America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tréning 2. feladatán (akadálypálya). Végig megyek rajta de sohasem enged tovább. Létszi ha valaki tud segíteni akkor írjon a [email protected] ra, vagy ide a fórumba.
Köszi mendenkinek elõrre is!
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
practitioner of the forbidden arts of death
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Új vagyok még ebben a játékban :S, segitség! Hogyan kezdhetek el végre játszani? 😄 (Army Operations-om van) és magyar szerveren szeretnék kezdeni ha lehetséges...
a Basic Traininget elkezdtem, majdnem minden célpontot (1miss) eltaláltam, de azt pampogja nekem az oktató hogy nem feleltem meg 😞
Critical errort kapott...
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Csak azért mert én nem vagyok Honor kurva mint Rush? ... genyák! 😛
különben is rengeteget játszok .P (0.2 hrs. per day) miota reseteltem az accom .P
Vlala probáld ki 😊 a saját csapat társad lelöni 😊 pl ha ö a mesterlövész 😊 löd fejbe hátulról 😛 tuti utána hallgatni fogod a vinnyogást a TS en 😛 már ezért megéri 😛
Részlet a legjobb FF böl .) (RavenShield)
"Defender: Hu de király vagyok , mindegyiket megöltem ...."
"Slow(lehet nem ö volt 😛 ) De Defender ezt most miért???"
"Defender: Isten vagyok szétkaptam öket..."
"Rush: Defender ez most mire volt jo ?"
"Defender: .... hu... bocsi srácok... azt hittem kékek vagyunk.... bocsi..."
(Vlala bocsi csak ugratlak .P )
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ugyan már 😊 "Kill them all, God will sort them out"
Létezik, már AAO (America's Army TS szerver is van ám!
Nehezen lehet megkülönböztetni, de van egy pár trükkje:
a ruházat kicsit más, közelreõl a célkereszt is mutatja (zöldre ill. pirosra vált), távolabbról, ha végképp nem tudod megkülönböztetni, max. az iránytûre hagyatkozhatsz, ha mutat abban az irányban csapattársat, akkor inkább ne lõj. 😊
A csapatnak néha vannak feladatai - védd meg a bázist, robbantsd fel a házat - amelyek ha nem teljesülnek, pl. bejönnek a bázisra, vagy hatástalanítják a bombát, akkor életben maradtál ugyan, de a küldetés nem sikerált.
Pontozásnál honort kapsz sikeres küldetésért, ellenfelek likvidálásáért, ROA (vagy mi a szösz) mínuszpontot kapsz, ha egyik csapattársad általad leli halálát (tipp: ha azt látod, hogy egynémely csapattársad módszersen irtja a saját csapatotokat, ne rendszabályozd meg, inkább lépj le és keress normálisabb szervert), KIA - Killed in action, szintén mínusz, most fejbõl nem tudok többet.
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Kurvara szar,h alig lehet megkulonboztetni ellenseget vagy csak en vagyok vakon?
Pontozasnal mit kell figyelembe venni es miert van az,h ha csapatunk eletbe marad de megis mission failt ugat?
Pontozasnal mi mit jelent?
THX ALL!!!!
03/03/06 23:34:19 Log: Enter SetRes: 800x600 Fullscreen 1
03/03/06 23:34:19 Log: Using back-buffer format 22(32-bit)
03/03/06 23:34:19 Log: Using depth-buffer format 75(32-bit)
03/03/06 23:34:20 Log: xD3DHelper::Init (QuadEmulation)
03/03/06 23:34:20 Log: Precaching: dusk.LevelInfo0
03/03/06 23:34:20 Log: Finished precaching geometry in 0.121 seconds
03/03/06 23:34:20 Log: Finished precaching textures in 0.126 seconds
03/03/06 23:34:23 Log: Allocating 16384 byte dynamic index buffer.
03/03/06 23:34:23 Log: Allocating 58884 byte dynamic index buffer.
03/03/06 23:34:27 Log: Allocating 60996 byte dynamic index buffer.
03/03/06 23:34:33 Warning: HumanController dusk.HumanController (Function AGP.HumanController.Spectating.FoundWaitingForPawn:000A) Accessed None 'Pawn'
03/03/06 23:34:33 ScriptLog: InventoryAttachment::SetMesh() DT_Mesh Mesh( A-Weapons3P.aks74u_3P )-->( A-Weapons3P.aks74u_3P )
03/03/06 23:34:33 ScriptLog: InventoryAttachment::SetMesh() DT_Mesh Mesh( A-Weapons3P.aks74u_3P )-->( A-Weapons3P.aks74u_3P )
03/03/06 23:34:38 ScriptLog: Console Message:-norbre_HUN messaged: hi all
03/03/06 23:34:40 ScriptLog: Console Message:=KBK=Kenny(Fj) messaged: bananahammock
03/03/06 23:34:47 ScriptLog: InventoryAttachment::SetMesh() DT_Mesh Mesh( A-Weapons3P.m4a1_3P )-->( A-Weapons3P.aks74u_3P )
03/03/06 23:34:49 Log: APawn:😛ostNetReceive() AGP_Character Saved 2 New 6
03/03/06 23:34:50 Log: APawn:😛ostNetReceive() AGP_Character Saved 6 New 2
03/03/0
thx
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
A játék pedig fagyás után az utolsó (kb) egy másodperces hangfoszlányt ismétli a végtelenségig, a kép pedig "kimered"
és csak a reset segít, nem tudok átváltani windowsba, se ALT+TAB, se Windows gomb, se CSTR+ALT+DEL
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ismerõs-e valakinek az alábbi probléma és/vagy tudja a megoldását?:
Ha fullscreen módban játszom pár percen belül lefagy a gépem, ha ablakos módban játszom akkor meg nem.
Le van véve minden a video beállításokban a legkisebb szintre, 800×600-ban 1024×768-ban is próbáltam már.
A fura az hogy az elõzõ verzióban nem csinált ilyeneket.
A gép : AMD athlon 2600+ (1,9Ghz), 1G RAM, GeForce FX 5200
XinXp (sp2)
köszi a segítséget elõre is
,,│,, │.-_-.│ ,,│,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!
Viszont az ingame resznel azert kicsi a kep hogy nehogy éxrevegyuk a csiteket x)
BF:2-3-4(oORedstarOo)