America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg azt is, hogy nem találod a küldetéseket, amikor botok ellen lehet offline játszani.
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
Ha meghalok mindig meg kell várni a következõ kört? Mármint nem tudok gyorsan vhogy újraéledni?
Tudok nem amerikai katonákkal is játszani?
Vki tudna nekem segíteni a medic és az sf teszt megoldásait illetõen?
No meg aztán neki is állnék vmikor, hogy megcsináljam azt a kúszós tréninget, de mindig észrevesznek. :S Szal nem tom mit csinálok rosszul. :S
Mondták nekem, hogy csináljak meg vmi sniper tréninget is. Utána már sznájper is lehetek?
Lelövöm a mozgó embert, és néha elõfordul, hogy utána egybõl meghalok vagy ki is dob az adott szerver. :S Itt nem szabad lõni senkire? :S Ezt a részt nem igazán értem. :S
Próbáltam érdeklõdni, hogy van-e ebben a játékban plazmaágyú vagy vmi hasonló dolog. Szal ilyenek nincsenek vagy csak én voltam figyelmetlen? :S
Kerestem a pályán páncélt, lõszert és medipack-et, de nem találtam. :S Mindet felszedték a játékosok elõlem és lassú voltam?
Ha tudnátok nekem segíteni, megköszönném. 😊
<#wink>#wink>
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
<#wave>#wave> Köszi szia
BSZ Strahd
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Egészen pontosan milyen tapasztalatról beszélsz?<#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
Amugy ha kisebb lenne a pinged akkor is lelõnének!
De hihetetlen 2.1 Gb szemét töröld le pfujj pfujj!
Divatcsapatok OLÉ!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Ugyanakkor nem tudom miért nevettek ki, hiszen ha egyszerûen élvezhetetlen a játék, akkor élvezhetetlen.Pusztán csak megosztottam veletek a tapasztalataimat.
A ping az nekem is nagyobb a többiekénél,mint tegnap irtam (40-70),de szerintem tûrhetõ igy is.Megnéztem,magyar szerveren 20-25 volt.
"Ezt a 2.1 G-t nem érzékeltem egyszer sem a játékban"
Ezen meg jót röhögtem 😄 Kissé ellentmondásos.
Javaslom nyomj rá egy uninstallt, ilyen szar lagos játékot pfff...
Lettél volna itt 2.1 idején 😛 Az volt a lagos idõszak, most teljesen istenes!
Nah mind1 te se vedd ezt támadásnak, de szerintem mohaa után ez nagy csalódás lesz.
Byz
Egy kicsit túl van fokozva ez a játék.Nem mondom azt hogy nem ér semmit, mert tetszenek benne a fizika,texturák, modellek.Én sajnos a MOHAA-hoz tudom csak hasonlítani, mert avval játszottam sokat-rengeteget és ez a game nagy csalódás számomra.2.1 gigát foglal el gépemen és csak neten lehet vele játszani.Ez számomra felháborító.Nem a játék mérete, az nem érdekel, de hogy ha felmegyek a netre, akkor kérem alássan..mûködjön normálisan a játék, ha már 2.1 Gigát foglal!Ezt a 2.1 G-t nem érzékeltem egyszer sem a játékban.Kérek mindenkit, hogy ne támadásnak vegye ezt az írományt, pusztán egyszerû gõzkiadás volt.Egy rohadt honort tudtam volna ugrani(87 pont kellett volna), hogy elérhessem a 13-at.Természetesen még nem jött össze és ez sarkalt arra, hogy leírjam a tapasztalataimat.
Ja nekem is ezt írja ki az a nyavajás.Mi ez leállt a központi server?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
<#unalmas>#unalmas><#awink>#awink>
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Ping ügyben érdeklödnék.Csatangolok itt a külföldi szervereken,európaiakon.Átlag 50-80 közötti pingem van.Persze van ahol nagyobb,de hát oda már végképp nem megyek.45 alá még sosem ment talán.Még elfogadnám,mert mégiscsak külföld,de nem egy Hun jelzésû játékost láttam már akik 10-20 közötti értékel nyomják,ahol nekem 50-60.
Persze sok oka lehet tudom,de van esteleg valami beállitás vagy valami amit esetleg elmulasztottam (settings-ben be van állitva a DSL-CABEL a netkapcsolathaoz),vagy ez ilyen aztán annyi?
A szerver neveket lehet már csak színessel írni.
Köszi elõre is.
Itt megtalálhatod az SF és a Medic Traning megoldásait
Szeretnék játszani a játékkal de mindig ki dob és ezt az üzenetett kapom:
Build AmericasArmy_Build_<2004-06-01_02.01.01>2004-06-01_02.01.01>
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3011 MHz with 1023MB RAM
Video: YUAN RADEON 9600 (6561)
General protection fault!
History: UGameEngine::Tick <- Level Border <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free
Ha tudtok segítsetek.
1. keresõbe alulra beírod, hogy medic teszt és lám, 10-bõl 6 hozzászólás medic teszt megoldásokkal van tele
2. nincs, nem is lesz
sorry de most nincs idõm visszaolvasni, megköszönném ha valaki segítene
ad1.: az orvosi vizsga megoldásai kellenének, nem tudok angolul
ad2.: magyarosítás nincsen hozzá?
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"
\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"