America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali. Nekem olyan problémám van, hogy most szereztem meg a játékot és megakadtam a
tréning 2. feladatán (akadálypálya). Végig megyek rajta de sohasem enged tovább. Létszi ha valaki tud segíteni akkor írjon a [email protected] ra, vagy ide a fórumba.
Köszi mendenkinek elõrre is!
N3TuddKi
akkor töltsd le a 2.6-ot INNEN 😉

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Frosty01
<#eplus2>SG-rõl töltöttem le

practitioner of the forbidden arts of death

Marvin
Akkor azt hiszem az egyik problémára fény derült.<#heureka><#email><#eljen>

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Frosty01
1.7 :S

Marvin
Ha a verziója 2.6.0 (ami valószínû nem így van), akkor teljesen elég ahhoz, hogy játsszál.

Frosty01
wááá megcsináltam a sharpshooter küldit, és nem engedi feltölteni az accountomra amit ma csináltam 😞

Frosty01
és elég a játékhoz az Army Operations? vagy le kell töltenem mást is? S:

Strahd_
régebben jobb volt mikor minden teszten át kellet menned 😊

Mighty
Tévedés. Ahhoz, hogy tudj játszani, elég a basic training. Ahhoz, hogy lehess sniper, medic illetve játszhass airborne és SF pályákon, ahhoz kell teljesíteni az egyéb teszteket, kiképzéseket.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Csákó! hát elöször nem csak a basic-traninget hanem az összeset meg kell csinálnod hogy elkezdhess játszani normálisan... ez van! tehát kezdd el szépen megcsinálni az összes traninget... 100% osan ha tudod 😉 sok sikert!!!
Frosty01
Hali!
Új vagyok még ebben a játékban :S, segitség! Hogyan kezdhetek el végre játszani? 😄 (Army Operations-om van) és magyar szerveren szeretnék kezdeni ha lehetséges...
a Basic Traininget elkezdtem, majdnem minden célpontot (1miss) eltaláltam, de azt pampogja nekem az oktató hogy nem feleltem meg 😞

észrevettem. Saját emberre akkor sem lövök, ha õ lõ rám. Akkor inkább elhagyom a szervert, és keresek barátságosabbat 😊

Hogy lehet beállítani a játban hogy a proxyn keresztül csatlakozzon a nethez????
[Rush]
<#duhos2><#idiota>

hTTp://ror.hu/

N3TuddKi
army.hu-t elérte a végzet.
Critical errort kapott...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Strahd_
Olyan gonoszak vagytok <#vigyor1><#idiota>
Csak azért mert én nem vagyok Honor kurva mint Rush? ... genyák! 😛
különben is rengeteget játszok .P (0.2 hrs. per day) miota reseteltem az accom .P

Vlala probáld ki 😊 a saját csapat társad lelöni 😊 pl ha ö a mesterlövész 😊 löd fejbe hátulról 😛 tuti utána hallgatni fogod a vinnyogást a TS en 😛 már ezért megéri 😛
Részlet a legjobb FF böl .) (RavenShield)
"Defender: Hu de király vagyok , mindegyiket megöltem ...."
"Slow(lehet nem ö volt 😛 ) De Defender ezt most miért???"
"Defender: Isten vagyok szétkaptam öket..."
"Rush: Defender ez most mire volt jo ?"
"Defender: .... hu... bocsi srácok... azt hittem kékek vagyunk.... bocsi..."

(Vlala bocsi csak ugratlak .P )

SACA_(HUN)
Háát, szerintem két forintot sem ér a bõre! 😊

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

bcs78
Tényleg! Strahdnak vajon mekkora lehet a megbecsülés szintje?

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Sadist
Vicces gyerek ez a Strahd 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

[Rush]
<#vigyor1><#mf2>

Ha sokat játszol, több megbecsülést kapsz, de ha tényleg a csapatodra is lõttél, akkor lehet, hogy azért nem nõtt.

Strahd_
Hm én lötem mindenre ami mozgott és nem volt baj belöle... csak azt nbem értem a hegy mikor emelkedik fel? Mountain Passon voltma és az alagutat védtem a munviröl... 😛 Támadó voltam

Mi biztos? Van valami ROE büntetõpont, amit csapattársak mészárolgatásáért kapsz, nem?

SACA_(HUN)
Biztos? 😊

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Ez nem az a játék 😊 FF van, csapattárs kilövéséért mínuszpontokkal terhelhetik a honorodat.

Strahd_
"ha mutat abban az irányban csapattársat, akkor inkább ne lõj. 😊"

Ugyan már 😊 "Kill them all, God will sort them out"

Ha nincs idõd, akkor:

Létezik, már AAO (America's Army TS szerver is van ám!

Nehezen lehet megkülönböztetni, de van egy pár trükkje:
a ruházat kicsit más, közelreõl a célkereszt is mutatja (zöldre ill. pirosra vált), távolabbról, ha végképp nem tudod megkülönböztetni, max. az iránytûre hagyatkozhatsz, ha mutat abban az irányban csapattársat, akkor inkább ne lõj. 😊

A csapatnak néha vannak feladatai - védd meg a bázist, robbantsd fel a házat - amelyek ha nem teljesülnek, pl. bejönnek a bázisra, vagy hatástalanítják a bombát, akkor életben maradtál ugyan, de a küldetés nem sikerált.

Pontozásnál honort kapsz sikeres küldetésért, ellenfelek likvidálásáért, ROA (vagy mi a szösz) mínuszpontot kapsz, ha egyik csapattársad általad leli halálát (tipp: ha azt látod, hogy egynémely csapattársad módszersen irtja a saját csapatotokat, ne rendszabályozd meg, inkább lépj le és keress normálisabb szervert), KIA - Killed in action, szintén mínusz, most fejbõl nem tudok többet.

