60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Strahd_
    Tud valaki egy jo képet a Master Gunnery Sergeant rankról?
  • PsychoStarfish
    Valaki súgja meg, hogyan lehet demot felvenni. :D:D:D:D:D:D meg megállítani meg ilyenek.
  • PsychoStarfish
    na csak azért tudom, mert kicsit megnéztem ezt a javítást. A javítás működik, de nem fura, hogy XP javítást adnak ki egy vírusra? lol Szal megnlztem és télleg csak ezt javítja hehehehehehehehe
  • PsychoStarfish
    Sima programozói hiba lol. Magában az windowsban van egy programrészlet ami úgy működik mintha féreg lenne. (időzített a drágám) De nem az. Egyszerűen csak végtelen ciklusba kerül az a részlet és leállítja a gépet hehehehehehehehehe. Ezt a microsoftnak :D
  • PsychoStarfish
    Na ez az ami kamu :D hehehehehehehehehe
  • Gyadi
    Nézz egy picit vissza :) #11445
  • PsychoStarfish
    Strav!!!!!! Itt vagy????? Halló. Asszem van egy tippem miért indul újra a géped. Nem fogsz neki örülni. Ha itt vagy kűgyé rám ICQ-t (elvileg bent van az adataim között)
  • patacsi HUN
    :D
  • [negativ] Cirek
    pár officialt is mér
  • patacsi HUN
    mega THX :D
    officialt is ??
  • Belton
    Lessz még tracker !!!! mar egyre több serveren méri a statot:))
  • Strahd_
    :)))
  • Belton
    Ugy latom at allt a landor 1.9re vagy en latom rosszul :)) !!!!??
  • patacsi HUN
    Strahd_ a nagy rohamozásban kiesett a TÁR(.hu) a zsebedből ;))
  • Strahd_
    pedig kellene .)
  • Al Bundy23
    Lol :)))
  • Strahd_
    na mégegyszer
  • Strahd_
    ez lemaradt

Egy kis info
  • Strahd_
    látod ennyi jo medic mellt nekem nem kell anank lennem :) nyugodtan rohamozhatok :) amugy a beszolásod ha medik leszek bebindelem :)
    MEDIC MEDIC "kabbe a brékom, menj korházba "
  • Mighty
    Nem hulye gyerek ez az Abraxas...csipazom a burajat, csak a peccsekkel vanak meg kisebb gondjai... :)
  • Al Bundy23
    zotyesz te is medic voltál?? hopp akkor bocsi! Szal ezekszterint zotyesz is siráy medic
  • Strahd_
    OFF

Reklám!!!!

Várunk mindenkit szerettetel Kobudo-Iaido edzéseinken. Aki érdeklödik a szamurájok életmodja , filozofiája , fegyverei, harcmodora iránt az biztos jo fogja magát érezni közöttünk.
    Érdeklödés Nálam .)

ON
  • Al Bundy23
    nekem nem :)
  • Al Bundy23
    :))de azért remélem 1x hallani is fogom :)))
  • PsychoStarfish
    Akinek eddig baja volt a loginnal az most próbálja, mert nekem már ma minden próbálkozás simán met :D Hajár.
  • Strahd_
    látod Bundy :) fel lehet ismerni a Fluga Style-t :)
  • fluga
    szasztok én is élek, csakhogy tudjátok, nem döglöttem meg, csak nincs se gépem, se internetem és most már kurva kibaszottt módon kezd kijönni rajtam az elvonás......
  • Al Bundy23
    miiiiiiiiiiiiiröl beszélsz kistáska??
  • Strahd_
    Bunday vannak a taktikusok és vannak a camperek(pl: Al Bundy) :))

• Al Bundy23
    szeva
    én mennék :)

Gyadi benne vagy? :)
    de csal bridge se-re :)
  • Belton
    Jo reggeleket:)))) game??
  • Al Bundy23
    gyere csak icq-ra :)
  • Gyadi
    Hülye kemper
  • Al Bundy23
    8000
  • Al Bundy23
    az összes LEKEMPEREZŐ buzinyulnak üzenem:
    "MS: A kempelés továbbra is a taktikai elemeket fogja helyettesíteni a játékban?
    Abraxas: Természetesen. Mi nem nagyon hisszük el, hogy vannak igazi kemperek az AA-ban, és a legtöbb játékkal is így vagyunk. Az emberek mindenkit kempernek hívnak, akinek nem tetszik a játéka számukra. Ez egy taktikai játék és nem egy olyan, ahol berontunk az ellenség elé a nyílt színre, és körülötte oldalazgatva szétlõjük a fejét." :)
  • Gyadi
    Stravinsky: nem ez a problémád? Most olvastam dc++-on:
    Akinek leáll az XP-je az ezt olvassa el és telepítse a hibajavítsát: http://support.microsoft.com/?kbid=823980
    http://download.microsoft.com/download/5/7/8/578edca5-7d72-4e19-9d41-79d1abda3be3/WindowsXP-KB823980-x86-HUN.exe !
    és olvasgathat is róla http://www.virushirado.hu/virh-hirek.php?hmode=display&id=1610612926
  • Strahd_
    Na majd ma estze letesztellek Zotyesz :)))
  • Gyadi
    Jaja, jó medic-ek voltak főleg akinek a háta mögött kiabáltam, hogy: medic,medic...,de cseszett megfordulni, inkább megvárta amig piros leszek...
  • Al Bundy23
    strav, mighty, fish, gyadi, zotyesz, eke, köszi a éjszakai gémet :) kibaszott cool volt :)
  • Al Bundy23
    1. Ebben igazad van, néhol kurva szar beazonosítani hogy ki a haver ki az ellen.
    2. Eddig még velem nem fordult elő hogy visitoztak volna hogy "ez az enyém", max elkérték, 1-2 körre a fegyvert. Ha meg magyarokkal nyomom akkor meg szivesen átadon amit kérnek, ha kiszorakoztam magam vele.
    3. Ismét csak azt mondom, vannak köcsög külföldi medic-ek, de tegnap sikerült kifogni megint pár olyan gémert (külföldi) akik rendesen tették a dolgukat.

Konkluzió: Neked eddig nem volt szerencséd a gémbe, és mindig szar csapatba kerültél :) probáélj magyarokkal játszani és meglátod, rögtön jó lesz az 1.9