosZ már nem lesz ma. Akkor ezek szerint múúúúúúúvi sem lesz =( -
#11399 királi -
#11398 Jó éjt -
#11397 Mikor frissitettek valamit a SCI servereken, valaki véletlenül bekapcsolt valamit a PB-n, amit nem kellett volna. Ezért 10 percenként kihajigálta a játékosokat. Remélem ezt időközben kijavították. -
#11396 Nyah. ZsozS, vagy? Szólj ha vagy :D Ja és az is aki akar videózni :D -
#11395 Fejből nem megy egy quakenet-es cim se... -
#11394 inkább kvéknetre gyere. -
#11393 Azt tudom, hogy te tudod, de vajon Al Bundy tudja-e?