America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Siluro
Nah igen. Itt a gyors rushal nem sokra mész. Itt tényleg taktikusnak és elõre megfontoltnak kell lenni. Ezért is tetszik, bár mostanában nem sok idõm volt játszani 😞

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

sajna nekem semmi sem jön be. Ellenõriznéd?

Idiótákkal már találkoztam, akik tönkreteszik a játékot a saját szórakozásuk miatt (lejjebb), de ilyen kirohanok-szétlövök mindenkit-emberkék nagyon korán szoktak halni ebben a játékban.

Majd fox 😛

Mennyivel jobb már a síkhülye MI helyett igazi emberekre lövöldözni az AA-ban? Itt is amcsi katona vagy, de a reálisabb fajtából, legalábbis még nem találkoztam Ramboval a pályákon.

Ugyanaz, mint nálam. Blocked OS privileges 509-es üzenetet még nem kaptál?

Ja, most olvasom, hogy az alap tréning van meg csak. Szerintem ugorj neki a többinek, nem olyan nehéz, kis angoltudással fél délután alatt meg lehet csinálni az összeset (az sf trainingnél jól jöhet az AmericasArmy.hu segédlete, de ha a többi nem megy, ott is használd), én pl. nem szégyelltem jegyzetelni (papírra, tollal, a XXI. században) a medic training alatt... a vérzéscsillapításnál túl sok volt az infó egyszerre.

Hmm kis reklám az armynak, ingame videó, szokásos nyálas hõs sztori, viszonylag új technikai megvalósítás (legalábbis nekem új volt).

[Rush]
bõvebben?<#idiota>

hTTp://ror.hu/

The Uprising.... aki esetleg még nem látta tracker és goarmy.de készítésû fimecske. (761 M😎

pet70000
kb:
Nemzetközi eladásoknál a hatályos törvények érvényesek

Valami olyasmi lesz.

SACA_(HUN)
Kösz! Ez a Mehrwertsteuer-re vonatkozik! Szóval akkor?

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Nemzetközi vásárlásoknál a hatályos törvények vannak érvényben vagy valami ilyesmi ....

SACA_(HUN)
Srácok egy kis OFF!
Lefordítaná nekem ezt a mondatot valaki?
"Bei internationalen Verkäufen gelten die gesetzlichen Bestimmungen."

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Megcsináltam az alap tréninget. Tuudom, hogy ezzel nem mehetek SF mapokra, de másra igen, tudom, hogy nem lehetek sniper (tudtommal durván, olyan 90%-os teljesítménnyel megcinálni a lövész kiképzést, hogy sniper legyek), tudom, hogy nem lehetek medic sem, az ejtõernyõs kiképzést se csináltam meg, mert ahoz nem volt türelmem. Tudtommal ha nem csinálom meg a traininget, be se tudok lépni a szerverre, s ez sikerült. Csak játszani nem😊
sobel elösszõr csináld végig a tréninget asszem a szerver beállítástól függ hogy jáchatsz-é traning nélkül...de csináld végig és nemfog kilépni. sok siker
Szeva srácok. Én most reggeltem nem rég az Americas Armyra, de amikor belépek egy szerverre (Már ha betudok lépni egy szerverre) jön a rendszer üzenet és frissíti a punkbustert, de amikor kész elõröl kezdi, s nem tudok el kezdeni játszani. Ezután elindítottam a pbsetup.exe fájlt, de utána is firissíetett s kezdte elölrõl. Más játékokba álltalában ilyenkor vmit a konzolba kell beírni. Itt is?
Igen 😊 A szerver nyomja nekem a szöveget, hogy "speak english only on this server", emellett mindenki franciául gagyog, amikor beköszönök (angolul), letolnak, hogy watcholjak a languagemre. Sweet.

Találtál e már hátra szerelhetõ pálesz palackot?! <#gonosz1>

Sadist
Most jah.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SACA_(HUN)
Sadist! Vagy?

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

bcs78
Fogsz még hasonló érdekes dolgokat látni, majd megszokod. 😉

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Tegnap este érdekes játékba csöppentem. Kb. 10 másodpercenként jöttek az üzenetek, hogy teammate attacked. Írtam, hogy watch your fire pls, erre engem is lelõnek. Ezután jött a poén: az egy megmaradt terrorista és az egy megmaradt amcsi közös erõvel gránátozni kezdte a hullákat, és a fejük felett guggolgatva akciózott (mintha a hulla fejére csinált volna...)

Vannak még beteg emberek.

