60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#11484 Tud valaki egy jo képet a Master Gunnery Sergeant rankról? -
#11483 Valaki súgja meg, hogyan lehet demot felvenni. :D:D:D:D:D:D meg megállítani meg ilyenek. -
#11482 na csak azért tudom, mert kicsit megnéztem ezt a javítást. A javítás működik, de nem fura, hogy XP javítást adnak ki egy vírusra? lol Szal megnlztem és télleg csak ezt javítja hehehehehehehehe -
#11481 Sima programozói hiba lol. Magában az windowsban van egy programrészlet ami úgy működik mintha féreg lenne. (időzített a drágám) De nem az. Egyszerűen csak végtelen ciklusba kerül az a részlet és leállítja a gépet hehehehehehehehehe. Ezt a microsoftnak :D -
#11480 Na ez az ami kamu :D hehehehehehehehehe -
#11479 Nézz egy picit vissza :) #11445 -
#11478 Strav!!!!!! Itt vagy????? Halló. Asszem van egy tippem miért indul újra a géped. Nem fogsz neki örülni. Ha itt vagy kűgyé rám ICQ-t (elvileg bent van az adataim között) -
#11477 :D -
#11476 pár officialt is mér -
#11475 mega THX :D
officialt is ?? -
#11474 Lessz még tracker !!!! mar egyre több serveren méri a statot:)) -
#11473 :))) -
#11472 Ugy latom at allt a landor 1.9re vagy en latom rosszul :)) !!!!?? -
#11471 Strahd_ a nagy rohamozásban kiesett a TÁR(.hu) a zsebedből ;)) -
#11470 pedig kellene .) -
#11469 Lol :))) -
#11467 na mégegyszer -
#11466 ez lemaradt
Egy kis info -
#11464 látod ennyi jo medic mellt nekem nem kell anank lennem :) nyugodtan rohamozhatok :) amugy a beszolásod ha medik leszek bebindelem :)
MEDIC MEDIC "kabbe a brékom, menj korházba " -
#11463 Nem hulye gyerek ez az Abraxas...csipazom a burajat, csak a peccsekkel vanak meg kisebb gondjai... :) -
#11462 zotyesz te is medic voltál?? hopp akkor bocsi! Szal ezekszterint zotyesz is siráy medic -
#11461 OFF
Reklám!!!!
Várunk mindenkit szerettetel Kobudo-Iaido edzéseinken. Aki érdeklödik a szamurájok életmodja , filozofiája , fegyverei, harcmodora iránt az biztos jo fogja magát érezni közöttünk.
Érdeklödés Nálam .)
ON -
#11458 nekem nem :) -
#11457 :))de azért remélem 1x hallani is fogom :))) -
#11456 Akinek eddig baja volt a loginnal az most próbálja, mert nekem már ma minden próbálkozás simán met :D Hajár. -
#11455 látod Bundy :) fel lehet ismerni a Fluga Style-t :) -
#11454 szasztok én is élek, csakhogy tudjátok, nem döglöttem meg, csak nincs se gépem, se internetem és most már kurva kibaszottt módon kezd kijönni rajtam az elvonás...... -
#11453 miiiiiiiiiiiiiröl beszélsz kistáska?? -
#11452 Bunday vannak a taktikusok és vannak a camperek(pl: Al Bundy) :))
-
#11451 szeva
én mennék :)
Gyadi benne vagy? :)
de csal bridge se-re :)
-
#11450 Jo reggeleket:)))) game?? -
#11449 gyere csak icq-ra :) -
#11448 Hülye kemper -
#11447 8000 -
#11446 az összes LEKEMPEREZŐ buzinyulnak üzenem:
"MS: A kempelés továbbra is a taktikai elemeket fogja helyettesíteni a játékban?
Abraxas: Természetesen. Mi nem nagyon hisszük el, hogy vannak igazi kemperek az AA-ban, és a legtöbb játékkal is így vagyunk. Az emberek mindenkit kempernek hívnak, akinek nem tetszik a játéka számukra. Ez egy taktikai játék és nem egy olyan, ahol berontunk az ellenség elé a nyílt színre, és körülötte oldalazgatva szétlõjük a fejét." :)
-
#11445 Stravinsky: nem ez a problémád? Most olvastam dc++-on:
Akinek leáll az XP-je az ezt olvassa el és telepítse a hibajavítsát: http://support.microsoft.com/?kbid=823980
http://download.microsoft.com/download/5/7/8/578edca5-7d72-4e19-9d41-79d1abda3be3/WindowsXP-KB823980-x86-HUN.exe !
és olvasgathat is róla http://www.virushirado.hu/virh-hirek.php?hmode=display&id=1610612926 -
#11444 Na majd ma estze letesztellek Zotyesz :))) -
#11443 Jaja, jó medic-ek voltak főleg akinek a háta mögött kiabáltam, hogy: medic,medic...,de cseszett megfordulni, inkább megvárta amig piros leszek... -
#11442 strav, mighty, fish, gyadi, zotyesz, eke, köszi a éjszakai gémet :) kibaszott cool volt :) -
#11441 1. Ebben igazad van, néhol kurva szar beazonosítani hogy ki a haver ki az ellen.
2. Eddig még velem nem fordult elő hogy visitoztak volna hogy "ez az enyém", max elkérték, 1-2 körre a fegyvert. Ha meg magyarokkal nyomom akkor meg szivesen átadon amit kérnek, ha kiszorakoztam magam vele.
3. Ismét csak azt mondom, vannak köcsög külföldi medic-ek, de tegnap sikerült kifogni megint pár olyan gémert (külföldi) akik rendesen tették a dolgukat.
Konkluzió: Neked eddig nem volt szerencséd a gémbe, és mindig szar csapatba kerültél :) probáélj magyarokkal játszani és meglátod, rögtön jó lesz az 1.9