60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#11392 Ha már fel van telepitve a mIrc, akkor kattints ide. Ha csatlakozott a serverhez, akkor ott ird be: /join #aa.hu -
#11391 A két part között -
#11390 De akkor se fakadok sírva ha soha nem ismerem meg az mircet, tsak legalább egy ip-t vagy egy server nevet rakjatok ide... -
#11389 És hol helyezkedik el a híd? -
#11388 Najó mára ennyi mert holnap hulla leszek a melóba, majd megbeszéljük máskor mondjuk ICQ-n az pitzit gyorsabb és nemkell a refresh-t nyomogatnom -
#11387 És hol helyezkedik el a híd? -
#11386 Naggyon jó de hogy használjam?? ICQ-n mértnem vagy elérhető??? -
#11385 gggrrrrrrrrr -
#11384 -
#11383 És hogy használjam az mircet mert nekem ez tök kínai -
#11382 MIRC < /a >
többet nem próbálom :(( -
#11381 Mindenkit nem is kell, mert általában egy bandába verődik mindenki. -
#11380 < a href="http://www.mirc.com/get.html" target=_blank >MIRC < /a >
itt nézd meg StiII :) -
#11379 De én nem vagyok olyan hogy tsak úgy bekopogtassak mindenkihez, és ICQ-n akkor sem kérdezhetek meg mindenkit hogy hol játtzik -
#11378 ha nem adnánk az ívet egymásnak olyan unalmas lenne (és van aki érdem szerint kapja).... :)) -
#11377 találékonyságról csak ez:
az én icq listámban 23 harcos van.ebből csak Belton adta meg a számát amikor elmondta, hogy mi az az ICQ.a többit megkerestem nick alapján (find).most én nem érzem magamat ettől nagyon találékonynak ... :)) -
#11376 NYUGALOM????Az vagyok, egy tseppet sem vagyok ideges látva hogy mást is cseszegetsz
Nints IRC-em és még soha nem is használtam... a trackerbe reménykedek de addig nem játtzok vagy mi?? -
#11375 nyugalom
ha folyamatosan nézed a fórumot láthatod, hogy minden este van kiírt ip.
IRC-n is megkérdezheted, ha van mondjuk Mirc-ed.
reméljük, hogy a Tracker viszatér majd előbb utóbb.(addig is írd alá a petíciót) -
#11374 De még mindig nemtudom merre játtzanak a magyarok... -
#11373 ICQ-m van tsak senki nem ismeri, és énse senkiét kivétel patacsi, TS tzímet nemtudok, postagalambom a kalitkába, nem tanultam morzét, leszoktam a dohányzásról és ennél találékonyabb már nem is lehetnék... -
#11372 icq, ts, postagalamb, email, morze, füstjelek....és amit csak akarsz :) legyél kicsit találékonyabb! :) -
#11371 há mondom én bázz :) amugy meg szerintem egyértelmü :) me nem is ugy irtad ahogy a [HUN] klán :) -
#11370 Hmm, szal most a tracker nem megy, hogyan derítitek ki hogy hol játtzanak magyarok?? -
#11369 Ok -
#11368 na annyira azért nem érdekel :)) maradjunk az első 3 pályánál :) azokat már lassan kedzem megtanulni :) a bridge-et már kenem vágom :) -
#11367 a supergamez nem fogadja el a nickben a [=2RF=]-et mondván, hogy html kódot tartalmaz, ezért maradt meg a régi nick név.egyébként tényleg a hovatartozást (országos szinten) szimbolizálja.:)) -
#11366 Hát eléggé negatív. Esetleg ma éjjel játszhatunk rajta. -
#11365 milyen az az insurgent camp? :) én még sosem nyomtam rajta asszem -
#11364 Favorit pályák:
Radio Tower (26)
Bridge SE (26)
Weapons Cache SE (26)
Insurgent Camp (20)
Zárójelben a szerintem megfelelő létszám.
Minden pályához szerintem felesleges servert indítani. -
#11363 gyadi megyünk gémelni?
-
#11362 8000 :))) -
#11361 ehh bocs tévedtem egyik sem honor server :) -
#11360 Akkor kár volt elrontani a frag ratem :))) -
#11359 bááááááááááz a trekker már néhány 1.9-es szervert tud figyelni!!! ahogy néztem egy sem official, de azért honor szerverek!! :))) TREKKERE FEL HOOAH -
#11358 Szerintem kéne majd csinálni egy 26-os servert filmforgatás céljából :))) -
#11357 szal jelzi :) (ecsém nem kéne ennyit alkoholizálni) -
#11356 az nem a klánt jelji szerintem hanem azt hgy magyar :) Patacsi mostmár cvájeref! -
#11355 Most patacsi HUN vagy 2RF???Vagy mindkettő?? -
#11354 patacsi kollega te direkt hergelsz engemet?? :) -
#11353 Sziasztok!
A tehén egy olyan gép, ami ihatòvà teszi a füvet.