Köszi, de ez sztem a szerverünk (akitõl kapjuk a netet) molyolása lesz, néha majd nem tudok játszani. 😞

Sadist
KICK NOTIFICATION: playername has been kicked for an undefined reason: YOU HAVE BEEN KICKED VIA PUNKBUSTER (FOR 0 MINUTES) ...RESTRICTION:BLOCKED O/S PRIVILEGES

Adminisztrátori jogokkal kell rendelkezned a játék futtatásához.

Valamilyen biztonsági program ütközik a PB-vel. Az adott program helyett mást kell használnod.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CheAteR88
ebbõl minek demó ha ingyen is lelehet tölteni
de ha minden áron ezt akarod akkor meny és vedd meg 😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Megint kezdi. Ez állt a logfileban:

"has been kicked for an undefined reason: YOU HAVE BEEN KICKED VIA PUNKBUSTER (FOR 0 MINUTES) ... RESTRICTION: BLOCKED O/S PRIVILEGES : 509"

Sadist
sosevót

<#wow2>6x9

Marvin
Szerintem 42.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

bcs78
Már hogy minek nincs demoja?

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

nincs demo-ja?
Keveset jácott biztos 😛
Anno valamikor karácsony körül lekapcsoltam egy Extraction serveren, de inkább csak dumáltunk mint játszottunk 😄 Aztán valahogy ünnepi kavalkádban megint eltûnt :|

Sadist
Hm, ez jó.
Last online - Time | Map: 14.02.2006 at 18:12 on SF CSAR

No Last Sessions available

😊

Sadist
Nick: Gfreiter
Utolsó üzenet idõpontja: 2006. 02. 22. 22:01

És a SWAT 4 topikban, ide meg csak be sem köszön, hogy még él 😊

OK, megoldódott. Este már tudtam játszani. Mondjuk, azt nem tudom, miért... talán a szerverünk (megosztott neten lógok) állított valamit.
Bocs a lámaságért, újonc vagyok 😊

Sadist
America's Army/System mappában keresd meg az armyops.log fájlt, keress rá a kick szóra vagy a nevedre és másold be ide a hibaüzenetet. Akkor talán többet is tudunk segíteni.

Akkor mi lehet? Már próbáltam pb-t frissíteni, sikerült is a gép szerint, mégis kidobál minden szerver (a nem pb-seken kívül)...

Marvin
Ha már találsz szervereket és be tudsz menni rájuk, akkor nem a tûzfalad a ludas.

(köszi 😊 )

Azzal játszok, de a tûzfalat nem fogom megnyitni, ha ezzel lenne a gond. Annyit nem ér, hogy hõs amerikai katona legyek...

Sadist
Próbálj meg rendszergazdai jogokkal játszani!

Még egy, valószínûleg láma kéerdés, de a fakutól nem lettem okosabb:
Szépen pbweb.exe bemásolva a rendeltetési helyére, elindítom, update-elem, és mégis kidobnak minden szerverrõl pb hiba miatt (OS privilege 509 vagy mi). Lassan úgy érzem, annyit az egész nem ér meg, hogy ennyit szenvedjek vele...

Strahd_
Ez a mánia 😊 nálunk is a
h_a_c_k
játék és hasonlo szavak szürvbe vannak ugy ha az van az oldalon nem jön be 😞

Azzal kezdtem, azt a kis térképrészletet már ki is nyomtattam magamnak, és arra megyek (láma módszer 😄), de így is észrevesznek a hegy másik oldaláról (mondanom sem kell, laposkúszás, lassú menet (low & slow vagy mi 😊 ), és mindig kb. ugyanott vesznek észre.

Marvin
És vajon az aao.hu-t láttad-e?

Training menüpont. 😉

ÜDv mindenki, új A&A-s vagyok, de már majd' kétszer uninstalláltam. Téma: SF Training, E&E mission. Az A pont még megvan, aztán le a "gödörbe", onnan aztán kib...ul nincs semmi, mert három méter után spotted vagyok, most jön a poén: a program megmutatja, honnan vettek észre. Kettõnk között van egy hegy. Hogy azt a k... i...f... h... b... wallhackes édesanyukájukat, van valakinél távcsöves cheat? <#vigyor> Banyek, amerikai katonai kiképzésen vagyok, és nemhogy atommal nem támadhatok mindenkit, aki csúnyán néz rám, vagy nem ad olajat, de még pisztolyom sincs. <#vigyor>

(Ne mondjátok, hogy olvassak vissza. Egy órája olvasgatom ezt a K nagy flémet, ettõl ilyen rózsás a hangulatom.)

Sadist
Szia, te ki vagy? <#idiota>

Marvin
És miért 200-as a pingem, amikor a többieknek csak 10-20-as?

Meg hogy van e magyarítás és hogy merre lehet cracket szedni hozzá...jah meg hogy melyik warezrõl szedhetõ le a gém 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team