America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Ja, most olvasom, hogy az alap tréning van meg csak. Szerintem ugorj neki a többinek, nem olyan nehéz, kis angoltudással fél délután alatt meg lehet csinálni az összeset (az sf trainingnél jól jöhet az AmericasArmy.hu segédlete, de ha a többi nem megy, ott is használd), én pl. nem szégyelltem jegyzetelni (papírra, tollal, a XXI. században) a medic training alatt... a vérzéscsillapításnál túl sok volt az infó egyszerre.
Lefordítaná nekem ezt a mondatot valaki?
"Bei internationalen Verkäufen gelten die gesetzlichen Bestimmungen."
\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Vannak még beteg emberek.
Adminisztrátori jogokkal kell rendelkezned a játék futtatásához.
Valamilyen biztonsági program ütközik a PB-vel. Az adott program helyett mást kell használnod.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
de ha minden áron ezt akarod akkor meny és vedd meg 😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
"has been kicked for an undefined reason: YOU HAVE BEEN KICKED VIA PUNKBUSTER (FOR 0 MINUTES) ... RESTRICTION: BLOCKED O/S PRIVILEGES : 509"
Anno valamikor karácsony körül lekapcsoltam egy Extraction serveren, de inkább csak dumáltunk mint játszottunk 😄 Aztán valahogy ünnepi kavalkádban megint eltûnt :|
Last online - Time | Map: 14.02.2006 at 18:12 on SF CSAR
No Last Sessions available
😊
Utolsó üzenet idõpontja: 2006. 02. 22. 22:01
És a SWAT 4 topikban, ide meg csak be sem köszön, hogy még él 😊
Bocs a lámaságért, újonc vagyok 😊
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
Azzal játszok, de a tûzfalat nem fogom megnyitni, ha ezzel lenne a gond. Annyit nem ér, hogy hõs amerikai katona legyek...
Szépen pbweb.exe bemásolva a rendeltetési helyére, elindítom, update-elem, és mégis kidobnak minden szerverrõl pb hiba miatt (OS privilege 509 vagy mi). Lassan úgy érzem, annyit az egész nem ér meg, hogy ennyit szenvedjek vele...
h_a_c_k
játék és hasonlo szavak szürvbe vannak ugy ha az van az oldalon nem jön be 😞
Training menüpont. 😉
(Ne mondjátok, hogy olvassak vissza. Egy órája olvasgatom ezt a K nagy flémet, ettõl ilyen rózsás a hangulatom.)
E.Gy.B.E. Airsoft Team