Josszimatroz
ha tudsz olvasni es van ra 5 perced lasd fent info+segitség=americasarmy.hu

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Ombika
udv vki segitsen letezik magyar server ?
Kurvara szar,h alig lehet megkulonboztetni ellenseget vagy csak en vagyok vakon?
Pontozasnal mit kell figyelembe venni es miert van az,h ha csapatunk eletbe marad de megis mission failt ugat?
Pontozasnal mi mit jelent?

THX ALL!!!!

norbre
ha érdekes lehet a log file vége ez:

03/03/06 23:34:19 Log: Enter SetRes: 800x600 Fullscreen 1
03/03/06 23:34:19 Log: Using back-buffer format 22(32-bit)
03/03/06 23:34:19 Log: Using depth-buffer format 75(32-bit)
03/03/06 23:34:20 Log: xD3DHelper::Init (QuadEmulation)
03/03/06 23:34:20 Log: Precaching: dusk.LevelInfo0
03/03/06 23:34:20 Log: Finished precaching geometry in 0.121 seconds
03/03/06 23:34:20 Log: Finished precaching textures in 0.126 seconds
03/03/06 23:34:23 Log: Allocating 16384 byte dynamic index buffer.
03/03/06 23:34:23 Log: Allocating 58884 byte dynamic index buffer.
03/03/06 23:34:27 Log: Allocating 60996 byte dynamic index buffer.
03/03/06 23:34:33 Warning: HumanController dusk.HumanController (Function AGP.HumanController.Spectating.FoundWaitingForPawn:000A) Accessed None 'Pawn'
03/03/06 23:34:33 ScriptLog: InventoryAttachment::SetMesh() DT_Mesh Mesh( A-Weapons3P.aks74u_3P )-->( A-Weapons3P.aks74u_3P )
03/03/06 23:34:33 ScriptLog: InventoryAttachment::SetMesh() DT_Mesh Mesh( A-Weapons3P.aks74u_3P )-->( A-Weapons3P.aks74u_3P )
03/03/06 23:34:38 ScriptLog: Console Message: -norbre_HUN messaged: hi all
03/03/06 23:34:40 ScriptLog: Console Message: =KBK=Kenny(Fj) messaged: bananahammock
03/03/06 23:34:47 ScriptLog: InventoryAttachment::SetMesh() DT_Mesh Mesh( A-Weapons3P.m4a1_3P )-->( A-Weapons3P.aks74u_3P )
03/03/06 23:34:49 Log: APawn:😛ostNetReceive() AGP_Character Saved 2 New 6
03/03/06 23:34:50 Log: APawn:😛ostNetReceive() AGP_Character Saved 6 New 2
03/03/0

thx

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
Szokott a teamspeak futni a háttérben, és fagyás után egy pár másodpercig még hallom a többieket, aztán pár másodpercig csak szaggatva, aztán már semmi.
A játék pedig fagyás után az utolsó (kb) egy másodperces hangfoszlányt ismétli a végtelenségig, a kép pedig "kimered"

és csak a reset segít, nem tudok átváltani windowsba, se ALT+TAB, se Windows gomb, se CSTR+ALT+DEL

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Sadist
Hogy fagy le? Csak simán az Army, amit ctrl alt del-el ki lehet lõni, vagy csontra, és csak a reset gomb segít?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

norbre
ja minden driver a legfrisebb

Legfrisseb nvidia driver fent van?

norbre
Üdv!
Ismerõs-e valakinek az alábbi probléma és/vagy tudja a megoldását?:
Ha fullscreen módban játszom pár percen belül lefagy a gépem, ha ablakos módban játszom akkor meg nem.
Le van véve minden a video beállításokban a legkisebb szintre, 800×600-ban 1024×768-ban is próbáltam már.
A fura az hogy az elõzõ verzióban nem csinált ilyeneket.
A gép : AMD athlon 2600+ (1,9Ghz), 1G RAM, GeForce FX 5200
XinXp (sp2)

köszi a segítséget elõre is

Ahogy elnézem jelenleg egy magyar szerver sem fut.

Tudtok magyar servereket az Urban Asaulton?
[Rush]
állítólag...

Volt valami...

N3TuddKi
új peccs?

na mostár sikerült a training! nincs sose senki a magyar szervereken?

,,&#9474;,, &#9474;.-_-.&#9474; ,,&#9474;,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!

rezes
tek 54394

Fonok.Ki az a corporation?

jolvan már láttam! azért kössz!

Marvin

Belton
Naon kull a video meg érte leszedni
Viszont az ingame resznel azert kicsi a kep hogy nehogy éxrevegyuk a csiteket x)

BF:2-3-4(oORedstarOo)

lenne egy kérdésem! csak úgylehet serverre menni hogy végigvitted a traningot? mert ha nem akkor valaki megmondaná a megoldást vagy segítene mert ez a training nagyon szar!! köszi elõre is!

Marvin
Ezt ide akartad?

Sadist
Odabaszarintós videó tele mátrix effektekkel, amit egy PasCam nevû progival (pontosabban UScriptben írt mutator szerûséggel) vettek fel.

Köszi a segítséget srécok. Azóta már sikerült már játszani is, de úgy látszik ezt nem az én laptopmra találták ki ezt a játékot, de majd veszek még RAM-ot. Egyébként minden szerveren csak egy map van, vagy néha váltják is?